Kızlar kusura bakmayın dün giremedim. İş uzun sürdü, spora gittim eve geldiğim gibi uyumuşum:26:
Dünün menüsü
Sabah: domates
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
Ögle: 1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı
Ay hasta olucam galiba zaten tartıda şişko çıkacaktım şimdi iyice şişko çıkıcam öff
Kardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yanisporda neler yaptın ne kadar kaldın :44:
güzel menü olmus
daha cumaya 2 gün dur şimdiden öyle deme
canım baştan tavrını koymak çok önemli.sonrası da ona göre gidiyor
ben hiç humus yemedimkonyada yok humus kültürü ama lezzetli birşeye benziyor tahinden dolayıda kalorili 2 gündür senin menüde var biraz uzaklaşmalısın
yazdıkların kendi nişan söz zamanlarımı hatırlattı bana.hep üzülen ben oldum.gerçi senin aklın bana göre daha çabuk başına gelmişsen bari akıllı davran
ben hiç bilmiyorum canım netten baktım tarifine.nohut ve tahin var diyor içinde :44:
evvet şekersiz:)menünü begendimkahve ve cappucino şekersizse hele oo çok güzel
eVet evet gidecek
canımcım onları göre göre zayıflayacagız işteha gayret sık dişini hafta sonuna ne kaldı göbiş gidecek
Çok az yahu:26:17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
zararın neresiden dönsem kar dedin demek:))kızlar 12:15 15:00 arası tatil okul,sonra bi kurs var.
pastaneye gitcez.
sütlü tatlı yicem.
Kızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle
Dün ki menümü paylaşayım hemen;
SAbah 2 dilim köy ekmeği ama küçüçüktü, 1 yumurta, domates 1 fincan çay
Ara:-
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Albeni
Akşam: Fırında balık boll salata, yarım dilim ekmek
Ara: 1 avuç yer fıstığı, 2 bardak çay
Spor olarak ta 40 dk yürüyüş yaptım gelince de plates
Spora bayağı dadandım bu aralar ama çok şişlik hissediyorum kendimde hayır olun inşallah.
olsun canim iyi dinlen :)Kızlar kusura bakmayın dün giremedim. İş uzun sürdü, spora gittim eve geldiğim gibi uyumuşum:26:
Dünün menüsü
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı
eyvahh sislikmi olcak :44:Ay hasta olucam galiba zaten tartıda şişko çıkacaktım şimdi iyice şişko çıkıcam öff
insaallah olmaz canimKardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yaniSonra eve geçip hazırlanıp spora gidiyorum. Hiç halim kalmıyor bazen. O yüzden arada bir uyuyakalabiliyorum. Ya valla kilolu çıkıcam ama inşallah çok olmaz hissediyorum. Çok olursa da yılmadan devam ederim ama inşallah grubu etkileyecek kadar olmaz.:26:
Ah canım humus harikadırbizim yemeğimiz o :)
konyada okudum ben,maalesef yok sizin oralarda,bende bıçak arasını özledim ama :)
evet evet tahin var,zaten bütün malzeme o ikisi,tahin ve nohut:)
tuttum kendimi yemedim,yanında bi o kadarda turşu yerim çünkü,kendime bu kazığı atamam
eVet evet gidecekbugün eve erken geldim karın hareketlerini fazladan yaptım callaneticsde
Kardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yaniSonra eve geçip hazırlanıp spora gidiyorum. Hiç halim kalmıyor bazen. O yüzden arada bir uyuyakalabiliyorum. Ya valla kilolu çıkıcam ama inşallah çok olmaz hissediyorum. Çok olursa da yılmadan devam ederim ama inşallah grubu etkileyecek kadar olmaz.:26:
Ah canım bana ne yapıyorsa kızı yapıyor zaten,anneside onun ağzına bakıyor. Kız ne dese o oluyor,zaten bütün dert o,herşeyin tarihine o karar veriyor.Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzu. Evlendikten sonra elimi eteğimi çektim herkesten düğünlere nein götürmek istiyo gitmiyorum. Bide herkes beni soruyormuş ne yapim diyorum bende :))kıza var daha görecek çok şeyleri var kurban olduğum ALLAH çıkartacak eminim ama görümcemi severim üzülmesini istemem. Ama herkes bu hayatta yaptıklarını çekecek küçüğüz diye geliniz diye ne ezmeleri lazım nede saygısızlık yapmaları lazım o bana bi ömür muhtaç ama ben ona değil
Başarılar canım bakalım nasıl bir sonuç alacaksın :)
Kahvaltıya uymak zor oluyor,sabahın köründe öyle yumurtalı bir kahvaltı yapamadım
sabah 6da kahvaltı yapıp nasıl öğle yemeğini atlarım bilmiyorum.off
Ahh ahh 38leri görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki alt bedenim hala 42lerde bi grm inmiyo arkidiş
Kendinde mutlu eden glişmeler görmen ne güzel,darısı başımızabunamaya başlıyorum galiba
foto koydugum etek 42 beden.kalıbı boldur dedim ama dün akşam kot pantolon aldım oda 42 bedenbu kg da 42 ye girebiliyor olmam beni acayip sevindirdi yürüyüşlere daha sıkı sarılacagım
pek albenili bir menü olmuş :))Kızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle
Spora bayağı dadandım bu aralar ama çok şişlik hissediyorum kendimde hayır olun inşallah.
