kizlar ben isten giremedim, gece tartilip yazicaktim ama fazla cikti.. kilom suanda 58,9 gecen hafta 60 ti... 1 kg 100 gr yani gitmis..
bravo canim supersin
Tebrik ederim ortaamm süper gitmiş gerçekten
ediyoruz tatlim, ama ben yine soyliycem celinin kilosu hataliii bence
tesekkur ederim ortagim, bide regl olucam onun sishkinligi olmasa ne olurdu acaba
bu hafta hic diyet modunda degildim, tamamen kendiliginden oldu.. demek ki cok kafayi takmadikca kendiliginden oluyor :44:
Takım derceleri
1 ) 4. TAKIM0,91%
2 ) 6. TAKIM0,90%
3 ) 1. TAKIM0,61%
kizlar ben isten giremedim, gece tartilip yazicaktim ama fazla cikti.. kilom suanda 58,9 gecen hafta 60 ti... 1 kg 100 gr yani gitmis..
1. olmuşuzzz kızlar
Hepinizi tebrik ediyorum kk'nın en güzel ve en çıtır olma yolunda ilerleyen hatunları
tebrik ediyorum hepinizi canlarım benim
pazartesi burdayım bu hafta daha da sıkmalıyız.1. liği kimseye bırakamayız
kaybettiginiz kilolara saglik kizlar, ama ben neye gulcem biliyo musuz, celi bu karisiklikta bi de etap bireysel 1. olur insallahh
**4.takım 251. ETAP **
PrensesPeri(77,7/77,4/ 0,3/%0,39)
zeynepece2009 (70,3/70,8/-0,5/% -0,71)
suleoz(62,6/62,4 /0,2/%0,32)
beste(60,0/58,9/ 1,1/%1,83)
Celisuenis(64,3/62,6/1,7/%2,64)
kuzununzuzusu(67,5/67,2/0,3/%0,44)
ferem(58,7/58,2 /0,5/ %0,85)
peliss(89,6 /88,6 /1,0/ %1,12)
Tuliptice (67,1/65,8/1,3/%1,94)
tugba_8424(101,5/99,7/0,3/ %0,30)(245. etapta geri dönmek üzere ayrılmıştı.verdiği kilo 6 ya bölündü)
4.Takim ortalaması: 0,91
1. olmuşuzzz kızlar
Hepinizi tebrik ediyorum kk'nın en güzel ve en çıtır olma yolunda ilerleyen hatunları
teşekkürler canımmmSınavında başarılar canım. menün güzel :)
yakmamış işte güzelim yaabaşarılar canımmm, menün de yakıyo heeee
Teşekkür ederim şekerimbaşarılar dilerim.
Ya canım bi ben eriyemedim gitti:)sinavda basarilar canim, guzel menu, dondurma da sinav stresiyle eriyip bitmistir zaten
Allah Allah hiç duymadım,bakayım bi netten:26:kızlar kan grubu diyetini bilen var mı? arkadaşım yapıyormuş.
yararını gördüm diyor.
ben aRH+ im. vejeteryan ağırlıklıymış.
ben de sebzeyicimdir yani.
Çok az olmuş canım yaa,çiolata en azından bitterBenim bugunku felaket menum..
Sabah- yarim kase yogurt, 1 cay
Ara- bir avuc leblebi ve badem
Oglen- yok
Aksam- 1 bucuk haslanmis patates, bir parca tavuk, 7-8 yemek kasigi pilav.
regl yaklastikca dayanamiyorum... 1 bardak diyet kola ictim, ve kucuk bir parca biter cikolata..
tebrikler canımmmGünaydınnn sevgili arkadaşlarıımmmm
ilk ben yazıyorum sanırım, hemen söylüyorumm
geçen hafta 58.7 idim
bu hafta yarım kilo vermişimm 58.2 hayyydi hayırlısı diyorumm
sizlerden daha iyisini bekliyorummm
maşallahhhhhGünaydın KK'nın en güzel bayanlarıııı
Umarım herkes için verimli bir hafta olmuştur. Herkese iyi kayıplar diliyorum
Hemen kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta:67.1 Bu hafta 65.8 çıktımmm
Bu kadar hızlı sonuç alacağımı hiç sanmıyordum ama oluyomuş demek ki desteğinizden ötürü teşekkür ederim
Boşver canım yaa haftaya toparlasın sen,böyle artıda olunca gaza geliyorsun hemen :)kızlarrrr sevgili takımım çok özürr dileyerek sölüyorumki
geçen hafta:70,3
bu hafta:70.8
özür dilerim elimdn geldiğince kaçırmadım ama sanırım akşam yeemklerim fazla oldu.normal bi diyet modu izlemem lazım sanırımüzgünüm.haftaya telafi edecem.sevgili ortim sana verdiğim zarardan dolayıda ayrıca özür dilerim
tebrikler ortiKilo bildirimi yapiyorum
Dikkat dikkat :
Gecen hafta 63,0
Bu hafta: 62,6 :)
Gunaydinnn, haaapscuuu:2:
cok hastayim coookkk, evde kimse de yok ki acik nazlanayim,kapris yapayimm. boyle gunlerde anne degil de cocuk oldugum zamanlari cok ozluyorum...annecim olsa simdi bana ne guzel bakardi:2:.
gelelim kilo bildirimine
gecen hafta 89.6
bu hafta 88.6 1 kilo vermisim..ee hafta sonu yaptigim kacamaklar yol su elektrik olarak dondu iste.
Başlarım ben onun dinlenmesineaz gitsin uz gitsin dere tepe düz gitsin bebişimmmm
geçen hafta güzel vermiştin, biraz dinlenmek istedi demek bünyen :)
Başarılar canım,Allah yardımcın olsunpazartesi günü tüm geçmişe yetişeceğim inşallahkilo veren herkesi tebrik ederim
bana dua edin ne olur.öpüyorum hepinizi
vayyyy süpersin canım,tebriklerkizlar ben isten giremedim, gece tartilip yazicaktim ama fazla cikti.. kilom suanda 58,9 gecen hafta 60 ti... 1 kg 100 gr yani gitmis..
Ama olmazkitebrik ediyorum hepinizi canlarım benim
pazartesi burdayım bu hafta daha da sıkmalıyız.1. liği kimseye bırakamayız
Ben menümü paylaşayıp kaçıyorum kızlar :)
Sabah 8.30'da Bir kase K-flakes
10.30'da 1 yeşil elma
13'de 2 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1er tane domates salatalık, bir kaç dal maydanoz, 1 fincan tarçınlı yeşil çay
16'da 1 avuç beyaz leblebi, 1 tane ceviz, 2 fındık, 2 badem
18.30'da 1 tabak nohut yemeği, yarım dilim kepekli ekmek,bool salata
Spor olarak ta 100 kere yerimde sayarak yürüme, 50 defa bacak kaldırma, 35 kere çömelip kalkma, 50 kere bel inceltme, 10'ar defa da plateste bacak+kalça hareketleri
Böyle gün biter kızlar :))
Börek yediğinde mutlu oldun mu şişkooo,bende albeni yedi naber:)))kızlar toparlanamdm yaaaa cok mutsuzum
sabah:1 kase kadar müsli,1 kivi
öğle:2 dilim ısp.börek,2 parca helva,1 kase çorba
ara:biraz yaban mersini
akşam:1 taBAK SALATA,3 kaşık kabak,3 kaşık yoğurt,1 biber dolma,1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?