Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az önce biraz ceviz yedim,bide ilaç içerken içtiğim su var..başkada bişey yok.

ayrılmaya karar verdim,iştahım kesildi,neyse iyi yönünden bakmalı; hem sevgiliden ayrılacam hem kilolardan:113:
hakkınıza hayırlısı olsun canm.üzücü bunlar ama geçici.zamanda en büyük ilacı.
kızlar dünkü menümü yazıyorum,
kahvaltı
sandviç
öğle
mevsim salatası,fırın patates
ara
beyaz leblebi
sonrasında bişe yok,çok canım sıkkındı yattım.
aykırı bişey yok.umarım menünüde diğer durumuda toparlarsın

canlarım benm menümde bu gürkan amcanın akşam kaçamağı bana gelmedi abarttım

sabah:1 dilim tost,salata,2 lokma reçel bi çatal zeytin ezmesi
ara:6 tane diyet bisküvi
öğle:bi tabağa:2 kaşık yoğurt,2 köfte,4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık karnıbahar
ara:bikaç altıncilek ve yaban mersini
akşam:tavuk ızgara ,salata,1 dilim ekmek,1 kaşık ezme
ara:yarım porsiyon künefe
eve gelincede kızımın burgerinden 3 ısırık,5 tane patates kızartması
yarın bişeylerden kısıcam.kaçamak olarakta perşembeye bi dondurma bırakıyorum kendime yoksa ucu bucağı gelmiyorrr benm kaçamakların

Kızlar bugün ınternete gıremedım kusura bakmayın. Malum cumartesi tatil günüm adalara falan gittik. Menumu yazıp uyuyacgım vallahi çok yoruldum. Yarın sabah herkesin menulerını okuyacagım seviyorum sizleri :)

Sabah: Kahve2 kuru kayısıÖğle: salata3 köfte1 kanat Cacıkİki top şade dondurmaAksam: 1 Sb süt1 kase k-flex

kızlar dünkü menümü yazıyorum,
kahvaltı
sandviç
öğle
mevsim salatası,fırın patates
ara
beyaz leblebi
sonrasında bişe yok,çok canım sıkkındı yattım.

Akşam bişey yememen kötü olmuş canım ama insanız işte can sıkcı bişey olduğunda olmuyo işte umarım sıkıntılarından bi an önce kurtulursun canım

az önce biraz ceviz yedim,bide ilaç içerken içtiğim su var..başkada bişey yok.

ayrılmaya karar verdim,iştahım kesildi,neyse iyi yönünden bakmalı; hem sevgiliden ayrılacam hem kilolardan:113:

Hakkınızda hayırlısı canım. bu kadar üzme kendini ALLAH korusun sağlığından da olursun sonra

Akşam vakti yoğun canım seninde dediğin gibi yarın kıstımmı toparlarsın

Sabah: Kahve2 kuru kayısıÖğle: salata3 köfte1 kanat Cacıkİki top şade dondurmaAksam: 1 Sb süt1 kase k-flex

Kahvaltıyı biraz sağlam yaparsan diğer öğünler daha rahat geçer canım Ama fazlası yok güzel olmuş :)

Son düzenleme:
Menümü de paylaşayım

Sabah kalkınca 1 tane kuru kayısı yarım litrede su ardından 1 fincan yeşil çay

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, Domates, salatalık 1 fincan çay

Ara:-

Öğlen: 1 tabak mercimek çorbası, az biraz yoğurt

Ara: 5 tane fındık

Akşam: Fırında patatesli somon, Boll salata

Ara: 5 tane çilek -1 fincan yeşil çay

3 lt su tabikide

Spor olarak ta 1 saat yürüyüşüm var bide az biraz platesin toplu hareketlerini yaptım

Kızlar ya ben bu gürkan amcamızın diyetini kendimce uyguluyorum 2 - 3 saat arayla yiyorum sürekli metobolizma çalışşsın diye ama hiç acıkmıyorum. Acıkmadığım halde sırf öğün atlamayayım diye diyorum inşallah kilo almam.

Bide ne duydum ben yağ yakım hormonu aç kalınca çalışırmış diye bu durumda benim ki nasıl çalışcak ki :44:

Günlük programın mükemmel olmuş bence canım. Kesinlikle olması gerektiği gibi. İnşallah her günün böyle olur

Canım bugün birazcık kıssan iyi olurmuş kesinlikle haklısın. Bir yürüyüş yapabilirsin belki süper olur
Canım çok iyi de biraz ekmeği azaltırsan dahada süper olcak
Akşam üstü acıkmaktan korktuğum için sabahları iki dilim yerim diye düşünüyordum aslında ama bilemedim.. Haklısın aslında o bir dilim yerine neler yerim dimi

güzel menü canım.sen spora ne zaman başlıyorsun?sporada başlasan süper sonuçlar almaya başlarsın
Yarın başlıyorum canımcım. Bugün salon açık değil dün de gezdim, kafa dağıttım derken gidemedim. hihi

günaydın iyi hafta sonları

dün 13. takımın birinciliğini kutladım bakın ne gördüm sizede alıntılayayım dedim.bence biz takımı kapatıp gidelim.1 haftalık mesaj sayılarına bir bakın hele
Ay ne kadar hoş bir uygulama... Bu kadar aktif olmalarına şaşırmamalı.. Kaptanları ve yardımcılarına helal olsun vallahi...

