Boşanan kadınları takdir ediyorum,haksızlık varsa dönecen arkanı.Oh olmuş :)İnsan emek verdiği şeyden kolay vazgeçer mi,demekki haketmiş.
Hakkında hayırlısını yazsın Rabbim,yaşadıklarından kazançlı çıkarsın seni
takımın ilk sayfalarına döndüm.bir bakayım diye.o zamanlarda takımdaydım.2009 ocakta yazmısım sıkıntılarımdan dolayı takımdan ayrılıyorum diye.2008 temmuzda evlendim ben .2009 ocakta sonumun ne olacagı belliymişte çok zorladım sürsün diye.sen bana kendimi hatırlatıyorsun.o destekler evlenince bitiyor.böyle yazmak istemezdim ama bana da çok söyleyen oldu hep kulak ardı ettim.dışardaki insanlar aynı şeyleri yaşayanlar daha iyi görüyormus.ama sen en azından yukarıda mesajınla akıllı oldugunu ispatlamış oluyorsun bazı şeyleri çok zorlamamak gerekiyor.olucagı varsa herşekilde oluyor
söz uçuyor yazı kalıyor.buraya yazamıyorum bazı şeyleri.o kadar ağladım hele boşanma aşamasında döktüğüm gözyaşının hesabı yok ama şu an şükrediyorum.her şerde varmıs bir hayır benim için hayırlısı böyleymiş.Allahın sevgili kuluymusum kurtarmıs beni
hatunlar süper olmuslar.bende zayıflayıp mezun olup öncesi sonrası yapmak istiyorum
tabiki prensesim:)elbisem yarasa kol geniş duruyo pek belli olmuyoor bedenim.ama dar eteklede çekilip ikisini bir koyarım geçen defa koyduğum fotoğrafla arasındaki 7 farkı bulursunuz:)aynen bende 44 beden aldım girdim kabine bi çirkin durdu bosbol42 de bollaşır en kısa zamanda inşallah 40 a giriyorsan süper süper süper zeynebim harika çok sabrediyoruz ama güzel sonuçlar veriyor
menüde kurabiye var ama dün çok ayaktaymıssın erimiştir odainşallah 38 ide görürsün 23 nisanda foto çekebilirsen harika olur 40 beden halini görelim
40 denedim bebişim .42 idim geçen ayguzel guzel, sandiviçini tam tahilli ekmekle ye canim
kaç beden denedin bakimmm :) 38 ide gorursun insaallah canim :)
gunaydin kaptanim benim valla keyfim iyide kendimi durduramiyorum bu abur cubur olayinda dun yine ydim bisiler of ya ne kadar iradesizimkizin bana hadi
gorumcemde varmis o vercek insaallah
akşam olması kötü olmuş.kaçamkları gündüze almaya calış canmscım gün boyu menün gayet güzelmiş yoksam:)Ben dunku menumu yazmadim yazim ama çok kotu ya
sabah; zeytin, peynir, domates, salatalik, yesil biber
oglen: 1 kase makarna, yarim tabak pirasa
aksam, 2 kasik kiymali patates yemegi, 3 kasik pirinç pilvi, 3-4 kasik kiymali karnabahar yemegi
1 lt su, oglen Leslie ile 68 dk 5 mile yuruyus ( ilk defa 5 mile tamamladim vay be )
kaçamaklarim, aksam 10 da 1 tane top kek, 1 tane oreo , oglen 7-8 tane kalin çubuk kraker oha bana ya abarttim iyice yuh bana
öğle öğle fenagünaydın kızlar
18.04.2012
sabah:5 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek
ara:1 diyet bis.
