Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay hayatım sor sen o siteleri:) ben hergün bakmadan duramaz oldum,bakıyorum bakıyorum ama yasağımı çiğnemiyorum:) ayakkabı çanta hariç gerisi zayıflayana kadar yasak

Ne güzelde indirimler var değil mi

Haftaya 2 kuzenimin düğünü var ve ben evdeki hiçbir alternatifin içine giremiyorum.
Dün bi elbise gördüm bayıldım,dur dedim anneme bedenim neymiş:)malum kilo aldıktan sonra hiçbişey almadımda:)
40 bedene zorla girdimde patlatacaktım az daha,42de emanet durdu,sanırım bu geçici bedenim 41
Ay şaka bi yana az canım sıkılmadı ya,elbisenin pileleri birbirinden ayrılmamak için can çekişti.Bacaklarım ne kadar iğrençleşmiş meğerse.
Kilo aldıkça berbatlaştı ya,dalga dalga oldu,yürüdükçe sallanıyor.offffffffff:84::84::84:

amma dolmuşum meğerse,ne uzun bi cevap oldu:)

Şu akşam yemeyişlerin ne olacak senin,olmaz ki ama böyle,hiç sağlıklı değil

alıyorum ben eve koyuyorum gözüm gördükçe içine girme azmi geliyor.

daha dün elbise aldım ne kıyafetler ne fiyatlara iniyor bagımlılık yaptı

1 hafta güzel zaman sıksan dişini çok güzel kaybın olur işte o görüntümüze bakacagız kendimizi begenmeyip zayıflayacagız başka yolu yok

Şu akşam yemeyişlerin ne olacak senin,olmaz ki ama böyle,hiç sağlıklı değil

yalnız olunca yenmiyor inan ama kardeşimin askerden gelmesine 15 gün kaldı o gelince ona yapacagım mecbur bende yiyeceğim

1hafta işe yarar mı diyorsun,göbekten versem kapanmayan elbisemden biri kapansa yeter aslında:)
Bak olabilir hee,dur sen hele,hepten koyvermiştim.Ben bunu kendime yakın v mini bi hedef yapayımda ona uğraşayım.
Çok yaşa prensesim

yalnız olunca yenmiyor inan ama kardeşimin askerden gelmesine 15 gün kaldı o gelince ona yapacagım mecbur bende yiyeceğim

Hadi bakalım az kalmış,hayırlı tezkereleeeer şimdiden gözünüz aydın

kız hepten koyverilirmi 1 haftada 1-1,5 kg versen göbekten en az 1-2 cm gider hadi bugunden itibaren daha da sık kendini..bende takipte olayım

sağol az kaldı onun gelişiyle hayatım daha da güzelleşecek.en büyük desteğim o.bir gelse ahh

Son düzenleme:

canim, Allah hayirli tezkereler nasip etsin pericim, ben de buralarda en cok kardesimi ozluyorum

sper tatlım baya incelmişsin:)))maşallah sana
bak bugünü beğendim en azından boş değik.elma ve yoğurt var
aynen öle:)ya boyuna reklam veriliyo biz nie yapmayalımki:)ben hiç güzel bişeyler bulamyrm öle:)
en azından farkındayız ve bişeyler yapmaya calışıyoz bebişim.ve yaptıkta baya bi şimdi geriye kalan karayağlradaa sıra:)

allah hayırlısıylla kavuştursun canm benm:)

kızlaar menüm:
sabah:1 dilim tost,2 catal yumurta,domates salatalı,salata
ara:1 armut,1 kivi
öğle:1 kase makarna,1 kase sallata
ara:1 küçücük tabak yoğurtlu ıspanak
ara:3 çatal tavuk göğsü,1 avuç ceviz
akşam:salata,avcum kadar et köfte,1 büyük dilim yağsız fırında mücver

spor:40 dakika yürüyüş,200 ip

ol hayatım ol,takip et beni:)VİRÜSdidikle,etimi kopart yanlış yaparsam:)))

