ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim
kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:elma
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
akşam: ıspanak,yoğurt
Tatlım bitter ve börek için küçük bi ceza lazım sanada:) Prenses yarın keser cezanı,ben olsam yerinde ohoooo mis gibi kaptan var diye şımarıyonuz:)
Şaka bi yana onlar hariç gerisi gayet güzel canım
01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem
Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)
sira benimm yazayim menumu kizlar
Sabah; 1 haslanmis yumurta, zytin, peynir 3 dilim tam tahilli ekmek 1 kupa form çay
oglen; 1 tabak çorba; tavuklu bulgur pilavi, 1 dilim kizarmis tahilli ekmek, bollll salata
ara, 4 kuru incir bir avuç çig badem
aksam: yarim kase çorba
1,5 lt su
sabahta 45 dk yeni leslie sansone ile evde yuruyus. aksamda yaparim insaallah
Gelelim bugün ki menüme; aslında hiç iyi değilyarın hemen alışverişe çıkmam lazım ev tam takır kuru bakır
Sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 2 zeytin, 1 yumurda 1 bardak açık çay
14 de bi tabak makarna, ayran
19.30 da tavada kızartılmış tavuk but (fırın istedim ama olmadı ) 1 bardak kola, bir tabak mercimek çorbası
Spor yok maalesef
Cezaların en büyüğünü istiyorum kızlar çok utanıyorum bi daha tekrarlanmayacak
1.4.2012
sabah: 1 yumurta, 2 krep, 1 zeytin, 1 çay kaşığı bal,1 çay kaşığı pekmez
ara: 1 nescafe,1 avuç kuruyemiş
öğle: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası,2-3 kaşık makarna,2 lokma et,1 küp patates
ara: biraz kuruyemiş
akşam: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası, salata, 1 çatal makarna
ara: 1 yudum nescafe
spor yapamadım.
dukanın hangi aşaması bu yahu? genel olarak güzel ama.
kızlarrr pelisim sevgili ortim bak bakalım nasıl olmuş
ara:10 a çilek
sabah:yarım peynirli dukan krebi,1 haş yumurtai1 bardak laigt neskafe
ara:1 meyveli yoğurt
ara:yarım krep
öğle:2 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,1 kase yoğurt
ara:yarım kahve
ara:10 a cilek
akşam:4 kaşık pırasa,4 kaşık yoğurt,1 kepce yoğurt corbası,salata sanırım sebze + protein oldu.gerçi bu kadar sebze vermiyor ama napım cok seviyorum.
hı bide altın çilekte yiyorum sabah ve akşamları o biraz bozuyo ama pek tatlı değil sebze grubuna katabilirim.
açılım biz geliyozzzdukana uygun mu bilmem ama menün gayet güzel canım,
yarın menülerin kralı senin için geliyor bebişim
ben de ilaç almadım, sabaha atlatırım gibime geliyo bakalım hayırlısı , iyileşelim de kasıp kavuralım ortalığı
geçmiş olsun. bu menü de güzel. yarın hep beraber sporlarımızı yapalım.kızlar menümü yazayım akşam buralarda olmayabilirim
sabah:krep,2 taneydi birine zeytin ezmesi sürdüm diğerine labne,1 salatalık,yeşilcay,1 haş yumurta
öğle:4 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt,1 dilim peynir
akşam:görümcemlere gidecem ama yanıma meyveli yoğurdumu alacam yaparsa belki çorba içerim.
bugün sabah ygs deydim.2 yi buldu eve gelmem.kızım hasta 2 gündür .onu iğneye götrdm geldim.baya geç oldu öğlen yemeğim.o yüzden ara felan olmadı.sınav salonunada bişey götüremiyoz.eve gelene kadar deli gibi açıktım.ama şöle bi güzellik oldu.ben normalde bu kadar acıktıktan sonra deli gibi saldırırım ve üstelik dün akşam sütlaç yapmıştım misafirlerime.yemedim ona baktım pırasa ısttım:))pelisim,ortim sana layık bi orti olmaya calışacam bu hafta.
