Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mumu85 de deneme sürecinde? öyleyse prensesle ve tuhaf_kızla aynı grupta olsun. yenileri eğitsin kaptanım.

hoşgeldin canım.sende bugunden itibaren toparla olurmu menülerini gözüm sule ve senin üzerinde ona göre.eksiksiz menülerini yazın

tamam kaptanim

umarim iyi gçer haftan canim menu guzel

pek guzelsin canimm vay vay vayy, burda kaç kilosun simdi?
Şey kaptanımız kim acabaa?:26:

prensesperi canim

Kızlar 13. Takımdaki mesaj sayma uygulamasını biz de yapalım mı?

bir ara yapıyorduk canım ama bizim mesaj sayıları o kadar çok değil

bu arada 3 kaptan 8. takımı kurtardık sayılır.yeni üyeler geldi.diyete adapte sürelerinde destek oluyoruz

bu haftaki ortin benim aman dikkatli ol hergün ne yedin içtin ortim oldugun için sana daha çok dikkat edeceğim.takım içindeki gruplarda birinciliği alalım ikimizde güzel kilo verelim

8. Takım adına sevindim canım ne diyeyim. Bu ortak işi de süpermiş vallahi. Tamam ozaman ortakcım etim senin kemiğim de senin hihih Peki bu ortak işi her hafta değişiyor mu?
çok az olunca sayıyoruz
Anladım canımcım.

8. Takım adına sevindim canım ne diyeyim. Bu ortak işi de süpermiş vallahi. Tamam ozaman ortakcım etim senin kemiğim de senin hihih Peki bu ortak işi her hafta değişiyor mu?

Anladım canımcım.

evet canım her hafta yenileniyor ortilerimiz bugun spora gidiyorsun dimi kaçmak yok bende yürüyüş yapacagım

ya her dietizyen farklı sölüyor o yüzden bence en iyisi insanın kendine uygun olanı bulması.benm sık sık yeme laışkanlığım var mesela :))
bugün okuldaki dolabıma bi baktım dolmuş taşıyor:süt,nesfit,altın çörek,ceviz,corba nescafe,leblebi........ die gidiyor.yemeyi seviyroum sanırım:) bu hafta ortimsen tulipcim:))bugün spor yapıyoruz unutma sakın.ben şimdi size yazıp inecem.
ben çabuk doyuyorum.çünkü cok su içiyorum.o yüzden 2 öğün hayatta yetmez bana.kişiye göre değişiyor demek:)
Menümü yazayım
sabah bir avuç ceviz
öğlen
1 kepçe çorba
yatmdan önce bi bardak süt.

Canımın sıkıntısından yiyemiyorum resmen göbeğim gitti:)
canmcım ya Allah huzur sağlık sabır versin
ortim kaçamak yok artıkın.1 kilo gitmeli bu hafta
süper canm güzel geçmiş..Allah hep böle güzel günler göstersin:)
sonunda birinci grup olabildik:)
hemmen cumaya 4 gün varr.

süper olmuşsun kuzummmmm

kızlar menümü yazıyım spora kacıyorum:

sabah:1 dilim tost,domates salatalık,1 lokma reçel

ara:1 kivi bikaç leblebi

öğle:1 kase nesfit ve süt

ara:3 bisküvi küçücük bi lokmalık ciko

akşam:3 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur,1 tabak salata,yarım dilim ekmek

ara:3 ince dilim elma,

spor yapmadan yazıyım.yapamazzsam yarına düzeltirim:40 dakka yürüyüş 200 ip

Bizde 4 senedir çıkıyoruz,isteme aşamasında tatsızlık oldu.Kendiyle barıştık ama ailesi uzak olsun uzun süre:)

Ay ben öyle dayanamam yaaa:26: Öğlen uyanıyor olsam sorun olmazdı tabi ama...
bende o zamanlar öğlene doğru kahvaltı yapıyordum zaten,akşam üzeri acıkıyordum sonrada birdaha yemiyordum canım istemezdi.
hiç kilo almazdımda vermezdimde,kıskanırlardı hep:)
ama şu ilaçları kullanmaya başladım hoooop şiştim hemen

Canım sen ne yapmışsın yahu.. Metabolizmanı durdurmayasın iyice.. Sonra kilo veremezsin canım dikkat et hem sağlına da zarar
tatlım bilinçli yapmadım,çok canım sıkkındı yiyemedim. Ama düzeldi şimdi

Ortimin sayesinde birincikte adımı gördüm sonunda:118::118::118:

canım hakkında hayırlısı belki böylesi çok daha iyi olur

Barıştık:)
şimdi beraber başka bi mücadeleye giriyoruz bakalım,hayırlısı...

tuhaf_kız prensesperi
tulip zeynep
Pelis kuzu
celi beste
tuğba şule
en ballı ortiyi kapmışımmmm,birinciyiz kesinnnn:118::118::118:

Şuleeee bacakların çok güzel maşallah
yazık etme onlara,kalanlarıda düzelt fıstık gibi ol

y
canmcım ya Allah huzur sağlık sabır versin
Aminnnn
güzel canımmm

sabah 6
1 avuç leblebi,1çay
saat 10
sandviç
öğle
domates çorbası
ara
bi avuç leblebi
ara
barışma buluşması:)sıcak çikolata-acıbadem kurabiye
akşam
boool salata,2but haşlanmış tavuk,2 kaşık pirinç pilavı

Sonrada okudum durumu canım. Bende öyle durumlarda yiyemiyorum. Neyse ki her şey düzelmiş çok sevindim hihih.:116:

Sonrada okudum durumu canım. Bende öyle durumlarda yiyemiyorum. Neyse ki her şey düzelmiş çok sevindim hihih.:116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…