tamam insaallah evdeki abur cuburlari bi posete doldurup kayinvalideme goturcem birazdan
selam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum.Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.
kizim 1 haftadir ishal afedersiniz çunku dis çikartiyor bebegim. valla hiç birakmiyor yakami çok huysuz. aksam yatinca bende çok halsiz oluyorum yasiziyorum resmen
Dünün menüsü
Sabah: domates
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
Ögle: 1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı
Kardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yaniSonra eve geçip hazırlanıp spora gidiyorum. Hiç halim kalmıyor bazen. O yüzden arada bir uyuyakalabiliyorum. Ya valla kilolu çıkıcam ama inşallah çok olmaz hissediyorum. Çok olursa da yılmadan devam ederim ama inşallah grubu etkileyecek kadar olmaz.:26:
Ah canım bana ne yapıyorsa kızı yapıyor zaten,anneside onun ağzına bakıyor. Kız ne dese o oluyor,zaten bütün dert o,herşeyin tarihine o karar veriyor.
Ama kendide çekecek,aileside kızları üzülünce bana yaptıklarını anlayacaklar.Benim buna inancım tam,daha fazlasını yaşasın istemiyorum sadece bana yaptıklarını görsün,aynı şeyleri hissetsin yeter.
Evlenirsem hayırlısıyla bende çekilirim,hatta ben şimdiden çekilmeyi düşünüyorum,isteme faslını uzun süre ertelemeyi planlıyorum çünkü yüzlerini görmek istemiyorum yakın zamanda.
Evlenincede onlar üzülsün zaten,dış kapının mandalı kendileri olacak:))istemediğimi hissettirecem
canım ben bu sezon kıyafetlerini hep 38 almıştım ama birden bire aldığım kilolarla dolapta kaldılar,uzun zamandır hiçbişey denememiştim.
kilo verene kadar alışveriş yasağı koydum kendime ama şu düğün için mevcut abiyelerime girmek imkansız olduğundan aldım
Ama umudunu kaybetme yaa,birgün gelecek 38lerede girilecek
18.04.2012
06.00
yulaf-süt,1kuru kayısı,2 ceviz
09.00
sandviç(karatay nerdeee:)
öğle
mercimek çorbası
akşam
omlet,dometes,biber,nane,1avuç ceviz
Kurabiye dışında güzel ortim bi an önce 38leride göreceksin inanıyorum benkızlar dünki menümüde yazayım.gece geç geldim yazamadım
sabah:1 dilim tost domates salatalık,3 lokma reçelli ekmek
ara:2 kurabiye
öğle:1 kase süt ve yulaf gevreği
ara:2 ısırık üzümlü ekmek,yulav gevreği kırıntılarından:)
akşam:4 kaşık erişte,4 kaşık soya soslu tavuk,salata
ara:10 tane kadar çilek
spor yok ama okul çıkışı arkadaşlarla avm ye gittik.10 a kadar orda ayakbaşıydım.arkadaşları bıraka bıraka eve geldim.11 e geliyodu eve vardığımda.araba kullanmakta kalori harcatıyor sonucta.baya bi kıyafet denedim.üstüme oldukca etekler giydim giydim cıkardım.23 nisan kıyafetim hazır artıkın.işin ucunu bırakamam bi an evvel 38 bedenleride görmem lazım:))
Ben dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya
sabah; zeytin, peynir, domates, salatalik, yesil biber
oglen: 1 kase makarna, yarim tabak pirasa
aksam, 2 kasik kiymali patates yemegi, 3 kasik pirinç pilvi, 3-4 kasik kiymali karnabahar yemegi
1 lt su, oglen Leslie ile 68 dk 5 mile yuruyus ( ilk defa 5 mile tamamladim vay be )
kaçamaklarim, aksam 10 da 1 tane top kek, 1 tane oreo , oglen 7-8 tane kalin çubuk kraker oha bana ya abarttim iyice yuh bana
günaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş
motivasyonun tavan yapmıştır ha...bunamaya başlıyorum galiba
foto koydugum etek 42 beden.kalıbı boldur dedim ama dün akşam kot pantolon aldım oda 42 bedenbu kg da 42 ye girebiliyor olmam beni acayip sevindirdi yürüyüşlere daha sıkı sarılacagım
spor güzel. her albeni diyeni alma canımKızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle
Dün ki menümü paylaşayım hemen;
SAbah 2 dilim köy ekmeği ama küçüçüktü, 1 yumurta, domates 1 fincan çay
Ara:-
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Albeni
Akşam: Fırında balık boll salata, yarım dilim ekmek
Ara: 1 avuç yer fıstığı, 2 bardak çay
Spor olarak ta 40 dk yürüyüş yaptım gelince de plates
Spora bayağı dadandım bu aralar ama çok şişlik hissediyorum kendimde hayır olun inşallah.