annecin senin için hala börek mi yapıyor. yediklerine saysın lütfen.sporuna bayıldım.Merhaba kızlar ben geldim evime
dün giremedim hemen dün ki menümü paylaşayım sizlerle hemen;
Sabah9.30da ballı tarçınlu su
10'da 1 dilim ekmek, 1 tane tavada yumurta az peynir, 1 bardak açık çay
12'de 2 kare ufak bitter çikolata
13.30'da domates, salatalık 1rer tane
16'da 5 tane çilek
19Da fırında tavuk, salata, yoğurt az biraz börek annem benim için yapmışta
Spor olarakta 40 dk yürüyüş eve gelince 100 tane bacak kaldırma hareketi,20 tane oturup kalkma,50 tane bel inceltme hareketi, 15 dk da plateste kalça hareketleri...
Bide yatmadan önce; 100 kere yerinde sayarak yürüme 50 tane bacak kaldırma, 20 tane bel hareketi
hoşgeldin canım.prensescim bu hafta sanırım beni listeye alamamışsın istersen ben bu hafta menülerimi öyle yazayım şule ve zeynep dışındaki arkadaşlarla tanışayım olur mu bir an önce başlamak istiyorum ipin ucu kaçacak kaçtıkca benim psikoloji iyice bozulcak yoksa öptüm
ortim münü konuşuyor. spor olmasa da süperim diyor.ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim
kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
akşam: ıspanak,yoğurt
bi kez baktım. kalorilere ve hareketlere denk geldim. ara sıra bakarım. bi şeyler öğreniriz belkim.Star tv deki yenibir hayat programini izleyen varmi? kilo verme programi
yakala onu, çok güzel yöntem olmuş. sporda da cosmuşsun. bravo.01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem
Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)
anam bekleme spora başla bi yandan bence. kızarmış tavk ve makarna fazla olmuş bi arada.Gelelim bugün ki menüme; aslında hiç iyi değilyarın hemen alışverişe çıkmam lazım ev tam takır kuru bakır
19.30 da tavada kızartılmış tavuk but (fırın istedim ama olmadı ) 1 bardak kola, bir tabak mercimek çorbası
Spor yok maalesef
kolay gelsin.günaydın kızlar
bizim ay yarın kapacak yogunluk var ilk fırsatta geleceğimhepinize iyi haftalar diliyorum
marketten alma işte. kavrulmuştur heralde.gunaydin sulem guzel menu canim, kuruyemisleri çig yiyorsun degilmi? kavrulmus olanlar kilo yapiyorda
kola içme cani ya çok seker var onda, tavugun yagli derisini yemeseydin keske ayiklasaydin yagli yerini; makarna kilo yapmiyor soslu yemedikçe
1.4.2012
öğle: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası,2-3 kaşık makarna,2 lokma et,1 küp patates
spor yapamadım.
annecin senin için hala börek mi yapıyor. yediklerine saysın lütfen.sporuna bayıldım.
anam bekleme spora başla bi yandan bence. kızarmış tavk ve makarna fazla olmuş bi arada.
Valla yapıyo canım eve gidiyom bi iş yaptırmıyo bana annecim
kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,
cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal
pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk
bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...
ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.
