Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay en de arkadaşlarıma geçen sene söylemiştim böyle bi şeyi. yok düzen kuramamıştık. bayıldım çalışmanıza. çok takdir ediyorum arkadaşlarını ve seni. çünkü bunları okuyup konuştukça hep aklında oluyor yoksa bildiğimizi okuyoruz.
celicim geçen misafirlik gibi bunu da iyi atlatacağını düşünüyorum. kabak salatası, kereviz salatası kendine göre bişi yap. nasıl olsa öbür kalorilileri arkadaşların getirecekmiş.
ortime bak ortime. süpersin ortim.
çok cadısın sen yaaa.
başarılar dilerim.
çok güzel yine de.
sen nerden buluyon bu kurabiyeleri yav. toplamda güzel ama.

günaydn kızlar

buldugum her fırsatta ders çalışıyorum.gelemiyorum ilgilenemiyorum takımla kusura bakmayın ne olur

öpüyorum hepinizi

çalış çalış. pazartesi paylarsın bizi...

4.4.2012
sabah:labne,2 dilim kepekli ekmek,1 yerli muz
ara:-
öğle:çorba, 4 kaşık barbunya,4 kaşık pilav
ara:7 gliserini
akşam:çorba, 1 kaç lokma ekmek, diyet kola
ara:1 kivi
ara:yaklaşık 1 gliserini,2 ısırık muz
spor yapamadım. avm gezmesi yaptım bol bol.

gayet guzel canim, afiyet olsun. cok merak ediyorum bu haftaki kaybini:44:

sinavda basarilar canim, guzel menu, dondurma da sinav stresiyle eriyip bitmistir zaten

boregi gormedim ortim, ustune spor yapsaydin barii
o kurabiye olmasaydi ah celicigim
ayakta alkisliyor, capka cikariyor ve tebrik ediyorum, bu menuyle durmak irade gerektirir hem de celik gibi bir iradeeeeee

canim cok guzel bir menu olmus, tebrikler
günaydn kızlar

buldugum her fırsatta ders çalışıyorum.gelemiyorum ilgilenemiyorum takımla kusura bakmayın ne olur

öpüyorum hepinizi

sen bizi merak etme kaptan,bakiyoruz basimizin caresine, dersini calis sen

gunduz az yeyince aksam kacamaklara direnmek zorlasiyor degil mi?

kızlar kan grubu diyetini bilen var mı? arkadaşım yapıyormuş.
yararını gördüm diyor.
ben aRH+ im. vejeteryan ağırlıklıymış.
ben de sebzeyicimdir yani.

yararını gördüm diyor.

ay benim kan grubumda ayni amaa ben pasta borekciyim sulecim varsa pasta kek borekli bir diyet isik hiziyla ordayim .
et, tavuk ve onun yumurtasindan ooolee biktim ki eskiden burun kivirdigim yesil fasulyeye , cigerci kedisi gibi bakiyorum valla

bu gunku menum:

sabah,1 dilimdukan ekmegi ,100 gr kight peynir, cay

ogle, bir tabak peynirli salata, yumurta ve dana fumeli dukan sandvic

aksam , cipura yiyecegiz firinda soganli

kizlar ben grip oldum,hava da buz gibi cok halsizim spor yapabilir miyim bilmiyorum ama deniycem, aksam yazarim,

Ortagim harika olmus, ama bana bu bel ve bacak hareketleri hakkinda detayli bilgi ver.. yoksa catlarim..

