kizlar bana kizacaksiniz biliyorum amabenim yine misafirim gelcek yarin :26::26:
Her persembe çocuk egitimi dersi yapiyoruz evli çocuklu arkadaslarla. çocuklarimiza nasil davranmaliyiz neyi dogru neyi yanlisyapiyoruz diye kitaplardan okuyup tartisiyoruz çok guzel geçiyor tavsiye ederim evli hanimlara :)
yani anlicaniz yine pasta borek mevzu olcek ama tabi ben yemicem. ama kisir yaparsam yiyebilirim diyourm. çunku onu bulgur pilavi gibi dusuncem
celi tut kendini bak bildirime 2 gun kaldi . hatta sen hic light tatlilar yapmayi dusundun mu? dukanin yulaf kepegi ve tatlandiriciyla yapilan tatlilari, yine yulaf kepegi ve bugday kepegiyle yapilan pogacalari var. aslinda hem dusuk kalorili yagsiz hem de kepek zor sindirildiginden kilo yapmasi da zor.
yok canım değildi,hem yarısını bile yemedim.kuzucuk harikasin tebrikler, ama kebap cok yagli degildi umarim
kizlar abu cubur yemek istiyorumçikolatanin dibine vurmak istiyorum oyyyyyyy :125::125::125::125::125:
Süpersin canım geçen hafta veremedin ama bu hafta iyi bir kayıp seni bekliyor :))
Günaydıııın
Dün yediklerimi yazayım,unutmuşum:)
kahvaltı
yulaf+süt
ara
beşi bi yerde çay+2kepekli bisküvi
ara
5fındık
öğle
kebap+salata+bi dilim açık ekmek
ara
yeşi çay
ara
süt+yulaf
akşam
tavuk şiş+boool salata+ayran
gunaydin 4. takim guzelleriii
malesef bugun pek aydinli degil,hava kapali, yagdi yagacak ama olsun biz gunesi gonlumuzde tasiyoruz di mi..
dun hic kacamak yapmadim, 1 saat bisiklet, yarim saat yuruyus.. zayifliycam di mi, off ya hala hamilelik pantolonlarimin icine bile giremiyorumtam rezillik benimki
günaydın kızlar
sabah:1 elma
ara:1 elma
öğle:1 simit
ara:3-4 kaşık makarna salatası,2 dilim cevizli kete,1 kurabiye
akşam:4-5 kıymalı lahana dolma
ara:meyve
3 mil leslie,bel hareketleri,100 mekik
dün okulda arkadaşlar getirmemiş bişi, çok acıkınca duramadım 1 simit yedim. yarım yiyecektim ama 1 lokma 1 lokma gitti. günümde dündü. börek yemedim :)
ooo ortim süpersin. ya gözlerim hep seni aradı. beklemedeyim..
.
kizlar bana kizacaksiniz biliyorum amabenim yine misafirim gelcek yarin :26::26:
Her persembe çocuk egitimi dersi yapiyoruz evli çocuklu arkadaslarla. çocuklarimiza nasil davranmaliyiz neyi dogru neyi yanlisyapiyoruz diye kitaplardan okuyup tartisiyoruz çok guzel geçiyor tavsiye ederim evli hanimlara :)
yani anlicaniz yine pasta borek mevzu olcek ama tabi ben yemicem. ama kisir yaparsam yiyebilirim diyourm. çunku onu bulgur pilavi gibi dusuncem
Canım doğum günüm pazara,kimliğe yanlış yazmışlar ama çok sağolgüzel menü yürüyüşe de zaman ayırabilmiş olman süperyeni işine hemencik alışırsın inşallah
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallabende 85 doğumluyum aynı yaştaymısız seninle
sporunu yapta nasıl yaparsan yap
paylaşım konusunu yazmaya yoruldum artık :44: günde 5 mesaj aslında kuralımız ama oturtamadım bir türlü
Ben maalesef poşet çay içmek zorundayım,okula nasıl götüreyimciciler süper de popolar felaketnerdeee bende o popis
kflakes in fiyatı süpermiş.ben yiyordum bir dönem ama cabuk acıkıyorum işyerinde olmuyor
yeşilçayın faydasını ben gördüm.artık alıştımda severek içiyorum.yanlız poşetler iğrenç daha önce yazmıstım toz yeşilçay alın
Sağol canım, incelicemo
canim yesim çay gunde 3 ten fazla içmeyin yaziyor zaten kutunun uzerinde.
