Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beslenmeye gelinceeee... ayy sekerci dukkanindaki cocuk gibi oldum istanbulda, ne yiyecegimi sasirdim yahu, gun gun yazmayayim,total alayim siz 7 ye bolersiniz yediklerimi

efendim ilk acilista tike nin o guzel sarma beytisini luplettim, sonra doner yedim (porsiyon), iii ha 1 dilim dogumgunu pastasi, 1 dilim islak kek,2 dilim pizza,...sanirim bu kadar haaa bi de biraz antep fistigi.:18::18:tamam biraz degil, bi paketin yarisi..bu kadar

spor ise hergun havuzda 1 saat yuzme, yurume bandinda yarim saat, yarim saat bisiklet.

ilaclar genelde 10 gun icinde tsh imi normal seviyeye indiriyor ve metabolizmam calismaya basliyor. yani bu hafta yemeseydim de pek bisi farketmeyecekti diye teselli ediyorum kendimi.

kilo bildirimi 87 700
gecen hafta 88.5 yanilmiyorsam. bu bunyeye ragmen kilo vermisim ya ne diiimm bilemedim

Annemde dün aynısını eşime söyledi ben kızımı elalem laf soksun ezsin diye bu yaşa getirmedim, herkes haddini bilsin dedi :))

Tabii bizim ki olur mu anne kimse onu ezemez görsen neler neler :))

Her gün arama haftada 1 felan yaparsın hatta sadece işin düşünce ben öyle yapıyordum son tartışmada düğünden 1 ay önce olmuştu düğüne kadar ne aradım ne sordum düğünde gördüm hiç de yüz vermedim ohhhh resimimiz bile yok :)) Vursun duvarlara kafasını bi tane oğlu var ne çekerse kafasından çeksin.

ahh ahh insan isterse neler neler başarırda işte.

Çok iyi yapmışsın canım çok iyi düşün herşeyi kafanda tart. Hakkında hayırlısı olsun..

Elbisenin modeli çok şık kesinlikle zarif bir topuz olabilir. Ama ben olsan hafif dağınık topuz yaptırırdım yüzüm biraz kocaman dağınık yapınca birazcık küçülüyor :)))
Menün güzelmiş.

poğaca, börek zeynepim naptın sen (
Yol su olarak tabiside döner bunlar (

Gözleme, poğaca, bide makarnayı o saate bırakmasaydın keşke canımcım.

Canım hoşgeldinnnn. Nasıldı istanbul umarım güzel geçmiştir :))

Dukan yapim derken sağlığından olacaktın ALLAH korusun.

Maaşşalahın var o kadar yemeye vermişsin bile tebrik ederim canım.

**4.takım 252. ETAP **

PrensesPeri(76,7/77,3/ -0,6/ %-0,78)
zeynepece2009 (69,5/70,5/-1,0/% -1,44)
suleoz(62,0/62,8 /-0,8 /%-1,29)
beste(59,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
Celisuenis(61,5/
kuzununzuzusu(66,8/
ferem(58,3)geri dönmek üzere ayrıldı
peliss(88,5/87,7/ 0,8/%0,90)
Tuliptice (66,0/66,0/0,0/%0,00)
tugba_8424(99,4 ) kendi isteği ile ayrıldı
Tuhaf_Kiz()8. takımdan transfer

4.Takim ortalaması:

diğer takımları görmeden söylüyorum bu hafta kesin sonuncuyuz

bu listenin hali ne böyle menülerde o kadar kötü gitmiyordu ne olmus bize böyle çok moralim bozuldu

Kızlar tahmin ettiğim gibi oldukça + çıktım. Bu şekilde sizlere faydalı olabileceğimi düşünmüyorum. Bende kendime olamıyorum. Geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum. Koşullarım uygun olana kadar diyet günlüklerine yazacağım. Hem çok meşgulüm, hem artı çıkıyorum, sürekli yazamıyorum vs. yarışma takımlarına şuan için çok uygun değilim. Hepinizi öpüyorum..

tamam canım sen daha iyi bilirsin

Kızlar ya size bişi sorcam;

Demin diyet başarı öykülerini okuyordum da bi diyet dikkatimi çekti. Hoş uygulayan bayan 15 yaşındayken yapmış ama kaç yıl geçmiş hiç almamış 2 hafta felan denemek istiyorum aslında. Herkes kendini bilir ya ben yememden kestim mi hızlı kilo veriyorum. Şükür ki kabızlık problemimide çözdüm. Daha yeni yeni vücudumu tanıyorum desem yalan olmas :))
Bayan sadece bunları yapmış 2 ayda 20 kilo vermiş 77 den 57 ye mi ne inmiş yanlış hatırlamıyorsam.
''sabahları sadece ince bir dilim kaşar peynirli bir dilim kepek ekmeği, öğlenleri bir kase yoğurt ve bir tabak sebze, akşamları ise yine bir dilim kepek ekmeği, ince dilim kaşar peyniri ve bir adet haşlanmış yumurta tükettim.''