öğle:1 porsiyon mini poğaça,1 mini tatlı pasta-----arkadaşlarla gittiğimiz pastanede sütlaçtan başka sütlü tatlı yoktu. onu da ben sevmiyorum----
ara:
akşam:3 kaşık patlıcan,4 kaşık nohut,3 kaşık pilav,1 dilim ekmek
yarım fincan nescafe-1 avuç kuruyemiş
güzel menü aslında baya toplu ama spor yapmıyosun sanırım tek eksiğin oDün ki menümü paylaşayım kızlar ;
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, Tereyağlı yumurta, peynir, domates, 2 fincan çay
Ara: 3 fındık
Öğlen:Meyveli yoğurt
Ara:-
Akşam: Taze fasülye yemeği, Cacık, Salata
Ara: 1 bardak ayran
kaptanım prensesim ben bütün msjları okuyorum ve cvp yazacaklarımı bi defada seciyorum.ondan msjım bi tane gibi görünüyor.hepsini bi msjda cvplıyorum.sabah akşam bi kere giriyorum yoksam kaptanım canm benm:)vayyssskendi kendime yazmıs durmusum mesajları burdan o çıkıyor
tugbadan ses yok mesaj attım ama :44: yardımcım daha çok gellll
şule kuzu tulip
tuhaf kızla celi 1 mesaj geride kalmıssınız
süper ya nasıl giyimleri duruşları değişmiş kadınların baksana:)darısı başıma darısı başımızaAy millet nerelerdeeeeen nerelere geliyor,bizim hedefimize 2 adımlık yolumuz kalmış ama emekliyoruz maşallahEki Görüntüle 395155 Eki Görüntüle 395153 Eki Görüntüle 395152 Eki Görüntüle 395151 Eki Görüntüle 395150 Eki Görüntüle 395149 Eki Görüntüle 395148 Eki Görüntüle 395147 Eki Görüntüle 395146 Eki Görüntüle 395145 Eki Görüntüle 395144 Eki Görüntüle 395142 Eki Görüntüle 395141 Eki Görüntüle 395140 Eki Görüntüle 395139 Eki Görüntüle 395137 Eki Görüntüle 395156
Fotoğraflar nette dolanıyor zaten,hata yapmıyorum inşallah alıntılamakla:))
o da zor canm ya.bende öle düşünüordm ama sınıfımda annesi babası ayrılan 3 çocuğum var ve onların halini görünce en büyük haksızlığın cocuğa yapıldığını düüşünüyorum.ve hala umut ediyolar.dua ediyolar.büyüyünce akılları ereecek neden olduğuna ama şimdi anlamıyolar.zorrrrr herhalükarda.prensesin en güzel şansı cocuk olmaması ve hayatını mahvetmeden farkına varması durumun.aynen canım,sana o kararı verdiren haklı sebeplerin vardır mutlaka.Kim huzurlu yuvasından vazgeçerki.
Şimdi büyüdük aklımız başımıza geldide,bu babamı niye çektin diyoruz anneme:)
10 yıldır herşey süt liman:)maşallah kuzu gibi artık ama annemin gençliği nerde? hevesleri nerde? geçmiiiiş gitmiş,bıkmış artık bizlerden yüzü gülsün istiyor.
İyiki en az zararla çıkmışsın,bi çocuğun olsaydı belki işkenceye devam ederdin bi süre daha.Gerçi ben onada karşıyımda,huzursuz yuvadansa babasız ev daha rahat:)
kesinlikle toplamalısın diiorum bendeya size fikir sormak istedim ama elbisemin aynısını tam olarak bulamadım netten:26:
Omuzdaki model önden buna benziyor ama benimki saten
Eki Görüntüle 395525
yani şunun gibi ama koyu siyah:)
Eki Görüntüle 395528
genel hatlarıylada bunun gibi işte
Eki Görüntüle 395529
bunun siyahı ve omuzuda çiçekli falan işte,birazcık kabarık.
tipime bakmadan balık elbise aldım:)))
neyse asıl sorun şu ki,saçıma karar veremedim.Omzumdaki model biraz abartılı olduğu için en mantıklısı toplamak gibi düşünüyorum.