Şimcik canım fix her gün 50 den aşağı inmemek kaydıyla, bacaklarımı kaldırıp indiriyorum, bacaklarımı biraz açıp inip kalkıyorum bu iç bacağı esnetiyo, en son da eşimin askerde yaptığı bi hareketmiş ayakta dik durup ellerimi enseme bağlıyorum ve çömelip kalkıyorum biraz zorluyo bunu daha 15 kereye kadar yapabildim :) iki gün bacaklarım dehşet ağrıdı ama şu an üzerine gittiğim için hiç bişey hissetmiyorum :)) bide ebru şallının plateste yaptığı kalça hareketleri canım öyle yani. Bel için de, ayakta bi sağa bi sola eğliyorum en sonda gidebildiğim yere kadar gidip tekrar devam ediyorum belimde incelme başladı :)) Her gün yapmazsam artık uyuyamıyorum o derece alışkalık yaptı bende bide bunlar yürüyüşle destekleyince süper oluyo :))

Orti menün çok iyi ya meyve salatasına bayıldım resmen bayıldım yani

günaydn kızlar

öpüyorum hepinizi

Aklın bizde kalmasın kaptann sen sınavına odaklan biz azıcık kaçamaklarda yapsak cezamızı kesiyoruz

Kaçamak yapacaksan en geç öğlen vaktinde yap canım yani biliyorum bi an da oluyo ama akşam yenilen hamur işleri direkt yağa çeviriyor. Karanlık çökünce metobolizmamız çok yavaş çalışıyormuş dolayısıya direkt depoluyo

kurabiyeyi ekmeğe ve yemediğğin yemeğin yağına sayıyorım ve gayet güsel diyorum:)
aç kalmışsın bebeğim hırsına hayrqnaım banada ver birascık ondan:)
süpper tatlım bu defa karbonhidratta alıyorsun.daha güzel olmuş
kankam yakıyo ortalığı cıs o gözlemeler bidaha duymayım cık cık cık!!
bu haftanın 1.si şuleeeeeeeeee:)))süper
yararını gördüm diyor.
ben yapmıştım 3 ayda 15 kilo vermiştim.ama karboksiterapi poverplate,kulak akupunkturuda yaptırmıştım.
gayettte güzel ötesi ortim:))geçmiş olsun umarım cabuk atlatırsın.

kızlar menümmm:
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,1 parça çökelek domates salatalık

öğle:1 tonbalığı,1 meyveli yoğurt,1 kase corba

ara:1 elma

akşam:1 dilim biberli ekmek,4 kaşık börülce,6 kaşık kabak,3 kaşık yoğurt

ara:komşu getirmişti görnce dayanamadım un helvasından 3 catal.şimdi spora iniyom

bebişim görmedim ben börek mörek
gerisi çok güzel, o da erimiştir, ölelim mi canım olsun o kadar

hımm kurabiye yenmişşş, ama başka bişey yememişsin olsun, görmedik biz
hem leslie n güzel olmuş canım, bacaklarına sağlık

wuuu süpersin canısı, irade de süper spor da

resimler gelmişşş, çok güzel canım, böyle görmek isityoruz seni, harikasın
özenli hazırladığın tabakalrına bayılıyorum

evet oraya kadar çok güzelmiş canım, o da göz hakkı napalım
birazcık sporla kurtarabilrisin

ohh ohh ohh ortimin menüsüne geeeelll
harikasın bebişimm, sabah napcaz bakalımmm, ikimizin de kilosu az kaldı ya, yüksek bişey veremicez tabi de , olsun gene de bişiler vermişsizdir

yararını gördüm diyor.

ben de a+ ben de sebzeciyimdiirrr, o zaman vücuduma uygun mu besleniomuşmm

ay benim kan grubumda ayni amaa ben pasta borekciyim sulecim varsa pasta kek borekli bir diyet isik hiziyla ordayim .
et, tavuk ve onun yumurtasindan ooolee biktim ki eskiden burun kivirdigim yesil fasulyeye , cigerci kedisi gibi bakiyorum valla

haha süpersin canım, o diyete ben de hayır demem vallaaaa
bayılırım bayılıırrrrrrrrrrrrr, ohhhh daha yemeden yemiş gibi oldum, burnumda börek poğaça kokularıı miissssssssssssssss

geçmiş olsuunn canımm, ben atlattım sana geçti
çok güzel menün yorma kendini biraz, bol meyvee, dikkat ett

Şule harikasın canımm

ayakta alkisliyor, capka cikariyor ve tebrik ediyorum, bu menuyle durmak irade gerektirir hem de celik gibi bir iradeeeeee

Sağol canım Akşam vakti epey zorlandım canım ama bozmadım sırf yarını düşündüğüm için sizlere mahçup olmamak için Bide dün hep dışarılardaydım evde yemek yapamadım eşime de pizza almıştım sırf yememek için k-flakese vurdum kendini bi ısırık bile almadım nasıl dayanım bilmiyorum Yalnız az yediğimden midir nedir bugün bi tuvalete çıktım resmen içim boşaldı yani sanırım dün gece içtiğim bitki çayından oldu
yararını gördüm diyor.

