Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

humusta sadece nohut var biliyordum ben.

ye canım bi öğlen pilavını.

ya sadece yoğurt mu ben de artıdayım valla. öle bişi mi yapsam.duramam ki ben bi yoğurtla, eziyet olur valla.

yeme yeme sakın

yazdıkların kendi nişan söz zamanlarımı hatırlattı bana.hep üzülen ben oldum.gerçi senin aklın bana göre daha çabuk başına gelmiş sen bari akıllı davran

ya sadece yoğurt mu ben de artıdayım valla. öle bişi mi yapsam.duramam ki ben bi yoğurtla, eziyet olur valla.

ben hiç bilmiyorum canım netten baktım tarifine.nohut ve tahin var diyor içinde :44:

menünü begendim kahve ve cappucino şekersizse hele oo çok güzel

canımcım onları göre göre zayıflayacagız işte ha gayret sık dişini hafta sonuna ne kaldı göbiş gidecek

Menumu yazayim

Sabah; 1 haslanmis yummurta, zeytin, peynir, salataik 3 dilim kepek ekmegi

oglen; 3 kasik pirinç pilavi 2 tavuk but soteli

aksam:kiymali karnabahar yemegi

2 lt su suan spor yapiyorum

çok güzell

bakalım bende bugun baslıorummmm inşşş :) henüz bişey yemedimmm kuruüzümle açılışı yaptım sıcak bitkisel bişelr içerim öğlene doru salata akşam haslama paptetesss bakalım

topiğimize hoşgeldin patatesten uzak durmalısın canım.kahvaltınıda sıkı yapmalısın

çok güzel bi şule menüsü.
ortim ayırdlar bizi.
bazı insanlar dişini göstermeni ister öle olunca daha kıymetli olursun en azından yüzüne karşı.arkandan zaten her halükarda konuşurlkar.kendimden biliyom:)
arkadaşım getirmişti ama felaket sarımsaklıydı
sarımsak onu süper yapıyo bence.tahinde var canm içinde ve limon:)
İlk defa birinci olunca böyle oluyor işte,anlayamadım:)
o zaman borcun olsun haftaya yine beni zeyneple yapppp
:)))
güzel olmuş canmcım.ekmekten elimizden geldiğince uzak duruyoruz.geçen tvde meyvede yiyin dio ama 1 tane :)
az kaldı fıstık olacaz anmcım üzme kendini.
Kızlar yaa karatayın kitabını şimdilik okumaya fırsatım yok,şöyle çok genel kuralları biliyorsnaız bana bi söyleseniz.
sınavlar bitene kadar öyle idare etsem,sonrasında okurum
tatlım alıntıladım ama celican yazmış:=)
Menumu yazayim

Sabah; 1 haslanmis yummurta, zeytin, peynir, salataik 3 dilim kepek ekmegi

oglen; 3 kasik pirinç pilavi 2 tavuk but soteli

aksam:kiymali karnabahar yemegi

2 lt su suan spor yapiyorum
çok güzelll
canm pelis istanbulda

sna az az sık sık yemek ii geliyor.abur cuburuda kestinmi ii oluyor

17.04.2012

sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok

2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.

dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dedi teyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım

güzel olmuş canım sporla felan
ericen bu hafta yahu

kızlar 12:15 15:00 arası tatil okul,sonra bi kurs var.
pastaneye gitcez.
sütlü tatlı yicem.

güzel olmuş canım sporla felan
ericen bu hafta yahu

inşallahhhhh

kızlar 12:15 15:00 arası tatil okul,sonra bi kurs var.
pastaneye gitcez.
sütlü tatlı yicem.

afiyet olsun şimdiden sütlü tatlı çok mantıklı

Atatürk'ün el yazısı font haline gelmiş.indirmek isteyenler:
atatrk-ve-bayrak-10.jpg
konu dışı ama hoşuma gitti.

teşekkürler paylaşım için içinde atatürk olan herşeyi seviyorum

3 parça bitter çikolata yedim micikti parçalar :18:

Bitter yemen fena değil canım :))

Eki Görüntüle 392764 Seyyy oreo bu

ben galiba regli olcam ya canim hep tatli istiyo

Oreo pek bi fenamış :)))

GEçmiş olsun canım ya dikkat et kendine Börekler fena ama

Bu güzel olmuş şule :))

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzu. Evlendikten sonra elimi eteğimi çektim herkesten düğünlere nein götürmek istiyo gitmiyorum. Bide herkes beni soruyormuş ne yapim diyorum bende :))kıza var daha görecek çok şeyleri var kurban olduğum ALLAH çıkartacak eminim ama görümcemi severim üzülmesini istemem. Ama herkes bu hayatta yaptıklarını çekecek küçüğüz diye geliniz diye ne ezmeleri lazım nede saygısızlık yapmaları lazım o bana bi ömür muhtaç ama ben ona değil

Başarılar canım bakalım nasıl bir sonuç alacaksın :)

Ahh ahh 38leri görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki alt bedenim hala 42lerde bi grm inmiyo arkidiş

Menün gayet iyi olmuş kaptanım. Akşam yoğurt gene az gene az 3-4 kaşık bi sebze yemeği olmalı kanımca. Sporun çok iyi ama :))

Kızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle

Dün ki menümü paylaşayım hemen;

SAbah 2 dilim köy ekmeği ama küçüçüktü, 1 yumurta, domates 1 fincan çay

Ara:-

Öğlen: 1 kase çorba

Ara: Albeni

Akşam: Fırında balık boll salata, yarım dilim ekmek

Ara: 1 avuç yer fıstığı, 2 bardak çay

Spor olarak ta 40 dk yürüyüş yaptım gelince de plates

Spora bayağı dadandım bu aralar ama çok şişlik hissediyorum kendimde hayır olun inşallah.

Menün gayet iyi olmuş kaptanım. Akşam yoğurt gene az gene az 3-4 kaşık bi sebze yemeği olmalı kanımca. Sporun çok iyi ama :))

haftaya daha düzene girerim hafta sonuda ablam arkadaşları babam geleceklermiş..kardeşimde geliyor..sofralar kurulur..kaçamak yapmadan o zamanları atlatabilirsem süper olacak

balık süper olmus ama albeni köy ekmeği yer fıstıgı hepsi aynı günde

selam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum. Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.

kizim 1 haftadir ishal afedersiniz çunku dis çikartiyor bebegim. valla hiç birakmiyor yakami çok huysuz. aksam yatinca bende çok halsiz oluyorum ya siziyorum resmen

Dünün menüsü
Sabah: domates
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
Ögle: 1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…