***7. TAKIM 253. ETAP***
SAPHIRA (83.6/83.8/-0.2/-%-0.24)
saferan (118,5/117.8/0.7/%0.60)
Shopaholic (79.9/78.5/1.4/%1.75)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3402(88/88/0/%0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
kelebekolacam(85.5/85/%0.5/%0.58)
gerbera1987 (92/90/2/%2,17)
doga3 (95.6/95,6/0/%0)
Angiera(85.2/84.3/0.9/% 1,06)
Ecemavi(73.3/73.2/%0.1)
ipekyol(76/75/1/%1.3)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:%0,61
Doğru mudur kızlar?
Amaaan geçti gitti valla eski yalakayı zor bulur:) şimdilik isteme nişan düşünmek bile istemiyorum.Olduğu zamanda annem babamla gideriz annesi babasıyla gelir,onun haricinde ev gezmesi yok:))gelmesin gitmeyeyim.Annemde dün aynısını eşime söyledi ben kızımı elalem laf soksun ezsin diye bu yaşa getirmedim, herkes haddini bilsin dedi :))
Tabii bizim ki olur mu anne kimse onu ezemez görsen neler neler :))
Her gün arama haftada 1 felan yaparsın hatta sadece işin düşünce ben öyle yapıyordum son tartışmada düğünden 1 ay önce olmuştu düğüne kadar ne aradım ne sordum düğünde gördüm hiç de yüz vermedim ohhhh resimimiz bile yok :)) Vursun duvarlara kafasını bi tane oğlu var ne çekerse kafasından çeksin.
Tatlım senin etin ne budun ne:) kaç kilon var sanki şunun şurasında.En sağlıklısı haftada bir kilo vermek,onu başarabilsen 1,5 ay sonra mükemmel olursun şekerim.Kızlar ya size bişi sorcam;
Demin diyet başarı öykülerini okuyordum da bi diyet dikkatimi çekti. Hoş uygulayan bayan 15 yaşındayken yapmış ama kaç yıl geçmiş hiç almamış 2 hafta felan denemek istiyorum aslında. Herkes kendini bilir ya ben yememden kestim mi hızlı kilo veriyorum. Şükür ki kabızlık problemimide çözdüm. Daha yeni yeni vücudumu tanıyorum desem yalan olmas :))
Bayan sadece bunları yapmış 2 ayda 20 kilo vermiş 77 den 57 ye mi ne inmiş yanlış hatırlamıyorsam.
''sabahları sadece ince bir dilim kaşar peynirli bir dilim kepek ekmeği, öğlenleri bir kase yoğurt ve bir tabak sebze, akşamları ise yine bir dilim kepek ekmeği, ince dilim kaşar peyniri ve bir adet haşlanmış yumurta tükettim.''
Aslında bana göre çok sağlıksız gelmedi akşam yumurta yemeği çok kişiden duydum et yemiş gibi protein veriyormuş. Öğlende mis gibi sebze yemeği ve yoğurt ee sabah ben zaten bu hafta az yerim. Ay ne bilim hedefim 20 kilo felan vermek tabikide değil şöyle 60 lara neyin insem yeter ki bana(
**4.takım 253. ETAP **
PrensesPeri(76,7/77,3/ -0,6/ %-0,78)
zeynepece2009 (69,5/70,5/-1,0/% -1,44)
suleoz(62,0/62,8 /-0,8 /%-1,29)
beste(59,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
Celisuenis(61,5/61,9/-0,4/% -0,65)
kuzununzuzusu(66,8/66,5/0,3/%0,45)
ferem(58,3)geri dönmek üzere ayrıldı
peliss(88,5/87,7/ 0,8/%0,90)
Tuliptice (66,0/66,0/0,0/%0,00)
tugba_8424(99,4 ) kendi isteği ile ayrıldı
4.Takim ortalaması:-0,28
**4.takım 253. ETAP **
Amaaan geçti gitti valla eski yalakayı zor bulur:) şimdilik isteme nişan düşünmek bile istemiyorum.Olduğu zamanda annem babamla gideriz annesi babasıyla gelir,onun haricinde ev gezmesi yok:))gelmesin gitmeyeyim.
Olurda evlenirsem o zamanda öyle olur,kendinin olduğu ortamda yüzümün gülmediğini görünce anlar.Bana yaparken kendi oğlundan oluyor haberi yok
Haklısın en iyisi herşeyden yiyim az yiyim benTatlım senin etin ne budun ne:) kaç kilon var sanki şunun şurasında.En sağlıklısı haftada bir kilo vermek,onu başarabilsen 1,5 ay sonra mükemmel olursun şekerim.
