Bahar geldi bahaaaar, içinizde bunlara sığan bi popişi olan var mıııı:84::122::84::122::84::122:
Eki Görüntüle 381859 Eki Görüntüle 381856 Eki Görüntüle 381860 Eki Görüntüle 381857 Eki Görüntüle 381858
gunaydin 4. takim guzelleriii
malesef bugun pek aydinli degil,hava kapali, yagdi yagacak ama olsun biz gunesi gonlumuzde tasiyoruz di mi..
dun hic kacamak yapmadim, 1 saat bisiklet, yarim saat yuruyus.. zayifliycam di mi, off ya hala hamilelik pantolonlarimin icine bile giremiyorumtam rezillik benimki
canlarım cumartesinden beri kızım hasta o yüzden pek uğryamyrm.düzenim alt üst oldu.kacırmamaya calışıyorum ama spor yok.menümde cok absürt bişeyler yok dikkat ediyorum yine.ama uykusuz harap ve bitabım.kızım iyileşsin en yakın zamanda sahalara geri dönecem.geçmişi toptan okurum artık.kuzu o fotolarıda gördm süperler gircez onların içine yaza kadar yolu yok:)
kolay gelsin canım. özlüyoz valla ne dim sana.Evet kizlar dun giremedim kusura bakmayin... felaket yogun gunler yasiyorum..
yeni is, yeni duzen. ve bir suru sey...
Sabah- haslanmis yumurtali sandevuc, ve yaninda bir bardak taze meyve suyu.
Oglen- Peynirli salata.
Aksam- 1 haslanmis patates, firinda pismis 1 parca kuzu et, yaninda bol salata.
1,5 litre su.
1 saat hizli tempo yuruyus.
Kizlar ara ogunler yoktu.. inanin bunlari bile yemeye zor zaman buldum..
bana da doyurucugelmiyor ama tulip doyuyo ben de gidip alım koyım kenara. lazım olur.Kızlaaaar k-fleks kullanan var mı aranızda? sanırım tulip kullanıyordu.
Carrefoursa da kampanya var,2.si %50 indirimli. 500g ekonomik paketten 2 tane alıyosun 8.75
benimki bitti almaya gittimde 4 tane alıverdim,en iyisi yarında alıp stok yapayım
1 paketi 7,5 tu burda,ikincisi resmen bedava:))
Ay bide yeşil çayı günde kaç defa içmeli,fayda göreniniz var mı?
Limonlusunu aldım,zorlaya zorlaya gidiyor ya offf
Ha bide bişey daha vardı:) karatay diyetini duydum duydum hiç bakmamıştım.Nasıl oluyor o öyle anlamadım,az az ve sık sık yemek iyi değil diyor:26:
Biz az ve sık yiyoruz. Acıkmadıysanız öğlen yemeyin diyor ama biz öğün atlamamaya çalışıyoruz.
Sabah kahvaltısında çok fazla yediriyor:26:ne iş anlamadım. Kendime bi düzen arıyordumda onada kanım ısınmadı sanki:)
ben k-fleksi sabah akşam yiyeyim en iyisi,2 hafta 2 kase nasıl oluyor bakalım
20 gün sonra kuzenim evleniyor ve ben bugün alternatif elbiselerimi denedim.
İçine patlatmadan girmek için çok çaba harcadığım yetmezmiş gibi hiçbirinin fermuarı kapanmadı
napim ben kendime yaa:95:
kurabiye olmasaymış süper olcakmış.Ben munumu yazem;
Sabah; 1 haslanmis yumurta, zeytin peynie, tam tahilli ekmek, kizimin yemedigi uç lokma nutellali ekmek.
