Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım öğlen geldiğimde alıntı almıştım seni ama almamış şimdi diyeyim dikkat et kendine hee

Tatlım bitter ve börek için küçük bi ceza lazım sanada:) Prenses yarın keser cezanı,ben olsam yerinde ohoooo mis gibi kaptan var diye şımarıyonuz:)
Şaka bi yana onlar hariç gerisi gayet güzel canım

Ceza yı hakettim canım farkındayım evimde olamadığım için böyle oldu :44: Ama evet kendime gelmem lazım yaza ne kal dı ki

Bu yaptığın spor ne canım bilmiyorum ama iyi bişeye benziyo tebrik taktir ediyorum senii

Süpersin canım maaşallah böyle gidersennn bu hafta büyük kayıplar seni bekliyorrrr

Gelelim bugün ki menüme; aslında hiç iyi değil yarın hemen alışverişe çıkmam lazım ev tam takır kuru bakır

Sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı

Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 2 zeytin, 1 yumurda 1 bardak açık çay

14 de bi tabak makarna, ayran

19.30 da tavada kızartılmış tavuk but (fırın istedim ama olmadı ) 1 bardak kola, bir tabak mercimek çorbası

Spor yok maalesef

Cezaların en büyüğünü istiyorum kızlar çok utanıyorum bi daha tekrarlanmayacak

kola içme cani ya çok seker var onda, tavugun yagli derisini yemeseydin keske ayiklasaydin yagli yerini; makarna kilo yapmiyor soslu yemedikçe

1.4.2012
sabah: 1 yumurta, 2 krep, 1 zeytin, 1 çay kaşığı bal,1 çay kaşığı pekmez
ara: 1 nescafe,1 avuç kuruyemiş
öğle: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası,2-3 kaşık makarna,2 lokma et,1 küp patates
ara: biraz kuruyemiş
akşam: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası, salata, 1 çatal makarna
ara: 1 yudum nescafe

spor yapamadım.

gunaydin sulem guzel menu canim, kuruyemisleri çig yiyorsun degilmi? kavrulmus olanlar kilo yapiyorda

dukanın hangi aşaması bu yahu? genel olarak güzel ama.
açılım biz geliyozzz
geçmiş olsun. bu menü de güzel. yarın hep beraber sporlarımızı yapalım.

annecin senin için hala börek mi yapıyor. yediklerine saysın lütfen.sporuna bayıldım.

hoşgeldin canım.
ortim münü konuşuyor. spor olmasa da süperim diyor.

Star tv deki yenibir hayat programini izleyen varmi? kilo verme programi
bi kez baktım. kalorilere ve hareketlere denk geldim. ara sıra bakarım. bi şeyler öğreniriz belkim.
yakala onu, çok güzel yöntem olmuş. sporda da cosmuşsun. bravo.
anam bekleme spora başla bi yandan bence. kızarmış tavk ve makarna fazla olmuş bi arada.

günaydın kızlar

bizim ay yarın kapacak yogunluk var ilk fırsatta geleceğim hepinize iyi haftalar diliyorum
kolay gelsin.

gunaydin sulem guzel menu canim, kuruyemisleri çig yiyorsun degilmi? kavrulmus olanlar kilo yapiyorda
marketten alma işte. kavrulmuştur heralde.

kizlaaaarr hepinize iyi haftalarr , bol sporlu gunler, az kalorili menuler diliyorum

hafta sonu bol bol kaynatmizsiniz, benim canavar rahat birakmiyor o yuzden kisaca hepinizi tebrik etmek istiyorum, takima geldigimden beri gordugum en guzel menuler bunlar. sporlar da super.

feremcim cok gecmis olsun canim iyi bak kendine, tam iyilesmeden de cok spora yuklenme, yorma kendini.
orticim zeynebim umarim kizin en kisa zamanda duzelir . menulerin gayet guzel, tam dukan olmasina da gerek yok, verecegin kilo az ve kendi beslenme duzenine uygulaman guzel olmus.

sulecim, ex ortim, bir menu gordum gozlerime inanamadim,gurur duydum seninle gercekten.celicigim seninde oyle, umarim herkes emeklerinin karsiligini alir

kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,

cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal

pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk

bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...

ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.

son olarak bugunku menum;

sabah krepten biktigimdan dukan ekmegi pisirdim bir dilim+ light peynirve cay

ogle: yagsiz maydonozlu kiyma ve yogurt

ara meyveli light yogurt

aksam tavuklu yogurt corbasi

Selam kizlar ben geldim.. Konser cok guzeldi.. son dk kadar inanin ne giycegimi bilemedim ama sonra sizin tavsiyelerinizle bi seyler yapmaya calistim.. Siyah mini elbise, uzerine kisa deri ceket, deri ayakkabi ve deri canta.. saclari bi sey yapamadim o yuzden duz biraktim.. :/ Resimde cektim sirf sizler icin Dunden beri uyuyorum cunku sehir disindaydi.. Ama simdi evdeyim.. ve full motivasyonum var.. cunku kiyafet alirken, her guzel durmayan elbisede kendime sitem ettim.. ve hazirana kadar 6-7 kilo ya vericem yada vericem.. bu orti ortak isleri nedir arkadaslar tam anlamadim, gecmisi okumaya calisicam aksam.. simdi spora gidiyorum.. sonra gorusuruz canlarim.. opuldunzzz

kola içme cani ya çok seker var onda, tavugun yagli derisini yemeseydin keske ayiklasaydin yagli yerini; makarna kilo yapmiyor soslu yemedikçe

Kolayı hiç içmem normalde canım ama otobüste bi hararet yaptı sorma yani tavuğun derisini yiyemem zaten sadece beyaz etini yedim kayınvalidem ne bu daha yarısı duruyo tabakta desede daha yiyemem dedim. Makarnam yağsızdı canım sossuz ama ne bilimn yiyince kendimi kötü hissettim.

güzel canım

Hepinize kocamannn merhabalar

Hemen bugün ki menümü paylaşayım kızlar;

SAbah 10da kflakes
13de 2 dilim kepekli ekmekten domatesli peynirli tost
16'da 1 yeşim elma
18^'de k flakes
20.30 da yağsız tuzsuz patlamış mısır 1 çay bardağı kadar ancadır. 1 bardak açık şekersiz çay.

Spor olarakta yarım saat plates te kalça hareketleri bacaklar hala titriyo :)) 50 kere otur kalk hareketi, 50 bel inceltme hareketi( artık bunları yapmadan günüm çok eksik kalıyor gibi iyice alıştım )

Dün spor yok dedim ama yazdıktan sonra dayanamadım gene 50 kere otur kalk, 50 bel inceltme hareketi, 15 dk bacakları esnettim. 15 dk da kalça plates hareketleri sonra nasıl da uyumuşum :))

kolaaaaa

günaydın arkadaşlarım. bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum hepinize
Amiiiin

İnanmıyoruuum,pardon siz Şule misiniz?

Aaaaa sana hiç yakıştıramadım tatlım,kusursuz menülere alıştırdın bizi:)

son olarak bugunku menum;

sabah krepten biktigimdan dukan ekmegi pisirdim bir dilim+ light peynirve cay

ogle: yagsiz maydonozlu kiyma ve yogurt

ara meyveli light yogurt

aksam tavuklu yogurt corbasi
Dönmüşsün özüne

Tatlım hoşgeldin,gayette güzel olmuşsun. Eğer biraz kiloda verirsen tadından yenmez

Güzel olmuş canım

Sabah dayanamadım tartıldım kızlar acaba annemin tartısıyla benim tartım arasında fark var mı diye bide ne göreyim 66.8 çıktı öyle bi sevindim ki 66lara gelebilmek bile benim için bir mucize hayatımda verdiğim en istikrarlı kilo verişim diyebilirim :)) Düğün stresinde bile kilo alan bi insanım su içse yarar diyenler var ya işte o kesinlikle benim yani o derece

İyi ki varsınız canlarımmm benim

02.04.1985
kahvaltı(5:30)
yulaf+süt
ara(9:00)
ıhlamur+ 5kepekli bisküvi
öğle
körili tavuk,salata
ara
10fındık
1kurabiye
akşam
sadece yoğurt
yatmadan naneli melisa çayı içicez annemle

1saat callanetics programı+ 4km eliptik
callandaki karın hareketlerini bıraktım belimin ağrısından,fıtık bi tutarsa hapı yutarım.Ama bacak hareketlerini iki katına çıkardım,dolmalar erisin:)aynı sürede bitiyor böylelikle.

Menün ve sporun çok güzel canımda akşam bişiler yesen çok aç bırakıyorsun gibi geldi.yani yanına bi çorba eklesen iyi olur gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…