Hiç böyle sabah şunun akşam bunu diyen diyetleri uygulama bence,azıcık dikkat et yeter.Abur cuburdan uzak dur,biraz spor yap tamamdır
aynen aynenama benim en şişko halimle fotoğrafım yok,hep kaçtım objektiflerden
ya size fikir sormak istedim ama elbisemin aynısını tam olarak bulamadım netten:26:
Omuzdaki model önden buna benziyor ama benimki saten
Eki Görüntüle 395525
yani şunun gibi ama koyu siyah:)
Eki Görüntüle 395528
genel hatlarıylada bunun gibi işte
Eki Görüntüle 395529
bunun siyahı ve omuzuda çiçekli falan işte,birazcık kabarık.
tipime bakmadan balık elbise aldım:)))
neyse asıl sorun şu ki,saçıma karar veremedim.Omzumdaki model biraz abartılı olduğu için en mantıklısı toplamak gibi düşünüyorum.
boynumda açıkta kalmıyor o model yüzünden,sadece şunun gibi bir küpe takayım diyorum.Eki Görüntüle 395552
saçımı ne yapayım arkadaşlar,hadi bana yardım edin:26:
Menümüde yazıp kaçıyorum,bugün benden bu kadar yarın sınavım var:)
kahvaltı
sandviç
ara
3kepekli bisküvi ve çay
öğle
tarhana çorbası
ara
çay ve kepekli bisküvi
akşam
yine tarhana çorbası:) birer kase buarada. yanında taze yeşil soğan:)
bugün uyumamak için bol bol kahve içerim ama şekersiz,umarım sabah erkenden o kahveler beni terkeder:)
yarın görüşürüz artık,öpüyorum hepinizi,nolur saçıma tavsiye verin
tabiki prensesim:)elbisem yarasa kol geniş duruyo pek belli olmuyoor bedenim.ama dar eteklede çekilip ikisini bir koyarım geçen defa koyduğum fotoğrafla arasındaki 7 farkı bulursunuz:)
kaptanım prensesim ben bütün msjları okuyorum ve cvp yazacaklarımı bi defada seciyorum.ondan msjım bi tane gibi görünüyor.hepsini bi msjda cvplıyorum.sabah akşam bi kere giriyorum yoksam kaptanım canm benm:)
o da zor canm ya.bende öle düşünüordm ama sınıfımda annesi babası ayrılan 3 çocuğum var ve onların halini görünce en büyük haksızlığın cocuğa yapıldığını düüşünüyorum.ve hala umut ediyolar.dua ediyolar.büyüyünce akılları ereecek neden olduğuna ama şimdi anlamıyolar.zorrrrr herhalükarda.prensesin en güzel şansı cocuk olmaması ve hayatını mahvetmeden farkına varması durumun.
canlarım menüm de :
kalkınca:10 altın çilek
sabah:mini puacalardan bende yedim.komşuda kahvaltıda3 tane ,peynir,yumurta ve patates,domates ,zeytin,salatalık
öğle:1 kase corba,1 diyet bisküvi
ara:küçük bi dilim elma
akşam:1 kaşık pilav,2 kaşık kuru fasulye,küçük bi kase corba,2 lokma haşhaşlı börek
ara:1 kivi
spor:40 dakka yürüyüş,200 ip atladım.
kızlar sabah cok götrdm biliyorum ama öğle ve akşamı baya azaltmaya calıştım.umarım yarın bunlar bana yol su elektrik olaraktan dönmezler
**4.takım 253. ETAP **
olacak olacak,2 yıl başı fıtıosu arasında dağlar kadar fark olacakbende hep kaçtım bir yılbaşı fotom var işte
elbiseye bayıldımelbisenin omzunun görünmesi için saçlarını toplamalısın mutlaka
menün güzel canım.geçmişi anca okuyabiliyorum umarım saçın için geç olmamıstır tavsiyem
Selam kizlar, cezami cektim 1 saat spor yaptim az once sonra kizim uyandi zaten. Bugun arkadaslarls toplantimiz vardi yine.
Sabah: zeytin peynir salatalik domates haslanmis yumurta 2 dilim tahilli ekmek yag yakici cay. Her sabah ayni kahvalti yani kizlar
Oglen 12 de 1 tabak menemen azcik ekmekle
İkindi 4 te toplantida 2 isirik gozleme 1 pogca 6 tane kuru patlican sekersiz cay
Aksam 8 de 1 tatli tabagi kiymali domatesli spagettti
1 lt su. Leslie ve nicea body sporlari
Ben adet gibi bisi oldum kixlar. Zatdn sislikte var. Canim hep tatli istiyodu ondanmis demek
beslenmeye gelinceeee... ayy sekerci dukkanindaki cocuk gibi oldum istanbulda, ne yiyecegimi sasirdim yahu, gun gun yazmayayim,total alayim siz 7 ye bolersiniz yediklerimi
efendim ilk acilista tike nin o guzel sarma beytisini luplettim, sonra doner yedim (porsiyon), iii ha 1 dilim dogumgunu pastasi, 1 dilim islak kek,2 dilim pizza,...sanirim bu kadar haaa bi de biraz antep fistigi.:18::18:tamam biraz degil, bi paketin yarisi..bu kadar
spor ise hergun havuzda 1 saat yuzme, yurume bandinda yarim saat, yarim saat bisiklet.
