mumu85 de deneme sürecinde? öyleyse prensesle ve tuhaf_kızla aynı grupta olsun. yenileri eğitsin kaptanım.
nişandan fotomEki Görüntüle 391669
hoşgeldin canım.sende bugunden itibaren toparla olurmu menülerinigözüm sule ve senin üzerinde ona göre.eksiksiz menülerini yazın
tamam kaptanim
canlarım şu an geçmişi okuyamıyorum.okula hazırlanmam lazım.
dünki menüm:
sabah:domates saltalık,1 dilim peynir,6 altınçilek
ara:35 kalorilik nescafe
öğle:1 kase pilav,1 incik tavuk,1 ayran,10 tane yaban mersini
ara:1 taneik bisküvi
akşam:1 tabak ıspanak,2 dilim ekmek
ara:6 tane bisküvi
dün sınavda görevliyim ondan pilav oldu.hiç bu kadar princ pilavı yememiştim:)
spor.30 dakika yürüyüş,200 ip atladım.gece 1 de eve geldim dün sabah 8 buçuktan 1 e kadar hep dışardaydım ve ayakbaşıydım.çok yorgunum benm haftam kötü başladı umarım sizlerinki güzeldir:)
Şey kaptanımız kim acabaa?:26:
Kızlar 13. Takımdaki mesaj sayma uygulamasını biz de yapalım mı?
şulem çok güzel olmussun maşallah maşallah
şu kalan kg larıda verde mezun edelim senimezun kıvamına gelmişsin sen artık
çok az olunca sayıyoruzKızlar 13. Takımdaki mesaj sayma uygulamasını biz de yapalım mı?
vereyim yaama burdan çok uzaklaşmam
çok az olunca sayıyoruz
8. Takım adına sevindim canım ne diyeyim.bir ara yapıyorduk canım ama bizim mesaj sayıları o kadar çok değil
bu arada 3 kaptan 8. takımı kurtardık sayılır.yeni üyeler geldi.diyete adapte sürelerinde destek oluyoruz
bu haftaki ortin benim aman dikkatli ol hergün ne yedin içtin ortim oldugun için sana daha çok dikkat edeceğim.takım içindeki gruplarda birinciliği alalım ikimizde güzel kilo verelim
Anladım canımcım.çok az olunca sayıyoruz
8. Takım adına sevindim canım ne diyeyim.Bu ortak işi de süpermiş vallahi. Tamam ozaman ortakcım etim senin kemiğim de senin hihih Peki bu ortak işi her hafta değişiyor mu?
Anladım canımcım.
Hihihi bayıldım vallahi bu uygulamayaevet canım her hafta yenileniyor ortilerimizbugun spora gidiyorsun dimi kaçmak yok bende yürüyüş yapacagım
ya her dietizyen farklı sölüyor o yüzden bence en iyisi insanın kendine uygun olanı bulması.benm sık sık yeme laışkanlığım var mesela :))Kızlar ya ben bu gürkan amcamızın diyetini kendimce uyguluyorum 2 - 3 saat arayla yiyorum sürekli metobolizma çalışşsın diye ama hiç acıkmıyorum. Acıkmadığım halde sırf öğün atlamayayım diye diyorum inşallah kilo almam.
Bide ne duydum ben yağ yakım hormonu aç kalınca çalışırmış diye bu durumda benim ki nasıl çalışcak ki :44:
ben çabuk doyuyorum.çünkü cok su içiyorum.o yüzden 2 öğün hayatta yetmez bana.kişiye göre değişiyor demek:)canim bunu sadece karatay demiyo.kan gurubuna göre beslenme kitabininy azarida ayni seyi söylüyo,almanlarin uykuda zayifla yazarida ayni seyi sölüyo ibni sinanin bir sözü var bilemm bilirmisin 2 ögün ( burayi unuttum ) 3.ögün hastalikdir diyor,peygamber efenidmizde 2 ögün yermis.. kan gurubuna göre beslenme yazari diyorki ,migdedekilerin hazmolmasi icin 4 5 saate ihtiyac vardir,siz eger migdedekiler hazmolmadan yeni birseyler gönderirseniz migde hazmetmeden yenisini alabilmek icin eskisini cöpe yollarmis ama aslolan hazmetmekmis tabi bunun zararlarinida acikliyordu ama aklimda bu kadari kalmis
canmcım ya Allah huzur sağlık sabır versinMenümü yazayım
sabah bir avuç ceviz
öğlen
1 kepçe çorba
yatmdan önce bi bardak süt.
Canımın sıkıntısından yiyemiyorum resmen göbeğim gitti:)
ortim kaçamak yok artıkın.1 kilo gitmeli bu haftaBen menümü paylaşayım gerçi bugün hiç verimli geçmedi benim maalesef bi düzn kuramadım yaa gidiyorum öyle
Sabah kalkınca 1 kuru kayısı Boll su,
Kahvaltı: 1 fincan yeşil çay, 1 yumurtadan domatesli omlet, az biraz maydonoz
Ara: yok
Öğlen: Kaçamak( 1 dilim çilekli pasta ) = kendim yaptığım için hiç yağ koymadım şekeride bayağı azalttım :)
Ara: yok
Akşam: 1 kase domates çorbası, az biraz salata
Spor yok denecek kadar az, 50 kadar yerimde sayma, 30 kere bacak kaldırıp indirme, 15 kere kadar da çömelip kalkma, bide 20 tanede bel inceltme hareketi.
