bencede ohaaaa orti naptin kizimmmgelelim benim yaramazlıklarıma arkidişleerrrr
ya aslında ben geçen hafta da hiç iyi değildim, bu haftaya da kötü başladım
önceki hafta 100 gr almıştım bu hafta 500 gr verdim ya heralde o 500 gr geçen haftayı dengeledi, çünkü bu hafta özel bişey yapmadım desem yeri
bu haftasonu da iki gündür sınavlarda görevliydim, yorgunluk uykusuzluk dışarlarda yedim kayınvalidemde yedim
feci girdim yani yine
işte bu haftasonları salıverince ben veremiorum bunu anladım geç oldu ama temiz olur inşallah
bi de bebiş isitorum ben, salı gününü bekliorum bakalım adet olcam mı olmicam mı
o yüzden de spor yapmaya cesaretim yok, gerçi geçen gün korka korka yaptım epey, olacağı varsaolur napim dedm
işte bi okuldan gelirken yürüyerek geliyorum 1-1.5 saat o var işte fiks
neyse gelelim menüye, hiç iç açıcı değillll
özür dileyerek yazıoyrum
cumartesi
sabah 07:00 müsli
10:30 mükellef bir kahvaltıııı deli dana kahvaltısı, dışarda yedim, kalsik bi kahvaltı tabağı, 2.5 poğaça şeklinde kepekli ekmek, 1 dilim su böreği
ara : yarım paket m-joy
16:00 3-4 köfte, patates,salata, pamuk gibi bembeyaz ekmek
ara: 1 kase cartedor
akşam: muz, çilekli süt
ohaaa napmışım lan benamaniiinnnn sopaları yicem şimdi, yazmasam iyiymiş
kaç kaçç yoksa o etlerini kesicem seninpazar
11:00 biraz simit, 2 kurabiye, yarım tabak yoğurtlu patates patlıcan kabak kızartması, ohh ohh ohh menülere geeelll ambara geeelll, kepek ekmek
ara: 4 incir
şimdi hemen yağsız çorba ve salata yapıyorummm
paparayı yicem bi de tabi bi de ona yer bırakayım
kaç kız vardı burda anaaammmm kaçıorum bennnn
Bende yazayim kizlar saat suan 6 fransada
sabah; 1 haslanis yumurta , 1 kupa yag yakici çay, zeytin, peynir 2, dilim tahilli ekmek, 1 dukan muffins
oglen 1 porsiyon patatesli bezelyeli havuçlu firinda tavuk yemegi
bi kaç saat sonra; 2 kuru incir 8-10 çig badem
ikindi ( saat 5,45 ) 1 kup yag yakici çay, 2 dukan muffins
aksam esim kermesten adana getircek ekmeksiz salatayla yerim :)
2 lt su, leslie yapcam sonra
bencede ohaaaa orti naptin kizimmm
kaç kaçç yoksa o etlerini kesicem senin:88::88::88:
Bende yazayim kizlar saat suan 6 fransada
sabah; 1 haslanis yumurta , 1 kupa yag yakici çay, zeytin, peynir 2, dilim tahilli ekmek, 1 dukan muffins
benm menüceğizim:
sabah:2 dilim peynir,haş yumurta,bol çay,bol yeşillik salatalık domates,2 dilim ekmek
ara:2 kivi
öğle:1 avuç leblebi
ara:1 puaca peynir
akaşam:1 kase çorba,1 avuç fındık
spor:40 dakka yürüyüş,250 ip
kizlar bazi menulere goz attimda, bi ben kacamak yapmisim sandim.. ama masallahimiz var..
birinciligimizi yiyerek, ve yaglari geri alarak kutlamisiz
Valla prenses gelince sacimizi basimizi yolucak..
ama bişey dicem
bu kibariye eti paykekleri kırıntısına kadar yiyooo
bundan sonraki hayatımıza kibariye olarak mı devam etsek biz acaba
Eki Görüntüle 385768
illede roman olsun, isterse shisko olsun..
oda allah kuludur, kac kilo olursa olsun...
yok canim biz normal devam edelim, yarin itibaren ben salata, corba ve beyaz et diyetime basliyorum.. bu hafta hedefim buyuk.
ben 1 hafta boyle yaptigimda 2 kg 600 gram vermistim... 4 gun spor.. hergun 2 saat kosmustum
Bu hafta hedefim ayni.. sabahlarida ac karnima 2 yemek kasigi elma sirkesi.. Ferem sen bu verdigin kilolari ne kadar surede verdin?
