Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay canım kıyamam ben ona çook geçmiş olsun. Umarım bi an önce iyileşir yavrum

Çok ölçülü olmuş canım menün spora da yazılmışsın oh

Baya yoğun hayatın ama maalesef o kadar çalışma spor yerine sayılmıyormuş ahh sayılsa ne iyi olurdu dimi dimi ALLAH kolaylık versin canım sana

Bizim ki de anası yapıyo kızı ağzına bakıyo düğün gününde bi tane yan yana bi fotomuz bile yok düşün yani hep toplu neyin düğün sonunda çıkmışız, böyle düşündükçe çok üzülüyorum daha 7 ay oldu evleneli hala unutamıyorum. Şükür ki eşim hep benden yana altlı üstlü olmamıza rağmen haftada 1 neyin görüşüyoruz. He küsmüyüz hayır bişey rica etse yapmaya çalışırım ama tabi herşey dozunda artık eskisi gibi her dediğini yapayımda yaranayım yooook Ne güzel demişssin oğlunu düşünmeyen beni mi düşünecek herkes bu hayatta kendi yaptıklarından meshuldur. Çok şükür içim öyle rahat ki. Yeter ki eşim yanımda olsun huzurlu bi yuvamız olsun yeter. Dış kapının dış mandalları onlar

Ayy inşallah bi ara full konsatre gidiyordum ne olduyda geçen hafta oldu bi türlü toparlayamıyorum kendimi Ama olacak biliyorum olacakkkkkkkkkkk :))

18.04.2012

06.00
yulaf-süt,1kuru kayısı,2 ceviz
09.00
sandviç(karatay nerdeee:)
öğle
mercimek çorbası
akşam
omlet,dometes,biber,nane,1avuç ceviz

Çok iyi olmuş canım

Kurabiye dışında güzel ortim bi an önce 38leride göreceksin inanıyorum ben

Aboo celiii Bide kaçamaklar akşam vakti hiç iyi olmamış

Poğaca pastaa

Dün ki menümü paylaşayım kızlar ;

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, Tereyağlı yumurta, peynir, domates, 2 fincan çay

Ara: 3 fındık

Öğlen:Meyveli yoğurt

Ara:-

Akşam: Taze fasülye yemeği, Cacık, Salata

Ara: 1 bardak ayran

Son düzenleme:
motivasyonun tavan yapmıştır ha...
40lar 38ler gelsin lütfen
spor güzel. her albeni diyeni alma canım
anne keyfi yap bol bol ohh sefan olsun.
haftaya daha düzene girerim hafta sonuda ablam arkadaşları babam geleceklermiş..kardeşimde geliyor..sofralar kurulur..kaçamak yapmadan o zamanları atlatabilirsem süper olacak
ohhh cümbür cemaat ne güzel olur.
sen onların eşinde koşmaktan çok yiyemessin ya.

geçmiş olsun. pili netten almak komik harbi.
tempo yoğun sen de hafta da 1-2 gün sporu offlaman normal.
uyu uyu. şükürki erkek arkadaşınla problemin yokmuş.
3-5 ayda nişan düğün yapar işin içinden çıkarsın.
kız evi naz evi ya. onlara ne oluyomuş ki ne.

şulem mümkünse hergün mesaj sayılarını alalım eğer sen yetişemiyorum dersen devredebilirsinde
sayarım canım.
sıkışırsam da devrederim.
böyle ben de daha çok sorumluluk hissedip buralarda daha çok oluyom
1 tane oreo demek 1 paketten 1 tane aldım demek dimi.
sporunu harcama böyleee.

hem pilav hem ekmek kuruyemiş pastanede ki pasta olmamıs sulem
üff ya günün menüsü uygulamasına dönelim mi?

iyimiş valla. altlı üstlü olup da böyle dengelemen süper olmuş canım

prenses 15
zeynep 1
tuğba 0
şule 6
beste 0
kuzu 6
ferem 0
celi 4
tulip 6
pelis 0
tuhaf_kız 4
görüyonuz dimi kaptanımı

diyetteysen yenmez sen bu aralar konyaya mı gelceksin?

az ama olsun yarın cuma

Ben oraya kadar gelirsem diyete mola veririz:) yaza gelmek istiyorum,özledimmm

Aferim tatlım,böyle gidersen hiç ayrılamayacaksın burdan kilo vermemek için sarfettiğin çabalarından dolayı tebrik ediyorum seni
bizde sütlü tatlı yicek diye takdir ediyoruz hanfendiyi gidip pastalara saldırıyor:)

Sanırım bende öyle olurum,yaranayım dedikçe tepeme çıktı. İyilik yapayım diyorum pişman ediyor,yüz verdilçe astar isteme muhabbeti işte anlayacağın.
Yakın zamanda karşılaşmak istemiyordumda daha sonrasındada mesafeli bir ilişkimiz olur artık.
Sen çok şanslısın maşallah,eşin senin yanındaymış.Bizimkide söz verdi bakalım,asıl bir tavır sergileyecek.
Dedimki,sen yanımda olmazsan ben tek başıma neyin mücadelesini veriyorum,kim için uğraşayım.Oda söz verdide,görcez artık:))