geçmiş olsun canımselam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum.Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.
kizim 1 haftadir ishal afedersiniz çunku dis çikartiyor bebegim. valla hiç birakmiyor yakami çok huysuz. aksam yatinca bende çok halsiz oluyorum yasiziyorum resmen
çokkk güzelDünün menüsü
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı
bıcak arası etliekmek ooo onların tadını da unuttum ben yemeye yemeye kaç zaman oldu :44::44:
tutabilmişsin kendini harikasıncumaya ne kaldı şurda
n azından iki ara var ve günü dolu gösteriyor.güzel menü olmuş canımcımmm.17.04.2012
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası lor peyniri maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 haşlanmıs yumurta domates salatalık kk kadar peynir 3 zeytin 1 dilim normal ekmek (ofiste kahvaltı günüydü)
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok
2 lt su.45 dk yürüyüş hızlı tempoda.yine aynı parka gittim 30 dk da orada kaldım.
dün akşam bir teyzeyle tanıştım.gel bana sana hangisinde ne yapacagını göstereyim dediteyzeyle spor yaptık tüm aletleri kullandım.50-70 arası saydım
yok yok tatlım bunlar sporun faydaları.ben hala eski halime alışık olduğum için 44 lere bakınıyodum.dün farkettimki 40 giyiyorum artık.bütün alışveriş merkezini alasım geldi.daha önce 60 kiloyken göbeğim cok kötü duruyor die giymediğim eteğimi de bugün giydim:))))5 sene önce almıştım ve olmuyo die dolapta duruyordu.emeklerimizin karşılığını alıyoruz sanırım.bunamaya başlıyorum galiba
foto koydugum etek 42 beden.kalıbı boldur dedim ama dün akşam kot pantolon aldım oda 42 bedenbu kg da 42 ye girebiliyor olmam beni acayip sevindirdi yürüyüşlere daha sıkı sarılacagım
albeniii cuma öncesi cıss dicemde:)bende dün 2 kurabiye yedim:)Kızlar annem geldi bursadan da oraya buraya gezmekten çok olamıyorum sizlerle
geçen bende baya zor buldum.selam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum.Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.
kizim 1 haftadir ishal afedersiniz çunku dis çikartiyor bebegim. valla hiç birakmiyor yakami çok huysuz. aksam yatinca bende çok halsiz oluyorum yasiziyorum resmen
çok güzel olmuş canm .calışmana ve koşturmana rağmen gayet düzenli bi beslenme:)Dünün menüsü
salatalık
biraz maydonoz
kk kadar beyaz peynir
iki dilim çavdar
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
2 kivi
1 kuru kayısı
bişi olmaz haftaya acısı cıkar.bende bu hafta olacam bugün yarın eli kulağında.umarım tartııya yansımaz.dün 200 gr eksideydim sadece.bu haftam pek verimsizdi ben hiç beğenmedim.Ay hasta olucam galiba zaten tartıda şişko çıkacaktım şimdi iyice şişko çıkıcam öff
18.04.2012
06.00
yulaf-süt,1kuru kayısı,2 ceviz
09.00
sandviç(karatay nerdeee:)
öğle
mercimek çorbası
akşam
omlet,dometes,biber,nane,1avuç ceviz
selam kuzucuklar naber? Ben bu hafta formdan dustum hhiç spor yapamiyorum.Tartimda bozuldu yada pili bitti.:18::18::18: markete gittim pil bulamadim. ne biçim memleket aradigimi bulamiyorum. internetten siparis verdim pilleri ya ne kadar saçma.