oglen; 1 tabak mercimek çorbasi
ara: kuru incir badem bi kaç tane
aksam; firinda somon baligi bol salata ,
1,5 lt su ve sabah 45 dk leslie ile 3-4 kg verdiren spor. aksamda yaparim insaallah spor bakalim
bu arada yine crax yedim bi kaç tane bide 1 tane kurabiye :26:
geçmiş olsun.canlarım cumartesinden beri kızım hasta o yüzden pek uğryamyrm.düzenim alt üst oldu.kacırmamaya calışıyorum ama spor yok.menümde cok absürt bişeyler yok dikkat ediyorum yine.ama uykusuz harap ve bitabım.kızım iyileşsin en yakın zamanda sahalara geri dönecem.geçmişi toptan okurum artık.kuzu o fotolarıda gördm süperler gircez onların içine yaza kadar yolu yok:)
ooo ortim süpersin. ya gözlerim hep seni aradı. beklemedeyim..selam fıstıklarımmmmmmm
canlarım arkadaşım geldi şehirdışından iki gündür onunlayım
hem okul hem boş vaktimde onla dışardayım, kaçırdıklarımı hızlıca okudum, alıntılayamadım, çıkıcam hemen
sevgili ortiimmm menülerin harika
ben de kaçırmamaya çalışıorum ama spor yapamadım, ama evde hizmet halindeyim, habire de sokaklarda saatlerde alışveriş yaptık arkadaşıma,
kaptanımmm iyileştim , cezamı çekmeye hazırım, yarın akşamım seninnn
sabah da tartıldım 400 gr vermişim şimdidennnn
hepinizi öpüyoruummm
yarın arkadaşım gidiyo, sizinim tekrardannnnn
kizlar abu cubur yemek istiyorumçikolatanin dibine vurmak istiyorum oyyyyyyy :125::125::125::125::125:
günaydın kızlar
sabah:1 elma
ara:1 elma
öğle:1 simit
ara:3-4 kaşık makarna salatası,2 dilim cevizli kete,1 kurabiye
akşam:4-5 kıymalı lahana dolma
ara:meyve
3 mil leslie,bel hareketleri,100 mekik
dün okulda arkadaşlar getirmemiş bişi, çok acıkınca duramadım 1 simit yedim. yarım yiyecektim ama 1 lokma 1 lokma gitti. günümde dündü. börek yemedim :)
teşekkür hoşbuldum ferem aslında ben bu takımın eski üyelerindenim bazı sebeplerden dolayı ara vermek zorunda kaldımohh ohh ohh erisin yağlar gitsin kilolar
güzzel canım güzeell, börek mörek görmedim ben
hoşgeldin o zaman tuğbacım
günaydın kızlar
dün okulda arkadaşlar getirmemiş bişi, çok acıkınca duramadım 1 simit yedim. yarım yiyecektim ama 1 lokma 1 lokma gitti. günümde dündü. börek yemedim :)
YGS ye senmi giridn canim ? menun guzelmis. aksam dikkat et. geçmis olsun kizin için canim. sutlaç yemedin bravo
borekle çikolatayi eritmissin canim sporla :) guzel :)
guzel olmsu canim
dukanın hangi aşaması bu yahu? genel olarak güzel ama.
açılım biz geliyozzz
geçmiş olsun. bu menü de güzel. yarın hep beraber sporlarımızı yapalım.
hosgeldin tugbacim, gayet guzel menulerle donus yaptin, devamini bekliyoruzkızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
3 dilim kepek ekmek domates salatalık bir haşlama yumurta peynir
ara yok
öğle
bir yabak keşkek ve salata
ara yarım avuç leblebi
akşam az kıymalı yumurta bir dilim ekmek 2 bardak ayran
Günaydıııın
Dün yediklerimi yazayım,unutmuşum:)
kahvaltı
yulaf+süt
ara
beşi bi yerde çay+2kepekli bisküvi
ara
5fındık
öğle
kebap+salata+bi dilim açık ekmek
ara
yeşi çay
ara
süt+yulaf
akşam
tavuk şiş+boool salata+ayran
celi supersin, hem spor hem de menuler harika
gunaydin 4. takim guzelleriii
malesef bugun pek aydinli degil,hava kapali, yagdi yagacak ama olsun biz gunesi gonlumuzde tasiyoruz di mi..