ilaclar genelde 10 gun icinde tsh imi normal seviyeye indiriyor ve metabolizmam calismaya basliyor. yani bu hafta yemeseydim de pek bisi farketmeyecekti diye teselli ediyorum kendimi.
kilo bildirimi 87 700
gecen hafta 88.5 yanilmiyorsam. bu bunyeye ragmen kilo vermisim ya ne diiimm bilemedim
Kızlar ya size bişi sorcam;
Demin diyet başarı öykülerini okuyordum da bi diyet dikkatimi çekti. Hoş uygulayan bayan 15 yaşındayken yapmış ama kaç yıl geçmiş hiç almamış 2 hafta felan denemek istiyorum aslında. Herkes kendini bilir ya ben yememden kestim mi hızlı kilo veriyorum. Şükür ki kabızlık problemimide çözdüm. Daha yeni yeni vücudumu tanıyorum desem yalan olmas :))
Bayan sadece bunları yapmış 2 ayda 20 kilo vermiş 77 den 57 ye mi ne inmiş yanlış hatırlamıyorsam.
''sabahları sadece ince bir dilim kaşar peynirli bir dilim kepek ekmeği, öğlenleri bir kase yoğurt ve bir tabak sebze, akşamları ise yine bir dilim kepek ekmeği, ince dilim kaşar peyniri ve bir adet haşlanmış yumurta tükettim.''
Aslında bana göre çok sağlıksız gelmedi akşam yumurta yemeği çok kişiden duydum et yemiş gibi protein veriyormuş. Öğlende mis gibi sebze yemeği ve yoğurt ee sabah ben zaten bu hafta az yerim. Ay ne bilim hedefim 20 kilo felan vermek tabikide değil şöyle 60 lara neyin insem yeter ki bana(
peri , ben senin menulerine bakiyorum da hic kacamak hatirlamiyorum. sen neden veremiyosun, az yedigin icin mi acaba?
Ay ne bilim biraz sıkılgan bi yapıya sahibim hemen olsun istiyorum ama sağlığımdan da olmak istemiyorum öyle bakarkene dikkat ettim.ASlında çok kararsızım :44:
anaaaaaa
listeyi yeni gordum kizlar bu ne haldir,bu ne ahvaldir diyor, yanisira kucuk dilimi de yutuyorumm..
eee artik bu sefer sondan birincilik garantiiiii.takimimizin yeni dusturunu da aciklar ve kacarim:
bir hafta disinisikar, sonraki hafta yan gelir yatar takimiiii
Gerçekten bu hafta çok kötüyüz kızlar bi an önce toparlanmamız lazım.Yaz geldi dahada hırslanmamız gerekirken ne kadar saldık, Yani kendi adıma diyim. Çok üzüldüm
yok yanlis olmus benimki arti olacakti
[/QUOTE]olacak olacak,2 yıl başı fıtıosu arasında dağlar kadar fark olacak
evet canım kesin toplamayı düşünüyorumda nasıl yapayım bilmiyorum. topuz muuu at kuyruğu muuu:26:
saçım pazar tatlım,daha var vaktim. bugün netten bi araştırayım diyorum.
menülerime dikkat ediyorum ama gitmiyor bu kilolar,ne oluyor böyle:26:
[/COLOR]
aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı
Eki Görüntüle 396282
bide bu var bak
Eki Görüntüle 396283
canım sağlıksız göründü bana çok tek tip olmus.aklında kalmasın yine de denersen en fazla bir hafta dene
ödem mi topladı acaba kaptanım vücudum malum bahar geldi yaa mevsim geçişlerinde su toplarmış vücut :44:canımcım kaçamagım yok zaten.öyle bir şişim ki her zaman giydiğim ayakkabıya bugun ayagım zor girdi düşün.regl olacagım.bu hafta spor yaptım o kadar.regl olana kadar tartıya çıkıp moralimi bozmayacagım.bugun çok canım sıkıldı.takımdada herkes artıda niye böyle oldu yaaa :44:
canım kg verme işi sabır işisabırlı ol birbirimizin desteği ile başaracagız
İlkine bayıldım yaa gerçekten çok hoş duruyor.aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı
Eki Görüntüle 396282
bide bu var bak
Eki Görüntüle 396283
kızlara katılıyorum şaşırtma vücudunu.sonra denediğin diyetin zorluğuna göre çabukluğuda doğru orantılı oluyor:)Kızlar ya size bişi sorcam;
süpersin bebğim ya daha nolsun.kacamaklar 1 haftada cok abartı olmamış.ve aklıma bi fikir getirdin.bu hafta listem dışındaki kaçamakları bende yazacam bölece utanırım kendimden:)beslenmeye gelinceeee... ayy sekerci dukkanindaki cocuk gibi oldum istanbulda, ne yiyecegimi sasirdim yahu, gun gun yazmayayim,total alayim siz 7 ye bolersiniz yediklerimi
efendim ilk acilista tike nin o guzel sarma beytisini luplettim, sonra doner yedim (porsiyon), iii ha 1 dilim dogumgunu pastasi, 1 dilim islak kek,2 dilim pizza,...sanirim bu kadar haaa bi de biraz antep fistigi.:18::18:tamam biraz degil, bi paketin yarisi..bu kadar
spor ise hergun havuzda 1 saat yuzme, yurume bandinda yarim saat, yarim saat bisiklet.