Aç kaldığında metabolizman durduğu için yağ yakman ve kilo vermen de duruyor diye biliyorum. En azından diyetisyene gittiğim bir iki hafta içinde öyle öğrenmiştim canım.

Aç kaldığında metabolizman durduğu için yağ yakman ve kilo vermen de duruyor diye biliyorum. En azından diyetisyene gittiğim bir iki hafta içinde öyle öğrenmiştim canım.[/B][/FONT]

Bende öyle biliyordum. Hatta diyetistene bende gitmiştim yıllar önce kendin kaç saat arayla acıktığını tespit et mesala benim 3 -4 saat sürüyo atıştır demişti. Sonra bunu duyunca ne bilem bi soram dedim :))

hakkınıza hayırlısı olsun canm.üzücü bunlar ama geçici.zamanda en büyük ilacı.

aykırı bişey yok.umarım menünüde diğer durumuda toparlarsın

Geçicidir inşallah canım ama uzun sürer o belli...

Akşamın maşallahı var :)

Güzel menü canım.
İşin içine aileler girince böyle oluyor işte,gelde üzülme.Neyse artık zaman diyorum,ne yapayım.

Çok iradeli ve düzenlisin,maşallah

Bende karar vermedim bu konuda,hep az az sık sık yemek iyi derler.Karatay diyetinde sık sık yerseniz karaciğeri yorarsınız,3 öğün yemelisini hatta acıkmadıysanız öğlen yemeği yemeyin diyor:26:
şimdi yememek mi yemek mi bilemedim.

Hiç canını sıkma canım bence sık sık ama "gerçekten" küçük öğünler yediğin sürece sorun yoktur
Güzel menü canım.
Teşekkürler

canim bunu sadece karatay demiyo.kan gurubuna göre beslenme kitabininy azarida ayni seyi söylüyo,almanlarin uykuda zayifla yazarida ayni seyi sölüyo ibni sinanin bir sözü var bilemm bilirmisin 2 ögün ( burayi unuttum ) 3.ögün hastalikdir diyor,peygamber efenidmizde 2 ögün yermis.. kan gurubuna göre beslenme yazari diyorki ,migdedekilerin hazmolmasi icin 4 5 saate ihtiyac vardir,siz eger migdedekiler hazmolmadan yeni birseyler gönderirseniz migde hazmetmeden yenisini alabilmek icin eskisini cöpe yollarmis ama aslolan hazmetmekmis tabi bunun zararlarinida acikliyordu ama aklimda bu kadari kalmis

Ben şimdiye kadar hep 2 öğün yerdim,öğlene doğru kahvaltı ve ikindide bir yemek. Aslına bakarsan kilomda sabitti o zamanlar,ta ki şu ilaç ve kortizona başlayana kadar. O zaman ben şimdi kahvaltı yapsam bide akşam yesem nasıl olur acaba:) ara öğünlerden vazmı geçsek ne yapsak?

canım üstteki mesajla sana cevap vermiştim ama alıntı olarak çıkmamış telden giriyorumda.

Menümü yazayım
sabah bir avuç ceviz
öğlen
1 kepçe çorba
yatmdan önce bi bardak süt.

Canımın sıkıntısından yiyemiyorum resmen göbeğim gitti:)

İşin içine aileler girince böyle oluyor işte,gelde üzülme.Neyse artık zaman diyorum,ne yapayım.

Bilmem mi canım hepsinden maalesef ki geçtim bende eşimle 5 yıl çıktık 1.5 yıl kadarda nişanlılık evresinden sonra evlendik. Aileler neler neler ahh ahh hiç hatırlamak bile istemiyorum şimdi şükür geçti gitti. Üzüldüğüm yanıma kar kaldı ama işte yaşamadan bilemiyo insan.
Menümü yazayım
sabah bir avuç ceviz
öğlen
1 kepçe çorba
yatmdan önce bi bardak süt.

Canımın sıkıntısından yiyemiyorum resmen göbeğim gitti:)

Ay canım ya hiç bişi yememişsin valla hasta olacaksın sen. Biraz meyve neyin yemeye çalış vitamin alsın vücut.

Ben menümü paylaşayım gerçi bugün hiç verimli geçmedi benim maalesef bi düzn kuramadım yaa gidiyorum öyle

Sabah kalkınca 1 kuru kayısı Boll su,

Kahvaltı: 1 fincan yeşil çay, 1 yumurtadan domatesli omlet, az biraz maydonoz

Ara: yok

Öğlen: Kaçamak( 1 dilim çilekli pasta ) = kendim yaptığım için hiç yağ koymadım şekeride bayağı azalttım :)

Ara: yok

Akşam: 1 kase domates çorbası, az biraz salata

Spor yok denecek kadar az, 50 kadar yerimde sayma, 30 kere bacak kaldırıp indirme, 15 kere kadar da çömelip kalkma, bide 20 tanede bel inceltme hareketi.

Tabikide bool su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…