Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmis olsun canim. nasi verdin ya 1 kg yuuu bravoo

blue teşekkürler seni görmekde güzel bu arada bebişin de hayırlı olsun darısı benim başıma
amin inşallah canım benim..biliyormusun sen yokken ççoooook kulaklarını çınlattım ben senin..

oohh nazar değmesiin o zaman
bebişe iyi bakıyosun di miiiiii
bakmaya çalışıyorum diyelim biz ona...zaten diyet miyet kalmadı allah ne verirse kaptırıyorum...tabi hamurişi vs... den uzak duruyorum...

çook yaşa pelişim..oyyy geçmiş olsun kuzucum ya..sende bendensin hastalanınca nazlanıcak yer arıyorsun ama yok işte napalım..bide üstüne hasta bile olsam sorumluluğum devam ediyor..oğlum tam gaz yaramazlıklarıyla beni bi çırpıda ayağa kaldırıyor...

geçmiş olsun canımm, ayy hasta olmanın en güzel yanı kapris yapabilmek
kapris yapcak kimse olmayınca hastalık da çekilmiyor
yine de çok güzel verdin, kendine dikkat et ama, iyileş önce

geçmiş olsun canımm, ayy hasta olmanın en güzel yanı kapris yapabilmek
kapris yapcak kimse olmayınca hastalık da çekilmiyor
yine de çok güzel verdin, kendine dikkat et ama, iyileş önce

sagol canim ya ama nerdee, gozum acilmiyor ,benim zilli rahat birakmiyorr imdaaattt..

sagol canim benim, benim kiz da oyle, zaten ondan kaptim 3 haftadir gripti ooofff offf

günaydın kızlar ben geldim spor yaptım duş aldım tartıldım şimdi kahvaltı yapıyorum prenses beni bu hafta alırmısın bilmem ama kilom 99,7 yazayım dedim

tugbacim ay ne sevindim sen de bendensin, bu citirlarin arasinda kendimi yalniz hissediyordum. pek tanisamadik,ben 3 haftadir takimdayim, evliyim 1,5 yasinda bir kizim var ve yurdisinda yasiyorum. sen neler yapiyorsun, nasil bir diyet uyguluyorsun, ticker in olmadigindan ne zaman basladigini bilmiyorum:26::26:.

Zeynepcim hemen moral bozmak yok muhtemelen şişlik vardır, bahar da geldi herkes bi şiş yani o derece kaldığın yerden devam edeceksin tatlım. Ödem de tutmuş olabilir vücudun maydonozu kaynatıp içine limon sıkıp içmeyi dene müthiş ödem attırıcı bişey eminim ki faydasını göreceksin hemen moraller düşmesin
Kilo bildirimi yapiyorum
Dikkat dikkat :

Gecen hafta 63,0

Bu hafta: 62,6 :)
Tebrikler canım Biraz daha gayret edersen tamamdır bu iş

süper vermişsin canım darısı bizlerin başına bu hafta listeye girersem haftaya bana bakın bide

İnşallah girersin canım senden çoook büyük atakk bekliyorum

Blu hoşgeldinn hamur işini tatlıdan biraz uzak durdukça kilo almazsın zaten canım bebişi aç bırakma sakın :))

vallla bu ne basariiiiiiiii bravo canimmm; naptin sirrini soyle bizede :)

Menülerimi gördün canım, bence en önemli sırrı her gün az da olsa illa ki spor yapmak. Zaten canın yanınca beyin otomatikman yemek yemek istemiyor. Herşeyi dozunda yiyorsun bu hafta börek te yedim, çikolatada ama hepsine dikkat ederek kaçamaklar genelde öğlen yapılmalı ki vücut anca eritsin.

Günaydın canım tebriklerr Çok geçmiş olsun. 1 kilo bile çok iyi zaten yeterince az bi zamanda hızlı bi kilo verdin bırakta azıcık beden kendine geldin canım

Son düzenleme:
kizlar ya alakasiz olcek ama bisiyi acayip merak ettim yafu, 14 takim olmali ama yooookkk,ana aradakiler 9 10 falan buhar olmus ucmuss, biz de buharlasmayiz di mi

kizlar ya alakasiz olcek ama bisiyi acayip merak ettim yafu, 14 takim olmali ama yooookkk,ana aradakiler 9 10 falan buhar olmus ucmuss, biz de buharlasmayiz di mi

zayıflarsak buharlaşırız bebişim, ömür boyu diyet mi yapcaz
çıtır kızlar topiği açarız o zaman, orda buluşuruz
eyy gidi bu grup bana kaç kilo verdirdi daha da verdirecek unutur muyum beeee

bugün 62.4 kiloyum

Tebrikler canım :)

