Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kusura bakmayın dün giremedim. İş uzun sürdü, spora gittim eve geldiğim gibi uyumuşum:26:

sporda neler yaptın ne kadar kaldın :44:

güzel menü olmus

Ay hasta olucam galiba zaten tartıda şişko çıkacaktım şimdi iyice şişko çıkıcam öff

daha cumaya 2 gün dur şimdiden öyle deme

sporda neler yaptın ne kadar kaldın :44:

güzel menü olmus

daha cumaya 2 gün dur şimdiden öyle deme
Kardiyo yapıyorum bu hafta ortişko. Ama okulda 4 saat, işte 6-8 saat işte koşturuyorum. Eve dönmek 1.5 saat yol çekiyorum. Günlük eforumda fazla yani Sonra eve geçip hazırlanıp spora gidiyorum. Hiç halim kalmıyor bazen. O yüzden arada bir uyuyakalabiliyorum. Ya valla kilolu çıkıcam ama inşallah çok olmaz hissediyorum. Çok olursa da yılmadan devam ederim ama inşallah grubu etkileyecek kadar olmaz.:26:

canım baştan tavrını koymak çok önemli.sonrası da ona göre gidiyor

elimde değil zaten tavır koymamak,uyuyamıyorum hala sinirimden. söyledikleri beynimde dönüp duruyor

ben hiç humus yemedim konyada yok humus kültürü ama lezzetli birşeye benziyor tahinden dolayıda kalorili 2 gündür senin menüde var biraz uzaklaşmalısın

[/QUOTE]
Ah canım humus harikadırbizim yemeğimiz o :)
konyada okudum ben,maalesef yok sizin oralarda,bende bıçak arasını özledim ama :)

yazdıkların kendi nişan söz zamanlarımı hatırlattı bana.hep üzülen ben oldum.gerçi senin aklın bana göre daha çabuk başına gelmiş sen bari akıllı davran

oda üzülecek ama,kendi kızıda var,gerçi o bu geçimsizlikle zor evlenmeye kalkar:)
erkek arkadaşımla zerre kadar sorunum yok,yoksa 1dk dönüp bakmam arkama. o çocuğuda üzüyorlar,dedim seni düşünmeyen benimi düşünecek,vay halime

ben hiç bilmiyorum canım netten baktım tarifine.nohut ve tahin var diyor içinde :44:

evet evet tahin var,zaten bütün malzeme o ikisi,tahin ve nohut:)
tuttum kendimi yemedim,yanında bi o kadarda turşu yerim çünkü,kendime bu kazığı atamam
menünü begendim kahve ve cappucino şekersizse hele oo çok güzel
evvet şekersiz:)

canımcım onları göre göre zayıflayacagız işte ha gayret sık dişini hafta sonuna ne kaldı göbiş gidecek

eVet evet gidecekbugün eve erken geldim karın hareketlerini fazladan yaptım callaneticsde

Çok az yahu:26:

kızlar 12:15 15:00 arası tatil okul,sonra bi kurs var.
pastaneye gitcez.
sütlü tatlı yicem.
zararın neresiden dönsem kar dedin demek:))

albeni alayim seniii

Kızlar kusura bakmayın dün giremedim. İş uzun sürdü, spora gittim eve geldiğim gibi uyumuşum:26:
olsun canim iyi dinlen :)

guzel menuuuu

Ay hasta olucam galiba zaten tartıda şişko çıkacaktım şimdi iyice şişko çıkıcam öff
eyvahh sislikmi olcak :44:
insaallah olmaz canim

bıcak arası etliekmek ooo onların tadını da unuttum ben yemeye yemeye kaç zaman oldu :44::44:

tutabilmişsin kendini harikasın cumaya ne kaldı şurda

canım yapabildiğin kadar yap bizi ancak spor kurtarıyor bende işte yoruluyorum baya ama 2 gündür koştur koştur eve gidip eşofmanları giyip yürüyüşe gerçi bugun burda hava çok kötü.çok rüzgar var.yürüyebilirmiyim bilmiyorum :44: biz bir takımız sonuçları etkilersede etkileyecek haftaya çok güzel kilo verip açıgı kapatırsın

