yolculuk yapacaktı pelis heralde.
tuğbadan haberin var mı? benim ortim de kendileri
humusta sadece nohut var biliyordum ben.sık aralarla yemişsindolma çok olmus sanki :44: içindeki pirinçten dolayı oda pirinç deyince ben pilavı özledim.kaç zaman oldu yemeyeli
canım bu cumaya kadar çok sıkı tutacagım.akşamları yogurt ve spor bakalım kaç gr gidecek.regl haftamda geliyor.artıda çıkmak istemiyorum cumaya[/COLOR]
ben hiç humus yemedimkonyada yok humus kültürü ama lezzetli birşeye benziyor tahinden dolayıda kalorili 2 gündür senin menüde var biraz uzaklaşmalısın
yanındada turşu olacak,süperyarın yesem mi ne yapsam:))
En güzel, en heyecanlı zamanlarımı burnumdan getirenlere ben çektirmekten vazgeçsem bile Allah çektirsin:))
Ben zaten özellikle bişe yapmam ama eskisi gibi her stediklerini yapmam,onlara karşı eskisi gibi ince düşünceli olmam.
Ben değilde onlar kız eviymiş gibi nazlarını çekiyordum ama bitti artık o devir:)
Nasıl olsa kendi kızlarıda var,görürüz birgün aynı senaryoyu:)
humusta sadece nohut var biliyordum ben.
ye canım bi öğlen pilavını.
ya sadece yoğurt mu ben de artıdayım valla. öle bişi mi yapsam.duramam ki ben bi yoğurtla, eziyet olur valla.
Ben kendimce karatayı uygulamaya karar verdim ama hakkında çok az şey biliyorum.Kitabını okumayı düşünüyorum ama sınavlar bitene kadar zor.
2 öğün yeme mantığını aldım şimdilik,ekmek zaten uzun zamandır yok hayatımda.
ara öğün diye didinmeyecem,öğle yemeğinide atlamayı düşünüyorum.
Bunun için kahvaltıyı geç yapmak lazım aslında ama ben abah 6 da evden çıkıyorum sonrada fırsatım olmuyor.
1,5ay sonra tatilde süper karataycı olurum:) öğlene doğru kahvaltı,ve sonrasında akşam yemeği:))
Bugün geç kalktım ve uygulamaya çalıştım.
17.04.2012
kahvaltı
1 dilim beyaz peynir,bir avuç ceviz,1 tatlı kaşığı bal,2 zeytin,2 çatal tuluk peynir.
akşam üzeri 5'te
tavuk şiş-kuşbaşı karışık,bol salata,ayran 1dilimcik açık ekmek:)
ara
bir kase çilek
ara
türk kahvesi
ara
cappucino
bu içecekler sınva yüzünden,uyumamam gerek:44:
yumurtayı pek sevmem ama kahvaltıda 2 tane yenecek diyor,denemeye çalışcam:26:
kuzenimin düğünü için abiye aldım bugün,tabiki siyah:)) halbuki kırmızısında kaldı gözüm
Çok canım sıkıldı,eskiden benim beğenmem yeterdi,yakışırdıama şimdi kilomu kamufle edecek modellere baktım,38 yerine 42 leri denedim
eskiden bişe deneyince aldığım yerdekiler nasıl överdi,şimdi bence şu daha çok kapattı diyorlar:84:
nazara mı geldim ne
fiziğimin bozulmasına sevinenler var biliyor musunuz,sende amma kilo aldın ha derken gözleri parlıyor,gülüyorlar:)olsun olsun uğraşma kalsın böyle boyun var diyorlar bide.
ulen ne çok kıskananım varmış:)
düğüne kadar aç kalsamda göbek çekilse bari azıcık
Menumu yazayim
Sabah; 1 haslanmis yummurta, zeytin, peynir, salataik 3 dilim kepek ekmegi
oglen; 3 kasik pirinç pilavi 2 tavuk but soteli
aksam:kiymali karnabahar yemegi
2 lt su suan spor yapiyorum
bakalım bende bugun baslıorummmm inşşş :) henüz bişey yemedimmm kuruüzümle açılışı yaptım sıcak bitkisel bişelr içerim öğlene doru salata akşam haslama paptetesss bakalım
çok güzel bi şule menüsü.17.4.2012
sabah: çorba
ara: 1 incir,2 kayısı
öğle:4 kaşık pırasa,çorba
ara:1 kivi,2 kayısı
ara:salata,3 kaşık çorba,2 kaşık yoğurt
ara:1 dilim fındıklı ekmek, 6-7 zey. dolma(komşular içi fazla pişirip yumuşak çiğden asma yaprağına sarıp yedirdiler. güzel ve pratikti.
