yeşil kahveyi de ilk kez duyuyorum.
geçmis olsun tatlim insaallah iyilesirsin. tekrar basadonme ya okadar vermisken aman Allah korusun.ben geldiiimmm
hepiniz afiyettesiniz insallah, dusuk kalorili bol sporlu menuler gordum sankiii!!!!!
ben de geri dondum dukan amcama kuyrugumu kistirip..kizlar kilo almisim 90.100 cikiyorum hic nasil diye sormayin ben de cozemedim ama aklima tek bisi geliyor o da su: bende hasimato tiroidi var, 3 aylik kontrollerle ilac aliyorum sanirim doz ayarlamasi yapma vakti,metabolizmam tekrar yavasladi diye dusunuyorum. cuma gunu istanbul a gidecegim,orda yaptiririm artik tahlilleri, dua edin bana kizlar tekrar basa donmek istemiyorum:18:
bugunku menumu de yazayim:
sabah 1 bardak yagsiz sut,dukan krebi ve yagsiz peynir
ogle 1 domatesle yapilmis yagsiz melemen
aksam firin posetinde tavuk
ara vanilya seftalili light yogurt
ha dun 40 dk bisiklete bindim ama yuruyus yok malesef, insallah bugun yapabilirim
kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri
sabah:1 yumurta,1 armut,1 yerli muz
ara:sabah yedim
öğle:1 yumurta
ara:5-6 masrhmollow
akşam:3 kaşık kısır,100gr tam buğday unundan tuzlu kurabiye, ıspanak salatası,
ara:1 kaşık kısır,1 kaç tuzlı kurabiye
sporum yok
sen de çabuk yaz
diğer günleri de yazcam ortim.
ben geldiiimmm
hepiniz afiyettesiniz insallah, dusuk kalorili bol sporlu menuler gordum sankiii!!!!!
ben de geri dondum dukan amcama kuyrugumu kistirip..kizlar kilo almisim 90.100 cikiyorum hic nasil diye sormayin ben de cozemedim ama aklima tek bisi geliyor o da su: bende hasimato tiroidi var, 3 aylik kontrollerle ilac aliyorum sanirim doz ayarlamasi yapma vakti,metabolizmam tekrar yavasladi diye dusunuyorum. cuma gunu istanbul a gidecegim,orda yaptiririm artik tahlilleri, dua edin bana kizlar tekrar basa donmek istemiyorum:18:
bugunku menumu de yazayim:
ha dun 40 dk bisiklete bindim ama yuruyus yok malesef, insallah bugun yapabilirim
kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri
benim menü
sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 orta boy haşlanmış patates(patates olunca ekmek yemedim) 4 zeytin domates salatalık
ara yarım elma
akşam yok
ara yok
işte çıkınca yarım saat yürüdüm.şu kuzunun hareketlerden 50 şer tane yapmaya başlayacagım.üstüne yürüyüş yapacagım inşallah
benim menü
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 orta boy haşlanmış patates(patates olunca ekmek yemedim) 4 zeytin domates salatalık
ara yarım elma
akşam yok
ara yok
işte çıkınca yarım saat yürüdüm.şu kuzunun hareketlerden 50 şer tane yapmaya başlayacagım.üstüne yürüyüş yapacagım inşallah
inşallah zeynebimvalla süper olmuş kaçırdığın günlerin acısı cıkmış kuzucuk:)
2 gün kaldı şurda bu hafta 1.liğii kaptırmayalım kimselere:)
ben belimden yapamıyorum herşeyi ama olanını deniyorum.Bugü yapamıcamhareketlere bayıldım.bir zamanlar vardı hatırlamış oldum.yürüyüşlere başlayacagım ama hava kapalı yagmmur var sogudu tekrar.bunları yaparım
karikatürler süper hele vinçli olana bayıldım
Bebeğiiim teşekkür ederim,inşallah hepimiz çıtır gezeriz bu yılcanım geç oldu ama geçmek istemem. doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sağlıklı ve çıtır çıtır geçsin inş.
nerde kova nerde??
allah da seni güldürsün ben de en çok vince güldüm.sayende günüm güzelleşti valla
Çok güzel canımmmbugunku menumu de yazayim:
Yeşil kahve mi? yeni duyuyorum bende. Nasıl bari güzel bişey mi?yesil kahve yag yakici ozelligi varmis, forumda var onunla ilgili bi kaç topik
Oh maşallahkizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri
benim menü
ara yarım elma
akşam yok
ara yok
kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.
yeme içme iside ne olacak bilmiyorum :18::18::18:
Yeşil kahve mi? yeni duyuyorum bende. Nasıl bari güzel bişey mi?