Çok güzelmiş,hala düzenlisin işte daha ne:)

uyu uyu. şükürki erkek arkadaşınla problemin yokmuş.
3-5 ayda nişan düğün yapar işin içinden çıkarsın.
kız evi naz evi ya. onlara ne oluyomuş ki ne.

hayatım bana soran mı var sanki,ben olsam 3-5 ayda beklemem yüzlerini görmeye mi hevesim.
mesele bu tarih değişiklikleriyle patlak verdi zaten.
Kendi kendime mi yapayım düğünü yapmıyor kadın

güzel canım

hemde ne çok motivasyon oldu tavanda şu an annemler de gelecek haftayı buldu inşallah dediğin gibi olur artı çıkmak istemiyorum artık

senin için saymada sıkıntı yoksa süper o zaman

günün menüsü uygulaması yapabiliriz evet takımın çogu menü paylaşıyor dur bugununkunu hemen bulayım

Son düzenleme:
prenses 15
zeynep 1
tuğba 0
şule 6
beste 0
kuzu 6
ferem 0
celi 4
tulip 6
pelis 0
tuhaf_kız 4
görüyonuz dimi kaptanımı

vayysss kendi kendime yazmıs durmusum mesajları burdan o çıkıyor

tugbadan ses yok mesaj attım ama :44: yardımcım daha çok gellll

şule kuzu tulip

tuhaf kızla celi 1 mesaj geride kalmıssınız

iyimiş valla. altlı üstlü olup da böyle dengelemen süper olmuş canım

Dengeleyene kadar neler çektim ahh ahh 7 aylık evliyim yeminlen 7 sene gibi geldi hele ilk aylar kabus kabus Hem yabancı memleket, hem böyle kaynana tavrı çekilecek şey değil. EŞimi sevmeseydim bu kadar emek vermeseydim döner arkamı giderdim.

Elalem hiç bizim gözümüzün yaşına bakmıyo kuzu sana senden başka yar yok eşin bile gün geliyo sırtını dönüyo, Ailesi sonuçta kesip atamıyo. Yine herşey sende bitecek. İpleri şimdiden sıkı tut :)) Kaçırdın mı hep üzülen sen olursun.

hayatım bana soran mı var sanki,ben olsam 3-5 ayda beklemem yüzlerini görmeye mi hevesim.
mesele bu tarih değişiklikleriyle patlak verdi zaten.
Kendi kendime mi yapayım düğünü yapmıyor kadın

MAdem öyle sende biraz uzak tut kendini canım.

Şimdi erkek evi nazlanır oldu nasıl iş bende anlamadım. Ne bu havalar tavırlar bilmem herkes kendine eder yazık

Ben zararın neresinden dönsen kardır mantığındayım,evli bile olsan gurunu kırıyorsa çekip gideceksin.
Tamam azıcık göbekliyim,yuvarlanıyorum ama annem beni elaleme stres topu olayım diye mi doğurdu:)
Benim annem üzüleceğine onun annesi üzülsün,bana destek olmayacağını anladığım anda biter valla.Tek derdim kendi,oda çamura yatarsa unutsun artık:)
Eskiden insanlarda aşağılık kompleksi olurdu,şimdi millette yükseklik kompleksi var he,herkes kendini bi halt sanar olmuş.İşin komiği hiçbişe değiller:)
amaaan bitmez bunların sıkıntısı.

Ha bide uzak tut deyince...ben zaten o kıvamdayım şimdi:) yok öyle hergün görüşmek

Son düzenleme:
ooo yaza kadar ikimizde çıtır oluruz.mezun oluruz takımdan kaçamak yaparız ee hakkımız oda

konuyla ilgili ısrarla yorum yapmak istemiyorum boşanmış biri olarak

Boşanan kadınları takdir ediyorum,haksızlık varsa dönecen arkanı.Oh olmuş :)İnsan emek verdiği şeyden kolay vazgeçer mi,demekki haketmiş.
Hakkında hayırlısını yazsın Rabbim,yaşadıklarından kazançlı çıkarsın seni

takımın ilk sayfalarına döndüm.bir bakayım diye.o zamanlarda takımdaydım.2009 ocakta yazmısım sıkıntılarımdan dolayı takımdan ayrılıyorum diye.2008 temmuzda evlendim ben .2009 ocakta sonumun ne olacagı belliymişte çok zorladım sürsün diye.sen bana kendimi hatırlatıyorsun.o destekler evlenince bitiyor.böyle yazmak istemezdim ama bana da çok söyleyen oldu hep kulak ardı ettim.dışardaki insanlar aynı şeyleri yaşayanlar daha iyi görüyormus.ama sen en azından yukarıda mesajınla akıllı oldugunu ispatlamış oluyorsun bazı şeyleri çok zorlamamak gerekiyor.olucagı varsa herşekilde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…