Ah canım bana ne yapıyorsa kızı yapıyor zaten,anneside onun ağzına bakıyor. Kız ne dese o oluyor,zaten bütün dert o,herşeyin tarihine o karar veriyor.
Ama kendide çekecek,aileside kızları üzülünce bana yaptıklarını anlayacaklar.Benim buna inancım tam,daha fazlasını yaşasın istemiyorum sadece bana yaptıklarını görsün,aynı şeyleri hissetsin yeter.
Evlenirsem hayırlısıyla bende çekilirim,hatta ben şimdiden çekilmeyi düşünüyorum,isteme faslını uzun süre ertelemeyi planlıyorum çünkü yüzlerini görmek istemiyorum yakın zamanda.
Evlenincede onlar üzülsün zaten,dış kapının mandalı kendileri olacak:))istemediğimi hissettirecem

Ahh ahh 38leri görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki alt bedenim hala 42lerde bi grm inmiyo arkidiş

canım ben bu sezon kıyafetlerini hep 38 almıştım ama birden bire aldığım kilolarla dolapta kaldılar,uzun zamandır hiçbişey denememiştim.
kilo verene kadar alışveriş yasağı koydum kendime ama şu düğün için mevcut abiyelerime girmek imkansız olduğundan aldım
Ama umudunu kaybetme yaa,birgün gelecek 38lerede girilecek

Kendinde mutlu eden glişmeler görmen ne güzel,darısı başımıza

pek albenili bir menü olmuş :))

geçmiş olsun canım

çokkk güzel

bıcak arası etliekmek ooo onların tadını da unuttum ben yemeye yemeye kaç zaman oldu :44::44:

tutabilmişsin kendini harikasın cumaya ne kaldı şurda

ya bıçak arası yenmez miii,bi geleyimde birsürü yiyecem ben

18.04.2012

06.00
yulaf-süt,1kuru kayısı,2 ceviz
09.00
sandviç(karatay nerdeee:)
öğle
mercimek çorbası
akşam
omlet,dometes,biber,nane,1avuç ceviz

n azından iki ara var ve günü dolu gösteriyor.güzel menü olmuş canımcımmm.
yok yok tatlım bunlar sporun faydaları.ben hala eski halime alışık olduğum için 44 lere bakınıyodum.dün farkettimki 40 giyiyorum artık.bütün alışveriş merkezini alasım geldi.daha önce 60 kiloyken göbeğim cok kötü duruyor die giymediğim eteğimi de bugün giydim:))))5 sene önce almıştım ve olmuyo die dolapta duruyordu.emeklerimizin karşılığını alıyoruz sanırım.
albeniii cuma öncesi cıss dicemde:)bende dün 2 kurabiye yedim:)
geçen bende baya zor buldum.
Allah kolay getirsin bebişinede.
çok güzel olmuş canm .calışmana ve koşturmana rağmen gayet düzenli bi beslenme:)
bişi olmaz haftaya acısı cıkar.bende bu hafta olacam bugün yarın eli kulağında.umarım tartııya yansımaz.dün 200 gr eksideydim sadece.bu haftam pek verimsizdi ben hiç beğenmedim.
18.04.2012

