yok yok canm benm yalnız değilsin hep beraberce coştukkizlar bazi menulere goz attimda, bi ben kacamak yapmisim sandim.. ama masallahimiz var..
birinciligimizi yiyerek, ve yaglari geri alarak kutlamisiz
Valla prenses gelince sacimizi basimizi yolucak..
yavyum hamileliğinin ilk zamanlarıda takımda olursan ilk bi kaç ay kilo almadan kurtardınmı hamilelik kilon az olur ve doğum sonrası hemencecik veriverirsin:)bu gruba girmeden 1 hafta önce filan başlamıştım canım, ilk iki hafta çok hızlı verdim
ondan sonra 500 600 az az gitti
geçen hafta da 100 gr almıştım, bu hafta da ara verir gibi oldu ya
dediğin gibi bu hafta ben de öyle yapabilirsem hızlı verebilirim ben de
ilk asılınca hızlı veriyorum çünkü
ama işte bebiş bekliom oldu mu olmadı mı diye :26:
salı günü adetim gelirse rahat rahat sporumu yapabilirim
yoksaaa durum kritik
ama bi 3 kilo daha verip hamile kalabilsem güzel olacak
gayette güzel ya maşllah sana örnek menüler sergiliyorsun bebişim.Menü müde paylaşayım hemen;
SAbah 10'da 1 kuru kayısı 2 bardak kadar ılık su
10.30'da 1 kase k-flakes
13.30'da 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık az biraz maydanoz
16'da 1 kase yağsız kısır
19'da Az salata, 1 ceviz, 2 fındık, 1 badem
21'de yarım paketten nescafe
Spor olarak ta 100 kere kendi yerimde adım sayma, 20 kere bacak kaldırma, 15 kere çömelip kalkma, 10'ar setten platesin bacak+kalça hareketleri.
Bu yaz böyle uçuşa uçuşa gezmek güzel olmaz mıEki Görüntüle 385897 Eki Görüntüle 385911 Eki Görüntüle 385910 Eki Görüntüle 385909 Eki Görüntüle 385908 Eki Görüntüle 385907 Eki Görüntüle 385906 Eki Görüntüle 385905 Eki Görüntüle 385904 Eki Görüntüle 385903 Eki Görüntüle 385902 Eki Görüntüle 385901 Eki Görüntüle 385900 Eki Görüntüle 385899 Eki Görüntüle 385898 Eki Görüntüle 385912
canmcım süperler hepside yaza efil efil olacaz inşalah:)günnayyyydıınnnnnn sevgili takımımhepinize mutlu haftalar dilerim
sınavları verdim rahatladım ohhhgüzelde geçti şükürler olsun geçmişe bir bakayım.kim neler yapmıs
ben bayıldım cok kokoş havalı bişiy.al kaçırma bencedeBunu çok beğenmiştim şimdi satışta
alayım mı sizce nasıl?
geçmiş olsun eski ortim kendine gel nasıl olsa sonra toparlarsın sen azimlisin.merhaba kizlar, beni affedin lutfen ama cok fena hastayim, sanirim dukanin vitaminsiz beslenmesinin sonucu oldu bu, bilmiyorum ama grip derken bir de faranjit olmusum. boguluyorum oksurecegim diye,malum kiz da var pek ugrayamiyorum, pericigim kusura bakma.
menuler kotu , spor dersen hic yok,ayaga zor kalkiyorum..cok degil ama diyeti bozdum,corba meyve ve normal yemek yiyorum hic yazmayayim..
insallah bi an once sahalara geri donerim,hepinize sevgiler
süper celi bu hafta senden güzel kayıplar göreceğmze inanaıyorumKizlar ben bugunku menumu yazayim simdiden çunku aksam bisi yemicem.
Sabah 10:30 ta ; zeytin, peynir, menemen, 1 Kupa yag yakici yesil çay
1 kuru incir 1 avuç çig badem, kuru uzum
oglen; 3'te 2 lahmacun içine bol salata
1 armut
aksam: bisi yemicem kizlar. yag yakici çay içerim yada yogur yada sutlu sade keloggs
2,5 lt su
gecede leslie ile yururum insaallah
:)kaptanım tatlım hemen toparlanıyoruz:)sınavların güzel geçmiş çok sevndm adına.Allah hayırlısıyla bitirmeyide nasip eder inşallah.kızlar hep birinci oldugumuz haftanın ertesi haftası bir boşvermişlik oluyor.hafta sonuda pek parlak geçmemiş herkeste kaçamaklar var
zeynep şule celi ne güzel toparlamıstınız ne oldu sizlere böyle..
bu hafta başka kaçamak görmek istemiyorum.herkes toparlansın.yaz geliyor güneş açmaya başladı artık şu fazlalıklarımız montların altına gizlenemeyecek
toparlanıntoparlanalım