akşam:1 dilim ekmek,salata,4 kaşık patlıcan
30dk yürüyüş
ortim ayırdlar bizi.Canım kırıldım bi defa,bundan sonra ezik halimi çok ararlar o yüzden problemin arkası kesilmez artık:))
Onlar bana evlenene kadar yapar ama ben acısını mür boyu çıkarırım:)duyduklarımı unutmam:))
olsun olsun:) görme onu kaptanım:)
kendini tutacaksın o kadar:)
neden başka akşam yemeği yok,biz yok desek bile oluyor sana ye dediğimiz halde yemeyeceğin kesin:)
neyse yoğurtta iyidir
aferim,yarasın:)) neyseki bitter
o kadarda olmazsa hayat zindan olur:)
bebeğiiim hem börek hem ekmek ne iş:)
Sağol tatlım,devam etmem daha kutlamaya merak etme:)
sadece zeyneple ben m ayrıldım? herkes aynı ortakla devam mı:26:
güzelmiş canım
sarımsak onu süper yapıyo bence.tahinde var canm içinde ve limon:)arkadaşım getirmişti ama felaket sarımsaklıydı
:)))İlk defa birinci olunca böyle oluyor işte,anlayamadım:)
o zaman borcun olsun haftaya yine beni zeyneple yapppp
güzel olmuş canmcım.ekmekten elimizden geldiğince uzak duruyoruz.geçen tvde meyvede yiyin dio ama 1 tane :)Ben kendimce karatayı uygulamaya karar verdim ama hakkında çok az şey biliyorum.Kitabını okumayı düşünüyorum ama sınavlar bitene kadar zor.
Bunun için kahvaltıyı geç yapmak lazım aslında ama ben abah 6 da evden çıkıyorum sonrada fırsatım olmuyor.
1,5ay sonra tatilde süper karataycı olurum:) öğlene doğru kahvaltı,ve sonrasında akşam yemeği:))
17.04.2012
kahvaltı
1 dilim beyaz peynir,bir avuç ceviz,1 tatlı kaşığı bal,2 zeytin,2 çatal tuluk peynir.
akşam üzeri 5'te
ara
bir kase çilek
ara
türk kahvesi
ara
cappucino
az kaldı fıstık olacaz anmcım üzme kendini.kuzenimin düğünü için abiye aldım bugün,tabiki siyah:)) halbuki kırmızısında kaldı gözüm
Çok canım sıkıldı,eskiden benim beğenmem yeterdi,yakışırdıama şimdi kilomu kamufle edecek modellere baktım,38 yerine 42 leri denedim
eskiden bişe deneyince aldığım yerdekiler nasıl överdi,şimdi bence şu daha çok kapattı diyorlar:84:
nazara mı geldim ne
fiziğimin bozulmasına sevinenler var biliyor musunuz,sende amma kilo aldın ha derken gözleri parlıyor,gülüyorlar:)olsun olsun uğraşma kalsın böyle boyun var diyorlar bide.
tatlım alıntıladım ama celican yazmış:=)Kızlar yaa karatayın kitabını şimdilik okumaya fırsatım yok,şöyle çok genel kuralları biliyorsnaız bana bi söyleseniz.
sınavlar bitene kadar öyle idare etsem,sonrasında okurum
çok güzelllMenumu yazayim
Sabah; 1 haslanmis yummurta, zeytin, peynir, salataik 3 dilim kepek ekmegi
oglen; 3 kasik pirinç pilavi 2 tavuk but soteli
aksam:kiymali karnabahar yemegi
2 lt su suan spor yapiyorum
canm pelis istanbuldatuhaf kızla şule mesaj sayısında beni geçmiş
ferem bu haftaki listede izne ayrılacak.beste iş yogunlugundan salıya kadar gelemeyeceğim demişti.pelisin de bir durumu vardı sanki biri hatırlatırsa sevinirim
humusta sadece nohut var biliyordum ben.
ye canım bi öğlen pilavını.
ya sadece yoğurt mu ben de artıdayım valla. öle bişi mi yapsam.duramam ki ben bi yoğurtla, eziyet olur valla.
güzel olmuş canım sporla felan17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
güzel olmuş canım sporla felan
ericen bu hafta yahu
kızlar 12:15 15:00 arası tatil okul,sonra bi kurs var.
pastaneye gitcez.
sütlü tatlı yicem.