Bende aynı grubtanım. okudum bizler kansere ve şeker hastalığına çok meğilmiymişiz ot ağırlık beslenmek gerekiyormuş ama nerdeee

ooo süper bi menü daha bu hafta kesin bizim takım 1. olcak

çok güzel olmuşşşş, hadi bol sporlaarr bebito , yarına kadar erisiinn

aç kalmışsın bebeğim hırsına hayrqnaım banada ver birascık ondan:)
.

Valla canım haftada 1 kiloya yakın düzenli gidiyo şükür böyle gidersem 6 hafta sonra ideal kiloma kavuşacağım o yüzden dayanıyorum herşey 1.5 ay sonra zayıflayıp, aaa sen zayıflayamazsın, Hep böyle kalacaksın diyenlerin yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum

Hemen un helvası erisin hemennn onun dışında güzel canım

kızlaarr bugünümü yazayım

sabah 07:00 müsli
ara: 2 eti form
öğle 14:30 az yağlı 1 küçük kepçe makarna, tavuk, yoğurt, çeyrek dilim ekmek
ara: elma

öğle yemeğini çok geç yedim sonra da banyo yapıp yattım uyudum, uyanınca elma yedim, akşam yemeğim yok o yüzden
ama azcık müsli yicem şimdi, mide boş kalmasın

1.5 saat de yürüyüşüm var

Bende menümü paylaşayım;

Sabah 7.30 2 kayısı üzerine booool su

8.30'da 1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurtadan omlet, bir kaç dal maydanoz, domates salatalık, tarçınlı limonlu yeşil çay

11'de kayısılı yoğurt(dünkünden)

13.30'da 1 kase K-flakes

16'da 1 yeşil elma

18.30'da Fırında bool soğanlı istavrit, booll salata

Birazdan da Yeşil çayla kapatacağım günümü.

Spor olarakta sabah 100 kere bacak kaldırma, 50 kere oturup kalkma, 50 kere bel inceltme hareketi, 15'er kerede plateste bacak + kalça hareketleri fecii popişim yandı valla :))

Kızlar ben dün doktorum programında doktor Murat Topaloğlu vardı akupunktur uzmanımış.

Kabızlığı giderici çay verdi,
Malzemeler:
1 tutam sinemaki
1 tutam rezene
1 tutam kişniş
1 tutam anoson
2 parça eğir kökü

Sinamekinin nasıl zararlı olduğunu biliyorum kızlar.Ama bu sürekli kullanımlarda ciddi zararlar veriyor. Doktorda canlı yayında da biraz bahsetti. Fakat ileri derecede kabızlık sorunu çekenler için haftada 1 kereyi geçmemek kaydıyla içilebilir dedi. Zaten tuvalete çıkılmadan zayıflama kesinlikle olmazmış. Ben bu konuda herşeyi deyenlerdenim. Ama bir türlü düzene sokamadım. 4 gün tuvalete çıkamayınca evde ki malzemelerden denedim bende.
Sıcak suyun içine 1 tutam ıhlamur, 1 tutam sinameki, Limon ve kabuk tarçın attım bi kaç dakika bekletip içtim. Bide sinameki kesinlikle akşam içilmeliymiş gün içerisinde değil. ve haftada kesinlikle 1i geçmeyecek biliyorsunuz sonra alışkanlık yapıyor zaten. Sonuç gerçekten mükemmel oldu benim için, çok ciddi sorun yaşayanlar için paylaşmak istedim.

ohh yansın bebişimm yansıınnn, çok güzel, çok iyi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…