- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
güzelmiş canımsira benimcanlarim;
sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay
oglen: Azcik pilav, firinda tavuk
aksam: azcik pilav, yesil fasulye
1, lt su, 33 dk leslie
ortim yine beraberiz biz senle tam bi takım olduk ya:)dengesiz kaçamaklııı felannnn.:)
Bu ürünün 14 günlük denemesi ücretsizmiş arkadaşlar,ben böyle şeyler kullanmayı düşünmem,tavsiyede etmem ama isteyen olursa haber vereyim dedim:)
TRXSlim Türkiye - Ana Sayfa
çok tehlikeli boyle seyler almayin kizlar
tugbacim ay ne sevindim sen de bendensin, bu citirlarin arasinda kendimi yalniz hissediyordum. Pek tanisamadik,ben 3 haftadir takimdayim, evliyim 1,5 yasinda bir kizim var ve yurdisinda yasiyorum. Sen neler yapiyorsun, nasil bir diyet uyguluyorsun, ticker in olmadigindan ne zaman basladigini bilmiyorum:26::26:.
ben kaç haftadır diyorum akşam sadece corba ve salata diede olmuyor işte görünce dayanamıyorum.hepsindende yiyorum.kizlar ben çok yedim bu hafta ya, acaba onumuzdeki hafta hep oglen aksam çorbami içsem.?
güzelmiş canım
ya orti ben şimdi hiç kaaçamak yapmadım,dikkat ettikçe 300g gitti:) moralim bozuldu bende kendimi keklere verdim
Yediklerim çok azmiktarlardaydı gerçi,hemen topluyorum kendim.Bugünde doğum günüm,pastanın tadına bakmasak ayıp olur:) kaza geliyorum der işte:)
Evet kızlar dünkü menümü yazayım
biraz iç açıcı değil ama
sabah okula yanıma hazırlamışıtm iki dilim beynirli tost
ara yok
öğle bir haşlama yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek
ara yok
akşam
misafirlikteydim bir kepçe çorba iki kaşık pilav iki köfte bir kepçe kuru fasülye
ben kaç haftadır diyorum akşam sadece corba ve salata diede olmuyor işte görünce dayanamıyorum.hepsindende yiyorum.
ooo doğum günü çocuğusun bugünde yani:)nice mutlu senlere tatlım.Allah sağlıklı huzurlu sevdiklerinle beraber ve cıtır olarak nice güzel ömürler nasip etsin inşallah..
bugün tartıldım2 günlük yememle kilo almmaışm ama vermemişimde.darısı bu hafta vermeye ben spora yükleniyorum orti.sabahtan 40 dakika yürüyüş 250 ip atladım bile yarın daha fazla yapacam inşallah:)
haklisin canim yemiyim ben
evet dunde iki kisiden bunlari duydumçokhosuma gitti benimde
kizlar ben çok yedim bu hafta ya, acaba onumuzdeki hafta hep oglen aksam çorbami içsem.?
Bugünde doğum günüm,pastanın tadına bakmasak ayıp olur:) kaza geliyorum der işte:)
biraz iç açıcı değil ama
ara yok
ara yok
akşam
misafirlikteydim bir kepçe çorba iki kaşık pilav iki köfte bir kepçe kuru fasülye
ya bu kubilay gurkan'i bilen varmi? adam dehset ya
[video=dailymotion;xigib3]http://www.dailymotion.com/video/xigib3_gulben-dr-gurkan-kubilay-ile-saylykly-zayyflama-1-bolum-28-04-11_lifestyle[/video]
yavyım aman cok zorlama kendini tikkattt.popişi eritiyim derken sağlığından oluysun sonra:))teşekkür ederim ortim benimhepberaber çıtır gezelim inşallah
bende sporu artıracam bu hafta,plateste 67 dk selülit savar diye bi program vardı:) onuda ekleyeyim bakalım,başıma bişe gelmez inşallah:))
ya bu kubilay gurkan'i bilen varmi? adam dehset ya
[video=dailymotion;xigib3]http://www.dailymotion.com/video/xigib3_gulben-dr-gurkan-kubilay-ile-saylykly-zayyflama-1-bolum-28-04-11_lifestyle[/video]
05.04.2012
kahvaltı
yulaf+süt
öğle
tavuk kavurma+salata
ara
kepekli bisküvi
akşam
tavuklu nohutlu pirinç çorbası
06.04.2010
kahvaltı
2 kuru kayısı,1 avuç leblebi
öğle
ızgara tavuk+salata
ara
albeniiiii
akşam
koca bi kase salataya 1 kepçe sade makarna karıştırıp yedim.
