Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasılda bilmiş bacak üstünden bol ne var bende ağlamak istiyorum resmen
Çoğunu hergün yapıyorum ben faydasını gördüm gibi tavsiye ederim :)

meraba kızlar bu gün kimenüm

sabah 2 dilim kepek ekmek
yarım haşlama yumurta
az peynir domotes salatalık bir dilim börek

ara yok

öğle
4 sarma

ara yok

akşam

bir kase çorba bir dilim pizza

Börek pizza canım aynı gün olmas

Güzel olmuş canım.

Çikolata hariç iyi canım ama sabah yemişsin erimiş gitmiştir o da.

yavyum aynen ya havalardanmı bilemedim benm ve kzımın dudaklarıda cok fena.güzellik uzmanımız bestecan acil çağrı dudaklara ait bi care istiyoruz:)
ıspanakta süper görünüyor.yarın hemen yapıyım öğlen yemeğimde sarımsaksız okulda yiyiveririm barim:)
bu arada ayın 8 ide cok fena olmuş.baklavalar löpür löpür gitmiş şulemmm olmaz olmaz el vicdan el vicdan yada corbası:)
kızımın artıklarını bende dökemeye kıyamıyorum o yüzden evden birilerine zorla yedirtiyorum.onlar yemzse kabak benm başıma patlıyor:)

geçmiş olsun bebişim bizim sana seninde bize ihtiyacın var bırakma bizi ne kadı şunun şurasında hedefimize:)

Güzel olmuş canım iyi toparladın.Darısı başıma

Hızlı kilo verdin ya canım hemen bırakınca şişlik neyin olmuştur biraz toparlayınca tartı hemen düşecektir sıkma canını. Avatarın çok güzel kızın sanırım ALLAH bağışlasın canım maaşallah çok tatlı.

Çok iyi canım.

kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.

yeme içme iside ne olacak bilmiyorum :18::18::18:

Dikkat et canım herşeyden ye ama az az ye çok çiğne ve yemek yerken hep su iç yani bi kaşık yemek bi yudum su hemen doygunluk hissi gelecektir.

Bu kadar spora erimiştir canım o.

Hımm iyi olmuş canım.

İyi olmuş aslında bi akşam yemeğinden sonra 2 kere ara yapman iyi olmamış.

Baklavalar hiç iyi olmamış hemde günde iki kere üst üste

Ay dün çok kötü hastaydım,başımda bi ağrı bi yanda bi tepede bi arkada geze geze dolandı ve feciydi,midem acaip bulandı,ayrıca midem bozuldu,sanırım dışarda yediğim yemek dokundu. Yazayım dünün menüsünü
kahvaltı
küçük bi köstebek kurabiye
yulaf+süt
öğle
mantar soslu tavuk sarma+salata+ 4,5dilim fırın patates,2kaşık pilav
akşam
1kase mercimek pilavı ve lahana ekşilemesi

güzel olmuş aslında ama sabah direk şekerli bişeyle başlamakta mideni bulandırmış olabilir.geçmiş olsun tatlım.

kiz bu menunun neresi rezil,super iste, boyle devam...

canim niye aksam yemedinnnn ?? acikmadinmi

akşamları eve gidince erken yatıyorum 20-20,30 da falan o yüzden yemek istemiyorum.yag olmasın diye.erken yatmayacaksam salata yapıyorum çorba falan öyle gidiyor..iştahsızlıgımda var.pelisim aslında gün içinde pek birşey yok.daha önce burayada yazılmıstı.bu kadar kısmak zararlı.ben kıtlık sınırında yaşamaya başladım.vucut kendini korumaya alıyormus.benim kg kaybımın yavaş olmasının sebebi bu az yemelerim ama olmuyor yiyemiyorum

kizlar biz cuma aksam 5 te yola çikiyoruz ailece. Belçikaya akraba ziyaretine gidicez. Cuma sabah kilomu yazarim insaallah.

iyi yolculuklar canım fazla abartmadan herşeyden az az ye sorun olmaz

canım yapabildiğin kadar yap önemli olan hareket edebilmiş olmak

akşam çok kötü olmus helede yaglı olması öğlen sporun güzelmiş ama akşam bzmus bugun yogun spor bekliyorum senden

yaptım sporumu canm benm 40 dakika yürüdüm dün ama bugün yok.ama sabah 10 dan beri dışarlardayım oda bi hareket sanırım.

