Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin canım bı hafta herkes müthiş iradeli :))

bence cok hafif olmus... sporda gelince super olmuss

Benim idolumsun son bir kac haftadir haberin var mi?? motivasyonuna bayiliyorum.. menu harika olmus..

Ortagim, nazar degmesin.. insallah yarin guzel sonuc alirsin

Sulem sende benim gibi kolaya dayanamadin bugun desene.. menu guzel aslinda ama muza dikkat et.. ha gayret cok kalmadi..

Menun aslinda guzel, bende bugun spor yapmadim havanin soguklugu ve yogunluk yuzunden.. artik haftaya telafi ederiz..

Canim, tesekkur ederim.. yemegin gorunumune cok onem veriyorum. yoksa baska turlu tatliya saldiriyorum.. kendimi boyle kandiriyorum iste
Arti bu hareketleri mutlaka deniyecegim, bende pazartesi itibaren basliyorum bunlara kesinlikle... 2 saat kosuyorum ama bi tek bacaklarimda fark gordum..
ust kisimda bi gelisme yok

Benim bugunku felaket menum..

Sabah- yarim kase yogurt, 1 cay

Ara- bir avuc leblebi ve badem

Oglen- yok

Aksam- 1 bucuk haslanmis patates, bir parca tavuk, 7-8 yemek kasigi pilav.

regl yaklastikca dayanamiyorum... 1 bardak diyet kola ictim, ve kucuk bir parca biter cikolata..

menu guzel canim salatayida deneyelim ya canim çekti he :)

günaydn kızlar

buldugum her fırsatta ders çalışıyorum.gelemiyorum ilgilenemiyorum takımla kusura bakmayın ne olur

öpüyorum hepinizi

kolay gesin kaptanim sorun degil

bisi olmaz azcik gzlemedenn :)

tesekkur ederim canim , çocugu olanlar yada olacak olanlar yapmali bence bunu. hata bekarlar bile es seçme konusunda yapmali boyle konulari tartisilmlai konusulmali.
Kurabiyeler depolu canim onceki misafirlerden kalma ama buzluga attim yoksa yiyorum hep

menu guzel canim :)

geçmiso lsun canim. menun guzel

bisi olmazzz :)

gunu kutarmissin canim :)

oh oh hem menu guzel hemde spor :)
45 dk spor da yaptım bebişleerrr
sabaha inşallah hepimizi güzel bi kayıp bekliyoorrrr

supersin canim

sira benim guzeller:

sabah: zeytin peynir salatalik domates, yag yakici çay 1 dilim ekmek

oglen;bisi yemedim

aksam 4 gibi misafirlerle: 1 kuçuk dilim patates boregi; 1;5 kase kisir, 1 dukan muffini, 1 kurabiye bol sekersiz yag yakici çay

1,5 lt su 45 dk leslie imdi nivea body ile dinamik sabahlar sporu

Benim idolumsun son bir kac haftadir haberin var mi?? motivasyonuna bayiliyorum.. menu harika olmus..

ay teşekkür ederim canımmm
hep söylüyorum senin de menülerin salataların çok hoşuma gidiyo

hımm biraz düzensiz olmuş gibi, senin menülerine hiç benzemiyo, başkası yemiş bunları, senin değilll

misafiri atlattın yani, sporunu yapmışsın neyse ki
kısır az kurabiye hiç olaydı napalım artıkkk

Günaydınnn sevgili arkadaşlarıımmmm

ilk ben yazıyorum sanırım, hemen söylüyorumm
geçen hafta 58.7 idim
bu hafta yarım kilo vermişimm 58.2 hayyydi hayırlısı diyorumm
sizlerden daha iyisini bekliyorummm

Son düzenleme:

Dene canım 1 haftada farkı göreceksin :))

Telafi edersin ortaam sen bunu regliye aldanma kesinlikle çıkar aklından onu

Öğlen bişiler atıştırsaydın canım akşama bu kadar hızlı giriş yapmazdın ve üstelik akşam yani vücut şeker yağ ne varsa depoluyor Umarım bugün iyi bir kayıp seni bekliyordur canım

Tebrik ederim canım yarım kilo hiçde hafife alınacak bişi değil Biraz da bünye meselesi bu ve unutma ki kilon az bi an da haftada 1-2 kilo veremezsin versende emin ol sağlıksız olur canım. Ben eminim ki bu 500gr çoğu yağdan gitti en önemliside bu zaten keyfin kesinlikle kaçmasın gerçekten çok iyi bir sonuç bi kaç haftaya bişey kalmayacak

Günaydın KK'nın en güzel bayanlarıııı

Umarım herkes için verimli bir hafta olmuştur. Herkese iyi kayıplar diliyorum

Hemen kilo bildirimi yapayım

Geçen hafta:67.1 Bu hafta 65.8 çıktımmm

Bu kadar hızlı sonuç alacağımı hiç sanmıyordum ama oluyomuş demek ki desteğinizden ötürü teşekkür ederim

Son düzenleme:

ay ağzından bal damlıyo sabah sabaahh
teşk ederiimmmm
yeni güne cam silerek başladım, hadi biraz da böyle erisin

harikasın canım, son iki haftadır yanlış hatırlamıyosam menülerin sporun gayet güzel gidiyordu, çok azimliydin zaten
hak ettinn, devamını bekliyoruz canısııı

ay ağzından bal damlıyo sabah sabaahh
teşk ederiimmmm
yeni güne cam silerek başladım, hadi biraz da böyle erisin

Gerçek bunlar canım Ay cam mı siliyosun burda acayip hava kapalı yağmur yağacak gibi aslında silsem iyi olurdu :44:

harikasın canım, son iki haftadır yanlış hatırlamıyosam menülerin sporun gayet güzel gidiyordu, çok azimliydin zaten
hak ettinn, devamını bekliyoruz canısııı

Teşekkür ederim canım

Tickerimi değiştirdim ama bileseniz bu kiloda fazla kalıcı değilimmm

canmcım süperrrrr ötesi alkışşş sana:)) azmine hayranım.
vavvv buda ayrı bi güzellll süpersiniz arkadaşlarım.bu haftanın tek kazazedesi benm heralde:)

kızlarrrr sevgili takımım çok özürr dileyerek sölüyorumki
geçen hafta:70,3
bu hafta:70.8
özür dilerim elimdn geldiğince kaçırmadım ama sanırım akşam yeemklerim fazla oldu.normal bi diyet modu izlemem lazım sanırımüzgünüm.haftaya telafi edecem.sevgili ortim sana verdiğim zarardan dolayıda ayrıca özür dilerim

şişlik olmuştur belki canım, haftaya daha iyisini yaparsın,
motivasyonlar düşmesin, şevkler kırılmasın
aynen devaammmm

Kaptanımızın sınavları var diye üstüme vazife değil belki ama yardımcı olmak istedim
zeynepcim sen varsın tabi ki bana kadar ama işinizi kolaylaştırmak maksadım,
inşallah doğru yapmışımdır
siz bakarsınız yine
öpüyorumm

PrensesPeri(77,7/
zeynepece2009 (70,3/70,8/-0,5/%-0,71)
suleoz(62,6/
beste(60,0/
Celisuenis(64,3 /
kuzununzuzusu(67,5/
ferem(58,7/58,2/0,5/%0,85)
peliss(89,6 /
Tuliptice (67,1/65,8/1,3/%1,93)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…