- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Menün ve sporun çok güzel canımda akşam bişiler yesen çok aç bırakıyorsun gibi geldi.yani yanına bi çorba eklesen iyi olur gibi geldi bana
tesekkur ederim kizlar... evet biraz vermem sart..
Yalniz Tuliptice bu ortaklik ne ise yariyor az anlatirmisin napmamiz gerek
kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,
cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal
pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk
bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...
ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.
son olarak bugunku menum;
sabah krepten biktigimdan dukan ekmegi pisirdim bir dilim+ light peynirve cay
ogle: yagsiz maydonozlu kiyma ve yogurt
ara meyveli light yogurt
aksam tavuklu yogurt corbasi
Selam kizlar ben geldim.. Konser cok guzeldi.. son dk kadar inanin ne giycegimi bilemedim ama sonra sizin tavsiyelerinizle bi seyler yapmaya calistim.. Siyah mini elbise, uzerine kisa deri ceket, deri ayakkabi ve deri canta.. saclari bi sey yapamadim o yuzden duz biraktim.. :/ Resimde cektim sirf sizler icinDunden beri uyuyorum cunku sehir disindaydi.. Ama simdi evdeyim.. ve full motivasyonum var.. cunku kiyafet alirken, her guzel durmayan elbisede kendime sitem ettim.. ve hazirana kadar 6-7 kilo ya vericem yada vericem.. bu orti ortak isleri nedir arkadaslar tam anlamadim, gecmisi okumaya calisicam aksam.. simdi spora gidiyorum.. sonra gorusuruz canlarim.. opuldunzzz
Eki Görüntüle 381014 Eki Görüntüle 381015
Hepinize kocamannn merhabalar
Hemen bugün ki menümü paylaşayım kızlar;
SAbah 10da kflakes
13de 2 dilim kepekli ekmekten domatesli peynirli tost
16'da 1 yeşim elma
18^'de k flakes
20.30 da yağsız tuzsuz patlamış mısır 1 çay bardağı kadar ancadır. 1 bardak açık şekersiz çay.
Spor olarakta yarım saat plates te kalça hareketleri bacaklar hala titriyo :)) 50 kere otur kalk hareketi, 50 bel inceltme hareketi( artık bunları yapmadan günüm çok eksik kalıyor gibi iyice alıştım )
Dün spor yok dedim ama yazdıktan sonra dayanamadım gene 50 kere otur kalk, 50 bel inceltme hareketi, 15 dk bacakları esnettim. 15 dk da kalça plates hareketleri sonra nasıl da uyumuşum :))
Sabah dayanamadım tartıldım kızlar acaba annemin tartısıyla benim tartım arasında fark var mı diye bide ne göreyim 66.8 çıktı öyle bi sevindim ki 66lara gelebilmek bile benim için bir mucize hayatımda verdiğim en istikrarlı kilo verişim diyebilirim :)) Düğün stresinde bile kilo alan bi insanım su içse yarar diyenler var ya işte o kesinlikle benim yani o derece
İyi ki varsınız canlarımmm benim
02.04.1985
kahvaltı(5:30)
yulaf+süt
ara(9:00)
ıhlamur+ 5kepekli bisküvi
öğle
körili tavuk,salata
ara
10fındık
1kurabiye
akşam
sadece yoğurt
yatmadan naneli melisa çayı içicez annemle
1saat callanetics programı+ 4km eliptik
callandaki karın hareketlerini bıraktım belimin ağrısından,fıtık bi tutarsa hapı yutarım.Ama bacak hareketlerini iki katına çıkardım,dolmalar erisin:)aynı sürede bitiyor böylelikle.
Atıyorum hemen canım,cezamı çekmedim yazdım ben sana ama görmedin demek.
Canım benim bel fıtığım ileri derecede ve mekik mümkün değilcezamı değiştirsek olur mu demiştim.