06.00
09.00
öğle
mercimek çorbası
akşam

okadar da olacak bişi olmaz canm:)güzel

kızlar dünki menümüde yazayım.gece geç geldim yazamadım

sabah:1 dilim tost domates salatalık,3 lokma reçelli ekmek

ara:2 kurabiye

öğle:1 kase süt ve yulaf gevreği

ara:2 ısırık üzümlü ekmek,yulav gevreği kırıntılarından:)

akşam:4 kaşık erişte,4 kaşık soya soslu tavuk,salata

ara:10 tane kadar çilek

spor yok ama okul çıkışı arkadaşlarla avm ye gittik.10 a kadar orda ayakbaşıydım.arkadaşları bıraka bıraka eve geldim.11 e geliyodu eve vardığımda.araba kullanmakta kalori harcatıyor sonucta.baya bi kıyafet denedim.üstüme oldukca etekler giydim giydim cıkardım.23 nisan kıyafetim hazır artıkın.işin ucunu bırakamam bi an evvel 38 bedenleride görmem lazım:))

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkesin keyfi yerindedir

canımcım bebegine geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlar

pilin yarına gelecekmi?bildirim yapabilecekmisin?

Kendinde mutlu eden glişmeler görmen ne güzel,darısı başımıza

ya bıçak arası yenmez miii,bi geleyimde birsürü yiyecem ben

inşallah tatlım hep beraber görelim

diyetteysen yenmez sen bu aralar konyaya mı gelceksin?

18.04.2012

06.00
09.00
öğle
mercimek çorbası
akşam

az ama olsun yarın cuma

aynen bende 44 beden aldım girdim kabine bi çirkin durdu bosbol 42 de bollaşır en kısa zamanda inşallah 40 a giriyorsan süper süper süper zeynebim harika çok sabrediyoruz ama güzel sonuçlar veriyor

menüde kurabiye var ama dün çok ayaktaymıssın erimiştir oda inşallah 38 ide görürsün 23 nisanda foto çekebilirsen harika olur 40 beden halini görelim

18.04.2012

06.00
09.00
öğle
mercimek çorbası
akşam

guzel guzel, sandiviçini tam tahilli ekmekle ye canim

kaç beden denedin bakimmm :) 38 ide gorursun insaallah canim :)

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkesin keyfi yerindedir

gunaydin kaptanim benim valla keyfim iyide kendimi durduramiyorum bu abur cubur olayinda dun yine ydim bisiler of ya ne kadar iradesizim kizin bana hadi

canımcım bebegine geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlar

pilin yarına gelecekmi?bildirim yapabilecekmisin?

gorumcemde varmis o vercek insaallah

Son düzenleme:
Ben dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya

sabah; zeytin, peynir, domates, salatalik, yesil biber

oglen: 1 kase makarna, yarim tabak pirasa

aksam, 2 kasik kiymali patates yemegi, 3 kasik pirinç pilvi, 3-4 kasik kiymali karnabahar yemegi

1 lt su, oglen Leslie ile 68 dk 5 mile yuruyus ( ilk defa 5 mile tamamladim vay be )

kaçamaklarim, aksam 10 da 1 tane top kek, 1 tane oreo , oglen 7-8 tane kalin çubuk kraker oha bana ya abarttim iyice yuh bana

günaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş

gunaydin kaptanim benim valla keyfim iyide kendimi durduramiyorum bu abur cubur olayinda dun yine ydim bisiler of ya ne kadar iradesizim kizin bana hadi

gorumcemde varmis o vercek insaallah

kıızzzzz misafirlerin de gelmiyor bugunlerde ne güzel düzene girdin ne aburcuburu böyle yapacam sana az kaldı sakın bırakma kendini yaz geldi bak

akşam yemeğinde hem patates hem pilav olmamıs kaçamakların olmasa yine kurtarırmıs :44:

o kaçamaklar ne öyle hakkaten abartmıssın bugun cezalısın 2 katı spor yapacaksın.yapınca yaz buraya yarın artıda çıkta bak ne yapıyorum ben sana

hem pilav hem ekmek kuruyemiş pastanede ki pasta olmamıs sulem

oyy pasta

4. takım 4. takım silkelenin kendinize gelin kaçamak görmek istemiyorum bu topicte artık

tamam insaallah evdeki abur cuburlari bi posete doldurup kayinvalideme goturcem birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…