Aaa evet bende merak ettim site de sorun olabilir :44:

67,200 niye böyle olduki

Bu hafta sanırım vücudun su tuttu canım. Acaba vücut az yemeye alıştıda alışkanlık mı yapıyo ki :44:

Hayırlı cumalar kızlar

Sizlere bişey danışmak istiyorum malum benim bugün tam tamına 6 hafta oldu diyete başlayalı hiçde fena gitmiyor değilim. Yalnız hepimiz sosyal insanlarız gördüğüm kadarı ile yani illa ki dışarı çıkıyoruz ediyoruz herkesin bi hayatı var. Ve dışarıda yemek yemeye kalktığımızda etraftan '' Sen hala diyettemisin'' ''ne bitmez diyetmiş'' '' yüzün gözün çökmüş'' ifadeleri ile şahsen ben karşılaşıyorum. Ve bu beni acayip moralimin bozulmasına neden oluyor. Nette ufak bi araştırma yaptım. İç hastalıkları uzmanı Gürkan KUBİLAY var tvde görmüşsünüzdür. Diyet listelerine baktımda hem dietten sıkılmamak, hem de bu tarz sözlere maruz kalmamak amacıyla diyette kaçamağa sıcak bakıyor. Yani 3 günde bir tabi kiloya göre değişir sanırım bu, Özellikle öğlen menülerine kaçamak hakkı sunuyor. Yani istediğinden abartmamak şartıyla yemeye izin veriyor. Ve okuduğum kadarı ile çok iyi kilo verdirtdiyor. Amaç hem diyette deyip vücudu sıkmamak, hem vücutu kıtlık sendromuna sokmamak.

Yani düşünüyorumda şimdi biz böyle az az yiyip istediğimiz kiloya öyle yada böyle ulaşacağız inşallah. Ama ya sonra normal düzene girdiğimizde mesela 3 ay sonra çikolata yicem hamur işi yicem kilo almazmıyım?

Bide vücut az yemeye alıştıştığında ona alışacak ve kilo vermek için daha da az yememiz gerekcek. Şimdi beni yalnış anlamayın gidin kaçamak yapalım demiyorum daha doğrusu aklım iyice karıştı. Çok okuyorum çok güzel kilo verip ama 6 ay sonra kilolarını geri alan insanlardan onlardan olmak istemeyiz hiç birimiz. Öyle hızlı hızlı kilo vermek değil şahsen yani benim amacım az da olsa yağdan gitsin bi daha geri almayayım.

Bu konuda fikri olan var mı yada diyetisyene giden yada daha önce gitmiş olan böyle bişi duydunuz mu ?

Amma da yazmışım yahu Aydınlatın beni anacım

=))hemen sana bi ampul hediye ediyorum
tatlım ben de hayatımda ilk defa diyet işinegirdiğim için tecrübem yok ,ama mantıken ve okuduğum duyduğum bilgilere olaylara dayanarak yorum yapmak isityorum
dediğin gibi biçok kişi güzelce diyet yapıyo, aç kalarak veya bol spor yaparak falan filan
verilen kiloları da geri alıyo kimisi, bünyeden mi kaynaklanıyo yediklerinden mi, rejimi bırakınca yemeklere saldırmaktan mı bunlar da kişiye göre değişiyo, bir sürü sebep var

sonuç olarak şunu söylemek istiyorum
dediklerin çok mantıklı geldi bana, her gün değil de işte arada 3 günde 1, işte akşam değil de günün erken saatlerinde, yakabileceğimiz kadar vaktimiz olduğu zamanlarda abartmadan yapabilriiz

ama biz zaten bunu yapıyoruz canım
illa ki ucundan kıyısından bi kaçamağımız oluyo, tamamen soyutlamadık ki kendimizi, yani bana öyle geliyo ne bileyim
arada bi börek ısırıklarımız, çeyrek muzlarımız, makarnalarımız, 1 tane kurabiyelerimiz derken dediğin kaçamakları yapıyoruz zaten biz
mesela ben hiç yapmasam cuma cumartesi bozuyorum dikkat ettiyseniz , hep kaçamaklarım cuma cumartesi oluyo
tartıya çıktıktan sonra bi ödül gibi
sen bu ara hiç kaçamak yapmadın sanırm, sen de kendini rahat bırak azcık en iyisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…