Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ferem ben 64.0 degil 63.0 dim yanlis uazmissin canim

geçtiğimiz cumanın yarışma sonuçları listesinden aldım canım bilgileri

Celisuenis(63,3 /64,3/ -1,0/ %-1,58)
şu şekilde yazıyor, sanırım kayınvalidende tartılmıştın, ama bu şekilde yazılmış
ben hepsi bi yerde olsun diye yazdım
prenses veya zeynep düzenler

günaydın kızlar ben geldim spor yaptım duş aldım tartıldım şimdi kahvaltı yapıyorum prenses beni bu hafta alırmısın bilmem ama kilom 99,7 yazayım dedim

süper vermişsin canım darısı bizlerin başına bu hafta listeye girersem haftaya bana bakın bide

olsun kankam haftaya beraber sıkarız dişimizi

herkese bool kilo verimli bir cuma günü diliyorum bayadır uğrayamıyordum kk yaaaa..
tuğbişim seni burada ve takımımızda görmek çok güzel.....
prensesim..dr a gitmedim daha ama kilomu hala 69 tutmayı becerdim sanırım......
hepinizi çok seviyorum...

vallla bu ne basariiiiiiiii bravo canimmm; naptin sirrini soyle bizede :)

blue teşekkürler seni görmekde güzel bu arada bebişin de hayırlı olsun darısı benim başıma

**4.takım 251. ETAP **

PrensesPeri(77,7/77,4/ 0,3/%0,39)
zeynepece2009 (70,3/70,8/-0,5/% -0,71)
suleoz(62,6/
beste(60,0/
Celisuenis(64,3/62,6/0,4/%0,63)
kuzununzuzusu(67,5/
ferem(58,7/58,2 /0,5/ %0,85)
peliss(89,6 /
Tuliptice (67,1/65,8/1,3/%1,94)
tugba_8424

4.Takim ortalaması:

olsun tatlim verirsin insaallah yine hiç uzulme. moralli olki fdaha çok hirslan; kahvaltidan sonra bi guzel spor yap erisin yaglaarrrrr

oohh nazar değmesiin o zaman
bebişe iyi bakıyosun di miiiiii

Gunaydinnn, haaapscuuu:2:

cok hastayim coookkk, evde kimse de yok ki acik nazlanayim,kapris yapayimm. boyle gunlerde anne degil de cocuk oldugum zamanlari cok ozluyorum...annecim olsa simdi bana ne guzel bakardi:2:.

gelelim kilo bildirimine

gecen hafta 89.6
bu hafta 88.6 1 kilo vermisim..ee hafta sonu yaptigim kacamaklar yol su elektrik olarak dondu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…