İrmik helvasıda var şimdi,2 ceza istiyorum kaptanım
eliptikte zolrlanmıyorum,callandada bel rahatsızlığı olanlar şöyle yapsın böyle yapsın diyor ya onlara uyuyorum,sorun yok şimdilik.
eliptik 6km yapıyorum hergün,fazladan km cezasıda olabilir:)ne bileyim işte ağa sensin:)))
baş dönmemin sebebi çıktı canım
çok hastaymmmm :2:
bi kaç gündür sadece boğazım ağrıodu, sesim filan değişmişti, öğln dışarı çıkınca akşama fena oldum, hava çarptı epey,
bildiğin grip oldum yani, bugün spor yok o yüzden
dinleneyim de sabaha allah kerim
gönderdiğin dosya da çok iyi oldu canım, hem de türkçe dublaj
teşekkür ettimm
ay karıştırma orayı, öyle bi dikkat ettim kii evlere şenlik yani
kahvaltıda yemekte de kayınvalidemdeydim
bi güzel yedim de yedim, yedim de yedim, yedim bi daha yedim, gene yedimm, yedim yedim
ohhh , aferin bana :18:
kahvaltıda börek, nutella
akşam börek makarne çorba turşu salata yoğurt
5 tane biscolata
karnım nasıl şiş
midem küçüldü heralde
2 saattir hazmetmeye çalışıorum
selam kizlar menumu yazayim bende
sabah: 1 haslanmis yumurta, zeytin peynir salatalik 3 dilim tahilli eklmek 1 kupa sekersiz form cay
ara: 4-5 çig badem 1 kuru incir 1 kuru kayisi
oglen: 1 buyuk dilim etimekli yogurtlu tavuk salatasi
aksam: 3 çatal spagetti yarim tabak turlu yemegi
2 lt su. 25 -30 dk leslie
kizim bitittirmiyor bir turlu ya sporumu
yaaa hemen etiket hemen küçümseme hemen alaya alma bişiler bişileeeeerrr
hastayımm beennn hapşuuuuuuuuuuuuuuu:2:
merhaba
son zamanlardaki en iyi menüm kızlar
sabah:1 haş. yumurta,2 dilim ekmek,5 zeytin,peynir,azcık bal
ara:5 kaşık yoğurt
öğle:5 kayısı
ara:1 dilim ekmek,4 kayısı
akşam:yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası
45 dakika yürüyüş
dün yapamadım ortim spor. bacak kaslarım çok acıyo. bugün dışarda bi yerden bi yere yürüyerek gittim.
kızlarrr pelisim sevgili ortim bak bakalım nasıl olmuş
ara:10 a çilek
sabah:yarım peynirli dukan krebi,1 haş yumurtai1 bardak laigt neskafe
ara:1 meyveli yoğurt
ara:yarım krep
öğle:2 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık,1 kase yoğurt
ara:yarım kahve
ara:10 a cilek
akşam:4 kaşık pırasa,4 kaşık yoğurt,1 kepce yoğurt corbası,salata sanırım sebze + protein oldu.gerçi bu kadar sebze vermiyor ama napım cok seviyorum.
hı bide altın çilekte yiyorum sabah ve akşamları o biraz bozuyo ama pek tatlı değil sebze grubuna katabilirim.
unutulan cumartesi menüsü
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
öğle
tavuk şiş,bol salata,1 küçük lavaş büyüklüğünde açık ekmek.(en hafif ekmek türüymüş he)
akşam
ne kadar hafifte olsa ekmeğin acısı çıksın diye yulaf+süt
ara
yeşil çay
kızlar menümü yazayım akşam buralarda olmayabilirim
sabah:krep,2 taneydi birine zeytin ezmesi sürdüm diğerine labne,1 salatalık,yeşilcay,1 haş yumurta
öğle:4 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt,1 dilim peynir
akşam:görümcemlere gidecem ama yanıma meyveli yoğurdumu alacam yaparsa belki çorba içerim.
bugün sabah ygs deydim.2 yi buldu eve gelmem.kızım hasta 2 gündür .onu iğneye götrdm geldim.baya geç oldu öğlen yemeğim.o yüzden ara felan olmadı.sınav salonunada bişey götüremiyoz.eve gelene kadar deli gibi açıktım.ama şöle bi güzellik oldu.ben normalde bu kadar acıktıktan sonra deli gibi saldırırım ve üstelik dün akşam sütlaç yapmıştım misafirlerime.yemedim ona baktım pırasa ısttım:))pelisim,ortim sana layık bi orti olmaya calışacam bu hafta.