Tabikide bool su.
süper canm güzel geçmiş..Allah hep böle güzel günler göstersin:)günaydınlar iyi haftalar,
vınnım okulda kaldı netsiz kaldım 3 gün boyunca.
nişanı yaptık bu cumartesi zonguldaktaydı. deniz kenarında olmak çok güzeldi.
bi de 10 yıldır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. haftasonum güzel geçti. lakin menülerim kayıktı.
cepten de çok zorlandım,giremedim.mini takımları geçemedim.
bi bakayım geçmişimize.
sonunda birinci grup olabildik:)kuzu 0,4
Zeynep 1,3
toplam kilo kaybı=1,7
şule 0,4
prensesperi 0,7
toplam kilo kaybı=1.1
ferem -0.1
celi 1.1
toplam kilo kaybı=1
pelis 0,1
tuğba 0,3
toplam kilo kaybı=0,4
tulip -0,2
beste-0,9
toplam kilo kaybı=-1.1
hemmen cumaya 4 gün varr.Selam kizlar ben Belçikadan dondum. Hava soguktu pek gezemedim ama iyi oldu benim ve kizim için.
Menulerimi hiçç yazmiyorum çunku dikkat edemedim gerçekten
misafirlikte diyet olmaz deyip durdular bir suru sey hazirlamislar ayip olurdu hep gerçekten
neyse bugun yeni bir gun bu hafta çok dikkat edicem insaallahhhhhhhhhh
Bizde 4 senedir çıkıyoruz,isteme aşamasında tatsızlık oldu.Kendiyle barıştık ama ailesi uzak olsun uzun süre:)Bilmem mi canım hepsinden maalesef ki geçtim bende eşimle 5 yıl çıktık 1.5 yıl kadarda nişanlılık evresinden sonra evlendik. Aileler neler neler ahh ahh hiç hatırlamak bile istemiyorum şimdi şükür geçti gitti. Üzüldüğüm yanıma kar kaldı ama işte yaşamadan bilemiyo insan.
Ay canım ya hiç bişi yememişsin valla hasta olacaksın sen. Biraz meyve neyin yemeye çalış vitamin alsın vücut.
bende o zamanlar öğlene doğru kahvaltı yapıyordum zaten,akşam üzeri acıkıyordum sonrada birdaha yemiyordum canım istemezdi.Ay ben öyle dayanamam yaaa:26: Öğlen uyanıyor olsam sorun olmazdı tabi ama...
tatlım bilinçli yapmadım,çok canım sıkkındı yiyemedim. Ama düzeldi şimdi
Canım sen ne yapmışsın yahu.. Metabolizmanı durdurmayasın iyice.. Sonra kilo veremezsin canım dikkat et hem sağlına da zarar
kuzu 0,4
Zeynep 1,3
toplam kilo kaybı=1,7
şule 0,4
prensesperi 0,7
toplam kilo kaybı=1.1
ferem -0.1
celi 1.1
toplam kilo kaybı=1
pelis 0,1
tuğba 0,3
toplam kilo kaybı=0,4
tulip -0,2
beste-0,9
toplam kilo kaybı=-1.1
canım hakkında hayırlısı belki böylesi çok daha iyi olur
en ballı ortiyi kapmışımmmm,birinciyiz kesinnnn:118::118::118:tuhaf_kız prensesperi
tulip zeynep
Pelis kuzu
celi beste
tuğba şule
Şuleeee bacakların çok güzel maşallahnişandan fotomEki Görüntüle 391669
Aminnnny
canmcım ya Allah huzur sağlık sabır versin
güzel canımmmkızlar menümü yazıyım spora kacıyorum:
sabah:1 dilim tost,domates salatalık,1 lokma reçel
ara:1 kivi bikaç leblebi
öğle:1 kase nesfit ve süt
ara:3 bisküvi küçücük bi lokmalık ciko
akşam:3 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur,1 tabak salata,yarım dilim ekmek
ara:3 ince dilim elma,
spor yapmadan yazıyım.yapamazzsam yarına düzeltirim:40 dakka yürüyüş 200 ip
Sonrada okudum durumu canım. Bende öyle durumlarda yiyemiyorum. Neyse ki her şey düzelmiş çok sevindim hihih.:116:bende o zamanlar öğlene doğru kahvaltı yapıyordum zaten,akşam üzeri acıkıyordum sonrada birdaha yemiyordum canım istemezdi.
hiç kilo almazdımda vermezdimde,kıskanırlardı hep:)
ama şu ilaçları kullanmaya başladım hoooop şiştim hemen
Sonrada okudum durumu canım. Bende öyle durumlarda yiyemiyorum. Neyse ki her şey düzelmiş çok sevindim hihih.:116:bende o zamanlar öğlene doğru kahvaltı yapıyordum zaten,akşam üzeri acıkıyordum sonrada birdaha yemiyordum canım istemezdi.
hiç kilo almazdımda vermezdimde,kıskanırlardı hep:)
ama şu ilaçları kullanmaya başladım hoooop şiştim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?