:)))))))))canm benm cok saol valla bu hafta bu gazla bende baya ucarım:)))zeynebimmmmm zeynebimmmm kendim vermiş gibi sevindimkocaman tebrikler harika harika
valla bunalmadan güzel oldu ama kaç gün daha ben bunda giderim bilemem vererekten.azcık maymun iştahliyim:)tebrikler fistik ozaman gurkan amcaya devam, bende mi gecsem acaba,kacamak falan yaziyor adam
ne yüzkarası bebğim 2 kilo fazlalığın gitm,iş daha nolsunkizlar sanirim bu hafta yuzkarasi benim, ama yine de toparladim sanirim bir parca 88 50 kilom
kizlar hemen yazayim ben bugun istanbul a ucuyorum, 14 30 da . carsamba donecegim. bu arada nete giremeyebilirim affola..:18:
:)))))))))canm benm cok saol valla bu hafta bu gazla bende baya ucarım:)))
valla bunalmadan güzel oldu ama kaç gün daha ben bunda giderim bilemem vererekten.azcık maymun iştahliyim:)
ne yüzkarası bebğim 2 kilo fazlalığın gitm,iş daha nolsun
hoşgeldin şimdiden ozaman tatlım.bişey lazım olursa ben buralardayım:)
ver adresi kiz geliyorummm, ay evet ya o neydi ooleee 2 kilo fazla cikiyordum, cok sukur gitti. Allah fakir kuluna once esegini kaybettirip sonra buldururmus, benimki de o hesap iste
-1100 giderrr fistiklarrrrr
Kızlaaar bende geldiiim
kizlar hemen yazayim ben bugun istanbul a ucuyorum, 14 30 da . carsamba donecegim. bu arada nete giremeyebilirim affola..:18:
bende 300 gr vermişim arkadaşlar spor yapmya vaktim olmadı çok yoğundum kaçamakda çoktu inş telafi etcem
Kızlaaar bende geldiiim
Hoşbulduuukhosgeldin canim
Hihihi kusura bakmayın sınavlardan kurtulduğum gibi koşa koşa geldiiimhoşgeldin canmmm kaç gündür bekliyoduk gelmeni:))))
Bitti allaha şüküüürnerelere kayboldun sen?sınavların bittimi :44:
seni takıma tanıtayım.gecen gün bahsetmiştim arkadaşımız 8. takımdan bize transfer oluyor
iyi yolculuklar canımben dememişmiydim sana pat diye düşer diye şişlikmiş gördün mü
evet canim ya, + ciksaydim acayip uzulurdum,daha dune kadar da + cikiyordum zaten. yine de tabi bu hic veremedigim gercegini degistirmiyor sadece kamufle ediyor.. insallah onumuzdeki hafta eski performansima geri donerim..
:)))))))))canm benm cok saol valla bu hafta bu gazla bende baya ucarım:)))
kızlar burdanda anlıyoruz ki bulgur yada makarna yanında yediklerinize bağlı yağ olarak dönmüyorlar bize.hem de hamur işleri gibi tatminde ediyolar.normalde makarna hiç bu kadar yememişimdir aman kilo alırım die.ilk defa böle rahat yedim ve kiloda verdim.
tebriklerrrrr celican:))
Bitti allaha şüküüürÇok yoğundum eve gelmediğim için internete de giremedim canımcım özürdilerim ya:26:
Tartılmaya korktum ya:26: Bu hafta spora başlıyorum, sonraki Cuma tartılsam olur mu? Çünkü artı çıkacağım, moralim zaten bozuk iyice motivasyonumu yıpratmaktan korkuyorum. En azından Cuma'ya kadar iyice çalışırım, olduğu kadar olur..:26:önemli değil canımhoşgeldin gelmiş olman önemli kaç çıktın bugun?
Tartılmaya korktum ya:26: Bu hafta spora başlıyorum, sonraki Cuma tartılsam olur mu? Çünkü artı çıkacağım, moralim zaten bozuk iyice motivasyonumu yıpratmaktan korkuyorum. En azından Cuma'ya kadar iyice çalışırım, olduğu kadar olur..:26:
Tamam canım çok teşekkürlersenin transfer durumun var.tartılmamıssın gerçi bilemedim şimdi :44: ama öyle yapsak daha iyi olur sanki.bu hafta katılımını sporunu mutlaka bekliyorum canım
66.800 gram gram gidiyor resmen yaa
Canım 3 gün gecikmeyle bebiş varsa bile testte çıkmaz kan testini 1 hafta geçtkten sonra yapıyorlar yani doktorum böyle demişti.hemen yazayımmm 58.3
canlarım bu hafta geçen haftanın acısı cıktı cok şükür:))))))
69,5 olmdum.1,3 vermişim:))))))))5 gün spor yapmanın ve gürkan amcanın listesinin marifeti sanırım.60lara inmek süper:)))))))))))))))))))))
kızlar burdanda anlıyoruz ki bulgur yada makarna yanında yediklerinize bağlı yağ olarak dönmüyorlar bize.hem de hamur işleri gibi tatminde ediyolar.normalde makarna hiç bu kadar yememişimdir aman kilo alırım die.ilk defa böle rahat yedim ve kiloda verdim.
tebriklerrrrr celican:))
Kızlar bu arada ben iki haftadır ne diyet ne bir şey yapmıyorum. Ceza olarak spora yazıldım. Çok kötü hissediyorum vallahi kendimi ama toparlayacağım ya dönüşü yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?