1saat callanetics ve 3 km eliptik
Artık daha dikkatli besleniyorum,haftasonu bile kaçamak yapmıyorum,sporumu artırdım fazla fazla yapıyorum neden böyle oldu yaaaa:84::84::84:
tulip
beste
celi
şule
tuğba
zeynep
benim dunku menum
Sabah: Zeytin, peynir, 1 dukan kek, 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 yag yakici yesil çay
oglen; Zytinyagli dolma 1 porsiyon azcik pilav
1-2 parça çikolata ( dayanamadim kizim yerken )
aksam: pilav kavurma
armut; 1,5 lt su bol bol yuruyus yaptim
kizlar bugun cok daha kotuyum, menumu yazip kaciyorum, kusura bakmayin;
sabah 2 dilim ekmek, peynir ve biraz bal yedim, cunku bu hastaligi o kadar az yemeyle atlatamayacagim.
ara erik ve portakal
oglen corba, ekmek
ara meyve ve aksami bilmiyorum daha, bakcam
iyilesinceye kadar dukana ara veriyorum, hepinizi opuyorum:2::2:bayyyy anaciiimmm
Bİscolatanın bütün paketini mi yedin canım :)) Ama o kadar işi bir günde yaparsan ne kol kalır bacak :)
7.4.2012
sabah:2 diyet bis, 2 çubuk kraker
ara:-
öğle:3 kaşık kısır, salata,yarım dilim yaşpasta,yarım gözleme
ara:-
akşam:az fırında balık,2-3 dilim ekmek,2 çay kaşığı çiko.
spor yapcam inş.
dün gece 1 dilim baklava ve 1 kaşık dondurma yemiştim.
canlarım önce menümü yazayımda sonra geçmişe dönym .
sabah:1 haş yumurta,yarım krep,bi lokma zeytin ve bi lokma peynir
öğle: 1dilim katmer, 1parça peynir,1 dilim börek,10 tane kadar yaprak sarma,bol cay
ara:1 haş yumurta kalan yarım krep,2 lokma tavuk döner
akşam:2 kivi
spor:uzun zaman sonra salona indim ve:50 dakika yürüyüş,200 ip atladım :))tek avuntum sporum.öğlen eski bir velime gittim.kadın yapmıştı tutamadım kendimi yedim bendetutsamda yemek zorundaydım gerçi kadın okadr ikram hazırlamış.
sira benimcanlarim;
sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay
oglen: Azcik pilav, firinda tavuk
aksam: azcik pilav, yesil fasulye
1, lt su, 33 dk leslie
kizlar ben çok yedim bu hafta ya, acaba onumuzdeki hafta hep oglen aksam çorbami içsem.?
güzelmiş canım
ya orti ben şimdi hiç kaaçamak yapmadım,dikkat ettikçe 300g gitti:) moralim bozuldu bende kendimi keklere verdim
Yediklerim çok azmiktarlardaydı gerçi,hemen topluyorum kendim.Bugünde doğum günüm,pastanın tadına bakmasak ayıp olur:) kaza geliyorum der işte:)
biraz iç açıcı değil ama
ara yok
ara yok
akşam
Buarada pelis yanlış görmediysem ikimiz ortak olmuşuz bu hafta ben spora başlıyorum ve inş sıkı yaparsam güzel sonuç alıyorum haftaya bi aksilik çıkmazsa birinciliği alırız inş canım
oy bebeğim kıyamayız sanada cısss kaşçamak yok menülerini yaz ozaman kaçamak yapma olsılığın dahada düşerrselam kizlar naberr
misafir var diye giremiyorum, hafta sonu baya dagittim... sizde benim agzimi burnumu dagitin.. :18:
Aksam gecmise dalip menu yazarim
gelelim benim yaramazlıklarıma arkidişleerrrr
ya aslında ben geçen hafta da hiç iyi değildim, bu haftaya da kötü başladım
önceki hafta 100 gr almıştım bu hafta 500 gr verdim ya heralde o 500 gr geçen haftayı dengeledi, çünkü bu hafta özel bişey yapmadım desem yeri
bu haftasonu da iki gündür sınavlarda görevliydim, yorgunluk uykusuzluk dışarlarda yedim kayınvalidemde yedim
feci girdim yani yine
işte bu haftasonları salıverince ben veremiorum bunu anladım geç oldu ama temiz olur inşallah
bi de bebiş isitorum ben, salı gününü bekliorum bakalım adet olcam mı olmicam mı
o yüzden de spor yapmaya cesaretim yok, gerçi geçen gün korka korka yaptım epey, olacağı varsaolur napim dedm
işte bi okuldan gelirken yürüyerek geliyorum 1-1.5 saat o var işte fiks
neyse gelelim menüye, hiç iç açıcı değillll
özür dileyerek yazıoyrum
cumartesi
sabah 07:00 müsli
10:30 mükellef bir kahvaltıııı deli dana kahvaltısı, dışarda yedim, kalsik bi kahvaltı tabağı, 2.5 poğaça şeklinde kepekli ekmek, 1 dilim su böreği
ara : yarım paket m-joy
16:00 3-4 köfte, patates,salata, pamuk gibi bembeyaz ekmek
ara: 1 kase cartedor
akşam: muz, çilekli süt
ohaaa napmışım lan benamaniiinnnn sopaları yicem şimdi, yazmasam iyiymiş
pazar
sabah 07:00 müsli
11:00 biraz simit, 2 kurabiye, yarım tabak yoğurtlu patates patlıcan kabak kızartması, ohh ohh ohh menülere geeelll ambara geeelll, kepek ekmek
ara: 4 incir
şimdi hemen yağsız çorba ve salata yapıyorummm
paparayı yicem bi de tabi bi de ona yer bırakayım
kaç kız vardı burda anaaammmm kaçıorum bennnn
vay anasını sayın seyirciler bu ne:)ben bile bu kadar ardarda kaçırmıyom kız.geçen hafta verdiğin yarımımı alacan geri napcan yazık sanada vücudunada
bu arada allah gönlüne göre versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?