Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldiiimmm

hepiniz afiyettesiniz insallah, dusuk kalorili bol sporlu menuler gordum sankiii!!!!!

ben de geri dondum dukan amcama kuyrugumu kistirip..kizlar kilo almisim 90.100 cikiyorum hic nasil diye sormayin ben de cozemedim ama aklima tek bisi geliyor o da su: bende hasimato tiroidi var, 3 aylik kontrollerle ilac aliyorum sanirim doz ayarlamasi yapma vakti,metabolizmam tekrar yavasladi diye dusunuyorum. cuma gunu istanbul a gidecegim,orda yaptiririm artik tahlilleri, dua edin bana kizlar tekrar basa donmek istemiyorum:18:

bugunku menumu de yazayim:

sabah 1 bardak yagsiz sut,dukan krebi ve yagsiz peynir

ogle 1 domatesle yapilmis yagsiz melemen

aksam firin posetinde tavuk

ara vanilya seftalili light yogurt

ha dun 40 dk bisiklete bindim ama yuruyus yok malesef, insallah bugun yapabilirim

geçmis olsun tatlim insaallah iyilesirsin. tekrar basadonme ya okadar vermisken aman Allah korusun.

menun guzel canim evde leslile sansone ile yuruyebilirsin. internetten indirme linkleri var onlardan indir yukle canim.

kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri

supersin celicim, ben hala halsizim o yuzden leslie yapmiyorum bi kac gundur. ama sana imrendim ..

su atkinsin protein barlari var ya onlara bakiyorum simdik , denedim bi parca, guzelmis

dün salıydın öğlen fazla kaçmamıs masrhmollow çok olmus bende rezil menümü yazıyorum hemen

dukanla çok çabuk atacaksın bence o fazlalıgı takılma sakın moralini bozma menülerini takip ediyorum gayet güzel.çok güzel düşüş alacaksın sadece sabret

güzel menü

kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri

işte budur

benim menü

sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 orta boy haşlanmış patates(patates olunca ekmek yemedim) 4 zeytin domates salatalık
ara yarım elma
akşam yok
ara yok

işte çıkınca yarım saat yürüdüm.şu kuzunun hareketlerden 50 şer tane yapmaya başlayacagım.üstüne yürüyüş yapacagım inşallah

kiz bu menunun neresi rezil,super iste, boyle devam...

canim niye aksam yemedinnnn ?? acikmadinmi

kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.

yeme içme iside ne olacak bilmiyorum :18::18::18:

valla süper olmuş kaçırdığın günlerin acısı cıkmış kuzucuk:)
2 gün kaldı şurda bu hafta 1.liğii kaptırmayalım kimselere:)
inşallah zeynebim

ben belimden yapamıyorum herşeyi ama olanını deniyorum.Bugü yapamıcam başımın için bişey var sankikıpırdadıkça çıldırtıyor,çok ağrıyor

Bebeğiiim teşekkür ederim,inşallah hepimiz çıtır gezeriz bu yıl

hemen bakıyorum kova nerde:26:

Amin canım güldürsün,hepimizi güldürsün...özellikle aynaya bakarken:)))

Çok güzel canımmm

yesil kahve yag yakici ozelligi varmis, forumda var onunla ilgili bi kaç topik
Yeşil kahve mi? yeni duyuyorum bende. Nasıl bari güzel bişey mi?

Oh maşallah

canım acıkmadın mı? ğleden sonrası hiç yok:44:

kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.

Tatlııııım dikkat et kendine,sakın kaçırma he bu hafta ne güzel menüler yazdın sakın dönüşün kötü olmasın

menumu yazayim kizlar bugun pek bi iradesizdim ya

Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tahilli ekmek, zeytin, peynir, salatalik domates yesil biber

oglen, 1 yagda kizarmis kofte, 1 tabak bulgur pilavi 1 tane mini diyet yogurt

1 tane micik çikolata

aksam ( yani suan 19:00 ) 2 -4 kasik pirinç pilavi ve 1 islim kebabi ( patlicanlari kizartmadim kozledim) 2 tane bol yagli borek

bu borek kotu oldu ya çok pis spor yapmam lazim

3 lt su

oglen 45 dk yani 3 mile leslie ile evde yuruyus 20 dk da karin kalça egzersizleri, birazdan utu yapicam, tekrar spor yapmam gerek

yaptım sporumu canm benm 40 dakika yürüdüm dün ama bugün yok.ama sabah 10 dan beri dışarlardayım oda bi hareket sanırım.
güsel olmuş tatlım bravo
süpper olmuş.dukan amcada diyodu zaten canm kacamağı kabul etmiyorum die.ödemdir onlar atak gibi yap bikaç gün iner hepsi.
akşam bi iki bişey atıştırsan gayette süper olurmuş