Güzel olmuş bebeğiiiim

sabah 6
yulaf+süt
saat 10
1sandviç(domates-peynir-salatalık)
öğle
çok az mercimek çorbası,bi kase kadar mercimekli bulgur pilavı,bolll salata
ara
türk kahvesi
ara
yeşil çay
ara
dışarda bişe içtim,az krema az çikolata,milkshake kılıklı bi içecek
akşam
1but tavuk haşlama,1 bardak ayran(çok acıkmamıştım)
bide biraz sonra bi elma yicem

gayette güzel olmuş yarın yakıyoruz ortalığı orti:)

kizlar çok isiùm var geçmisi okuyamicam bugunku menum

sabah: az menemen, zeytin peynir

oglen yarim ekmek yagsiz tam tahilli ekmekten peynirli tost

aksam: 7-8 yaprak sarma, 1 kase makarna salatasi, yarin tabak brokoli yogurtlu haslanmis

1 lt su

spora vaktiù yok

Gayet iyi olmuş menün canım.

Benimde umudum kesiliyo kendime kızıp duruyorum

canim uzme kendini, bana da aynisi oldu,dikkat etmeye baslayinca cok hizli kaybedersin aldiklarini, sen oncelikle iyilesmeye bak

nazar degdi bize takimca dokuluyoruz hastaliktan, gecmis olsun canim.

İnşallah öyledir peliscim. bugün biraz toparlandım gibi bakalım.

Çok haklısın kaptanım. Geri almak kesinlikle istemiyorum. Ne kadar güzel gidiyordum birden ne oldu anlamadım bende kendimi çok kötü hissediyorum. Bİ tuhaf oldum bakalım inşallah toparlayacağım.

ah ahh bebişim bu bebk nasıl yapılıyo biz çözemedik

bu ilk grup göbek eritmek için,üzerine tıklayınca gif olarak görebilirsiniz

bunları ben de yapmıştım bi ara, çok etkili gerçekten

bu katılımların hali ne böyleeee takımdan uzak kalmayın kaldıkça diyetten kopmanızdan korkuyorum

]

ahh kaptanımm şimdi açıklicam, ben özür dilerim

[
ohh ortimin emeklerine sağlıkk bu hafta sana destek olamadım canım, pek gelemdim kusura bakma

şişliktir o canım moralini bzma, eski menülerine geri dön, düzelrisin çarçabuk

kizlar ben az once leslie ile 45 dk yurudum evde , birde nivea body ile dinamik sabahlari yaptim bi 20 dk karin kalça hareketleri

ortim çalışıyo maşallaahhh

hıımmm bebişim yemekler bol olmuş ama sporunu yapmışsın işte ne güzel

Bu azimle sen kilocuklarını yer bitirirsin canım üzülme. Menün ve sporun çok iyi olmuş haftaya bayağı kayıp gidecek görürsün :)

Çok güzel gözüküyorsun kaptanım bence bayağı incelme var :)

Menün çok iyi de akşam yemeği az da olsa yenmesi lazım yiyemiyormuşsun okudum gerçi ama metobolizma çalışması için şart canım.

Şimdiden hayırlı teskereler kaptanım benimde kardeşim 1 ay sonra gelecek askerden kısmetse çok şükür bitti :)
Çok iyi olmuş canım ip atlamak çok iyi gerçekten kısa sürede gözle görülür bir farklılık göreceksin bak.

sevgili arkidişlerim iyi gecelerr

2 gündür giremedim , çok özür dilerim
regl olmayı bekliyodum daha doğrusu beklemiyodum bebiş olsun diyee , regl olmadım, ama testim de negatif
bilemedim , hiç aksamam normalde, 3 gün geciktim, yine de beklemedeyimm
ama bu sebepten şiş de olucam yarın sabah muhtemelen
gelemeyişimin sebebi de 3 gündür ev bakıyoruz, inşallah alcaz
emlakçı peşinde banka peşinde sağda solda koşturuyoruz, eve de çok geç geliyoruz
ben sizden 3 haftalık bi izin isticem
muhtemelen taşıncaz bu süre içinde ve giremicem
ama çok güzel bi haber
taşınacağımız yerde çok güzel yürüyüş alanları var, satın alıp yerleşebilirsek allahın izniyle bol sporlar beni bekler kızlaarr

kaptanım yarın sabah kilo bildirmimi yapayım, ondan sonra müsadenizi isteyeyim

İyi olmuş canım.
Yarım ekmek çokk fazla ama celicim.

ah ahh bebişim bu bebk nasıl yapılıyo biz çözemedik

Ah kuzucum bizde bizde ALLAH doğru zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…