menümüde yazıyım unutmadan
sabah:çeyrek simit,domate salatalık,1 tereyağşı yumurta,2 ceviz
öğle:1 kase corba,1 puaca
ara:1 armut
akşam.:2 kaşık makarna,yarım tabak pırasa bol salata,1 ceviz
spor yok ilk günüm bugün başağrım var.2 gün ara vericem.yarın geçerse yinede yaparım.
Bende menümü paylaşayım kızlar;
Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir
Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek
Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi
Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.
hoşgeldin,sporun güzel olmuş ondan verdin belki de.beslenmeye gelinceeee... ayy sekerci dukkanindaki cocuk gibi oldum istanbulda, ne yiyecegimi sasirdim yahu, gun gun yazmayayim,total alayim siz 7 ye bolersiniz yediklerimi
efendim ilk acilista tike nin o guzel sarma beytisini luplettim, sonra doner yedim (porsiyon), iii ha 1 dilim dogumgunu pastasi, 1 dilim islak kek,2 dilim pizza,...sanirim bu kadar haaa bi de biraz antep fistigi.:18::18:tamam biraz degil, bi paketin yarisi..bu kadar
spor ise hergun havuzda 1 saat yuzme, yurume bandinda yarim saat, yarim saat bisiklet.
ilaclar genelde 10 gun icinde tsh imi normal seviyeye indiriyor ve metabolizmam calismaya basliyor. yani bu hafta yemeseydim de pek bisi farketmeyecekti diye teselli ediyorum kendimi.
kilo bildirimi 87 700
gecen hafta 88.5 yanilmiyorsam. bu bunyeye ragmen kilo vermisim ya ne diiimm bilemedim
haftasonuna giriş çıkış veya çok kaçırdığın günlerin ertesi günü kullanılacak bir liste.Kızlar ya size bişi sorcam;
Demin diyet başarı öykülerini okuyordum da bi diyet dikkatimi çekti. Hoş uygulayan bayan 15 yaşındayken yapmış ama kaç yıl geçmiş hiç almamış 2 hafta felan denemek istiyorum aslında. Herkes kendini bilir ya ben yememden kestim mi hızlı kilo veriyorum. Şükür ki kabızlık problemimide çözdüm. Daha yeni yeni vücudumu tanıyorum desem yalan olmas :))
Bayan sadece bunları yapmış 2 ayda 20 kilo vermiş 77 den 57 ye mi ne inmiş yanlış hatırlamıyorsam.
''sabahları sadece ince bir dilim kaşar peynirli bir dilim kepek ekmeği, öğlenleri bir kase yoğurt ve bir tabak sebze, akşamları ise yine bir dilim kepek ekmeği, ince dilim kaşar peyniri ve bir adet haşlanmış yumurta tükettim.''
Aslında bana göre çok sağlıksız gelmedi akşam yumurta yemeği çok kişiden duydum et yemiş gibi protein veriyormuş. Öğlende mis gibi sebze yemeği ve yoğurt ee sabah ben zaten bu hafta az yerim. Ay ne bilim hedefim 20 kilo felan vermek tabikide değil şöyle 60 lara neyin insem yeter ki bana(
berbat ötesi olmuşuz.**4.takım 253. ETAP **
4.Takim ortalaması:-0,28
ben de oyumu 1.den yana kullanıyorum.elbiseni de çok beğendim.aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı
Eki Görüntüle 396282
bide bu var bak
Eki Görüntüle 396283
o zavallıyı kim düşünecek:)keşke onun elinde olsaydı herşey,neyse artık hayırlısı:)
20.04.2012
prenses 13
zeynep 4
tuğba 0
şule 1
beste 3
kuzu 13
ferem 0
celi 5
tulip 13
pelis 9
tuhaf_kız 1
çosmusunuz ya.
bu hafta böyle götürebilirsek sayımlarımızı yemek yemeye vakit olmaz.
valla erkekleri ezeceksin güzelim. ben buna inanıyorum.
