Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sira benimcanlarim;

sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay

oglen: Azcik pilav, firinda tavuk

aksam: azcik pilav, yesil fasulye

1, lt su, 33 dk leslie
güzelmiş canım

ortim yine beraberiz biz senle tam bi takım olduk ya:)dengesiz kaçamaklııı felannnn.:)

ya orti ben şimdi hiç kaaçamak yapmadım,dikkat ettikçe 300g gitti:) moralim bozuldu bende kendimi keklere verdim
Yediklerim çok azmiktarlardaydı gerçi,hemen topluyorum kendim.Bugünde doğum günüm,pastanın tadına bakmasak ayıp olur:) kaza geliyorum der işte:)

canım ben burda aslında prensesden sonra en eskiyim ama bazı sıkıntılarım oldu bunaldım biraz ara verdim baktım takımsız olmuyor yine geldim ben de 28 yaşındayım evliyim istanbulda yaşıyorum çocuğum yok çocuk istiyorum öğretmenim zeyneple aynı okulda çalışıyoruz hemde kanka oluyoruz biraz valla her türlü diyeti uyguladım şimdi beni en az bıktıran diyeti bulmaya çalışıyortum ben 112 kiloda başladım ama burada 107 de başladım öyle

Evet kızlar dünkü menümü yazayım

biraz iç açıcı değil ama

sabah okula yanıma hazırlamışıtm iki dilim beynirli tost

ara yok

öğle bir haşlama yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek

ara yok

akşam

misafirlikteydim bir kepçe çorba iki kaşık pilav iki köfte bir kepçe kuru fasülye

Buarada pelis yanlış görmediysem ikimiz ortak olmuşuz bu hafta ben spora başlıyorum ve inş sıkı yaparsam güzel sonuç alıyorum haftaya bi aksilik çıkmazsa birinciliği alırız inş canım

kizlar ben çok yedim bu hafta ya, acaba onumuzdeki hafta hep oglen aksam çorbami içsem.?
ben kaç haftadır diyorum akşam sadece corba ve salata diede olmuyor işte görünce dayanamıyorum.hepsindende yiyorum.

ooo doğum günü çocuğusun bugünde yani:)nice mutlu senlere tatlım.Allah sağlıklı huzurlu sevdiklerinle beraber ve cıtır olarak nice güzel ömürler nasip etsin inşallah..
bugün tartıldım2 günlük yememle kilo almmaışm ama vermemişimde.darısı bu hafta vermeye ben spora yükleniyorum orti.sabahtan 40 dakika yürüyüş 250 ip atladım bile yarın daha fazla yapacam inşallah:)

gayette güzel canm bu menüyle sen kilo verirsin eminim.bide sporu ekledinmi oh mis gitsin karayağlar:)
bediş ana yine döktrmüş kankam:))

teşekkür ederim ortim benim hepberaber çıtır gezelim inşallah

bende sporu artıracam bu hafta,plateste 67 dk selülit savar diye bi program vardı:) onuda ekleyeyim bakalım,başıma bişe gelmez inşallah:))

ya bu kubilay gurkan'i bilen varmi? adam dehset ya

[video=dailymotion;xigib3]http://www.dailymotion.com/video/xigib3_gulben-dr-gurkan-kubilay-ile-saylykly-zayyflama-1-bolum-28-04-11_lifestyle[/video]

haklisin canim yemiyim ben

evet dunde iki kisiden bunlari duydumçokhosuma gitti benimde

Evet canım azıcık kontrolu al eline

kizlar ben çok yedim bu hafta ya, acaba onumuzdeki hafta hep oglen aksam çorbami içsem.?

Çok çorbaya yüklenirsen sıkılırsın canım ama haftada 3 gününü çorba ile geçirirsen sıkılmazsın ve verimli kilo verirsin

Bugünde doğum günüm,pastanın tadına bakmasak ayıp olur:) kaza geliyorum der işte:)

Kuzucum doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı yıllara inşallah Ama pastadan az ye bak :))

Gayet güzel canım sporlada destekledin mi tamamdır yani

[video=dailymotion;xigib3]http://www.dailymotion.com/video/xigib3_gulben-dr-gurkan-kubilay-ile-saylykly-zayyflama-1-bolum-28-04-11_lifestyle[/video]

Ben biliyorum canım ya hatta geçen gün kaçamak hakkında size danıştım ya bu adamın diyet listelerine bakmıştım 3 günde bi öğünfe kesinlikle kaçamak yapılmasını öneriyor :)

selam kizlar naberr
misafir var diye giremiyorum, hafta sonu baya dagittim... sizde benim agzimi burnumu dagitin.. :18:
Aksam gecmise dalip menu yazarim

teşekkür ederim ortim benim hepberaber çıtır gezelim inşallah

bende sporu artıracam bu hafta,plateste 67 dk selülit savar diye bi program vardı:) onuda ekleyeyim bakalım,başıma bişe gelmez inşallah:))
yavyım aman cok zorlama kendini tikkattt.popişi eritiyim derken sağlığından oluysun sonra:))

bu adam baya dolu konuşuo.istanbulda muayenehanesi var ama çok para alıyorrrr:)

