Ben zararın neresinden dönsen kardır mantığındayım,evli bile olsan gurunu kırıyorsa çekip gideceksin.
Tamam azıcık göbekliyim,yuvarlanıyorum ama annem beni elaleme stres topu olayım diye mi doğurdu:)
Benim annem üzüleceğine onun annesi üzülsün,bana destek olmayacağını anladığım anda biter valla.Tek derdim kendi,oda çamura yatarsa unutsun artık:)
Eskiden insanlarda aşağılık kompleksi olurdu,şimdi millette yükseklik kompleksi var he,herkes kendini bi halt sanar olmuş.İşin komiği hiçbişe değiller:)
amaaan bitmez bunların sıkıntısı.
Ha bide uzak tut deyince...ben zaten o kıvamdayım şimdi:) yok öyle hergün görüşmek
Ay millet nerelerdeeeeen nerelere geliyor,bizim hedefimize 2 adımlık yolumuz kalmış ama emekliyoruz maşallahEki Görüntüle 395155 Eki Görüntüle 395153 Eki Görüntüle 395152 Eki Görüntüle 395151 Eki Görüntüle 395150 Eki Görüntüle 395149 Eki Görüntüle 395148 Eki Görüntüle 395147 Eki Görüntüle 395146 Eki Görüntüle 395145 Eki Görüntüle 395144 Eki Görüntüle 395142 Eki Görüntüle 395141 Eki Görüntüle 395140 Eki Görüntüle 395139 Eki Görüntüle 395137 Eki Görüntüle 395156
Fotoğraflar nette dolanıyor zaten,hata yapmıyorum inşallah alıntılamakla:))
Bende böyle düşünüyorum canım,o destek ömür boyu sürmez:) bunun bir barışma promosyonu olduğunu düşündüğümden isteme faslını erteledim,haziranda nişan vardı ama istemiyorum şimdi.
Daha fazla düşünmeye ihtiyacım var,hep 2.sırada olmaya katlanabilir miyim gözüm keser mi düşünmem lazım:)
Elbisenin modeli çok şık kesinlikle zarif bir topuz olabilir. Ama ben olsan hafif dağınık topuz yaptırırdım yüzüm biraz kocaman dağınık yapınca birazcık küçülüyor :)))ya size fikir sormak istedim ama elbisemin aynısını tam olarak bulamadım netten:26:
Omuzdaki model önden buna benziyor ama benimki saten
Eki Görüntüle 395525
yani şunun gibi ama koyu siyah:)
Eki Görüntüle 395528
genel hatlarıylada bunun gibi işte
Eki Görüntüle 395529
bunun siyahı ve omuzuda çiçekli falan işte,birazcık kabarık.
tipime bakmadan balık elbise aldım:)))
neyse asıl sorun şu ki,saçıma karar veremedim.Omzumdaki model biraz abartılı olduğu için en mantıklısı toplamak gibi düşünüyorum.
boynumda açıkta kalmıyor o model yüzünden,sadece şunun gibi bir küpe takayım diyorum.Eki Görüntüle 395552
saçımı ne yapayım arkadaşlar,hadi bana yardım edin:26:
Menün güzelmiş.Menümüde yazıp kaçıyorum,bugün benden bu kadar yarın sınavım var:)
kahvaltı
sandviç
ara
3kepekli bisküvi ve çay
öğle
tarhana çorbası
ara
çay ve kepekli bisküvi
akşam
yine tarhana çorbası:) birer kase buarada. yanında taze yeşil soğan:)
bugün uyumamak için bol bol kahve içerim ama şekersiz,umarım sabah erkenden o kahveler beni terkeder:)
yarın görüşürüz artık,öpüyorum hepinizi,nolur saçıma tavsiye verin
poğaca, börek zeynepim naptın sencanlarım menüm de :
kalkınca:10 altın çilek
sabah:mini puacalardan bende yedim.komşuda kahvaltıda3 tane ,peynir,yumurta ve patates,domates ,zeytin,salatalık
öğle:1 kase corba,1 diyet bisküvi
ara:küçük bi dilim elma
akşam:1 kaşık pilav,2 kaşık kuru fasulye,küçük bi kase corba,2 lokma haşhaşlı börek
ara:1 kivi
spor:40 dakka yürüyüş,200 ip atladım.
kızlar sabah cok götrdm biliyorum ama öğle ve akşamı baya azaltmaya calıştım.umarım yarın bunlar bana yol su elektrik olaraktan dönmezler
Selam kizlar, cezami cektim 1 saat spor yaptim az once sonra kizim uyandi zaten. Bugun arkadaslarls toplantimiz vardi yine.