Merhaba kızlar ben geldim evime
dün giremedim hemen dün ki menümü paylaşayım sizlerle hemen;
Sabah9.30da ballı tarçınlu su
10'da 1 dilim ekmek, 1 tane tavada yumurta az peynir, 1 bardak açık çay
12'de 2 kare ufak bitter çikolata
13.30'da domates, salatalık 1rer tane
16'da 5 tane çilek
19Da fırında tavuk, salata, yoğurt az biraz börek annem benim için yapmışta
Spor olarakta 40 dk yürüyüş eve gelince 100 tane bacak kaldırma hareketi,20 tane oturup kalkma,50 tane bel inceltme hareketi, 15 dk da plateste kalça hareketleri...
Bide yatmadan önce; 100 kere yerinde sayarak yürüme 50 tane bacak kaldırma, 20 tane bel hareketi
prensescim bu hafta sanırım beni listeye alamamışsın istersen ben bu hafta menülerimi öyle yazayım şule ve zeynep dışındaki arkadaşlarla tanışayım olur mu bir an önce başlamak istiyorum ipin ucu kaçacak kaçtıkca benim psikoloji iyice bozulcak yoksa öptüm
ben de bugünümü yazayım
epey iyileştim bu arada, ama sabah hala başım dönüyodu spor yapamadım, ama şimdi yapıcam, daha iyiyim
kahvaltı: müsli
ara: yarım bardak greyfurt suyu
öğle: haşlanmış tavuk, sıfır yağ mercimek çorba,yarım kase yoğurt, roka
ara:elma
ara:1 yemek kaşığı müsliye azcık süt
ara:elma
akşam: ıspanak,yoğurt
merhaba canım,
ben mine,27 yaşındayım,mersindeyim ve öğrenciyim hala:)
62 ye düşmeye çalışıyorum,son cuma 67.5 çıktım ama görüntüm hala aynı gibi geliyor bana.Bu tartı işinde bi tuhaflık var gibi geliyor bana ya neyse:)
Sende durum ne?boy kilo? hedef? anket yapıcam nerdeyse:))
01.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
ara
yeşil çay
ara
anneyle türk kahvesi
öğle
5kaşık barbunya,2kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
ara
yeşil çay,2kuru kayısı
akşam
yine barbunya,yoğurt,taze yeşil soğan:)
birazdan yarım k barım vardı onu yicem çünkü canım tatlı istiyor ve bizimkiler künefe yemeye çıkacakyemiceeeem
Ay sporumuda yazayım,1saatlik callanetics programı ve 4km eliptik. bacaklarım titriyor ha:122::122::122:
eliptik bacaklarımı çok fena yapıyor,bide ben parmak üstünde kullanıyorum topuklarımı basmadan,bacak öyle incelirde:)yürürken,koşarken,merdiven çıkarken aklınızda bulunsun.
Çok yoruluyorum ama önümde fit halim koşuyor ve ben onu yakalamak için daha hızlı çeviriyorum,elbet geçer elime:)
sira benimm yazayim menumu kizlar
Sabah; 1 haslanmis yumurta, zytin, peynir 3 dilim tam tahilli ekmek 1 kupa form çay
oglen; 1 tabak çorba; tavuklu bulgur pilavi, 1 dilim kizarmis tahilli ekmek, bollll salata
ara, 4 kuru incir bir avuç çig badem
aksam: yarim kase çorba
1,5 lt su
sabahta 45 dk yeni leslie sansone ile evde yuruyus. aksamda yaparim insaallah
Gelelim bugün ki menüme; aslında hiç iyi değilyarın hemen alışverişe çıkmam lazım ev tam takır kuru bakır
Sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı
Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 2 zeytin, 1 yumurda 1 bardak açık çay
14 de bi tabak makarna, ayran
19.30 da tavada kızartılmış tavuk but (fırın istedim ama olmadı ) 1 bardak kola, bir tabak mercimek çorbası
Spor yok maalesef
Cezaların en büyüğünü istiyorum kızlar çok utanıyorum bi daha tekrarlanmayacak
1.4.2012
sabah: 1 yumurta, 2 krep, 1 zeytin, 1 çay kaşığı bal,1 çay kaşığı pekmez
ara: 1 nescafe,1 avuç kuruyemiş
öğle: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası,2-3 kaşık makarna,2 lokma et,1 küp patates
ara: biraz kuruyemiş
akşam: yoğurtlu karnıbahar, brokoli salatası, salata, 1 çatal makarna
ara: 1 yudum nescafe
spor yapamadım.
sabah:yulaf,yoğurt,1 kuru incir,1 kuru kayısı
ara:
öğle:1 kase vicdan çorbası
ara:1 kivi,yarım elma
ara:1 yy süt, 1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase vicdan çorbası,2 dilim ekmek
ara:2 kıymalı lahana dolma, 1 kaşık pilav-barbunya
spor yapamadım.
kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,
cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal
pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk
bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...
ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.
Selam kizlar ben geldim.. Konser cok guzeldi.. son dk kadar inanin ne giycegimi bilemedim ama sonra sizin tavsiyelerinizle bi seyler yapmaya calistim.. Siyah mini elbise, uzerine kisa deri ceket, deri ayakkabi ve deri canta.. saclari bi sey yapamadim o yuzden duz biraktim.. :/ Resimde cektim sirf sizler icinDunden beri uyuyorum cunku sehir disindaydi.. Ama simdi evdeyim.. ve full motivasyonum var.. cunku kiyafet alirken, her guzel durmayan elbisede kendime sitem ettim.. ve hazirana kadar 6-7 kilo ya vericem yada vericem.. bu orti ortak isleri nedir arkadaslar tam anlamadim, gecmisi okumaya calisicam aksam.. simdi spora gidiyorum.. sonra gorusuruz canlarim.. opuldunzzz
Hepinize kocamannn merhabalar
SAbah 10da kflakes
16'da 1 yeşim elma
18^'de k flakes
20.30 da yağsız tuzsuz patlamış mısır 1 çay bardağı kadar ancadır. 1 bardak açık şekersiz çay.
Spor olarakta yarım saat plates te kalça hareketleri bacaklar hala titriyo :)) 50 kere otur kalk hareketi, 50 bel inceltme hareketi( artık bunları yapmadan günüm çok eksik kalıyor gibi iyice alıştım )
Dün spor yok dedim ama yazdıktan sonra dayanamadım gene 50 kere otur kalk, 50 bel inceltme hareketi, 15 dk bacakları esnettim. 15 dk da kalça plates hareketleri sonra nasıl da uyumuşum :))
Sabah dayanamadım tartıldım kızlar acaba annemin tartısıyla benim tartım arasında fark var mı diye bide ne göreyim 66.8 çıktı öyle bi sevindim ki 66lara gelebilmek bile benim için bir mucize hayatımda verdiğim en istikrarlı kilo verişim diyebilirim :)) Düğün stresinde bile kilo alan bi insanım su içse yarar diyenler var ya işte o kesinlikle benim yani o derece
02.04.1985
yulaf+süt
öğle
körili tavuk,salata
ara
10fındık
1kurabiye
akşam
sadece yoğurt
callandaki karın hareketlerini bıraktım belimin ağrısından,fıtık bi tutarsa hapı yutarım.Ama bacak hareketlerini iki katına çıkardım,dolmalar erisin:)aynı sürede bitiyor böylelikle.
Bende yaziyorummmm;
sabah: zeytin peynir, tam tahilli ekmek yesil çay
oglen; 3 kofte, 1 dilim kek ( misafirlikteydim)
aksam; hunkar begendi
1,5 lt su, 1 bardak dogadan form çay, spor yapcam simdi kizim yeni uyudu
sağol canım gözümüz anca açıldıkızarmıs tavuk kola
şule bu hafta beni en çok sevindiren sen ve celi oldunuz.ne güzel menüler bunlar maşallah canlarım ya
pelisim menünde abartı fazla birşey yok tabi akşamlarını falan bilmiyorum.ama dukana devam ediyorsan güzel.senide gözlerim aradı geçmişi okurken daha sık gel olurmu
canım harika görünüyorsun maşallah maşallahkalan 6-7 kg da verdinmi mezun ederiz seni inşallah
tebriklerbir tartı belirle kendine böyle çok ikileme düşersin
kuzu menüne attıgın tarihe baktın mı
güzel menü
keki görmüyorum güzel menü
bi gidiş geliş mi var okucam şimdi geçmişizeynepçiğim takım öncelikle sana emanet..sonrasında gruplardaki arkadaşlar birbirine emanet.herkes grubuna sahip çıksın ne olurtoparlanmıs menüler güzel sporlar var.nisan geldi artık ince kıyafetlere eteklere elbiselere geçiş yapacagız.dal gibi olmalıyız dal
bu arada şu cezaları takip etmek zor olacak.o yüzden herkes kendi cezasını kendi kessin.ne spor yapıyorsak 2 katına çıkartalım.kaçamak yaptım cezamıda şu şekilde cektim seklinde olsun.tabi bu kaçamaga da teşfik etmesin
celiiiiii harika toparladın
gunaydin kizlarr,
ya ne zaman ben girsem kimse olmuyor takimda, ne gelen var ne giden ,kime deyim derdimiiii, ey tanrim...tekbasina koyma kullarini, yalnizliga ancak sen dayanirsin..