ohhh cümbür cemaat ne güzel olur.haftaya daha düzene girerimhafta sonuda ablam arkadaşları babam geleceklermiş..kardeşimde geliyor..sofralar kurulur..kaçamak yapmadan o zamanları atlatabilirsem süper olacak
geçmiş olsun. pili netten almak komik harbi.selam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum.Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.
kizim 1 haftadir ishal afedersiniz çunku dis çikartiyor bebegim. valla hiç birakmiyor yakami çok huysuz. aksam yatinca bende çok halsiz oluyorum yasiziyorum resmen
tempo yoğun sen de hafta da 1-2 gün sporu offlaman normal.Kardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yaniSonra eve geçip hazırlanıp spora gidiyorum. Hiç halim kalmıyor bazen. O yüzden arada bir uyuyakalabiliyorum. Ya valla kilolu çıkıcam ama inşallah çok olmaz hissediyorum. Çok olursa da yılmadan devam ederim ama inşallah grubu etkileyecek kadar olmaz.:26:
uyu uyu. şükürki erkek arkadaşınla problemin yokmuş.elimde değil zaten tavır koymamak,uyuyamıyorum hala sinirimden. söyledikleri beynimde dönüp duruyor
oda üzülecek ama,kendi kızıda var,gerçi o bu geçimsizlikle zor evlenmeye kalkar:)
erkek arkadaşımla zerre kadar sorunum yok,yoksa 1dk dönüp bakmam arkama. o çocuğuda üzüyorlar,dedim seni düşünmeyen benimi düşünecek,vay halime
sayarım canım.şulem mümkünse hergün mesaj sayılarını alalımeğer sen yetişemiyorum dersen devredebilirsinde
1 tane oreo demek 1 paketten 1 tane aldım demek dimi.Ben dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya
aksam, 2 kasik kiymali patates yemegi, 3 kasik pirinç pilvi, 3-4 kasik kiymali karnabahar yemegi
1 lt su, oglen Leslie ile 68 dk 5 mile yuruyus ( ilk defa 5 mile tamamladim vay be )
kaçamaklarim, aksam 10 da 1 tane top kek, 1 tane oreo , oglen 7-8 tane kalin çubuk kraker oha bana ya abarttim iyice yuh bana
üff ya günün menüsü uygulamasına dönelim mi?hem pilav hem ekmek kuruyemiş pastanede ki pasta olmamıs sulem
Baya yoğun hayatın ama maalesef o kadar çalışma spor yerine sayılmıyormuş ahh sayılsa ne iyi olurdu dimi dimiALLAH kolaylık versin canım sana
Bizim ki de anası yapıyo kızı ağzına bakıyo düğün gününde bi tane yan yana bi fotomuz bile yok düşün yani hep toplu neyin düğün sonunda çıkmışız, böyle düşündükçe çok üzülüyorum daha 7 ay oldu evleneli hala unutamıyorum. Şükür ki eşim hep benden yana altlı üstlü olmamıza rağmen haftada 1 neyin görüşüyoruz. He küsmüyüz hayır bişey rica etse yapmaya çalışırım ama tabi herşey dozunda artık eskisi gibi her dediğini yapayımda yaranayım yooookNe güzel demişssin oğlunu düşünmeyen beni mi düşünecek herkes bu hayatta kendi yaptıklarından meshuldur. Çok şükür içim öyle rahat ki. Yeter ki eşim yanımda olsun huzurlu bi yuvamız olsun yeter. Dış kapının dış mandalları onlar
diyetteysen yenmezsen bu aralar konyaya mı gelceksin?
az ama olsun yarın cuma
Aferim tatlım,böyle gidersen hiç ayrılamayacaksın burdanBen dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya
bizde sütlü tatlı yicek diye takdir ediyoruz hanfendiyi gidip pastalara saldırıyor:)günaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş
Bizim ki de anası yapıyo kızı ağzına bakıyo düğün gününde bi tane yan yana bi fotomuz bile yok düşün yani hep toplu neyin düğün sonunda çıkmışız, böyle düşündükçe çok üzülüyorum daha 7 ay oldu evleneli hala unutamıyorum. Şükür ki eşim hep benden yana altlı üstlü olmamıza rağmen haftada 1 neyin görüşüyoruz. He küsmüyüz hayır bişey rica etse yapmaya çalışırım ama tabi herşey dozunda artık eskisi gibi her dediğini yapayımda yaranayım yooookNe güzel demişssin oğlunu düşünmeyen beni mi düşünecek herkes bu hayatta kendi yaptıklarından meshuldur. Çok şükür içim öyle rahat ki. Yeter ki eşim yanımda olsun huzurlu bi yuvamız olsun yeter. Dış kapının dış mandalları onlar
Dün ki menümü paylaşayım kızlar ;
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, Tereyağlı yumurta, peynir, domates, 2 fincan çay
Ara: 3 fındık
Öğlen:Meyveli yoğurt
Akşam: Taze fasülye yemeği, Cacık, Salata
Ara: 1 bardak ayran
uyu uyu. şükürki erkek arkadaşınla problemin yokmuş.
