Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biraz geciktim kusura bakma dogru listeniz

**4.takım 253. ETAP **

PrensesPeri(76,7/77,3/ -0,6/ %-0,78)
zeynepece2009 (69,5/70,5/-1,0/% -1,44)
suleoz(62,0/62,8 /-0,8 /%-1,29)
beste(59,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
Celisuenis(61,5/61,9/-0,4/% -0,65)
kuzununzuzusu(66,8/66,5/0,3/%0,45)
ferem(58,3)geri dönmek üzere ayrıldı
peliss(88,5/87,7/ 0,8/%0,90)
Tuliptice (66,0/66,0/0,0/%0,00)
tugba_8424(99,4 ) kendi isteği ile ayrıldı

4.Takim ortalaması:-0,28

Amaaan geçti gitti valla eski yalakayı zor bulur:) şimdilik isteme nişan düşünmek bile istemiyorum.Olduğu zamanda annem babamla gideriz annesi babasıyla gelir,onun haricinde ev gezmesi yok:))gelmesin gitmeyeyim.
Olurda evlenirsem o zamanda öyle olur,kendinin olduğu ortamda yüzümün gülmediğini görünce anlar.Bana yaparken kendi oğlundan oluyor haberi yok

Tatlım senin etin ne budun ne:) kaç kilon var sanki şunun şurasında.En sağlıklısı haftada bir kilo vermek,onu başarabilsen 1,5 ay sonra mükemmel olursun şekerim.
Hiç böyle sabah şunun akşam bunu diyen diyetleri uygulama bence,azıcık dikkat et yeter.Abur cuburdan uzak dur,biraz spor yap tamamdır

anaaaaaa

listeyi yeni gordum kizlar bu ne haldir,bu ne ahvaldir diyor, yanisira kucuk dilimi de yutuyorumm..

eee artik bu sefer sondan birincilik garantiiiii.takimimizin yeni dusturunu da aciklar ve kacarim:

bir hafta disini sikar, sonraki hafta yan gelir yatar takimiiii

Aboooo

Hayılısı canım hakkında en herşeyin doğrusunu bilirsin :))

Haklısın en iyisi herşeyden yiyim az yiyim ben

Gerçekten bu hafta çok kötüyüz kızlar bi an önce toparlanmamız lazım. Yaz geldi dahada hırslanmamız gerekirken ne kadar saldık, Yani kendi adıma diyim. Çok üzüldüm

aynen aynenama benim en şişko halimle fotoğrafım yok,hep kaçtım objektiflerden

bende hep kaçtım bir yılbaşı fotom var işte

elbiseye bayıldım elbisenin omzunun görünmesi için saçlarını toplamalısın mutlaka

menün güzel canım.geçmişi anca okuyabiliyorum umarım saçın için geç olmamıstır tavsiyem

canım zaten oyle çocukları gördüğüm için emin olamadım eşimden emin olmadan çocukta yapmak istemedim

mesaj bahanen kabul edilmiştir.bende çoklu alıntı yapıyorum öyle daha pratik oluyor

fotonu bekliyorum

poğaça pilav yok bundan sonra bugunden sonra takımı kampa alıyorum kimse kaçamak yapmayacak ona göre

yok yanlis olmus benimki arti olacakti

bende hep kaçtım bir yılbaşı fotom var işte
olacak olacak,2 yıl başı fıtıosu arasında dağlar kadar fark olacak

elbiseye bayıldım elbisenin omzunun görünmesi için saçlarını toplamalısın mutlaka

evet canım kesin toplamayı düşünüyorumda nasıl yapayım bilmiyorum. topuz muuu at kuyruğu muuu:26:

menün güzel canım.geçmişi anca okuyabiliyorum umarım saçın için geç olmamıstır tavsiyem

saçım pazar tatlım,daha var vaktim. bugün netten bi araştırayım diyorum.

menülerime dikkat ediyorum ama gitmiyor bu kilolar,ne oluyor böyle:26:
[/QUOTE]

cezanı çekmiş olman güzel toplantı kötü olmus diğer öğünler güzel su az

yediklerini yaptıgın sporlarla yakmıssın canım

canım sağlıksız göründü bana çok tek tip olmus.aklında kalmasın yine de denersen en fazla bir hafta dene

peri , ben senin menulerine bakiyorum da hic kacamak hatirlamiyorum. sen neden veremiyosun, az yedigin icin mi acaba?

