Gunaydinnn, haaapscuuu:2:
cok hastayim coookkk, evde kimse de yok ki acik nazlanayim,kapris yapayimm. boyle gunlerde anne degil de cocuk oldugum zamanlari cok ozluyorum...annecim olsa simdi bana ne guzel bakardi:2:.
gelelim kilo bildirimine
gecen hafta 89.6
bu hafta 88.6 1 kilo vermisim..ee hafta sonu yaptigim kacamaklar yol su elektrik olarak dondu iste.
amin inşallah canım benim..biliyormusun sen yokken ççoooook kulaklarını çınlattım ben senin..blue teşekkürler seni görmekde güzel bu arada bebişin de hayırlı olsun darısı benim başıma
bakmaya çalışıyorum diyelim biz ona...zaten diyet miyet kalmadı allah ne verirse kaptırıyorum...tabi hamurişi vs... den uzak duruyorum...oohh nazar değmesiin o zaman
bebişe iyi bakıyosun di miiiiii
çook yaşa pelişim..oyyy geçmiş olsun kuzucum ya..sende bendensin hastalanınca nazlanıcak yer arıyorsun ama yok işte napalım..bide üstüne hasta bile olsam sorumluluğum devam ediyor..oğlum tam gaz yaramazlıklarıyla beni bi çırpıda ayağa kaldırıyor...Gunaydinnn, haaapscuuu:2:
cok hastayim coookkk, evde kimse de yok ki acik nazlanayim,kapris yapayimm. boyle gunlerde anne degil de cocuk oldugum zamanlari cok ozluyorum...annecim olsa simdi bana ne guzel bakardi:2:.
gelelim kilo bildirimine
gecen hafta 89.6
bu hafta 88.6 1 kilo vermisim..ee hafta sonu yaptigim kacamaklar yol su elektrik olarak dondu iste.
gelelim kilo bildirimine
gecen hafta 89.6
geçmiş olsun canımm, ayy hasta olmanın en güzel yanı kapris yapabilmek
kapris yapcak kimse olmayınca hastalık da çekilmiyor
yine de çok güzel verdin, kendine dikkat et ama, iyileş önce
geçmis olsun canim. nasi verdin ya 1 kg yuuu bravoo
amin inşallah canım benim..biliyormusun sen yokken ççoooook kulaklarını çınlattım ben senin..
bakmaya çalışıyorum diyelim biz ona...zaten diyet miyet kalmadı allah ne verirse kaptırıyorum...tabi hamurişi vs... den uzak duruyorum...
çook yaşa pelişim..oyyy geçmiş olsun kuzucum ya..sende bendensin hastalanınca nazlanıcak yer arıyorsun ama yok işte napalım..bide üstüne hasta bile olsam sorumluluğum devam ediyor..oğlum tam gaz yaramazlıklarıyla beni bi çırpıda ayağa kaldırıyor...
kizlar prenses celinin ortalamasini dogru almis mi, bi gariplik var gibi
kizlar prenses celinin ortalamasini dogru almis mi, bi gariplik var gibi
yok yok dogru yazdi canim 400 gr verdim bu hafta
günaydın kızlar ben geldim spor yaptım duş aldım tartıldım şimdi kahvaltı yapıyorum prenses beni bu hafta alırmısın bilmem ama kilom 99,7 yazayım dedim
kızlarrrr sevgili takımım çok özürr dileyerek sölüyorumki
geçen hafta:70,3
bu hafta:70.8
özür dilerim elimdn geldiğince kaçırmadım ama sanırım akşam yeemklerim fazla oldu.normal bi diyet modu izlemem lazım sanırımüzgünüm.haftaya telafi edecem.sevgili ortim sana verdiğim zarardan dolayıda ayrıca özür dilerim
Tebrikler canımKilo bildirimi yapiyorum
Dikkat dikkat :
Gecen hafta 63,0
Bu hafta: 62,6 :)
süper vermişsin canım darısı bizlerin başına bu hafta listeye girersem haftaya bana bakın bide
herkese bool kilo verimli bir cuma günü diliyorum bayadır uğrayamıyordum kk yaaaa..
tuğbişim seni burada ve takımımızda görmek çok güzel.....
prensesim..dr a gitmedim daha ama kilomu hala 69 tutmayı becerdim sanırım......
hepinizi çok seviyorum...
vallla bu ne basariiiiiiiiibravo canimmm; naptin sirrini soyle bizede :)
gelelim kilo bildirimine
gecen hafta 89.6
kizlar ya alakasiz olcek ama bisiyi acayip merak ettim yafu, 14 takim olmali ama yooookkk,ana aradakiler 9 10 falan buhar olmus ucmuss, biz de buharlasmayiz di mi
67,200 niye böyle olduki
bugün 62.4 kiloyum
kizlar ya alakasiz olcek ama bisiyi acayip merak ettim yafu, 14 takim olmali ama yooookkk,ana aradakiler 9 10 falan buhar olmus ucmuss, biz de buharlasmayiz di mi
67,200 niye böyle olduki
Hayırlı cumalar kızlar
Sizlere bişey danışmak istiyorum malum benim bugün tam tamına 6 hafta oldu diyete başlayalı hiçde fena gitmiyor değilim. Yalnız hepimiz sosyal insanlarız gördüğüm kadarı ile yani illa ki dışarı çıkıyoruz ediyoruz herkesin bi hayatı var. Ve dışarıda yemek yemeye kalktığımızda etraftan '' Sen hala diyettemisin'' ''ne bitmez diyetmiş'' '' yüzün gözün çökmüş'' ifadeleri ile şahsen ben karşılaşıyorum. Ve bu beni acayip moralimin bozulmasına neden oluyor. Nette ufak bi araştırma yaptım. İç hastalıkları uzmanı Gürkan KUBİLAY var tvde görmüşsünüzdür. Diyet listelerine baktımda hem dietten sıkılmamak, hem de bu tarz sözlere maruz kalmamak amacıyla diyette kaçamağa sıcak bakıyor. Yani 3 günde bir tabi kiloya göre değişir sanırım bu, Özellikle öğlen menülerine kaçamak hakkı sunuyor. Yani istediğinden abartmamak şartıyla yemeye izin veriyor. Ve okuduğum kadarı ile çok iyi kilo verdirtdiyor. Amaç hem diyette deyip vücudu sıkmamak, hem vücutu kıtlık sendromuna sokmamak.
Yani düşünüyorumda şimdi biz böyle az az yiyip istediğimiz kiloya öyle yada böyle ulaşacağız inşallah. Ama ya sonra normal düzene girdiğimizde mesela 3 ay sonra çikolata yicem hamur işi yicem kilo almazmıyım?
Bide vücut az yemeye alıştıştığında ona alışacak ve kilo vermek için daha da az yememiz gerekcek. Şimdi beni yalnış anlamayın gidin kaçamak yapalım demiyorum daha doğrusu aklım iyice karıştı. Çok okuyorum çok güzel kilo verip ama 6 ay sonra kilolarını geri alan insanlardan onlardan olmak istemeyiz hiç birimiz. Öyle hızlı hızlı kilo vermek değil şahsen yani benim amacım az da olsa yağdan gitsin bi daha geri almayayım.
Bu konuda fikri olan var mı yada diyetisyene giden yada daha önce gitmiş olan böyle bişi duydunuz mu ?
Amma da yazmışım yahuAydınlatın beni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?