Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynebimmmmm zeynebimmmm kendim vermiş gibi sevindim kocaman tebrikler harika harika
:)))))))))canm benm cok saol valla bu hafta bu gazla bende baya ucarım:)))
tebrikler fistik ozaman gurkan amcaya devam, bende mi gecsem acaba,kacamak falan yaziyor adam
valla bunalmadan güzel oldu ama kaç gün daha ben bunda giderim bilemem vererekten.azcık maymun iştahliyim:)
kizlar sanirim bu hafta yuzkarasi benim, ama yine de toparladim sanirim bir parca 88 50 kilom
ne yüzkarası bebğim 2 kilo fazlalığın gitm,iş daha nolsun
kizlar hemen yazayim ben bugun istanbul a ucuyorum, 14 30 da . carsamba donecegim. bu arada nete giremeyebilirim affola..:18:

hoşgeldin şimdiden ozaman tatlım.bişey lazım olursa ben buralardayım:)

ver adresi kiz geliyorummm, ay evet ya o neydi ooleee 2 kilo fazla cikiyordum, cok sukur gitti. Allah fakir kuluna once esegini kaybettirip sonra buldururmus, benimki de o hesap iste

-1100 giderrr fistiklarrrrr

kızlar burdanda anlıyoruz ki bulgur yada makarna yanında yediklerinize bağlı yağ olarak dönmüyorlar bize.hem de hamur işleri gibi tatminde ediyolar.normalde makarna hiç bu kadar yememişimdir aman kilo alırım die.ilk defa böle rahat yedim ve kiloda verdim.
tebriklerrrrr celican:))

kizlar hemen yazayim ben bugun istanbul a ucuyorum, 14 30 da . carsamba donecegim. bu arada nete giremeyebilirim affola..:18:

iyi yolculuklar canım ben dememişmiydim sana pat diye düşer diye şişlikmiş gördün mü

bende 300 gr vermişim arkadaşlar spor yapmya vaktim olmadı çok yoğundum kaçamakda çoktu inş telafi etcem

canım süper menüler süper sporlar bekliyorum senden senin için toparlanma zamanı

Hoşbulduuuk

hoşgeldin canmmm kaç gündür bekliyoduk gelmeni:))))
Hihihi kusura bakmayın sınavlardan kurtulduğum gibi koşa koşa geldiiim

nerelere kayboldun sen?sınavların bittimi :44:

seni takıma tanıtayım.gecen gün bahsetmiştim arkadaşımız 8. takımdan bize transfer oluyor
Bitti allaha şüküüür Çok yoğundum eve gelmediğim için internete de giremedim canımcım özürdilerim ya:26:

Kızlar bu arada ben iki haftadır ne diyet ne bir şey yapmıyorum. Ceza olarak spora yazıldım. Çok kötü hissediyorum vallahi kendimi ama toparlayacağım ya dönüşü yok..

:)))))))))canm benm cok saol valla bu hafta bu gazla bende baya ucarım:)))

bu kadar toparlamısken sakın bırakma

-1100 giderrr fistiklarrrrr

bir harika kayıp daha kocaman tebrikler

ben makarnadan hiç kaçmam.önemli olan sos makarnada.hafif sosla ve yogurtla benim vazgeçilmezim.ben patates ve pirinçten kaçıyorum.patatesi işyerinde haşlıyoruz. yemek zorunda kalıyoruz ama evde hiç yapmıyorum bir ara tam olarak listesini yazarmısın

Bitti allaha şüküüür Çok yoğundum eve gelmediğim için internete de giremedim canımcım özürdilerim ya:26:

önemli değil canım hoşgeldin gelmiş olman önemli kaç çıktın bugun?

önemli değil canım hoşgeldin gelmiş olman önemli kaç çıktın bugun?
Tartılmaya korktum ya:26: Bu hafta spora başlıyorum, sonraki Cuma tartılsam olur mu? Çünkü artı çıkacağım, moralim zaten bozuk iyice motivasyonumu yıpratmaktan korkuyorum. En azından Cuma'ya kadar iyice çalışırım, olduğu kadar olur..:26:

senin transfer durumun var.tartılmamıssın gerçi bilemedim şimdi :44: ama öyle yapsak daha iyi olur sanki.bu hafta katılımını sporunu mutlaka bekliyorum canım

senin transfer durumun var.tartılmamıssın gerçi bilemedim şimdi :44: ama öyle yapsak daha iyi olur sanki.bu hafta katılımını sporunu mutlaka bekliyorum canım
Tamam canım çok teşekkürler Merak etmeyin elimden geldiğince katılım göstereceğim.Özledim valla buralarda olmayı

**4.takım 252. ETAP **

PrensesPeri(77,4/76,7/0,7/% 0,90)
zeynepece2009 (70,8/69,5/1,3/%1,84)
suleoz(62,4 /62,0/0,4/ %0,64)
beste(58,9/
Celisuenis(62,6/61,5/1,1/%1,76)
kuzununzuzusu(67,2/66,8/0,4/%0,60)
ferem(58,2 /58,3 /-0,1 /%-0,17)
peliss(88,6 /88,5 /0,1/ %0,11)
Tuliptice (65,8/66,0/-0,2/%-0,30)
tugba_8424(99,7/99,4 /0,3/%0,30)

4.Takim ortalaması:

Son düzenleme:
66.800 gram gram gidiyor resmen yaa

Tebrikler kuzu gram gram gitsin kalıcı gitsin :)

hemen yazayımmm 58.3
Canım 3 gün gecikmeyle bebiş varsa bile testte çıkmaz kan testini 1 hafta geçtkten sonra yapıyorlar yani doktorum böyle demişti.
Ev alma girişiminize çok sevindim ne güzel ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin inşallah çok özletme kendini gözlerim seni arıyor :)

Dün bende senin verdiğin listeyi didikliyordum kendimce bugün evde olanlarla bi liste hazırladım yarın tam olarak alışverişe başlıcam gürkan amcaya canım tebrik ederim çok iyi verdin gerçekten :)

Kesinlikle canım mesala patatesi haftada iki kere haşlamasını istediğin baharatı katarak yiyebilirmişiz 100 calori mi ne varmış :)

Kızlar bu arada ben iki haftadır ne diyet ne bir şey yapmıyorum. Ceza olarak spora yazıldım. Çok kötü hissediyorum vallahi kendimi ama toparlayacağım ya dönüşü yok..

Merhaba Tuhaf kız hoşgeldinnn

Celicim çok sevindim senin adına hakkaten hem yerim hem zayıflarım temsilcisi ilan edip kaçıyorum seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…