- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
evet en büyük katkısı kendine güven oluyor giden kg larınaz daha zayıflasam tutmayın beni marka vermeyeyim şu alışveriş sitelerinin bagımlısı oldum o zaman daha güzel ciciler alacagım topiğe eklediğimiz efil efil elbiselerle fotolarımı ekler dururum artık size
dünkü menüm
sabah 2 dilim arasında lor peynirli tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen yarım porsiyon domatesli makarna 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine
2,5 lt su,40 dk yürüyüş
Ay hayatım sor sen o siteleri:) ben hergün bakmadan duramaz oldum,bakıyorum bakıyorum ama yasağımı çiğnemiyorum:) ayakkabı çanta hariç gerisi zayıflayana kadar yasak
Ne güzelde indirimler var değil mi
Haftaya 2 kuzenimin düğünü var ve ben evdeki hiçbir alternatifin içine giremiyorum.
Dün bi elbise gördüm bayıldım,dur dedim anneme bedenim neymiş:)malum kilo aldıktan sonra hiçbişey almadımda:)
40 bedene zorla girdimde patlatacaktım az daha,42de emanet durdu,sanırım bu geçici bedenim 41
Ay şaka bi yana az canım sıkılmadı ya,elbisenin pileleri birbirinden ayrılmamak için can çekişti.Bacaklarım ne kadar iğrençleşmiş meğerse.
Kilo aldıkça berbatlaştı ya,dalga dalga oldu,yürüdükçe sallanıyor.offffffffff:84::84::84:
amma dolmuşum meğerse,ne uzun bi cevap oldu:)
Şu akşam yemeyişlerin ne olacak senin,olmaz ki ama böyle,hiç sağlıklı değil
1hafta işe yarar mı diyorsun,göbekten versem kapanmayan elbisemden biri kapansa yeter aslında:)alıyorum ben eve koyuyorum gözüm gördükçe içine girme azmi geliyor.
daha dün elbise aldımne kıyafetler ne fiyatlara iniyor bagımlılık yaptı
1hafta güzel zaman sıksan dişini çok güzel kaybın olurişte o görüntümüze bakacagız kendimizi begenmeyip zayıflayacagız başka yolu yok
yalnız olunca yenmiyor inanama kardeşimin askerden gelmesine 15 gün kaldı o gelince ona yapacagım mecbur bende yiyeceğim
1hafta işe yarar mı diyorsun,göbekten versem kapanmayan elbisemden biri kapansa yeter aslında:)
Bak olabilir hee,dur sen hele,hepten koyvermiştim.Ben bunu kendime yakın v mini bi hedef yapayımda ona uğraşayım.
Çok yaşa prensesim
Hadi bakalım az kalmış,hayırlı tezkereleeeer şimdiden gözünüz aydın
kız hepten koyverilirmi1 haftada 1-1,5 kg versen göbekten en az 1-2 cm gider hadi bugunden itibaren daha da sık kendini..bende takipte olayım
sağol az kaldı onun gelişiyle hayatım daha da güzelleşecek.en büyük desteğim o.bir gelse ahh
canim, Allah hayirli tezkereler nasip etsin pericim, ben de buralarda en cok kardesimi ozluyorum
sper tatlım baya incelmişsin:)))maşallah sanave peri az kilo verir ve azda sıkılaşır eteklere geçiş yaparyılbaşı fotomuda koydum.öyle aman aman bir değişiklik yok ama yine de azıcık var dimi dimi
Eki Görüntüle 388691
Eki Görüntüle 388696
bak bugünü beğendim en azından boş değik.elma ve yoğurt vardünkü menüm
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine
2,5 lt su,40 dk yürüyüş
aynen öle:)ya boyuna reklam veriliyo biz nie yapmayalımki:)ben hiç güzel bişeyler bulamyrm öle:)evet en büyük katkısı kendine güven oluyor giden kg larınaz daha zayıflasam tutmayın beni marka vermeyeyim şu alışveriş sitelerinin bagımlısı oldum o zaman daha güzel ciciler alacagım topiğe eklediğimiz efil efil elbiselerle fotolarımı ekler dururum artık size
en azından farkındayız ve bişeyler yapmaya calışıyoz bebişim.ve yaptıkta baya bi şimdi geriye kalan karayağlradaa sıra:)Ay hayatım sor sen o siteleri:) ben hergün bakmadan duramaz oldum,bakıyorum bakıyorum ama yasağımı çiğnemiyorum:) ayakkabı çanta hariç gerisi zayıflayana kadar yasak
Ne güzelde indirimler var değil mi
Haftaya 2 kuzenimin düğünü var ve ben evdeki hiçbir alternatifin içine giremiyorum.
Dün bi elbise gördüm bayıldım,dur dedim anneme bedenim neymiş:)malum kilo aldıktan sonra hiçbişey almadımda:)
40 bedene zorla girdimde patlatacaktım az daha,42de emanet durdu,sanırım bu geçici bedenim 41
Ay şaka bi yana az canım sıkılmadı ya,elbisenin pileleri birbirinden ayrılmamak için can çekişti.Bacaklarım ne kadar iğrençleşmiş meğerse.