aksamlarida ben gelemiyorum, malum kocis isten doner, ilgi sevgi bekler...neyseeemm bugunku menum
sabah ayni
oglen kozlenmis patlicanla karniyarik
ara meyveli yogurt
aksam, 1 domatesle yapilmis melemen yanina light ayran
sporlarimi yazmayi unutmayayim;
dun 50 dk bisiklet, 30 mekik. kizim hala grip oldugundan yuruyus yok ama su leslileri yapmaya calistim 5 mil cok yorucuymus. kizlar o programi nerden yapiyosunuz bana bir link atarmisiniz? bi de ben hangisini yapayim yardimci olursaniz sevinirim.
hepinizi kocaman optum, guzel suprizlerle dolu ,bol eksili bir gun diliyorum
sağol canım gözümüz anca açıldı
bi gidiş geliş mi var okucam şimdi geçmişi
merci kaptanim toparlicam inallah :) arada kizmin eti craxlarindan kaptiriyorum ama çok degil 1-2 tane:27
ex ortim ha. yine gelirim tepeneee.kizlaaaarr hepinize iyi haftalarr , bol sporlu gunler, az kalorili menuler diliyorum
hafta sonu bol bol kaynatmizsiniz, benim canavar rahat birakmiyor o yuzden kisaca hepinizi tebrik etmek istiyorum, takima geldigimden beri gordugum en guzel menuler bunlar. sporlar da super.
feremcim cok gecmis olsun canim iyi bak kendine, tam iyilesmeden de cok spora yuklenme, yorma kendini.
orticim zeynebim umarim kizin en kisa zamanda duzelir . menulerin gayet guzel, tam dukan olmasina da gerek yok, verecegin kilo az ve kendi beslenme duzenine uygulaman guzel olmus.
sulecim, ex ortim, bir menu gordum gozlerime inanamadim,gurur duydum seninle gercekten.celicigim seninde oyle, umarim herkes emeklerinin karsiligini alir
tesekkur ederim kizlar... evet biraz vermem sart..
Yalniz Tuliptice bu ortaklik ne ise yariyor az anlatirmisin napmamiz gerek
bu ne ya. çok az yemek de iyi değil canımcım.Hepinize kocamannn merhabalar
SAbah 10da kflakes
16'da 1 yeşim elma
18^'de k flakes
tanıyamadınız heralde benim ben ayolİnanmıyoruuum,pardon siz Şule misiniz?
daha çok incen canımmm.Sabah dayanamadım tartıldım kızlar acaba annemin tartısıyla benim tartım arasında fark var mı diye bide ne göreyim 66.8 çıktı öyle bi sevindim ki 66lara gelebilmek bile benim için bir mucize hayatımda verdiğim en istikrarlı kilo verişim diyebilirim :)) Düğün stresinde bile kilo alan bi insanım su içse yarar diyenler var ya işte o kesinlikle benim yani o derece
güzel canım.02.04.1985
yulaf+süt
öğle
körili tavuk,salata
ara
10fındık
1kurabiye
akşam
sadece yoğurt
oo celinin misafirliği süper geçmiş.Bende yaziyorummmm;
aksam; hunkar begendi
ben de gündüzleri giriyorum. prenses de öyle. nasıl uyarsa işte.gunaydin kizlarr,
ya ne zaman ben girsem kimse olmuyor takimda, ne gelen var ne giden ,kime deyim derdimiiii, ey tanrim...tekbasina koyma kullarini, yalnizliga ancak sen dayanirsin..