akşam bi iki bişey atıştırsan gayette süper olurmuş

(

bugun perşembe bugun mutlaka yürü zeynebim yarına katkısı olur

pastayla benimolar sarmada akşam arası olmamış bugun kesin spor bekliyorum senden

vucudun senin için gerekli tüm önlemleri almıştır. kapattı kapılarını hapsetti yağlarını bu akşam ya.
ben seni telafi ederim:)

geçmiş olsun canım. umarım bugünün iyi geçer
sana da çok geçmiş olsun.
evet beynimiz bize oyun oynuyor. bu hafta 63.8i gördüm regliyken. bu kadar da şiş olunmaz diye umudum kırıldı resmen. bırak bu işleri diyesim geliyor hep. akşamları kaçırmalarım da onda büyük ihtimal.
ama dün gece yarısı o bebe bisküvilerine inat kalktım spor yaptım.
veee sabah tartım bana güümsedi.
vazgeçme, salma hakkımız yok.
aynen pazartesi- salı giremeyince buraya çok bunaldım. beni bi siz anlıyorsunuz.
neyseki beraber ilerleyebileceğimiz bir takımımız var.
bu benim için gerçekten önemli. o yüzden bu son 2-3 kilo gitmiyo zati

iyi yolculuklar canim, sen niyeti simdiden bozdun gibi geldi bana

hadi bakalim hooop bir ki hoop bir ki,erisin borekler gelsin leslieler

su benimo cikolatali bisi degil mi yahu,sarmaya kiscaaana cikoya kizsana zeynepcimmm cisss cisss

laf aramizda sulecim senin menuleri okurken exra caba gosteriyorum ben, oyle guzel kamufle ediyorsun ki yaramazliklarini, satir aralarina sakliyosun sankiii

gecmis olsun guzelim,viral enfeksiyonsa hic nedensiz ziyaret ediverir adami..:44:baklavalar sobeee

canim uzme kendini, bana da aynisi oldu,dikkat etmeye baslayinca cok hizli kaybedersin aldiklarini, sen oncelikle iyilesmeye bak
nazar degdi bize takimca dokuluyoruz hastaliktan, gecmis olsun canim

az ama sık yemişsin de sıkıntı bunların abur cubur olması meyve olaymıs onların yerinde süper olurmus nişana kadar fazlalıgını at aman canım vicdan çorbası işe yarar inşallah ne giyeceksin buraya koydugun elbiseni mi?

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir..şu ıspanak salatası ilgilimi çekti haftaya deneyeyim

geçmiş olsun

canım hepimizin moral olarak düştüğü zamanlar oluyor.ben kendi adıma söyleyeyim yaptıgım en büyük yanlış bu.o kadar diyet yapıyorum veremiyorum dedim yada böyle düştüğüm zamanlarda vazgeçtim.diyeti bıraktım.takımdan çıktım.şu genel listede bana dikkat ettinizmi bilmiyorum.78 kilo ile 2010 un agustosunda yarışamaya girmişim.ine çıka kaç defa aldım verdim bilmiyorum.en son 84,4 ü gördüm işte.bu kendimde gördüğüm en fazla kiloydu.şu son verdiğim 7 kg yu öyle verdim ama bu yönde akıllandım artık almak istemiyorum.son 3,5 ayda giden 3 kg.neden metabolizmamı bozdum al ver.aman canım benim düştüğüm durumlara düşme yol yakınken 2 gün kaçırmışken toparlanmaya çalış

geçmiş olsun canım sanada herkes hastalanmaya başladı mevsim geçişi en büyük etken..
menü sabahın daha kuvvetli bir kahvaltıyla olmalıymış.bol meyve tüketmeye çalış canım o toparlar

spor yapmıssın harika harika bende takıma tutundum bırakmıyorum hem sizi hem diyeti değilse yine giderim 84 lere belki daha üzerine kendi sınırımı bir kere aştım yine aşmam çok kolay yoklugunuzda

evettt herkeslere gunaydinnnn,

aldigim kilocuklar yerli yerinde duruyorrr, moral bozmak yokk, napalim demek ki menulerimden kaynaklanmiyor, tsh im yukseldi metabolizmam yavasladi o kadar.. ben vercem bu kilolari ne olursa olsun yilmayacagim,soooleee rahat rahat bacak bacak ustune atmayi, egilip ayakkabilarimi baglamayi ozledim kizlar yaaa.

neyse sizlanmayi kisa keseyim menumu yazayim

sabah dukan krebinin yarisi, peynir cay

ogle dunden kalan tavuk, light yogurt, krebin diger yarisi

aksam balik yapcam sanirim bugun protein gunum sebze yookkkk

spora gelince dun yarim saat bisiklet ve bir saat kadar disarida cimcimeyle yuruyus. bugun yarim saat sabah bisiklet , aksam da yapmayi planliyorum yarim saat. ama yuruyus yok. yarin istanbul a gidecegim bugun hazirliklarla ugrasirim.