3-5 ayda nişan düğün yapar işin içinden çıkarsın.
kız evi naz evi ya. onlara ne oluyomuş ki ne.
Dün ki menümü paylaşayım kızlar ;
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, Tereyağlı yumurta, peynir, domates, 2 fincan çay
Ara: 3 fındık
Öğlen:Meyveli yoğurt
Akşam: Taze fasülye yemeği, Cacık, Salata
Ara: 1 bardak ayran
motivasyonun tavan yapmıştır ha...
40lar 38ler gelsin lütfen
ohhh cümbür cemaat ne güzel olur.
sen onların eşinde koşmaktan çok yiyemessin ya.
sayarım canım.
sıkışırsam da devrederim.
böyle ben de daha çok sorumluluk hissedip buralarda daha çok oluyom
üff ya günün menüsü uygulamasına dönelim mi?
hayatım bana soran mı var sanki,ben olsam 3-5 ayda beklemem yüzlerini görmeye mi hevesim.
mesele bu tarih değişiklikleriyle patlak verdi zaten.
Kendi kendime mi yapayım düğünüyapmıyor kadın
oyy pasta
tamam insaallah evdeki abur cuburlari bi posete doldurup kayinvalideme goturcem birazdan
prenses 15
zeynep 1
tuğba 0
şule 6
beste 0
kuzu 6
ferem 0
celi 4
tulip 6
pelis 0
tuhaf_kız 4
görüyonuz dimi kaptanımı
iyimiş valla. altlı üstlü olup da böyle dengelemen süper olmuş canım
Sanırım bende öyle olurum,yaranayım dedikçe tepeme çıktı. İyilik yapayım diyorum pişman ediyor,yüz verdilçe astar isteme muhabbeti işte anlayacağın.
Yakın zamanda karşılaşmak istemiyordumda daha sonrasındada mesafeli bir ilişkimiz olur artık.
Sen çok şanslısın maşallah,eşin senin yanındaymış.Bizimkide söz verdi bakalım,asıl bir tavır sergileyecek.
Dedimki,sen yanımda olmazsan ben tek başıma neyin mücadelesini veriyorum,kim için uğraşayım.Oda söz verdide,görcez artık:))
hayatım bana soran mı var sanki,ben olsam 3-5 ayda beklemem yüzlerini görmeye mi hevesim.
mesele bu tarih değişiklikleriyle patlak verdi zaten.
Kendi kendime mi yapayım düğünüyapmıyor kadın
boşver oğlu düşünsün o zaman
Dengeleyene kadar neler çektim ahh ahh 7 aylık evliyim yeminlen 7 sene gibi geldi hele ilk aylar kabus kabusHem yabancı memleket, hem böyle kaynana tavrı çekilecek şey değil. EŞimi sevmeseydim bu kadar emek vermeseydim döner arkamı giderdim.
Elalem hiç bizim gözümüzün yaşına bakmıyo kuzu sana senden başka yar yok eşin bile gün geliyo sırtını dönüyo, Ailesi sonuçta kesip atamıyo. Yine herşey sende bitecek. İpleri şimdiden sıkı tut :)) Kaçırdın mı hep üzülen sen olursun.
MAdem öyle sende biraz uzak tut kendini canım.
Şimdi erkek evi nazlanır oldu nasıl iş bende anlamadım. Ne bu havalar tavırlar bilmemherkes kendine eder yazık
Ben oraya kadar gelirsem diyete mola veririz:) yaza gelmek istiyorum,özledimmm
ooo yaza kadar ikimizde çıtır oluruz.mezun oluruz takımdan kaçamak yaparız ee hakkımız oda
konuyla ilgili ısrarla yorum yapmak istemiyorum boşanmış biri olarak
Ben zararın neresinden dönsen kardır mantığındayım,evli bile olsan gurunu kırıyorsa çekip gideceksin.
Tamam azıcık göbekliyim,yuvarlanıyorum ama annem beni elaleme stres topu olayım diye mi doğurdu:)
Benim annem üzüleceğine onun annesi üzülsün,bana destek olmayacağını anladığım anda biter valla.Tek derdim kendi,oda çamura yatarsa unutsun artık:)
Eskiden insanlarda aşağılık kompleksi olurdu,şimdi millette yükseklik kompleksi var he,herkes kendini bi halt sanar olmuş.İşin komiği hiçbişe değiller:)
amaaan bitmez bunların sıkıntısı.
Ha bide uzak tut deyince...ben zaten o kıvamdayım şimdi:) yok öyle hergün görüşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?