Kilo aldıkça berbatlaştı ya,dalga dalga oldu,yürüdükçe sallanıyor.offffffffff:84::84::84:
amma dolmuşum meğerse,ne uzun bi cevap oldu:)
kız hepten koyverilirmi1 haftada 1-1,5 kg versen göbekten en az 1-2 cm gider hadi bugunden itibaren daha da sık kendini..bende takipte olayım
sağol az kaldı onun gelişiyle hayatım daha da güzelleşecek.en büyük desteğim o.bir gelse ahh
ol hayatım ol,takip et beni:)VİRÜSdidikle,etimi kopart yanlış yaparsam:)))kız hepten koyverilirmi1 haftada 1-1,5 kg versen göbekten en az 1-2 cm gider hadi bugunden itibaren daha da sık kendini..bende takipte olayım
kızlaar menüm:
sabah:1 dilim tost,2 catal yumurta,domates salatalı,salata
ara:1 armut,1 kivi
öğle:1 kase makarna,1 kase sallata
ara:1 küçücük tabak yoğurtlu ıspanak
ara:3 çatal tavuk göğsü,1 avuç ceviz
akşam:salata,avcum kadar et köfte,1 büyük dilim yağsız fırında mücver
spor:40 dakika yürüyüş,200 ip
sabah 6
yulaf+süt
saat 10
1sandviç(domates-peynir-salatalık)
öğle
çok az mercimek çorbası,bi kase kadar mercimekli bulgur pilavı,bolll salata
ara
türk kahvesi
ara
yeşil çay
ara
dışarda bişe içtim,az krema az çikolata,milkshake kılıklı bi içecek
akşam
1but tavuk haşlama,1 bardak ayran(çok acıkmamıştım)
bide biraz sonra bi elma yicem
gayette güzel olmuş yarın yakıyoruz ortalığı orti:)
İnşallah ortiii,biz yanmayalımda:))
Ay dün çok kötü hastaydım,başımda bi ağrı bi yanda bi tepede bi arkada geze geze dolandı ve feciydi,midem acaip bulandı,ayrıca midem bozuldu,sanırım dışarda yediğim yemek dokundu. Yazayım dünün menüsünü
kahvaltı
küçük bi köstebek kurabiye
yulaf+süt
öğle
mantar soslu tavuk sarma+salata+ 4,5dilim fırın patates,2kaşık pilav
akşam
1kase mercimek pilavı ve lahana ekşilemesi
Benimde umudum kesiliyo kendime kızıp duruyorumsana da çok geçmiş olsun.
evet beynimiz bize oyun oynuyor. bu hafta 63.8i gördüm regliyken. bu kadar da şiş olunmaz diye umudum kırıldı resmen. bırak bu işleri diyesim geliyor hep. akşamları kaçırmalarım da onda büyük ihtimal.
ama dün gece yarısı o bebe bisküvilerine inat kalktım spor yaptım.
veee sabah tartım bana güümsedi.
vazgeçme, salma hakkımız yok.
aynen pazartesi- salı giremeyince buraya çok bunaldım. beni bi siz anlıyorsunuz.
neyseki beraber ilerleyebileceğimiz bir takımımız var.
bu benim için gerçekten önemli. o yüzden bu son 2-3 kilo gitmiyo zati
canim uzme kendini, bana da aynisi oldu,dikkat etmeye baslayinca cok hizli kaybedersin aldiklarini, sen oncelikle iyilesmeye bak
nazar degdi bize takimca dokuluyoruz hastaliktan, gecmis olsun canim.
canım hepimizin moral olarak düştüğü zamanlar oluyor.ben kendi adıma söyleyeyim yaptıgım en büyük yanlış bu.o kadar diyet yapıyorum veremiyorum dedim yada böyle düştüğüm zamanlarda vazgeçtim.diyeti bıraktım.takımdan çıktım.şu genel listede bana dikkat ettinizmi bilmiyorum.78 kilo ile 2010 un agustosunda yarışamaya girmişim.ine çıka kaç defa aldım verdim bilmiyorum.en son 84,4 ü gördüm işte.bu kendimde gördüğüm en fazla kiloydu.şu son verdiğim 7 kg yu öyle verdim ama bu yönde akıllandım artık almak istemiyorum.son 3,5 ayda giden 3 kg.neden metabolizmamı bozdum al ver.aman canım benim düştüğüm durumlara düşme yol yakınken 2 gün kaçırmışken toparlanmaya çalış
Süper olmuş şekeriiiim,sen bu gidişle hamileyken kilo almayayım,doğum sonrası vereyim derken buranın demirbaşı olursun. Çok da güzel olur ha:)
Harbiden bak madem bebek düşünüyosun başında sıkı tut da sonra buralarda cırmalama :)
bu ilk grup göbek eritmek için,üzerine tıklayınca gif olarak görebilirsiniz
bu katılımların hali ne böyleeeetakımdan uzak kalmayın kaldıkça diyetten kopmanızdan korkuyorum
]
Menum
sabah, 1 haslanmis yumurta, zeytin, peynir , 1 kupa yag yakici çay 2 dilim tahilli ekmek
oglen; 1,5 tabak yayla çorbasi
aksam 6 da 2 porsiyon domatesli bulgur pilavi 1 porsiyon korili tavuk sote
1 kupa yag yakici çay daha
kaçamak; sabah 1 avuç çikolata yedim çok canim çekmisti
1 lt su birazdan 1 lt daha içicem
spor yapcam bugun soz
ben geldiiimmm
hepiniz afiyettesiniz insallah, dusuk kalorili bol sporlu menuler gordum sankiii!!!!!
