yavruuuu orti olmuşuz,
haftasonunda kalsın kaçamakların aman dikkat. Benim zaten moralim çok bozuk,toparlanmam için sana ihtiyacım var ortiiii
albenin dışşında menün pek bi albenili olmuş bebişim:)alarm alarm tikkat edelim bugünden itibaren yeni ortimsin haftaya 1, biz olmalıyız.ben hiç 1.olmadım biliyomusun abla:)
kızım ne mutlusu ya içimde karnımda şişiyorrr.al birini vur ötekşne kzm by hafta orti orti baştan kötü başladık
valla artık lokma kaçamak yok bu hafta ne yapsam bilmiyom.ama ekmek pilav olmaması lazım onu biliyom.k flakes felanmı alsam acaba her hafta bi ortiye uyuyum.bu hafta aklım akupunkturada gidiyor.annem geliyor.oda burdayken doktora gidip gelmem kolay olur:)
Ya ben hiç kaçamak yapmadım,aksine fazladan spor yaptım ne biçim ödül bu
Çok canım sıkıldı çooook
ya bi mls yöntemi vardı,ablamın arkadaşı 20 kilo verdi onunla,selülitide yokediyormuş. Ama buralarda yapan yerlere güvenemedim ben,itanbuldasınız ne güzel
o neymiş yavyum.ben kulak mezoterapisi yaptırmıştım daha önce ii atlatmıştım ozaamn.3 ayda 15 kilo verdim.sonra dikkat etmeyince 1 senede geri aldım::)
ya vücuduna su enjekte ediyorlar ve sen o suyla yağlarını atıyorsun,basit anlatımı bu tabi:)
bilimsel açıklamalara ne gerek var demi:)
seansı 500 tl falandı,ama tek seansta halleden çok kişi var. 10kilo kadar fazlası olanlar tek seansta hallediyormuş,ben istedim aslında ama burda yok
istanbula gelirsemde çok pahalıya patlar
Ay zeynepcim kk da başlığı nerde,link versen olur mu?
belki bizim bu taraflarda yapılan güvenilir biryer vardır:)
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...ini-duyan-yada-yaptiran-varmi-arkadaslar.html
canm kk da burda yazmışlar ama 8 sayfa sadece hepsini okudum.3 kişi yazmış deneyimin ama onlar okadar memnun kalmamışlar.1 ay sonra etkisini gösterr demiş doktor onlarda 1 ay sonra girmemişler bi daha.belki sayfayı başka yere taşıdılar bilemedim.antalya ve istanbuldan bahsetmişler.esteworld demişler.onlara 4 yada8 seans verilmiş.hiç tek seansta sonuç alan yok.10 kilo verende öle aman aman bi sonuç almadım yazmış?
Ablamın bi arkadaşı 2 seansta 20 kilo verdi ama şimdi kızla konuşmuyor yahu yerini öğrenemedim:))
ablanla konuşmuyor bebeğim sen konuş nolcak:)
şaşırtıcı 4 seansta olmadı diolar.gerçi diyette yaptırıyolarmış.
kizlar bugun cok daha kotuyum, menumu yazip kaciyorum, kusura bakmayin;
sabah 2 dilim ekmek, peynir ve biraz bal yedim, cunku bu hastaligi o kadar az yemeyle atlatamayacagim.
ara erik ve portakal
oglen corba, ekmek
ara meyve ve aksami bilmiyorum daha, bakcam
iyilesinceye kadar dukana ara veriyorum, hepinizi opuyorum:2::2:bayyyy anaciiimmm
İyi akşamlar kızlar bügün pek verimli geçmedi. Kız arkadaşım evleniyo 2 hafta sonra onun çeyizini toparladık bugün, bütün günde onlardaydım yani.
Sabah9.30 da 1 kase k-flakes
11.30 yarım simit, melemen, peynir, 1 bardak açık çay.
15.00'de 1 dilim ekmek, sabahtan kalan melemenden azıcık, az peynir, 2 bardak çay
18.00'de 4 tane fındık, 3 tane badem, 2 tane ceviz
21'de Meyveli yoğurt (yiyeceğim yani )
Sporsuz kesinlikle olmaz deyip, 100 kere yerimde adım sayma, 20 kere bel incelme hareketi, 65 kere oturup kalkma( evet bayağı zorladı :)) 10ar settende platesin bacak hareketleri.