bebişim üzülmeee, şimdi durdu ama önümüzdeki hafta verirsin

tulip
beste
ferem
celi
prensesperi
şule
pelis
tuğba
kuzu
zeynep
celicik orti olmuşuzzz, haydi el birliğiyle verelim şu kiloları, bu hafta da biz birinci olalm, ay hiç birinci olamadım yaaaa

hehe kaç tane biskolata yedinnn :)))

bütün paketi yediimm paketiii, biscolata piaa portakallı hohohohoh

ortiimm dolmaaa pilaavv bi daha pilaavvv diceemm ama demeye yüzüm yok, birazdan menümü yazacm
ben ettim sen etmeeeee

ah cnaım geçmiş olsun, toparla tabi bi kendini, rejim kaçmıyo burdayız biz, âlasını yaparız

Bİscolatanın bütün paketini mi yedin canım :)) Ama o kadar işi bir günde yaparsan ne kol kalır bacak :)

yedim valla sormaaa halim dumandı, çamaşır suyu da içimi yaktı, neyse uyudum bol bol dinlendim

oh ohh ohh afiyetler olaaa

spor güzel olmuş evet cnımi aslında çok kötü değil menün, dengelenmiş

sira benimcanlarim;

sabah:: zytin; peynir, rafadan yumurta 2 tam tahilli ekmek 1 kupa yag yakici çay

oglen: Azcik pilav, firinda tavuk

aksam: azcik pilav, yesil fasulye

1, lt su, 33 dk leslie

ortimm süpersin

ben de aynı şeyi düşünüyorum bebişim yaa, hatta şmdi kalkıp çorba yapcam, yanına da yeşil yeşilll salataaaa mistirikk :))

aa doğumgüünüsümüymüşşş kuzununnn
doğum günün kutlu olsun canımm, nice sağlıklı huzurlu ve zayıııff doğumgünleri göresin inşallah

menün güzel canım, biraz meyve spor da olabilirdi

Buarada pelis yanlış görmediysem ikimiz ortak olmuşuz bu hafta ben spora başlıyorum ve inş sıkı yaparsam güzel sonuç alıyorum haftaya bi aksilik çıkmazsa birinciliği alırız inş canım

wuuu iddalı bir başlangıç görüyorumm, belki bu hafatya geç başladım amaaaa bu hafta birincilik biizimm di mi celicimmm

Son düzenleme:
gelelim benim yaramazlıklarıma arkidişleerrrr
ya aslında ben geçen hafta da hiç iyi değildim, bu haftaya da kötü başladım
önceki hafta 100 gr almıştım bu hafta 500 gr verdim ya heralde o 500 gr geçen haftayı dengeledi, çünkü bu hafta özel bişey yapmadım desem yeri
bu haftasonu da iki gündür sınavlarda görevliydim, yorgunluk uykusuzluk dışarlarda yedim kayınvalidemde yedim
feci girdim yani yine
işte bu haftasonları salıverince ben veremiorum bunu anladım geç oldu ama temiz olur inşallah
bi de bebiş isitorum ben, salı gününü bekliorum bakalım adet olcam mı olmicam mı
o yüzden de spor yapmaya cesaretim yok, gerçi geçen gün korka korka yaptım epey, olacağı varsaolur napim dedm
işte bi okuldan gelirken yürüyerek geliyorum 1-1.5 saat o var işte fiks
neyse gelelim menüye, hiç iç açıcı değillll
özür dileyerek yazıoyrum

cumartesi
sabah 07:00 müsli
10:30 mükellef bir kahvaltıııı deli dana kahvaltısı, dışarda yedim, kalsik bi kahvaltı tabağı, 2.5 poğaça şeklinde kepekli ekmek, 1 dilim su böreği
ara : yarım paket m-joy
16:00 3-4 köfte, patates,salata, pamuk gibi bembeyaz ekmek
ara: 1 kase cartedor
akşam: muz, çilekli süt

ohaaa napmışım lan ben amaniiinnnn sopaları yicem şimdi, yazmasam iyiymiş

pazar

sabah 07:00 müsli
11:00 biraz simit, 2 kurabiye, yarım tabak yoğurtlu patates patlıcan kabak kızartması, ohh ohh ohh menülere geeelll ambara geeelll, kepek ekmek
ara: 4 incir

şimdi hemen yağsız çorba ve salata yapıyorummm
paparayı yicem bi de tabi bi de ona yer bırakayım
kaç kız vardı burda anaaammmm kaçıorum bennnn

vay anasını sayın seyirciler bu ne:)ben bile bu kadar ardarda kaçırmıyom kız.geçen hafta verdiğin yarımımı alacan geri napcan yazık sanada vücudunada
bu arada allah gönlüne göre versin:)

vay anasını sayın seyirciler bu ne:)ben bile bu kadar ardarda kaçırmıyom kız.geçen hafta verdiğin yarımımı alacan geri napcan yazık sanada vücudunada
bu arada allah gönlüne göre versin:)

amiinn canımmm

ya üzüldüm tabi kendime kızdım ama iyi de oldu be
rejim rejim içim bayılmıştı
bi mola vermiş oldum

şimdi ilk başlamış gibi döncem sahalaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…