Kendinde mutlu eden glişmeler görmen ne güzel,darısı başımıza
ya bıçak arası yenmez miii,bi geleyimde birsürü yiyecem ben
18.04.2012
06.00
09.00
öğle
mercimek çorbası
akşam
yok yok tatlım bunlar sporun faydaları.ben hala eski halime alışık olduğum için 44 lere bakınıyodum.dün farkettimki 40 giyiyorum artık.bütün alışveriş merkezini alasım geldi.daha önce 60 kiloyken göbeğim cok kötü duruyor die giymediğim eteğimi de bugün giydim:))))5 sene önce almıştım ve olmuyo die dolapta duruyordu.emeklerimizin karşılığını alıyoruz sanırım.
kızlar dünki menümüde yazayım.gece geç geldim yazamadım
sabah:1 dilim tost domates salatalık,3 lokma reçelli ekmek
ara:2 kurabiye
öğle:1 kase süt ve yulaf gevreği
ara:2 ısırık üzümlü ekmek,yulav gevreği kırıntılarından:)
akşam:4 kaşık erişte,4 kaşık soya soslu tavuk,salata
ara:10 tane kadar çilek
spor yok ama okul çıkışı arkadaşlarla avm ye gittik.10 a kadar orda ayakbaşıydım.arkadaşları bıraka bıraka eve geldim.11 e geliyodu eve vardığımda.araba kullanmakta kalori harcatıyor sonucta.baya bi kıyafet denedim.üstüme oldukca etekler giydim giydim cıkardım.23 nisan kıyafetim hazır artıkın.işin ucunu bırakamam bi an evvel 38 bedenleride görmem lazım:))
18.04.2012
06.00
09.00
öğle
mercimek çorbası
akşam
kızlar dünki menümüde yazayım.gece geç geldim yazamadım
sabah:1 dilim tost domates salatalık,3 lokma reçelli ekmek
ara:2 kurabiye
öğle:1 kase süt ve yulaf gevreği
ara:2 ısırık üzümlü ekmek,yulav gevreği kırıntılarından:)
akşam:4 kaşık erişte,4 kaşık soya soslu tavuk,salata
ara:10 tane kadar çilek
spor yok ama okul çıkışı arkadaşlarla avm ye gittik.10 a kadar orda ayakbaşıydım.arkadaşları bıraka bıraka eve geldim.11 e geliyodu eve vardığımda.araba kullanmakta kalori harcatıyor sonucta.baya bi kıyafet denedim.üstüme oldukca etekler giydim giydim cıkardım.23 nisan kıyafetim hazır artıkın.işin ucunu bırakamam bi an evvel 38 bedenleride görmem lazım:))
günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkesin keyfi yerindedir
canımcım bebegine geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlar
pilin yarına gelecekmi?bildirim yapabilecekmisin?
gunaydin kaptanim benim valla keyfim iyide kendimi durduramiyorum bu abur cubur olayinda dun yine ydim bisiler of ya ne kadar iradesizimkizin bana hadi
gorumcemde varmis o vercek insaallah
Ben dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya
sabah; zeytin, peynir, domates, salatalik, yesil biber
oglen: 1 kase makarna, yarim tabak pirasa
aksam, 2 kasik kiymali patates yemegi, 3 kasik pirinç pilvi, 3-4 kasik kiymali karnabahar yemegi
1 lt su, oglen Leslie ile 68 dk 5 mile yuruyus ( ilk defa 5 mile tamamladim vay be )
kaçamaklarim, aksam 10 da 1 tane top kek, 1 tane oreo , oglen 7-8 tane kalin çubuk kraker oha bana ya abarttim iyice yuh bana
günaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş
günaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş
kıızzzzz misafirlerin de gelmiyor bugunlerde ne güzel düzene girdin ne aburcuburuböyle yapacam sana az kaldı sakın bırakma kendini yaz geldi bak
ah haklisin benim toparlanmam gerek ya :18:
akşam yemeğinde hem patates hem pilav olmamıskaçamakların olmasa yine kurtarırmıs :44:
o kaçamaklar ne öylehakkaten abartmıssın bugun cezalısın 2 katı spor yapacaksın.yapınca yaz buraya yarın artıda çıkta bak ne yapıyorum ben sana
tamam kaptanim
4. takım 4. takım silkelenin kendinize gelin kaçamak görmek istemiyorum bu topicte artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?