Bu diyet grubundan once vermismiydin yoksa hepsini son 1 aydami verdin?
gelelim benim yaramazlıklarıma arkidişleerrrr
önceki hafta 100 gr almıştım bu hafta 500 gr verdim ya heralde o 500 gr geçen haftayı dengeledi, çünkü bu hafta özel bişey yapmadım desem yeri
bu haftasonu da iki gündür sınavlarda görevliydim, yorgunluk uykusuzluk dışarlarda yedim kayınvalidemde yedim
feci girdim yani yine
işte bu haftasonları salıverince ben veremiorum bunu anladım geç oldu ama temiz olur inşallah
bi de bebiş isitorum ben, salı gününü bekliorum bakalım adet olcam mı olmicam mı
o yüzden de spor yapmaya cesaretim yok, gerçi geçen gün korka korka yaptım epey, olacağı varsaolur napim dedm
özür dileyerek yazıoyrum
cumartesi
10:30 mükellef bir kahvaltıııı deli dana kahvaltısı, dışarda yedim, kalsik bi kahvaltı tabağı, 2.5 poğaça şeklinde kepekli ekmek, 1 dilim su böreği
pazar
11:00 biraz simit, 2 kurabiye, yarım tabak yoğurtlu patates patlıcan kabak kızartması, ohh ohh ohh menülere geeelll ambara geeelll, kepek ekmek
Süpersin canımBende yazayim kizlar saat suan 6 fransada
benm menüceğizim:
sabah:2 dilim peynir,haş yumurta,bol çay,bol yeşillik salatalık domates,2 dilim ekmek
illede roman olsun, isterse shisko olsun..
oda allah kuludur, kac kilo olursa olsun...
yok canim biz normal devam edelim, yarin itibaren ben salata, corba ve beyaz et diyetime basliyorum.. bu hafta hedefim buyuk.
Ben adana yiyemedim çunku kermeste bitmis. aksam bisi yemedim kizlar,
yedimde gitti bileKuzucum doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı yıllara inşallahAma pastadan az ye bak :))
Aslında tombulkende güzelmiş:)
ya evet canım,belim ağrıyor sonra..ama veremiyorumyavyım aman cok zorlama kendini tikkattt.popişi eritiyim derken sağlığından oluysun sonra:))
bebişim üzülmeee, şimdi durdu ama önümüzdeki hafta verirsin
aa doğumgüünüsümüymüşşş kuzununnn
doğum günün kutlu olsun canımm, nice sağlıklı huzurlu ve zayıııff doğumgünleri göresin inşallah
Hiç alışık değilim bu obur fereme,kaçamağında bi adabı var kızım ağzımı bozacam şimdi:)))gelelim benim yaramazlıklarıma arkidişleerrrr
feci girdim yani yine
özür dileyerek yazıoyrum
cumartesi
pazar
Güzelmiş canım,kalk gel adanaya ben sana yerinde ısmarlayım :)Bende yazayim kizlar saat suan 6 fransada
Kuzum bu az değil mi:26:benm menüceğizim:
Besteee nasıl bişey o?ben 1 hafta boyle yaptigimda 2 kg 600 gram vermistim... 4 gun spor.. hergun 2 saat kosmustum
Bu hafta hedefim ayni.. sabahlarida ac karnima 2 yemek kasigi elma sirkesi.. Ferem sen bu verdigin kilolari ne kadar surede verdin?
Bu diyet grubundan once vermismiydin yoksa hepsini son 1 aydami verdin?
Menü müde paylaşayım hemen;
SAbah 10'da 1 kuru kayısı 2 bardak kadar ılık su
10.30'da 1 kase k-flakes
13.30'da 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık az biraz maydanoz
16'da 1 kase yağsız kısır
19'da Az salata, 1 ceviz, 2 fındık, 1 badem
21'de yarım paketten nescafe
Spor olarak ta 100 kere kendi yerimde adım sayma, 20 kere bacak kaldırma, 15 kere çömelip kalkma, 10'ar setten platesin bacak+kalça hareketleri.
Süper bi haftasonu,ben sana demiştim birazcık versen gerisini zevkle yaparsın diye:))
Yarın sınavım var,kahve içe içe uykumu kaçırdım ama ders çalışasımda yok:)
menümüde yazmayı unutmuşum yine:)
kahvaltı
3kaşık patates salatası,çay
öğle
1but haşlanmış tavuk,bol salata,3kaşık nohutlu pilav,4-5 patates kızartması
ara
sahlep
akşam
yulaf+süt
sonrasında doğum günü pastammm:) arada 2-3 saat geçirerekten 2 dilim yemiş bulunuyorumdiyetimi bozmadığımda kilo veremeyen bünyeme armağan olsun
uyumamak içinde habire kahve içiyorumah bu kahveler,selülit dostu kahveler
extra jel mi alsam,selülex mi:) kullandınız mı,tavsiye eder misiniz?
Besteee sen bilirsin bebeğim:)
Bu yaz böyle uçuşa uçuşa gezmek güzel olmaz mıEki Görüntüle 385897 Eki Görüntüle 385911 Eki Görüntüle 385910 Eki Görüntüle 385909 Eki Görüntüle 385908 Eki Görüntüle 385907 Eki Görüntüle 385906 Eki Görüntüle 385905 Eki Görüntüle 385904 Eki Görüntüle 385903 Eki Görüntüle 385902 Eki Görüntüle 385901 Eki Görüntüle 385900 Eki Görüntüle 385899 Eki Görüntüle 385898 Eki Görüntüle 385912
günnayyyydıınnnnnn sevgili takımımhepinize mutlu haftalar dilerim
sınavları verdim rahatladım ohhhgüzelde geçti şükürler olsun geçmişe bir bakayım.kim neler yapmıs
ya bu kubilay gurkan'i bilen varmi? adam dehset ya
[video=dailymotion;xigib3]http://www.dailymotion.com/video/xigib3_gulben-dr-gurkan-kubilay-ile-saylykly-zayyflama-1-bolum-28-04-11_lifestyle[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?