aynen börek kötü olmuş ama akşam benmde öle oldu:))hafta sonuna az kala bunlar bizi baya bi bozdu

canlarım sabah:1 dilm tost,1 salatalık,yeşillik
ara:1 elma
öğle:1 tabak mercimekli patlıcan yemeği,1 dilim ekmek
ara:1 ayran,1 avuç ceviz,1 diyet bizküvi
ara:3 catal pasta,1 tanecikk benimo
akşam:yarım tabak kuskus,2 kaşık bakla
ara:5 sarma(komşu getirmişti tutamadım yine kendimi)
ben diyet yaparken ne var tüm insanlarda diyet yapsa

canım 2 gün dukanla gider ama kasma hastalıktan yeni çıkıyosun.
elbet gidecek kilocuklar. bu şirine de kızın heralde.
çok şeker.
vucudun senin için gerekli tüm önlemleri almıştır. kapattı kapılarını hapsetti yağlarını bu akşam ya.
ben seni telafi ederim:)

kiz bu menunun neresi rezil,super iste, boyle devam...
az yemekle de olmuyo olmuyo.

aynı dön gel valla celicim.
en azından sporun var.

üff üff özellikle de bizim bebeler yapsa ya. ya da babaları yedirsin ya. ne bu böyle!!!

cumartesi hala oğlumun nişanı var.
regliyim. o zamana bitecek ama fazla çıkacam bu haftaya
menümü yazayım.
11.4.2012
sabah:5 zeytin,1,5 dilim mısır ekmeği
ara:1 yerli muz
öğle:activa gevrekli yoğurt,tavuk haşlama
ara:yarım paket diyet bis.,1 armut
akşam:2 dilim kepek ekmeği,yoğurt,15-20 gr çiko.
ara:yarım armut,3 kaşık makarna-oğlum bulaştırdı
ara:bebe bis.-buna da oğlum bulaştırdı
bugün spor şart bana.
kıcımı kaldırma zamanı.
2 gün vicdan çorbası içecem,hazırladım. aralara meyve koycam.
evde spordan çok sıkıldım yağmurdan da dışarda yürünmüyor.
geçiş döneminden mi nedir akşamları erkenden yatıyorum kaç gündür.
bi bu gece ayaktayım.

bu arada hala dudaklarım beter. yaraları geçti ama tam düzelmedi. aksine burun yanlarım ve göz kapağımda da kuruluklar var. ilaç,ruj,balsam sürüp duruyorum ama bana mısın demiyo. geçmicek haftasonuna kadar bu gidişle. diyetten desem çeşitli yedim hep besinsiz kalmadım. soğuk desem onlar da geçti. vucudumda bişi geziniyo ama nedir bilemiyorum.

(günah) keçiliğim bitmedi, illaki göreceksiniz benim şu menülerimi:
8.4.2012-regli başlangıcımdı.
sabah:3 diyet bis.,2 lokma simit
ara:2 dilim baklava
öğle:tavuk haşlama, 3 kaşık pilav
ara:2 dilim baklava
akşam:çorba,4-5 tuzlu kurabiye,ıspanak salatası,3 kaşık kısır
spor yok

9.4.2012
sabah:çorba
ara:1 incir
öğle:çorba,2 dilim ekmek
ara:2 kayısı
ara:süt,yarım paket diyet bis.
akşam:5 çilek,4-5 tuzlu kurabiye,ıspanak salatası,3 kaşık kısır
parkta hareket ve yürüyüş

bu ıspanak salatası süper
tarifine gelince
ıspanakları iri doğra, ateşte suyunu hafif geçecek kadar öldür,yağ yok.
1 kaşık un ekle,suyunu çekiyor.
soğuduğunda üzerine sarımsaklı yoğurt yap.süper ya.
ailedeki diğer kişiler için üzerine salcalı yağda yapılabilir.deneyin bunu kızlar.

Son düzenleme:
iyi geceler kızzlar.
Dünden beri nette sıkıntı var bir türlü giremedim. Anca düzeldi.
Yalniz iki gündür yatak döşek yatiyorum fena üşütmüşüm her yanım ağrıyor Diyet hak getire tabi hiç menülerimi paylaşmayayım;( bi an önce toparlanmam lazım sizin desteğinize çok ihtiyacımm var

Nasıl toparlanıcam bilmiyorum tartıya çıkmadım o kadar çaba sarfettim sanki 2 günde herşey bitmiş gibi hissediyorum beynim bana oyun oynuyor resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…