Canim ben kitabini aldim karatay diyetinin çokta memnunum. kesinlikle ilk kitabini al oku iyice hatta ikinci kitabi daha bilimsel kafandaki tum sorulara cevap veriyor. Turklere uygun en iyi diyet o. Aslinda diyette degil saglikli yasam programi diyor canan hanim. http://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-lanman-za-veda-edin-t47630.html bu linkten incele canim
Ol o zaman sendeAma bu olmaz kiiiiiiiiiiiiiii.... yaza boyle olmazsam ben catlarim valla catlarim.. hemde catir catir..
kurabiye için ceza kes kendine,crax ve nutellayıda içine alsın ceza paketin:))Ben munumu yazem;
Sabah; 1 haslanmis yumurta, zeytin peynie, tam tahilli ekmek, kizimin yemedigi uç lokma nutellali ekmek.
oglen; 1 tabak mercimek çorbasi
ara: kuru incir badem bi kaç tane
aksam; firinda somon baligi bol salata ,
1,5 lt su ve sabah 45 dk leslie ile 3-4 kg verdiren spor. aksamda yaparim insaallah spor bakalim
bu arada yine crax yedim bi kaç tane bide 1 tane kurabiye :26:
Canım sabah 3 dilim ekmek çok değil mi?:26:kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
3 dilim kepek ekmek domates salatalık bir haşlama yumurta peynir
ara yok
öğle
bir yabak keşkek ve salata
ara yarım avuç leblebi
akşam az kıymalı yumurta bir dilim ekmek 2 bardak ayran
Adanada dön dolaş karşına kebap çıkıyor napayım:) kendime uydurup yiyorum artıksupermis menun canim :) kebaplari ekmeksiz yiyince diyetlere uygun oluyor :)
Bana bak celi,cuma tartı var ve sen benim ortimsin.Perşembe kaçak yapmak için çok geç,bak biz o kadar dikkat ediyoruz prensesle sen bozarsan bende seni yolarım:)kizlar bana kizacaksiniz biliyorum amabenim yine misafirim gelcek yarin :26::26:
kızzlaaarrr ben geldiimmm, arkadaşım gittiii
ay çok alışmışım size haaaaa
ohh ohh ohh kebaplar yenmişş, afiyet olsunn, nasıl koktuuuu
Çok güzel canım,ama yinede bizi geçemezsinizkızlar bugünümü yazayım
sabah: müsli
öğlen: yoğurt
ara: 2 etiform
ara: 2 sarma
ara:elma
akşam : çorba, salata, tavuk
1,5 saat yürüyüşümüm var, öğlene yiyecek hazırlayamadım, yoğurt götürdüm
biraz aç kaldım gibi oldu, yarın dengelerim, öğlen evde olcam
günaydın kızlar
dün okulda arkadaşlar getirmemiş bişi, çok acıkınca duramadım 1 simit yedim. yarım yiyecektim ama 1 lokma 1 lokma gitti. günümde dündü. börek yemedim :)
canim balli su içmeni tavsiye etmem ya zaten hep misir surubundan yapiliyo onlar o yuzden bence kulanma tarçinli su iç.
menun guzel :)
Günaydıııın
Dün yediklerimi yazayım,unutmuşum:)
kahvaltı
yulaf+süt
ara
beşi bi yerde çay+2kepekli bisküvi
ara
5fındık
öğle
kebap+salata+bi dilim açık ekmek
ara
yeşi çay
ara
süt+yulaf
akşam
tavuk şiş+boool salata+ayran
günaydın kızlar
kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
ara yok
öğle
ara yarım avuç leblebi
kızlar bugünümü yazayım
04.04.2010
kahvaltı
yulaf+süt
ara
nescafe+4kepekli piskevit:)
öğle
paparon+salata
ara
bir top maraş dondurması
akşam
pırasa
bugün bol bol kahve içerim,yarın sınavım var uyumamam lazım:18:
kaçıyorum bugünlük...
