Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydin 4. takim guzelleriii
malesef bugun pek aydinli degil,hava kapali, yagdi yagacak ama olsun biz gunesi gonlumuzde tasiyoruz di mi..
dun hic kacamak yapmadim, 1 saat bisiklet, yarim saat yuruyus.. zayifliycam di mi, off ya hala hamilelik pantolonlarimin icine bile giremiyorumtam rezillik benimki

günaydın kızlar
sabah:1 elma
ara:1 elma
öğle:1 simit
ara:3-4 kaşık makarna salatası,2 dilim cevizli kete,1 kurabiye
akşam:4-5 kıymalı lahana dolma
ara:meyve
3 mil leslie,bel hareketleri,100 mekik
dün okulda arkadaşlar getirmemiş bişi, çok acıkınca duramadım 1 simit yedim. yarım yiyecektim ama 1 lokma 1 lokma gitti. günümde dündü. börek yemedim :)

daha ne pantalonların içine gircen güzelim sen. süpersin

canim cok gecmis olsun ortim. benimki de 3 haftadir grip, kresten aliyor her gittiginde.. senin dikkat ettigine eminim. ben pek veremedim bu hafta, umudumuz sensin orticim

kolay gelsin canım. özlüyoz valla ne dim sana.
bana da doyurucugelmiyor ama tulip doyuyo ben de gidip alım koyım kenara. lazım olur.
yeşil çayı bergamotlu dökme aldım.1 kez içiyorum ben.karatay zor diyolar ya.
kurabiye olmasaymış süper olcakmış.
geçmiş olsun.
ooo ortim süpersin. ya gözlerim hep seni aradı. beklemedeyim..
kizlar abu cubur yemek istiyorum çikolatanin dibine vurmak istiyorum oyyyyyyy :125::125::125::125::125:

ay o süper sporların üstüne olmaz çiko felan. kızını ye sen.

canim, diyetisyenler ogle menusune sik sik simit ve ayran yaziyorlar ona uzulme hic o kurbis de gozumuzden kacti sanma ama napalim alistik bu da sulece diyet iste

kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm

sabah

3 dilim kepek ekmek domates salatalık bir haşlama yumurta peynir

ara yok

öğle
bir yabak keşkek ve salata

ara yarım avuç leblebi

akşam az kıymalı yumurta bir dilim ekmek 2 bardak ayran

şule ya naber ne zamandır yokum ama sen hala aynı kararlılıkda devam ediyorsun maşallah

hosgeldin tugbacim, gayet guzel menulerle donus yaptin, devamini bekliyoruz

supermis menun canim :) kebaplari ekmeksiz yiyince diyetlere uygun oluyor :)

celi supersin, hem spor hem de menuler harika

sagol tatlim

Fransa'da da hva karardi dun çok fena yagmur yagdi valla,masallah yapma kaçamak zaten canim ama ben çok çiko istiyorum :125: ama yemicem giricez o kiyafetlerin içine
borek yememen guzel canim, sabah kahvalti yapamiyormusun? erken kalksan keske o bayagi tutuyor insani

keskek nedir acaba? hiç duymadim guzel memnun canim

pelisim ortim dön özüne.bari bi simit yerine bi ısırık felan alaydın.işte bende aynen böle olmuştum 3 hafta yaptım sonra gına geldi:)
kizlar abu cubur yemek istiyorum çikolatanin dibine vurmak istiyorum oyyyyyyy :125::125::125::125::125:
cıssss onlar sakın cumaya ne kaldı şurda
canmcım bu azimle sen mini elbise bile giyersin ortim güzelim.hadi bak yaza bişey kalmadı.bi bakmışsın o pantolonlar bile bol geliyor:)
canim cok gecmis olsun ortim. benimki de 3 haftadir grip, kresten aliyor her gittiginde.. senin dikkat ettigine eminim. ben pek veremedim bu hafta, umudumuz sensin orticim
canm benm ki evdede dondurma felan yedi o gün babası ceketsiz cıkardı bende sınıftaydım telaşla ceket al dememişimortim berabercene şampiyon olacaz bu haftaaa

seninminnoşuna da geçmiş olsun. hava değişimi ya ayarlayamıyoruz. ister istemez terliyor soğuyor sırtında çocukların
kızlar duyrulur; bu hatunun menüleri hepinizi çatlatacaktır.

şule ya naber ne zamandır yokum ama sen hala aynı kararlılıkda devam ediyorsun maşallah
canım menü süper yine. ben bayadır sapıttıydım. bu hafta toparlanıyorum. 100gr 100gr veriyom işte.
borek yememen guzel canim, sabah kahvalti yapamiyormusun? erken kalksan keske o bayagi tutuyor insani

dün millet getircek diye getirmedim meyveden başka bişi. g
enelde okulda yapıyorum kahvaltıyı. her gün elimde koca bi çanta yiyecekle geliyorum okula anlıcan.
bazen arkadaşlar hepsini mi yicen diyo? ara felan getirince sabahtan akşama öyle oluyo.
kahvaltı yapcam diye 7den önce de kalkamam valla.ne yapayım kaçırmıyom genelde araları felan da. hepsini değerlendiriyorummmm.

kiz bi alemsin sen

anladim canim, 6 da da kahvalti yapilmaz haklisin çok erkmenmis. Yanina lman en guzeli :)

kizlar bana kizacaksiniz biliyorum ama benim yine misafirim gelcek yarin :26::26:

Her persembe çocuk egitimi dersi yapiyoruz evli çocuklu arkadaslarla. çocuklarimiza nasil davranmaliyiz neyi dogru neyi yanlisyapiyoruz diye kitaplardan okuyup tartisiyoruz çok guzel geçiyor tavsiye ederim evli hanimlara :)

yani anlicaniz yine pasta borek mevzu olcek ama tabi ben yemicem. ama kisir yaparsam yiyebilirim diyourm. çunku onu bulgur pilavi gibi dusuncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…