Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

söz uçuyor yazı kalıyor.buraya yazamıyorum bazı şeyleri.o kadar ağladım hele boşanma aşamasında döktüğüm gözyaşının hesabı yok ama şu an şükrediyorum.her şerde varmıs bir hayır benim için hayırlısı böyleymiş.Allahın sevgili kuluymusum kurtarmıs beni

Bende böyle düşünüyorum canım,o destek ömür boyu sürmez:) bunun bir barışma promosyonu olduğunu düşündüğümden isteme faslını erteledim,haziranda nişan vardı ama istemiyorum şimdi.
Daha fazla düşünmeye ihtiyacım var,hep 2.sırada olmaya katlanabilir miyim gözüm keser mi düşünmem lazım:)

aynen canım,sana o kararı verdiren haklı sebeplerin vardır mutlaka.Kim huzurlu yuvasından vazgeçerki.
Şimdi büyüdük aklımız başımıza geldide,bu babamı niye çektin diyoruz anneme:)
10 yıldır herşey süt liman:)maşallah kuzu gibi artık ama annemin gençliği nerde? hevesleri nerde? geçmiiiiş gitmiş,bıkmış artık bizlerden yüzü gülsün istiyor.
İyiki en az zararla çıkmışsın,bi çocuğun olsaydı belki işkenceye devam ederdin bi süre daha.Gerçi ben onada karşıyımda,huzursuz yuvadansa babasız ev daha rahat:)

ya size fikir sormak istedim ama elbisemin aynısını tam olarak bulamadım netten:26:

Omuzdaki model önden buna benziyor ama benimki saten

yani şunun gibi ama koyu siyah:)

genel hatlarıylada bunun gibi işte

bunun siyahı ve omuzuda çiçekli falan işte,birazcık kabarık.
tipime bakmadan balık elbise aldım:)))

neyse asıl sorun şu ki,saçıma karar veremedim.Omzumdaki model biraz abartılı olduğu için en mantıklısı toplamak gibi düşünüyorum.
boynumda açıkta kalmıyor o model yüzünden,sadece şunun gibi bir küpe takayım diyorum.

saçımı ne yapayım arkadaşlar,hadi bana yardım edin:26:

Menümüde yazıp kaçıyorum,bugün benden bu kadar yarın sınavım var:)

kahvaltı
sandviç
ara
3kepekli bisküvi ve çay
öğle
tarhana çorbası
ara
çay ve kepekli bisküvi
akşam
yine tarhana çorbası:) birer kase buarada. yanında taze yeşil soğan:)
bugün uyumamak için bol bol kahve içerim ama şekersiz,umarım sabah erkenden o kahveler beni terkeder:)

yarın görüşürüz artık,öpüyorum hepinizi,nolur saçıma tavsiye verin

tabiki prensesim:)elbisem yarasa kol geniş duruyo pek belli olmuyoor bedenim.ama dar eteklede çekilip ikisini bir koyarım geçen defa koyduğum fotoğrafla arasındaki 7 farkı bulursunuz:)
40 denedim bebişim .42 idim geçen ay
akşam olması kötü olmuş.kaçamkları gündüze almaya calış canmscım gün boyu menün gayet güzelmiş yoksam:)
öğle öğle fena
güzel menü aslında baya toplu ama spor yapmıyosun sanırım tek eksiğin o
vayysss kendi kendime yazmıs durmusum mesajları burdan o çıkıyor

tugbadan ses yok mesaj attım ama :44: yardımcım daha çok gellll

şule kuzu tulip

tuhaf kızla celi 1 mesaj geride kalmıssınız
kaptanım prensesim ben bütün msjları okuyorum ve cvp yazacaklarımı bi defada seciyorum.ondan msjım bi tane gibi görünüyor.hepsini bi msjda cvplıyorum.sabah akşam bi kere giriyorum yoksam kaptanım canm benm:)
süper ya nasıl giyimleri duruşları değişmiş kadınların baksana:)darısı başıma darısı başımıza
o da zor canm ya.bende öle düşünüordm ama sınıfımda annesi babası ayrılan 3 çocuğum var ve onların halini görünce en büyük haksızlığın cocuğa yapıldığını düüşünüyorum.ve hala umut ediyolar.dua ediyolar.büyüyünce akılları ereecek neden olduğuna ama şimdi anlamıyolar.zorrrrr herhalükarda.prensesin en güzel şansı cocuk olmaması ve hayatını mahvetmeden farkına varması durumun.
kesinlikle toplamalısın diiorum bende
güzel olmuş kuzum süper

canlarım menüm de :

kalkınca:10 altın çilek

sabah:mini puacalardan bende yedim.komşuda kahvaltıda3 tane ,peynir,yumurta ve patates,domates ,zeytin,salatalık