7.4.2012
sabah:2 diyet bis, 2 çubuk kraker
ara:-
öğle:3 kaşık kısır, salata,yarım dilim yaşpasta,yarım gözleme
akşam:az fırında balık,2-3 dilim ekmek,2 çay kaşığı çiko.
spor yapcam inş.
dün gece 1 dilim baklava ve 1 kaşık dondurma yemiştim.
eyvah eyvah :)) çok kotu çokkkkcanlarım önce menümü yazayımda sonra geçmişe dönym .
sabah:1 haş yumurta,yarım krep,bi lokma zeytin ve bi lokma peynir
öğle: 1dilim katmer, 1parça peynir,1 dilim börek,10 tane kadar yaprak sarma,bol cay
ara:1 haş yumurta kalan yarım krep,2 lokma tavuk döner
akşam:2 kivi
spor:uzun zaman sonra salona indim ve:50 dakika yürüyüş,200 ip atladım :))tek avuntum sporum.öğlen eski bir velime gittim.kadın yapmıştı tutamadım kendimi yedim bendetutsamda yemek zorundaydım gerçi kadın okadr ikram hazırlamış.
07.04.2012
kahvaltı
yumurta,2 zeytin,nane,domates,salatalık,ceviz
öğle
bir dilim kekyarım simit 1tatlı
akşam
koca bi salata
bitti:)
süper dengesiz birgündü:)
7.4.2012
sabah:2 diyet bis, 2 çubuk kraker
öğle:3 kaşık kısır, salata,yarım dilim yaşpasta,yarım gözleme
akşam:az fırında balık,2-3 dilim ekmek,2 çay kaşığı çiko.
spor yapcam inş.
dün gece 1 dilim baklava ve 1 kaşık dondurma yemiştim.
canlarım önce menümü yazayımda sonra geçmişe dönym .
sabah:1 haş yumurta,yarım krep,bi lokma zeytin ve bi lokma peynir
öğle: 1dilim katmer, 1parça peynir,1 dilim börek,10 tane kadar yaprak sarma,bol cay
ara:1 haş yumurta kalan yarım krep,2 lokma tavuk döner
akşam:2 kivi
spor:uzun zaman sonra salona indim ve:50 dakika yürüyüş,200 ip atladım :))tek avuntum sporum.öğlen eski bir velime gittim.kadın yapmıştı tutamadım kendimi yedim bendetutsamda yemek zorundaydım gerçi kadın okadr ikram hazırlamış.
07.04.2012
kahvaltı
öğle
akşam
koca bi salata
sira benimcanlarim;
sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay
oglen: Azcik pilav, firinda tavuk
aksam: azcik pilav, yesil fasulye
1, lt su, 33 dk leslie
ortim yine beraberiz biz senle tam bi takım olduk ya:)dengesiz kaçamaklııı felannnn.:)07.04.2012
kahvaltı
öğle
akşam
koca bi salata
azcık pilav azcık pilav.umarım bulgurdur :)sira benimcanlarim;
sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay
oglen: Azcik pilav, firinda tavuk
aksam: azcik pilav, yesil fasulye
1, lt su, 33 dk leslie
Günaydın canlar
Gününüz aydın, güzel ve tabiki de çook sağlıklı geçsinHafta sonu kaçamaklarına dikkat dikkat bayanlar
bugün kendimi müthiş sağlıklı ve iyi hissediyorum zayıflamak çok güzel bi duygu ve artık herkes tarafından farkedilmesi ise sizin tabiriniz ile paha biçilemez
Canım menüler güzelde şu pilavı 2 gün üstte ve 2 öğün üst üste yiyorsun bi süre pilav yeme canım onun yanına yemeklerin yanına salata neyin yap eğer yoksa domates bile yeter yani
Günaydın canlar
Gününüz aydın, güzel ve tabiki de çook sağlıklı geçsinHafta sonu kaçamaklarına dikkat dikkat bayanlar
bugün kendimi müthiş sağlıklı ve iyi hissediyorum zayıflamak çok güzel bi duygu ve artık herkes tarafından farkedilmesi ise sizin tabiriniz ile paha biçilemez
azcık pilav azcık pilav.umarım bulgurdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?