canımcım kaçamagım yok zaten.öyle bir şişim ki her zaman giydiğim ayakkabıya bugun ayagım zor girdi düşün.regl olacagım.bu hafta spor yaptım o kadar.regl olana kadar tartıya çıkıp moralimi bozmayacagım.bugun çok canım sıkıldı.takımdada herkes artıda niye böyle oldu yaaa :44:

Ay ne bilim biraz sıkılgan bi yapıya sahibim hemen olsun istiyorum ama sağlığımdan da olmak istemiyorum öyle bakarkene dikkat ettim.ASlında çok kararsızım :44:

canım kg verme işi sabır işi sabırlı ol birbirimizin desteği ile başaracagız

aynen dediğin gibi ama yok kızlar bundan sonra hem kendimi hem sizi sıkacagım başka yolu yok

Gerçekten bu hafta çok kötüyüz kızlar bi an önce toparlanmamız lazım. Yaz geldi dahada hırslanmamız gerekirken ne kadar saldık, Yani kendi adıma diyim. Çok üzüldüm

bende çok üzgünüm bugun

yok yanlis olmus benimki arti olacakti

canım aldıgın kilo listeye - olarak geçiyor

[/QUOTE]

kuzum menülere bende dikkat ediyorum ama sporsuz olmuyor.kimilerinin rahatsızlıgı var ona göre kimimiz çalışıyor ona göre ama eninde sonunda herkes kendine bir düzen uydursun.herkes spor yapacak başka yolu yok bunun

at kuyrugu olmaz sanki dağınık bir topuz hoş olur sanki

neyse iki hafta okullar tatil burda bu yuzden bizde toplanti yapmicaz persembeleri buda toparlanmam için iyi olacak.

artik aksamlari sadece 1 dilim ekmek 1 tabak çorba içicem. ogleni kuvvetli yerim. insallah allahim yardim et banaaaaaaaa

canım sağlıksız göründü bana çok tek tip olmus.aklında kalmasın yine de denersen en fazla bir hafta dene

Evet kaptanım denersem bu hafta bakalım eşim bu hafta gececi akşam yemeklerinde tek olucam denersem bu hafta denerim yoksa eşim hayatta izin vermez
ödem mi topladı acaba kaptanım vücudum malum bahar geldi yaa mevsim geçişlerinde su toplarmış vücut :44:

canım kg verme işi sabır işi sabırlı ol birbirimizin desteği ile başaracagız

Öylede ne bilim işte :44:

aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı

Eki Görüntüle 396282

bide bu var bak

Eki Görüntüle 396283
İlkine bayıldım yaa gerçekten çok hoş duruyor.

kızlara katılıyorum şaşırtma vücudunu.sonra denediğin diyetin zorluğuna göre çabukluğuda doğru orantılı oluyor:)
süpersin bebğim ya daha nolsun.kacamaklar 1 haftada cok abartı olmamış.ve aklıma bi fikir getirdin.bu hafta listem dışındaki kaçamakları bende yazacam bölece utanırım kendimden:)
batmışız haberim yok
gürkan amcanınki daha basit ve hoş.berabercene gideriz pelisim
Zamp gibi 66ya saplandım oynamıyor bile (

Ne almışım ne vermişim çok üzgünüm (
olsun en azından almamışsın.
katılıyorum kaptanım.gerekirse ceza olarak beni diskalifiye et.ama yememe izin verme.ama yarından sonra.çünkü yarın gün var:)
ilk defa eksideyiz sanırım
:=))))))))))))))))))))delü kız ama cuk oldu oturdu bu bize
[/QUOTE]

aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı

Eki Görüntüle 396282

bide bu var bak

Eki Görüntüle 396283
canımcım 1.si benceede cok güsel.

menümüde yazıyım unutmadan

sabah:çeyrek simit,domate salatalık,1 tereyağşı yumurta,2 ceviz

öğle:1 kase corba,1 puaca

ara:1 armut

akşam.:2 kaşık makarna,yarım tabak pırasa bol salata,1 ceviz

spor yok ilk günüm bugün başağrım var.2 gün ara vericem.yarın geçerse yinede yaparım.

Son düzenleme:

Güzel olmuş menün canım. Ama yarın günün varmış aman dikkat diyim hiç dayanamazsan bi ısırık neyin al Yoksa fenaaaa

Bende menümü paylaşayım kızlar;

Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir

Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)

Ara: 1 tane yeşil elma

Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek

Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi

Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…