Vücur yoruluyor tabikide canım hemen bi düzene giremiyor. Önemli olan bozduktan sonra tam gaz devam etmek
Selam kizlar ben geldim.. Konser cok guzeldi.. son dk kadar inanin ne giycegimi bilemedim ama sonra sizin tavsiyelerinizle bi seyler yapmaya calistim.. Siyah mini elbise, uzerine kisa deri ceket, deri ayakkabi ve deri canta.. saclari bi sey yapamadim o yuzden duz biraktim.. :/ Resimde cektim sirf sizler icinDunden beri uyuyorum cunku sehir disindaydi.. Ama simdi evdeyim.. ve full motivasyonum var.. cunku kiyafet alirken, her guzel durmayan elbisede kendime sitem ettim.. ve hazirana kadar 6-7 kilo ya vericem yada vericem.. bu orti ortak isleri nedir arkadaslar tam anlamadim, gecmisi okumaya calisicam aksam.. simdi spora gidiyorum.. sonra gorusuruz canlarim.. opuldunzzz
Eki Görüntüle 381014 Eki Görüntüle 381015
Maşallah canım çok güzel gözüküyorsunBu hafta sen benim ortimsin canım
kolaaaaaGelelim bugün ki menüme; aslında hiç iyi değilyarın hemen alışverişe çıkmam lazım ev tam takır kuru bakır
Spor yok maalesef
Amiiiingünaydın arkadaşlarım. bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum hepinize
1.4.2012
spor yapamadım.
Aaaaa sana hiç yakıştıramadım tatlım,kusursuz menülere alıştırdın bizi:)kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,
cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal
pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk
bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...
ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.
Dönmüşsün özüneson olarak bugunku menum;
sabah krepten biktigimdan dukan ekmegi pisirdim bir dilim+ light peynirve cay
ogle: yagsiz maydonozlu kiyma ve yogurt
ara meyveli light yogurt
aksam tavuklu yogurt corbasi
Tatlım hoşgeldin,gayette güzel olmuşsun. Eğer biraz kiloda verirsen tadından yenmezSelam kizlar ben geldim.. Konser cok guzeldi.. son dk kadar inanin ne giycegimi bilemedim ama sonra sizin tavsiyelerinizle bi seyler yapmaya calistim.. Siyah mini elbise, uzerine kisa deri ceket, deri ayakkabi ve deri canta.. saclari bi sey yapamadim o yuzden duz biraktim.. :/ Resimde cektim sirf sizler icinDunden beri uyuyorum cunku sehir disindaydi.. Ama simdi evdeyim.. ve full motivasyonum var.. cunku kiyafet alirken, her guzel durmayan elbisede kendime sitem ettim.. ve hazirana kadar 6-7 kilo ya vericem yada vericem.. bu orti ortak isleri nedir arkadaslar tam anlamadim, gecmisi okumaya calisicam aksam.. simdi spora gidiyorum.. sonra gorusuruz canlarim.. opuldunzzz
Eki Görüntüle 381014 Eki Görüntüle 381015
Hepinize kocamannn merhabalar
Hemen bugün ki menümü paylaşayım kızlar;
SAbah 10da kflakes
13de 2 dilim kepekli ekmekten domatesli peynirli tost
16'da 1 yeşim elma
18^'de k flakes
20.30 da yağsız tuzsuz patlamış mısır 1 çay bardağı kadar ancadır. 1 bardak açık şekersiz çay.
Spor olarakta yarım saat plates te kalça hareketleri bacaklar hala titriyo :)) 50 kere otur kalk hareketi, 50 bel inceltme hareketi( artık bunları yapmadan günüm çok eksik kalıyor gibi iyice alıştım )
Dün spor yok dedim ama yazdıktan sonra dayanamadım gene 50 kere otur kalk, 50 bel inceltme hareketi, 15 dk bacakları esnettim. 15 dk da kalça plates hareketleri sonra nasıl da uyumuşum :))
02.04.1985
kahvaltı(5:30)
yulaf+süt
ara(9:00)
ıhlamur+ 5kepekli bisküvi
öğle
körili tavuk,salata
ara
10fındık
1kurabiye
akşam
sadece yoğurt
yatmadan naneli melisa çayı içicez annemle
1saat callanetics programı+ 4km eliptik
callandaki karın hareketlerini bıraktım belimin ağrısından,fıtık bi tutarsa hapı yutarım.Ama bacak hareketlerini iki katına çıkardım,dolmalar erisin:)aynı sürede bitiyor böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?