ilaclar genelde 10 gun icinde tsh imi normal seviyeye indiriyor ve metabolizmam calismaya basliyor. yani bu hafta yemeseydim de pek bisi farketmeyecekti diye teselli ediyorum kendimi.
kilo bildirimi 87 700
gecen hafta 88.5 yanilmiyorsam. bu bunyeye ragmen kilo vermisim ya ne diiimm bilemedim
batmışız haberim yok**4.takım 252. ETAP **
Celisuenis(61,5/
kuzununzuzusu(66,8/
Tuhaf_Kiz()8. takımdan transfer
4.Takim ortalaması:
diğer takımları görmeden söylüyorum bu hafta kesin sonuncuyuz
bu listenin hali ne böylemenülerde o kadar kötü gitmiyordu ne olmus bize böyle çok moralim bozuldu
gürkan amcanınki daha basit ve hoş.berabercene gideriz pelisimkizlar gunaydin,
bu hafta yoktum anlamissinizdir tabii,istanbul a gitmistim hem aile ziyareti hem doktoruma kontrol icin.. supheleniyordum ve hakli ciktim:kullandigim tiroit haplarinin dozu yetersiz kalmis, yukselttik.. tabi bir de papara yedim dukan yaptigim icin. metabolizmamla oynamamam gerekiyomus, tek tip beslenme cok zararliymis falan...
neyse yani dukan amcaya veda ediyorum daha normal bir diyet yapmaya baslayacagim su gurkan kubilay i bir arastirayim bakalim.
olsun en azından almamışsın.Zamp gibi 66ya saplandım oynamıyor bile(
Ne almışım ne vermişim çok üzgünüm(
katılıyorum kaptanım.gerekirse ceza olarak beni diskalifiye et.ama yememe izin verme.ama yarından sonra.çünkü yarın gün var:)kızlarrrr bu hafta tek bir kaçamak olsa bile yakarımkaçamak görmek istemiyorum menülerde.herkes spor yapacak hareket edecek elinden ne geliyorsa bu ne ya diyet topiğindemiyiz kilo almak isteyenlerdemi hepimiz artıdayız olmazzz olmazzzzz
kuralları daha sıkı uygulamaya başlayacagım başka türlü ne siz verebiliyorsunuz ne ben
ilk defa eksideyiz sanırım**4.takım 253. ETAP **
:=))))))))))))))))))))delü kız ama cuk oldu oturdu bu bizeanaaaaaa
listeyi yeni gordum kizlar bu ne haldir,bu ne ahvaldir diyor, yanisira kucuk dilimi de yutuyorumm..
eee artik bu sefer sondan birincilik garantiiiii.takimimizin yeni dusturunu da aciklar ve kacarim:
bir hafta disinisikar, sonraki hafta yan gelir yatar takimiiii
[/QUOTE]olacak olacak,2 yıl başı fıtıosu arasında dağlar kadar fark olacak
evet canım kesin toplamayı düşünüyorumda nasıl yapayım bilmiyorum. topuz muuu at kuyruğu muuu:26:
saçım pazar tatlım,daha var vaktim. bugün netten bi araştırayım diyorum.
menülerime dikkat ediyorum ama gitmiyor bu kilolar,ne oluyor böyle:26:
[/COLOR]
canımcım 1.si benceede cok güsel.aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı
Eki Görüntüle 396282
bide bu var bak
Eki Görüntüle 396283
menümüde yazıyım unutmadan
sabah:çeyrek simit,domate salatalık,1 tereyağşı yumurta,2 ceviz
öğle:1 kase corba,1 puaca
ara:1 armut
akşam.:2 kaşık makarna,yarım tabak pırasa bol salata,1 ceviz
spor yok ilk günüm bugün başağrım var.2 gün ara vericem.yarın geçerse yinede yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?