Aslında bana göre çok sağlıksız gelmedi akşam yumurta yemeği çok kişiden duydum et yemiş gibi protein veriyormuş. Öğlende mis gibi sebze yemeği ve yoğurt ee sabah ben zaten bu hafta az yerim. Ay ne bilim hedefim 20 kilo felan vermek tabikide değil şöyle 60 lara neyin insem yeter ki bana (

Takip edicem canım seni bozma moralini belki ödem toplamıştır vücudun. Ödem attırıcı çaylar neyin iç. Görüşmek üzere :))

**4.takım 253. ETAP **

PrensesPeri(76,7/77,3/ -0,6/ %-0,78)
zeynepece2009 (69,5/70,5/-1,0/% -1,44)
suleoz(62,0/62,8 /-0,8 /%-1,29)
beste(59,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
Celisuenis(61,5/61,9/-0,4/% -0,65)
kuzununzuzusu(66,8/66,5/0,3/%0,45)
ferem(58,3)geri dönmek üzere ayrıldı
peliss(88,5/87,7/ 0,8/%0,90)
Tuliptice (66,0/66,0/0,0/%0,00)
tugba_8424(99,4 ) kendi isteği ile ayrıldı
Tuhaf_Kiz()

4.Takim ortalaması:

Son düzenleme:
kizlar benim halim berbat zaten belçikaya gitmek mahvetti beni. adet olcam diyede hep tatli istedi canim of yaaaa

geçen hafta 61,5 olan ben bu hafta 61,9

ise yarar tatlim ama bu da tek tip beslenmeye giriyor, ustelik kirmizi ve beyaz et, balik ta yok. bu dukanin daha da kotu hali gibi gorundu bana. cok fazla kilon yok, ve sen saglikli diyetlerle de kilo veriyorsun oynama bence metabolizmanla daha fazla. bazi besinlerin yoksunluklari zamanla problemler yaratabiliyor.
ben de arastiriyorum bu ara bi diyet, hayirlisi hepimiz icin, ama kilo verelim die sagligimizdan olmayalim canim

kızlarrrr bu hafta tek bir kaçamak olsa bile yakarım kaçamak görmek istemiyorum menülerde.herkes spor yapacak hareket edecek elinden ne geliyorsa bu ne ya diyet topiğindemiyiz kilo almak isteyenlerdemi hepimiz artıdayız olmazzz olmazzzzz

kuralları daha sıkı uygulamaya başlayacagım başka türlü ne siz verebiliyorsunuz ne ben

kizlar benim halim berbat zaten belçikaya gitmek mahvetti beni. adet olcam diyede hep tatli istedi canim of yaaaa

geçen hafta 61,5 olan ben bu hafta 61,9

bozma moralini,regl haftasi hep boyle oluyor, ingilterede regl doneminde suc isleyen kadinlara cezai indirim uygulaniyormus. toparlarsin onumuzdeki hafta tatlim

peri , ben senin menulerine bakiyorum da hic kacamak hatirlamiyorum. sen neden veremiyosun, az yedigin icin mi acaba?

Ay ne bilim biraz sıkılgan bi yapıya sahibim hemen olsun istiyorum ama sağlığımdan da olmak istemiyorum öyle bakarkene dikkat ettim.ASlında çok kararsızım :44:

***7. TAKIM 253. ETAP***

SAPHIRA (83.6/83.8/-0.2/-%-0.24)
saferan (118,5/117.8/0.7/%0.60)
Shopaholic (79.9/78.5/1.4/%1.75)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/88/0/%0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/85/%0.5/%0.58)
gerbera1987 (92/90/2/%2,17)
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06)
Ecemavi(73.3/73.2/%0.1)
ipekyol(76/75/1/%1.3)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:%0,61

Doğru mudur kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…