Çok güzel canım,ama yinede bizi geçemezsiniz
Özlediğim şule menüsü
kete kurabiye simit,oooooh yarasın rakibimeminnoş takımına attığın kazıktan dolayı kutluyorum seni şulecim
bu hafta birinci olcezzzz
04.04.2010
kahvaltı
yulaf+süt
ara
öğle
paparon+salata
ara
bir top maraş dondurması
akşam
pırasa
kaçıyorum bugünlük...
bebğim yeni gördm:)kusura bakma.bugün ateşliydi yine ama şu an yok bide dışarda felan oynadı kendine gelmeye başladı en azından yürümeye başladı.iğnelerin etkisiyle yürüyemiyordu.şuruba geçtik geri.çok şükürrrrrrrr şimdi daha ii.az da olsa yemekte yedi.zeynep zeynep napıyon kızın nasıl ne sporu yapcan bize bugün
sakın sakınnnn cısss bak rakibemsin ama 6 günlük emeğin boşa gitmesi olmaz.bu arada etkinlik süperrr.ii fikirmiş yazın bunu memleketteki arkadaşlarla değerlendirelim.kizlar bana kizacaksiniz biliyorum amabenim yine misafirim gelcek yarin :26::26:
rakibem rakibemmmm:)ortim bak bak menülere bizi geçiyler geçiylerrrrkızlar bugünümü yazayım
al bi tane daha süpersinizzzz yavyummm04.04.2010
kahvaltı
yulaf+süt
ara
öğle
paparon+salata
ara
bir top maraş dondurması
akşam
pırasa
kaçıyorum bugünlük...
kızlar menümm
sabah:2 dukan krep,1 haş yumurta,1 diilim peynir,domates salatalık dere otu
öğle:1 çorba,1 d bisküvi
ara:2 dilim elma,2 dilim armut
ara:1 dilim börek,2 kaşık yoğurt
akşam:3 kaşık kabak,1 kaşık börülce,3 kaşık yoğurt,salata,2 kaşık tavuk sote
kızlar akşam yemeğim geç hazır oldu o yüzden eeve gelir gelmez börek ve yoğurtla ara yaptım çok actımmm
Bende yazayim firsatim olmaz sonra
Sabah: peynirli omlet, 1 dilim tam tahilli ekmek zeytin 5i1arada cay 1 kupa
Oglen: hunkar begendi 1 kase yayla corbasi
Aksam bisi yemedim 1,5 kurabiye 2 lokma somon baligi 3 kasik salata 1,5. Lt su
Sabah 45 dk leslie. Aksamda yaparim. İnsaallah
kızlar menümm
sabah:2 dukan krep,1 haş yumurta,1 diilim peynir,domates salatalık dere otu
öğle:1 çorba,1 d bisküvi
ara:2 dilim elma,2 dilim armut
ara:1 dilim börek,2 kaşık yoğurt
akşam:3 kaşık kabak,1 kaşık börülce,3 kaşık yoğurt,salata,2 kaşık tavuk sote
kızlar akşam yemeğim geç hazır oldu o yüzden eeve gelir gelmez börek ve yoğurtla ara yaptım çok actımmm
Bende yazayim firsatim olmaz sonra
Sabah: peynirli omlet, 1 dilim tam tahilli ekmek zeytin 5i1arada cay 1 kupa
Oglen: hunkar begendi 1 kase yayla corbasi
Aksam bisi yemedim 1,5 kurabiye 2 lokma somon baligi 3 kasik salata 1,5. Lt su
Sabah 45 dk leslie. Aksamda yaparim. İnsaallah
Bugün ki menüm ;
Sabah kalkınca 1 kayısı üzerine bol su
10.30'da 2 dilim kepekli ekmekten domatesli peynirli maydanozlu tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan papatya çayı
13'de 1 kase K-flakes
16'da yoğurt+ kayısı ( yoğurdun içine 3 tane kayısı doğradım )
18.30'da 1 kase K-flakes
20.30'da 1 fincan tarçınlı yeşil çay
Spor olarakta 100 tane yeride sayarak yürüyüş, 30 tane bacak kaldırma hareketi, 35 tane bel inceltme hareketi, 20 dakika plates te bacak+ kalça hareketleri.
kızlar bugünümü yazayım
04.04.2010
kahvaltı
yulaf+süt
ara
öğle
paparon+salata
ara
bir top maraş dondurması
akşam
pırasa
kaçıyorum bugünlük...
Valla bende cok ozluyorum, ama inan her firsatimda ilk solugu burda aliyorum.. gun boyuda acaba naptilar ne yediler dusunmuyo degilimkolay gelsin canım. özlüyoz valla ne dim sana..
kızlar ben geldim dün evde olmadığım için menümü yazamadım
dünki menüm
sabah
ara yok
öğle
ara yarım avuç leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?