merci tatlimOh maşallah
Tatlııııım dikkat et kendine,sakın kaçırma hebu hafta ne güzel menüler yazdın sakın dönüşün kötü olmasın
yaptım sporumu canm benm 40 dakika yürüdüm dün ama bugün yok.ama sabah 10 dan beri dışarlardayım oda bi hareket sanırım.hareketlere bayıldım.bir zamanlar vardı hatırlamış oldum.yürüyüşlere başlayacagım ama hava kapalı yagmmur var sogudu tekrar.bunları yaparım
karikatürler süper hele vinçli olana bayıldım
canım menün genel anlamda güzel gitmiş akşamki pizza bozmusdaha sık bekliyorum seni.geçmişi mutlaka oku.neler yapıyorsun gel anlat özledim seni
deva89 ve tuhaf kız gelecekler
güzel menü sporada devam
menünü begendim ama pilavla,çikolata bir avuç çok olmus
senin blogunu takip ediyorum.güzel paylaşımların var tebrik ederimbizden bahsetmiş olmanda ayrıca güzel
harikasın
güsel olmuş tatlım bravosabah:1 yumurta,1 armut,1 yerli muz
ara:sabah yedim
öğle:1 yumurta
ara:5-6 masrhmollow
akşam:3 kaşık kısır,100gr tam buğday unundan tuzlu kurabiye, ıspanak salatası,
ara:1 kaşık kısır,1 kaç tuzlı kurabiye
sporum yok
sen de çabuk yaz
diğer günleri de yazcam ortim.
süpper olmuş.dukan amcada diyodu zaten canm kacamağı kabul etmiyorum die.ödemdir onlar atak gibi yap bikaç gün iner hepsi.bugunku menumu de yazayim:
akşam bi iki bişey atıştırsan gayette süper olurmuşbenim menü
ara yarım elma
akşam yok
ara yok
menumu yazayim kizlar bugun pek bi iradesizdim ya
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tahilli ekmek, zeytin, peynir, salatalik domates yesil biber
oglen, 1 yagda kizarmis kofte, 1 tabak bulgur pilavi 1 tane mini diyet yogurt
1 tane micik çikolata
aksam ( yani suan 19:00 ) 2 -4 kasik pirinç pilavi ve 1 islim kebabi ( patlicanlari kizartmadim kozledim) 2 tane bol yagli borek
bu borek kotu oldu ya çok pis spor yapmam lazim
3 lt su
oglen 45 dk yani 3 mile leslie ile evde yuruyus 20 dk da karin kalça egzersizleri, birazdan utu yapicam, tekrar spor yapmam gerek
canım 2 gün dukanla gider ama kasma hastalıktan yeni çıkıyosun.ben geldiiimmm
vucudun senin için gerekli tüm önlemleri almıştır. kapattı kapılarını hapsetti yağlarını bu akşam ya.benim menü
ara yarım elma
akşam yok
ara yok
az yemekle de olmuyo olmuyo.kiz bu menunun neresi rezil,super iste, boyle devam...
aynı dön gel valla celicim.kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.
yeme içme iside ne olacak bilmiyorum :18::18::18:
en azından sporun var.menumu yazayim kizlar bugun pek bi iradesizdim ya
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tahilli ekmek, zeytin, peynir, salatalik domates yesil biber
oglen, 1 yagda kizarmis kofte, 1 tabak bulgur pilavi 1 tane mini diyet yogurt
1 tane micik çikolata
aksam ( yani suan 19:00 ) 2 -4 kasik pirinç pilavi ve 1 islim kebabi ( patlicanlari kizartmadim kozledim) 2 tane bol yagli borek
bu borek kotu oldu ya çok pis spor yapmam lazim
3 lt su
oglen 45 dk yani 3 mile leslie ile evde yuruyus 20 dk da karin kalça egzersizleri, birazdan utu yapicam, tekrar spor yapmam gerek
üff üff özellikle de bizim bebeler yapsa ya. ya da babaları yedirsin ya. ne bu böyle!!!canlarım sabah:1 dilm tost,1 salatalık,yeşillik
ara:1 elma
öğle:1 tabak mercimekli patlıcan yemeği,1 dilim ekmek
ara:1 ayran,1 avuç ceviz,1 diyet bizküvi
ara:3 catal pasta,1 tanecikk benimo
akşam:yarım tabak kuskus,2 kaşık bakla
ara:5 sarma(komşu getirmişti tutamadım yine kendimi)
ben diyet yaparken ne var tüm insanlarda diyet yapsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?