linki yok. ama 3 mille başla canım. 1-2 hafta sonra 4 mile geçersin. 5 birden çok olmuş.menün de güzelmiş.aksamlarida ben gelemiyorum, malum kocis isten doner, ilgi sevgi bekler...neyseeemm bugunku menum
sabah ayni
ara meyveli yogurt
dun 50 dk bisiklet, 30 mekik. kizim hala grip oldugundan yuruyus yok ama su leslileri yapmaya calistim 5 mil cok yorucuymus. kizlar o programi nerden yapiyosunuz bana bir link atarmisiniz? bi de ben hangisini yapayim yardimci olursaniz sevinirim.
gelme hayatim tepeme, bak bosandik menulerin duzeldi kiss, sen boyle ye 2 haftaya ineceksin istedigin kiloyaex ortim ha. yine gelirim tepeneee.
çok güzelsin çok.
hadi daha da güzel olcan yaza.
bak akımlardan bile haberin yok ya senin. hatta geçen hafta birinci mini takımımız siz oldunuz tuliple. bu hafta da bekliyoruz aynı performansı
bu ne ya. çok az yemek de iyi değil canımcım.
tanıyamadınız heralde benim ben ayol
daha çok incen canımmm.
ne dersek o oluyor canım su kime kilo yapar ya. kaç kalori ooo?
güzel canım.
oo celinin misafirliği süper geçmiş.
ben de gündüzleri giriyorum. prenses de öyle. nasıl uyarsa işte.
derdini söyle derman olalım....
linki yok. ama 3 mille başla canım. 1-2 hafta sonra 4 mile geçersin. 5 birden çok olmuş.menün de güzelmiş.
Misafirlikte ve misafirler sendeyken kendini tutsan hiç sorun kalmıcakBende yaziyorummmm;
aksam; hunkar begendi
Tamam canım fazladan yaparım ama sabah 6da evden çıkıyorum zaten hepsini akşam yaparım :))görmedim tatlımcezanı değiştiriyorum..dediğin gibi km yi fazlalaştıralım 6 km yi 2 gün 8 km olarak yap sabah akşam olarak 2 ye bölebilirsin
Vay vay vayyyyysabah:yulaf,yoğurt,1 kuru incir,1 kuru kayısı
ara:
öğle:1 kase vicdan çorbası
ara:1 kivi,yarım elma
ara:1 yy süt, 1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase vicdan çorbası,2 dilim ekmek
ara:2 kıymalı lahana dolma, 1 kaşık pilav-barbunya
spor yapamadım.
kuzu menüne attıgın tarihe baktın mı
Ayrıca paylaşım cezasıda olsun bence,mesela günde 10 mesaj yazsın,sonracığıma diyet yemekler bulup tarifleri paylaşsın,zayıflama önerileri bulsun yazsın vs vs:))zeynepçiğim takım öncelikle sana emanet..sonrasında gruplardaki arkadaşlar birbirine emanet.herkes grubuna sahip çıksın ne olurtoparlanmıs menüler güzel sporlar var.nisan geldi artık ince kıyafetlere eteklere elbiselere geçiş yapacagız.dal gibi olmalıyız dal
bu arada şu cezaları takip etmek zor olacak.o yüzden herkes kendi cezasını kendi kessin.ne spor yapıyorsak 2 katına çıkartalım.kaçamak yaptım cezamıda şu şekilde cektim seklinde olsun.tabi bu kaçamaga da teşfik etmesin
Herzamanki süper pelisssaksamlarida ben gelemiyorum, malum kocis isten doner, ilgi sevgi bekler...neyseeemm bugunku menum
sabah ayni
ara meyveli yogurt
Evet kizlar dun giremedim kusura bakmayin... felaket yogun gunler yasiyorum..
yeni is, yeni duzen. ve bir suru sey...
Sabah- haslanmis yumurtali sandevuc, ve yaninda bir bardak taze meyve suyu.
Oglen- Peynirli salata.
Aksam- 1 haslanmis patates, firinda pismis 1 parca kuzu et, yaninda bol salata.
1,5 litre su.
1 saat hizli tempo yuruyus.
Kizlar ara ogunler yoktu.. inanin bunlari bile yemeye zor zaman buldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?