ben de geri dondum dukan amcama kuyrugumu kistirip..kizlar kilo almisim 90.100 cikiyorum hic nasil diye sormayin ben de cozemedim ama aklima tek bisi geliyor o da su: bende hasimato tiroidi var, 3 aylik kontrollerle ilac aliyorum sanirim doz ayarlamasi yapma vakti,metabolizmam tekrar yavasladi diye dusunuyorum. cuma gunu istanbul a gidecegim,orda yaptiririm artik tahlilleri, dua edin bana kizlar tekrar basa donmek istemiyorum:18:
kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri
menumu yazayim kizlar bugun pek bi iradesizdim ya
Sabah; 1 haslanmis yumurta, 2 dilim tahilli ekmek, zeytin, peynir, salatalik domates yesil biber
oglen, 1 yagda kizarmis kofte, 1 tabak bulgur pilavi 1 tane mini diyet yogurt
1 tane micik çikolata
aksam ( yani suan 19:00 ) 2 -4 kasik pirinç pilavi ve 1 islim kebabi ( patlicanlari kizartmadim kozledim) 2 tane bol yagli borek
bu borek kotu oldu ya çok pis spor yapmam lazim
3 lt su
oglen 45 dk yani 3 mile leslie ile evde yuruyus 20 dk da karin kalça egzersizleri, birazdan utu yapicam, tekrar spor yapmam gerek
evettt herkeslere gunaydinnnn,
aldigim kilocuklar yerli yerinde duruyorrr, moral bozmak yokk, napalim demek ki menulerimden kaynaklanmiyor, tsh im yukseldi metabolizmam yavasladi o kadar.. ben vercem bu kilolari ne olursa olsun yilmayacagim,soooleee rahat rahat bacak bacak ustune atmayi, egilip ayakkabilarimi baglamayi ozledim kizlar yaaa.
neyse sizlanmayi kisa keseyim menumu yazayim
sabah dukan krebinin yarisi, peynir cay
ogle dunden kalan tavuk, light yogurt, krebin diger yarisi
aksam balik yapcam sanirim bugun protein gunum sebze yookkkk
spora gelince dun yarim saat bisiklet ve bir saat kadar disarida cimcimeyle yuruyus. bugun yarim saat sabah bisiklet , aksam da yapmayi planliyorum yarim saat. ama yuruyus yok. yarin istanbul a gidecegim bugun hazirliklarla ugrasirim.
Çok güzel gözüküyorsun kaptanım bence bayağı incelme var :)ve peri az kilo verir ve azda sıkılaşır eteklere geçiş yaparyılbaşı fotomuda koydum.öyle aman aman bir değişiklik yok ama yine de azıcık var dimi dimi
Eki Görüntüle 388691
Eki Görüntüle 388696
dünkü menüm
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine
2,5 lt su,40 dk yürüyüş
yalnız olunca yenmiyor inanama kardeşimin askerden gelmesine 15 gün kaldı o gelince ona yapacagım mecbur bende yiyeceğim
Çok iyi olmuş canım ip atlamak çok iyi gerçekten kısa sürede gözle görülür bir farklılık göreceksin bak.kızlaar menüm:
sabah:1 dilim tost,2 catal yumurta,domates salatalı,salata
ara:1 armut,1 kivi
öğle:1 kase makarna,1 kase sallata
ara:1 küçücük tabak yoğurtlu ıspanak
ara:3 çatal tavuk göğsü,1 avuç ceviz
akşam:salata,avcum kadar et köfte,1 büyük dilim yağsız fırında mücver
spor:40 dakika yürüyüş,200 ip
sabah 6
yulaf+süt
saat 10
1sandviç(domates-peynir-salatalık)
öğle
çok az mercimek çorbası,bi kase kadar mercimekli bulgur pilavı,bolll salata
ara
türk kahvesi
ara
yeşil çay
ara
dışarda bişe içtim,az krema az çikolata,milkshake kılıklı bi içecek
akşam
1but tavuk haşlama,1 bardak ayran(çok acıkmamıştım)
bide biraz sonra bi elma yicem
Yarım ekmek çokk fazla ama celicim.kizlar çok isiùm var geçmisi okuyamicam bugunku menum
sabah: az menemen, zeytin peynir
oglen yarim ekmek yagsiz tam tahilli ekmekten peynirli tost
aksam: 7-8 yaprak sarma, 1 kase makarna salatasi, yarin tabak brokoli yogurtlu haslanmis
1 lt su
spora vaktiù yok
ah ahh bebişim bu bebk nasıl yapılıyo biz çözemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?