öğle:1 kase corba,1 diyet bisküvi

ara:küçük bi dilim elma

akşam:1 kaşık pilav,2 kaşık kuru fasulye,küçük bi kase corba,2 lokma haşhaşlı börek

ara:1 kivi
spor:40 dakka yürüyüş,200 ip atladım.
kızlar sabah cok götrdm biliyorum ama öğle ve akşamı baya azaltmaya calıştım.umarım yarın bunlar bana yol su elektrik olaraktan dönmezler

canlarım menüm de :

kalkınca:10 altın çilek

sabah:mini puacalardan bende yedim.komşuda kahvaltıda3 tane ,peynir,yumurta ve patates,domates ,zeytin,salatalık

öğle:1 kase corba,1 diyet bisküvi

ara:küçük bi dilim elma

akşam:1 kaşık pilav,2 kaşık kuru fasulye,küçük bi kase corba,2 lokma haşhaşlı börek

ara:1 kivi
spor:40 dakka yürüyüş,200 ip atladım.
kızlar sabah cok götrdm biliyorum ama öğle ve akşamı baya azaltmaya calıştım.umarım yarın bunlar bana yol su elektrik olaraktan dönmezler

poaça yerken kendini tutma ama elma yerken küçüüük bir dilim ye:) ne oluyor zeynebim rotayı mı şaşırdın:)
böreğide götürmüşsün,sen şimdi adı 2 lokma olsun diye kocaman ısırmışsındır
kesinlikle toplamalısın diiorum bende
toplayım ama nasıl,müsait olunca model öner kuşum:26: beğendiğin bişe varsa al bunun gibi yap de:))

Selam kizlar, cezami cektim 1 saat spor yaptim az once sonra kizim uyandi zaten. Bugun arkadaslarls toplantimiz vardi yine.

Sabah: zeytin peynir salatalik domates haslanmis yumurta 2 dilim tahilli ekmek yag yakici cay. Her sabah ayni kahvalti yani kizlar

Oglen 12 de 1 tabak menemen azcik ekmekle

İkindi 4 te toplantida 2 isirik gozleme 1 pogca 6 tane kuru patlican sekersiz cay

Aksam 8 de 1 tatli tabagi kiymali domatesli spagettti

1 lt su. Leslie ve nicea body sporlari

Ben adet gibi bisi oldum kixlar. Zatdn sislikte var. Canim hep tatli istiyodu ondanmis demek

günayyydıınn kızlar hayırlı keyifli cumalar dilerim

umarım tartıda yüzünüz güler benim gülmedi bugun :44: tahmin ettiğim gibi artıda çıktım ama çok şişim ayakkabı bile ayagımı sıkıyor

peliss seni aşağıda görüyorum hoşgeldin

bu hafta herkes şiş sanırım:)bende güne öle başladım.
günaydın tatlımmm:)aynı durumdayız.haftaya fazlasıyla atacaz dielim artık prensesim.
kızlar 62.8 çıktım ya.
62.0/62.8/-0.8/%-1.29

bende 70,5 çıktım.ve en son carşamba tartılmıştım 69,3 tüm.bu sabah regl oldm.şişlik diorum ve önemsemiyorum.haftayada acxısı cıkmalı.

hos bulduk canimm, dondum nihayet

kizlar gunaydin,

bu hafta yoktum anlamissinizdir tabii,istanbul a gitmistim hem aile ziyareti hem doktoruma kontrol icin.. supheleniyordum ve hakli ciktim:kullandigim tiroit haplarinin dozu yetersiz kalmis, yukselttik.. tabi bir de papara yedim dukan yaptigim icin. metabolizmamla oynamamam gerekiyomus, tek tip beslenme cok zararliymis falan...

neyse yani dukan amcaya veda ediyorum daha normal bir diyet yapmaya baslayacagim su gurkan kubilay i bir arastirayim bakalim.

tugbacıgım canım ne olur yanlış anlama ama bu şekilde paylaşımsız olmuyor.takımın belirli kuralları var.diğer üyelere katılımınız daha yogun olsun diye diretiyorum.hak geçiyor.kaç mesaj yazdım belki görmemişsindir bile.zeynebe özelden yazdım söyle daha sık gelsin diye.çok idare ettim seni diğer arkadaşlara ayıp oluyor.seni kendi isteği ile ayrıldı olarak göstereceğim.tekrar söylüyorum kırılma gücenme ne olur

beste sende bana mazaretini bildirmiştin.salıdan sonra ugrarım dedin bugun oldu yoksun.senide geri dönmek üzere ayırıyorum canımcım.işlerin yoluna girince gel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…