Sabah: zeytin peynir salatalik domates haslanmis yumurta 2 dilim tahilli ekmek yag yakici cay. Her sabah ayni kahvalti yani kizlar
Oglen 12 de 1 tabak menemen azcik ekmekle
İkindi 4 te toplantida 2 isirik gozleme 1 pogca 6 tane kuru patlican sekersiz cay
Aksam 8 de 1 tatli tabagi kiymali domatesli spagettti
1 lt su. Leslie ve nicea body sporlari
Ben adet gibi bisi oldum kixlar. Zatdn sislikte var. Canim hep tatli istiyodu ondanmis demek
kizlar gunaydin,
bu hafta yoktum anlamissinizdir tabii,istanbul a gitmistim hem aile ziyareti hem doktoruma kontrol icin.. supheleniyordum ve hakli ciktim:kullandigim tiroit haplarinin dozu yetersiz kalmis, yukselttik.. tabi bir de papara yedim dukan yaptigim icin. metabolizmamla oynamamam gerekiyomus, tek tip beslenme cok zararliymis falan...
neyse yani dukan amcaya veda ediyorum daha normal bir diyet yapmaya baslayacagim su gurkan kubilay i bir arastirayim bakalim.
beslenmeye gelinceeee... ayy sekerci dukkanindaki cocuk gibi oldum istanbulda, ne yiyecegimi sasirdim yahu, gun gun yazmayayim,total alayim siz 7 ye bolersiniz yediklerimi
efendim ilk acilista tike nin o guzel sarma beytisini luplettim, sonra doner yedim (porsiyon), iii ha 1 dilim dogumgunu pastasi, 1 dilim islak kek,2 dilim pizza,...sanirim bu kadar haaa bi de biraz antep fistigi.:18::18:tamam biraz degil, bi paketin yarisi..bu kadar
spor ise hergun havuzda 1 saat yuzme, yurume bandinda yarim saat, yarim saat bisiklet.
ilaclar genelde 10 gun icinde tsh imi normal seviyeye indiriyor ve metabolizmam calismaya basliyor. yani bu hafta yemeseydim de pek bisi farketmeyecekti diye teselli ediyorum kendimi.
kilo bildirimi 87 700
gecen hafta 88.5 yanilmiyorsam. bu bunyeye ragmen kilo vermisim ya ne diiimm bilemedim
pelis tebrikler tatlımhem gezmelerdesin hem de kilo verip dönmüşsün kocaman tebrikler hemde
Kızlar tahmin ettiğim gibi oldukça + çıktım. Bu şekilde sizlere faydalı olabileceğimi düşünmüyorum. Bende kendime olamıyorum. Geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum. Koşullarım uygun olana kadar diyet günlüklerine yazacağım. Hem çok meşgulüm, hem artı çıkıyorum, sürekli yazamıyorum vs. yarışma takımlarına şuan için çok uygun değilim. Hepinizi öpüyorum..
Kızlar tahmin ettiğim gibi oldukça + çıktım. Bu şekilde sizlere faydalı olabileceğimi düşünmüyorum. Bende kendime olamıyorum. Geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum. Koşullarım uygun olana kadar diyet günlüklerine yazacağım. Hem çok meşgulüm, hem artı çıkıyorum, sürekli yazamıyorum vs. yarışma takımlarına şuan için çok uygun değilim. Hepinizi öpüyorum..
Kızlar ya size bişi sorcam;
Demin diyet başarı öykülerini okuyordum da bi diyet dikkatimi çekti. Hoş uygulayan bayan 15 yaşındayken yapmış ama kaç yıl geçmiş hiç almamış 2 hafta felan denemek istiyorum aslında. Herkes kendini bilir ya ben yememden kestim mi hızlı kilo veriyorum. Şükür ki kabızlık problemimide çözdüm. Daha yeni yeni vücudumu tanıyorum desem yalan olmas :))
Bayan sadece bunları yapmış 2 ayda 20 kilo vermiş 77 den 57 ye mi ne inmiş yanlış hatırlamıyorsam.
''sabahları sadece ince bir dilim kaşar peynirli bir dilim kepek ekmeği, öğlenleri bir kase yoğurt ve bir tabak sebze, akşamları ise yine bir dilim kepek ekmeği, ince dilim kaşar peyniri ve bir adet haşlanmış yumurta tükettim.''
Aslında bana göre çok sağlıksız gelmedi akşam yumurta yemeği çok kişiden duydum et yemiş gibi protein veriyormuş. Öğlende mis gibi sebze yemeği ve yoğurt ee sabah ben zaten bu hafta az yerim. Ay ne bilim hedefim 20 kilo felan vermek tabikide değil şöyle 60 lara neyin insem yeter ki bana(
kizlar benim halim berbat zaten belçikaya gitmek mahvetti beni. adet olcam diyede hep tatli istedi canim of yaaaa
geçen hafta 61,5 olan ben bu hafta 61,9
peri , ben senin menulerine bakiyorum da hic kacamak hatirlamiyorum. sen neden veremiyosun, az yedigin icin mi acaba?kızlarrrr bu hafta tek bir kaçamak olsa bile yakarımkaçamak görmek istemiyorum menülerde.herkes spor yapacak hareket edecek elinden ne geliyorsa bu ne ya diyet topiğindemiyiz kilo almak isteyenlerdemi hepimiz artıdayız olmazzz olmazzzzz
kuralları daha sıkı uygulamaya başlayacagım başka türlü ne siz verebiliyorsunuz ne ben
ise yarar tatlim ama bu da tek tip beslenmeye giriyor, ustelik kirmizi ve beyaz et, balik ta yok. bu dukanin daha da kotu hali gibi gorundu bana. cok fazla kilon yok, ve sen saglikli diyetlerle de kilo veriyorsun oynama bence metabolizmanla daha fazla. bazi besinlerin yoksunluklari zamanla problemler yaratabiliyor.
ben de arastiriyorum bu ara bi diyet, hayirlisi hepimiz icin, ama kilo verelim die sagligimizdan olmayalim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?