canm ya arkadaşlar yığıyolar önlerine yumuluyorlar.bikaç çatal nefsim için aldımalmamam lazım ama onun içinde öğretmenler odasına inmemem lasım.bugün nefsin daha kuvvetli çünkü artık70lerden aşağıya inmeye başladım.yarına kadar en azından verdiğimi korumam lazım.gürkan hocaya göre bugün kaçamak günüm.ama ben dün onu hallettiğim için bugün yapmıycam.canm dondurma istiyordu.onuda cumartesi yaparım artık.bugün spor olayı kapiş bebeğim.akşam akıyorum spor salonuna sana söz:))

öle ya bi bakıyosun 1 kilo artıdasın vücut nasıl bişeyse hemen suları tutuveriyor.pesetmemnde cok güzel.ve senn bi fazlalığın yok sayılır.göbeği korseyle kamufle edebilirsin benm gibi:))
şu an verdiğin kiloyu koruma dönemi gibi diyelim.almadan sabit ayakta kalmaya calışıyosun.ve sende biliyosun ilk menülerine göre cok fazla abur cubur girdi senn menülerine.almaman bile cok güzel.

ve peri az kilo verir ve azda sıkılaşır eteklere geçiş yapar yılbaşı fotomuda koydum.öyle aman aman bir değişiklik yok ama yine de azıcık var dimi dimi

aa kilo saklama konusundaki ustalığımı kullanıyorum.sağol canım.
ben de 10 da yatıyorum diyince erken yatıyorum diyordum yav.menülerinin hepsini görcem haaa.

eylülde aldığım bi elbisem vardı. onu daralttırıyorum nişan için
ıspanağı muhakkak dene ortim.
bende de yılbaşından beri az gidiyor.onun da çozutmam a etkisi sanırım.

ben de öyle düşünür oldum.ama verip kurtulmak varken niye sürümcemede kalsın. vercem inş.

yılbaşı kıyafetin kapatıyor. ama bel-gbüş bölgesinden gitmiş baya bence.

ben de kollarini baya bi incelmis buldum

yürüyüşler ve menü güzel olmus canım..kilolar gidecek sen daha inatçı çıkacaksın

canım toplum içinde yaşayınca mecburen öyle oluyor.diyet açısından yememen lazım evet ama herkes yerken senin yememende olmuyor :44: dediğin gibi ucundan almak en güzeli tugbaya yazıyorum daha sık gel diye sayfaların arasında kayboluyor görmüyor sanırım iletirmisin canım

gece kalkıp ders çalışıyordum gecen hafta bu haftada daha uykum düzene giremedi nişanda foto çekebilirsen süper olur

ben de kollarini baya bi incelmis buldum

Bide utanmadan yazmış bol yağlı börek diye
pilavlarda bi tabaktan aşağıya düşmüyor,celiiiii kilo almaya mı çalışıyorsun tatlım,o kadar pilav yenir mi hiç?
çıldırıciiiim

3 çatak pastayı bnimoyla birleştirip bir dilim pasta yedin sayıyorum,puhhh sana orti:))

baklavaları,kurabiyeleride mi oğlun bulaştırdı kız?
kendini tutamayınca atıyosun yavrucağın üstüne:))

güzel olmuş aslında ama sabah direk şekerli bişeyle başlamakta mideni bulandırmış olabilir.geçmiş olsun tatlım.
yok canım öyle az bi bulanma değild,,sanırım ğle yemeğindeki tavuk bozuktu. Basbaya zehirlendim yahu,içim dışıma çıktı. Bi ara fena çarpıntım vardı,çok korktummm:18:

nazar degdi bize takimca dokuluyoruz hastaliktan, gecmis olsun canim
teşekkür ederim canım
ah canım ya,bende yürürken rahatsız oluyorum.Paso bacaklara çalışmışım sanki,yürürken birbirine dolanıyor gibi
sanki iç bacaklardada göbek var:)

var var,bence gayette çok fark var.
yılbaşı kıyafetin kusur örtücü ama yeni fotondakiler öne çıkarıcı.
Daha iddialı olabilmişsin,kendine güvenebilmişin daha ne olsun.Elbette fark var

var var,bence gayette çok fark var.
yılbaşı kıyafetin kusur örtücü ama yeni fotondakiler öne çıkarıcı.
Daha iddialı olabilmişsin,kendine güvenebilmişin daha ne olsun.Elbette fark var

evet en büyük katkısı kendine güven oluyor giden kg ların az daha zayıflasam tutmayın beni marka vermeyeyim şu alışveriş sitelerinin bagımlısı oldum o zaman daha güzel ciciler alacagım topiğe eklediğimiz efil efil elbiselerle fotolarımı ekler dururum artık size

dünkü menüm

sabah 2 dilim arasında lor peynirli tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen yarım porsiyon domatesli makarna 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine

2,5 lt su,40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…