boynumda açıkta kalmıyor o model yüzünden,sadece şunun gibi bir küpe takayım diyorum.Eki Görüntüle 395552
saçımı ne yapayım arkadaşlar,hadi bana yardım edin:26:
güzel olmuş kuzum süperMenümüde yazıp kaçıyorum,bugün benden bu kadar yarın sınavım var:)
kahvaltı
sandviç
ara
3kepekli bisküvi ve çay
öğle
tarhana çorbası
ara
çay ve kepekli bisküvi
akşam
yine tarhana çorbası:) birer kase buarada. yanında taze yeşil soğan:)
bugün uyumamak için bol bol kahve içerim ama şekersiz,umarım sabah erkenden o kahveler beni terkeder:)
yarın görüşürüz artık,öpüyorum hepinizi,nolur saçıma tavsiye verin
poaça yerken kendini tutma ama elma yerken küçüüük bir dilim ye:) ne oluyor zeynebim rotayı mı şaşırdın:)canlarım menüm de :
kalkınca:10 altın çilek
sabah:mini puacalardan bende yedim.komşuda kahvaltıda3 tane ,peynir,yumurta ve patates,domates ,zeytin,salatalık
öğle:1 kase corba,1 diyet bisküvi
ara:küçük bi dilim elma
akşam:1 kaşık pilav,2 kaşık kuru fasulye,küçük bi kase corba,2 lokma haşhaşlı börek
ara:1 kivi
spor:40 dakka yürüyüş,200 ip atladım.
kızlar sabah cok götrdm biliyorum ama öğle ve akşamı baya azaltmaya calıştım.umarım yarın bunlar bana yol su elektrik olaraktan dönmezler
toplayım ama nasıl,müsait olunca model öner kuşum:26: beğendiğin bişe varsa al bunun gibi yap de:))kesinlikle toplamalısın diiorum bende
poaça yerken kendini tutma ama elma yerken küçüüük bir dilim ye:) ne oluyor zeynebim rotayı mı şaşırdın:)
böreğide götürmüşsün,sen şimdi adı 2 lokma olsun diye kocaman ısırmışsındır
toplayım ama nasıl,müsait olunca model öner kuşum:26: beğendiğin bişe varsa al bunun gibi yap de:))
bu hafta herkes şiş sanırım:)bende güne öle başladım.Selam kizlar, cezami cektim 1 saat spor yaptim az once sonra kizim uyandi zaten. Bugun arkadaslarls toplantimiz vardi yine.
Sabah: zeytin peynir salatalik domates haslanmis yumurta 2 dilim tahilli ekmek yag yakici cay. Her sabah ayni kahvalti yani kizlar
Oglen 12 de 1 tabak menemen azcik ekmekle
İkindi 4 te toplantida 2 isirik gozleme 1 pogca 6 tane kuru patlican sekersiz cay
Aksam 8 de 1 tatli tabagi kiymali domatesli spagettti
1 lt su. Leslie ve nicea body sporlari
Ben adet gibi bisi oldum kixlar. Zatdn sislikte var. Canim hep tatli istiyodu ondanmis demek
günaydın tatlımmm:)aynı durumdayız.haftaya fazlasıyla atacaz dielim artık prensesim.günayyydıınn kızlarhayırlı keyifli cumalar dilerim
umarım tartıda yüzünüz gülerbenim gülmedi bugun :44: tahmin ettiğim gibi artıda çıktım ama çok şişim ayakkabı bile ayagımı sıkıyor
peliss seni aşağıda görüyorum hoşgeldin
kızlar 62.8 çıktım ya.
62.0/62.8/-0.8/%-1.29
günayyydıınn kızlarhayırlı keyifli cumalar dilerim
umarım tartıda yüzünüz gülerbenim gülmedi bugun :44: tahmin ettiğim gibi artıda çıktım ama çok şişim ayakkabı bile ayagımı sıkıyor
peliss seni aşağıda görüyorum hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?