dun hic kacamak yapmadim, 1 saat bisiklet, yarim saat yuruyus.. zayifliycam di mi, off ya hala hamilelik pantolonlarimin icine bile giremiyorumtam rezillik benimki
borek yememen guzel canim, sabah kahvalti yapamiyormusun? erken kalksan keske o bayagi tutuyor insanigünaydın kızlar
kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
ara yok
öğle
ara yarım avuç leblebi
pelisim ortim dön özüne.bari bi simit yerine bi ısırık felan alaydın.işte bende aynen böle olmuştum 3 hafta yaptım sonra gına geldi:)kizlar ben hafta sonu biraz cozuttum.. beni yordu bu dukan sanirim. ne yedim; bikere toplam 2 gunde 3 dilim tam tahilli ekmek,
cumartesi oglen 2 haslanmis patetes, 1 simit, biraz bal
pazar kahvaltida yarim simit, biraz bal, 1 ince dilim sucuk
bunlarin hicbiri dukana uygun degil, pisman da olmadim, ihtiyacim vardi. bugun toparladim ve dukana devam...
ha bi de exra 40 dk bisiklet, her ogune 20 dk ceza kestim kendime.
cıssss onlar sakın cumaya ne kaldı şurdakizlar abu cubur yemek istiyorumçikolatanin dibine vurmak istiyorum oyyyyyyy :125::125::125::125::125:
canmcım bu azimle sen mini elbise bile giyersin ortim güzelim.hadi bak yaza bişey kalmadı.bi bakmışsın o pantolonlar bile bol geliyor:)gunaydin 4. takim guzelleriii
canm benm ki evdede dondurma felan yedi o gün babası ceketsiz cıkardı bende sınıftaydım telaşla ceket al dememişimcanim cok gecmis olsun ortim. benimki de 3 haftadir grip, kresten aliyor her gittiginde.. senin dikkat ettigine eminim. ben pek veremedim bu hafta, umudumuz sensin orticim
seninminnoşuna da geçmiş olsun. hava değişimi ya ayarlayamıyoruz. ister istemez terliyor soğuyor sırtında çocuklarıncanim cok gecmis olsun ortim. benimki de 3 haftadir grip, kresten aliyor her gittiginde.. senin dikkat ettigine eminim. ben pek veremedim bu hafta, umudumuz sensin orticim
kızlar duyrulur; bu hatunun menüleri hepinizi çatlatacaktır.kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
ara yok
öğle
ara yarım avuç leblebi
canım menü süper yine. ben bayadır sapıttıydım. bu hafta toparlanıyorum. 100gr 100gr veriyom işte.şule ya naber ne zamandır yokum ama sen hala aynı kararlılıkda devam ediyorsun maşallah
borek yememen guzel canim, sabah kahvalti yapamiyormusun? erken kalksan keske o bayagi tutuyor insani
seninminnoşuna da geçmiş olsun. hava değişimi ya ayarlayamıyoruz. ister istemez terliyor soğuyor sırtında çocukların
kızlar duyrulur; bu hatunun menüleri hepinizi çatlatacaktır.
canım menü süper yine. ben bayadır sapıttıydım. bu hafta toparlanıyorum. 100gr 100gr veriyom işte.
dün millet getircek diye getirmedim meyveden başka bişi. g
enelde okulda yapıyorum kahvaltıyı. her gün elimde koca bi çanta yiyecekle geliyorum okula anlıcan.
bazen arkadaşlar hepsini mi yicen diyo? ara felan getirince sabahtan akşama öyle oluyo.
kahvaltı yapcam diye 7den önce de kalkamam valla.ne yapayım kaçırmıyom genelde araları felan da. hepsini değerlendiriyorummmm.
dün millet getircek diye getirmedim meyveden başka bişi. g
enelde okulda yapıyorum kahvaltıyı. her gün elimde koca bi çanta yiyecekle geliyorum okula anlıcan.
bazen arkadaşlar hepsini mi yicen diyo? ara felan getirince sabahtan akşama öyle oluyo.
kahvaltı yapcam diye 7den önce de kalkamam valla.ne yapayım kaçırmıyom genelde araları felan da. hepsini değerlendiriyorummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?