Atatürk'ün el yazısı font haline gelmiş.indirmek isteyenler:
atatrk-ve-bayrak-10.jpg
konu dışı ama hoşuma gitti.
tuhaf kızla şule mesaj sayısında beni geçmiş
ferem bu haftaki listede izne ayrılacak.beste iş yogunlugundan salıya kadar gelemeyeceğim demişti.pelisin de bir durumu vardı sanki biri hatırlatırsa sevinirim
3 parça bitter çikolata yedim micikti parçalar :18:
GEçmiş olsun canım ya dikkat et kendinekızlar bugün sabah 7,30da gittim dışarı ve 7 de geldim eve.hastane okul pazar derken cok yoruldum.bademciiklerim ağırıyor.ilac halıp hemen yatacam.umarım sabaha ii olmuş kalkarım.
sabah:1 kase nesfit,1 haş yumurta
öğle:1 tavada yumurta,2 dilim ıspanaklı börek,1 dilim ekmek,1 parca peynir,yoğurtlu biber
ara:1 activia
ara:1 avuc leblebi
akşam:1 küçük tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek,4 çilek
spor:gün boyu topuklulularla yürüdüm:))ayaklarım ve boğazım cok ağırıyor.
Bu güzel olmuş şule :))17.4.2012
sabah: çorba
ara: 1 incir,2 kayısı
öğle:4 kaşık pırasa,çorba
ara:1 kivi,2 kayısı
ara:salata,3 kaşık çorba,2 kaşık yoğurt
ara:1 dilim fındıklı ekmek, 6-7 zey. dolma(komşular içi fazla pişirip yumuşak çiğden asma yaprağına sarıp yedirdiler. güzel ve pratikti.
akşam:1 dilim ekmek,salata,4 kaşık patlıcan
30dk yürüyüş
yanındada turşu olacak,süperyarın yesem mi ne yapsam:))
En güzel, en heyecanlı zamanlarımı burnumdan getirenlere ben çektirmekten vazgeçsem bile Allah çektirsin:))
Ben zaten özellikle bişe yapmam ama eskisi gibi her stediklerini yapmam,onlara karşı eskisi gibi ince düşünceli olmam.
Ben değilde onlar kız eviymiş gibi nazlarını çekiyordum ama bitti artık o devir:)
Nasıl olsa kendi kızlarıda var,görürüz birgün aynı senaryoyu:)
Başarılar canım bakalım nasıl bir sonuç alacaksın :)Ben kendimce karatayı uygulamaya karar verdim ama hakkında çok az şey biliyorum.Kitabını okumayı düşünüyorum ama sınavlar bitene kadar zor.
17.04.2012
kahvaltı
akşam üzeri 5'te
ara
bir kase çilek
ara
türk kahvesi
ara
cappucino
kuzenimin düğünü için abiye aldım bugün,tabiki siyah:)) halbuki kırmızısında kaldı gözüm
nazara mı geldim ne
pelis istanbulda canım,çarşambaya dönerim demişti sanırım.
Menün gayet iyi olmuş kaptanım. Akşam yoğurt gene az gene az 3-4 kaşık bi sebze yemeği olmalı kanımca. Sporun çok iyi ama :))17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
Menün gayet iyi olmuş kaptanım. Akşam yoğurt gene az gene az 3-4 kaşık bi sebze yemeği olmalı kanımca. Sporun çok iyi ama :))
Kızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle
Dün ki menümü paylaşayım hemen;
SAbah 2 dilim köy ekmeği ama küçüçüktü, 1 yumurta, domates 1 fincan çay
Ara:-
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Albeni
Akşam: Fırında balık boll salata, yarım dilim ekmek
Ara: 1 avuç yer fıstığı, 2 bardak çay
Spor olarak ta 40 dk yürüyüş yaptım gelince de plates
Spora bayağı dadandım bu aralar ama çok şişlik hissediyorum kendimde hayır olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?