Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaaar k-fleks kullanan var mı aranızda? sanırım tulip kullanıyordu.
Carrefoursa da kampanya var,2.si %50 indirimli. 500g ekonomik paketten 2 tane alıyosun 8.75
benimki bitti almaya gittimde 4 tane alıverdim,en iyisi yarında alıp stok yapayım
1 paketi 7,5 tu burda,ikincisi resmen bedava:))

Ay bide yeşil çayı günde kaç defa içmeli,fayda göreniniz var mı?
Limonlusunu aldım,zorlaya zorlaya gidiyor ya offf

Ha bide bişey daha vardı:) karatay diyetini duydum duydum hiç bakmamıştım.Nasıl oluyor o öyle anlamadım,az az ve sık sık yemek iyi değil diyor:26:
Biz az ve sık yiyoruz. Acıkmadıysanız öğlen yemeyin diyor ama biz öğün atlamamaya çalışıyoruz.
Sabah kahvaltısında çok fazla yediriyor:26:ne iş anlamadım. Kendime bi düzen arıyordumda onada kanım ısınmadı sanki:)
ben k-fleksi sabah akşam yiyeyim en iyisi,2 hafta 2 kase nasıl oluyor bakalım

20 gün sonra kuzenim evleniyor ve ben bugün alternatif elbiselerimi denedim.
İçine patlatmadan girmek için çok çaba harcadığım yetmezmiş gibi hiçbirinin fermuarı kapanmadı
napim ben kendime yaa:95:

güzel menü yürüyüşe de zaman ayırabilmiş olman süper yeni işine hemencik alışırsın inşallah

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşalla bende 85 doğumluyum aynı yaştaymısız seninle

sporunu yapta nasıl yaparsan yap

paylaşım konusunu yazmaya yoruldum artık :44: günde 5 mesaj aslında kuralımız ama oturtamadım bir türlü

ciciler süper de popolar felaket nerdeee bende o popis

kflakes in fiyatı süpermiş.ben yiyordum bir dönem ama cabuk acıkıyorum işyerinde olmuyor

yeşilçayın faydasını ben gördüm.artık alıştımda severek içiyorum.yanlız poşetler iğrenç daha önce yazmıstım toz yeşilçay alın

olsun canim ara ogun mecbur degil :)

Ay bide yeşil çayı günde kaç defa içmeli,fayda göreniniz var mı?
Limonlusunu aldım,zorlaya zorlaya gidiyor ya offf

canim yesim çay gunde 3 ten fazla içmeyin yaziyor zaten kutunun uzerinde.

Canim ben kitabini aldim karatay diyetinin çokta memnunum. kesinlikle ilk kitabini al oku iyice hatta ikinci kitabi daha bilimsel kafandaki tum sorulara cevap veriyor. Turklere uygun en iyi diyet o. Aslinda diyette degil saglikli yasam programi diyor canan hanim. http://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-lanman-za-veda-edin-t47630.html bu linkten incele canim

Ben munumu yazem;

Sabah; 1 haslanmis yumurta, zeytin peynie, tam tahilli ekmek, kizimin yemedigi uç lokma nutellali ekmek.

oglen; 1 tabak mercimek çorbasi

ara: kuru incir badem bi kaç tane

aksam; firinda somon baligi bol salata ,

1,5 lt su ve sabah 45 dk leslie ile 3-4 kg verdiren spor. aksamda yaparim insaallah spor bakalim

bu arada yine crax yedim bi kaç tane bide 1 tane kurabiye :26:

canlarım cumartesinden beri kızım hasta o yüzden pek uğryamyrm.düzenim alt üst oldu.kacırmamaya calışıyorum ama spor yok.menümde cok absürt bişeyler yok dikkat ediyorum yine.ama uykusuz harap ve bitabım.kızım iyileşsin en yakın zamanda sahalara geri dönecem.geçmişi toptan okurum artık.kuzu o fotolarıda gördm süperler gircez onların içine yaza kadar yolu yok:)

selam fıstıklarımmmmmmm

canlarım arkadaşım geldi şehirdışından iki gündür onunlayım
hem okul hem boş vaktimde onla dışardayım, kaçırdıklarımı hızlıca okudum, alıntılayamadım, çıkıcam hemen

sevgili ortiimmm menülerin harika
ben de kaçırmamaya çalışıorum ama spor yapamadım, ama evde hizmet halindeyim, habire de sokaklarda saatlerde alışveriş yaptık arkadaşıma,

kaptanımmm iyileştim , cezamı çekmeye hazırım, yarın akşamım seninnn

sabah da tartıldım 400 gr vermişim şimdidennnn

hepinizi öpüyoruummm
yarın arkadaşım gidiyo, sizinim tekrardannnnn

çok geçmis olsun canim insaallah iyilesir kizin. Allah yardimcin olsun.

oh oh ne mutlu sana keske benimde arkadaslarim gelse :)) çok sevindim kilo vermene

Kflacks ile aç kalmiyormusun cnaim? nasil dayaniyosun?

Yok canım iyice alıştım artık. çok acıkırsam nescafenin yarım paketinden yapıyorum bayağı tokluk hissi veriyor

Geçmiş olsun canım. umarım bir an önce iyileşir kızın.

Süpersin canım geçen hafta veremedin ama bu hafta iyi bir kayıp seni bekliyor :))

Bugün ki menümde paylaşayım kızlar;

SAbah 10da kalkıp
Ilık ballı tarçınlı su

Yarım saat plates yaptım

11de 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurtadan omlet, az peynir, az maydanoz.

14'de 5 tane burçak kepekli bisküvi, 1 bardak meyve suyu

16.30 'da 1 yeşil elma

18'de 1 kase mantar çorbası, 5 kaşık da fırında patates, domates, az bi maydanoz

Akşam vakti da 1 saat yürüyüş yaptım. Ve cezamı da çektim

canim balli su içmeni tavsiye etmem ya zaten hep misir surubundan yapiliyo onlar o yuzden bence kulanma tarçinli su iç.

menun guzel :)

Günaydıııın

Dün yediklerimi yazayım,unutmuşum:)
kahvaltı
yulaf+süt
ara
beşi bi yerde çay+2kepekli bisküvi
ara
5fındık
öğle
kebap+salata+bi dilim açık ekmek
ara
yeşi çay
ara
süt+yulaf
akşam
tavuk şiş+boool salata+ayran

kuzucuk harikasin tebrikler, ama kebap cok yagli degildi umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…