günaydınnn,günaydın kızlar keyifli hafta sonları dilerim
canımcım tugba,beste,ferem,tuhaf kızı listeden çıkartabilirsin
kimseler yemesin zaten tahmin ettiğim gibi sonuncu olmusuz
Evet kaptanım denersem bu hafta bakalım eşim bu hafta gececi akşam yemeklerinde tek olucam denersem bu hafta denerim yoksa eşim hayatta izin vermez
ödem mi topladı acaba kaptanım vücudum malum bahar geldi yaa mevsim geçişlerinde su toplarmış vücut :44:
batmışız haberim yok
katılıyorum kaptanım.gerekirse ceza olarak beni diskalifiye et.ama yememe izin verme.ama yarından sonra.çünkü yarın gün var:)
menümüde yazıyım unutmadan
sabah:çeyrek simit,domate salatalık,1 tereyağşı yumurta,2 ceviz
öğle:1 kase corba,1 puaca
ara:1 armut
akşam.:2 kaşık makarna,yarım tabak pırasa bol salata,1 ceviz
spor yok ilk günüm bugün başağrım var.2 gün ara vericem.yarın geçerse yinede yaparım.
çarşamba akşamı 40 dakika spor içimde kalmasın yazamamıştım
19.04.2012
sabah:yulaf,süt,1 kayısı
ara:1 incir,2 kayısı
öğleırasa, yarım simit
ara:2 incir,2 kayısı
akşam:1 tabak pilav-nohut
ara:-
20.04.2012
sabah:1 şampiyon ekmek
ara:2 kaşık menemen
öğle:yarım dilim börek,2-3 kakış patates salatası,1 poğaça,2 dilim yaşpasta
ara:4-5 çilek,biraz çekirdek,1 küçük lokum
akşam:ıspanak salatası,1 kaşık pilav,1 kaşık bezelye yemeği,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 ısırık muz
1 saat yürüyüş
dün gündeydim.
günaydın kızlar keyifli hafta sonları dilerim
Bende menümü paylaşayım kızlar;
Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir
Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek
Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi
Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.
Selam guzeller bende yazayim menumu
sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek zytin peynir domates 2 tane haslanmis yumurta, kizim yemediig için ben onunknide yemek zorunda kaldim. 1 buyuk upa yag yakici yesil çay
oglen; 1 kasik zytin yagli kabak mucver. yagi içine kattim yagsiz teflonda kizarttim. Mucver 1 porsiyon yedim. o kadar
aksam: 1,5 buyuk kase tarhana çorbasi ve 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek
2 mil yani yarim saat leslie ile evde yuruyus yaptim. kizim agladi yapamadim. suan yag yakici yesil çay içiyorum.
3 lt su
çarşamba akşamı 40 dakika spor içimde kalmasın yazamamıştım
19.04.2012
sabah:yulaf,süt,1 kayısı
ara:1 incir,2 kayısı
öğleırasa, yarım simit
ara:2 incir,2 kayısı
akşam:1 tabak pilav-nohut
ara:-
20.04.2012
sabah:1 şampiyon ekmek
ara:2 kaşık menemen
öğle:yarım dilim börek,2-3 kakış patates salatası,1 poğaça,2 dilim yaşpasta
ara:4-5 çilek,biraz çekirdek,1 küçük lokum
akşam:ıspanak salatası,1 kaşık pilav,1 kaşık bezelye yemeği,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 ısırık muz
1 saat yürüyüş
dün gündeydim.
günaydınnn,
ben şimdilik gider. kahvaltı hazırlıcam.
spor yapcam bugün, her gün.dışarda yürüyüş en güzeli artık havalar süper.
salıları artık yapmıyoz bişiler.canım canın birşeyler istediğinde bir bardak su iç yada naneli sakız al.naneli sakız daha etkili abur cubur isteğinin önüne geçiyor.menün güzel kızartmaya tam cırlayacaktım 1 kaşıgı okuyunca şimdi oldu dedim
güzel menü
şulemm ayın 20. si ne öyleherşey var toparla bir an önce menülerini tatlım bu salı ne yap ne et kaçamak yapma.spor haberlerinide bekliyorum.bu hafta ekside olmanı bekliyorum ona göre
hava burda da bir açıyor bir kapanıyor tam olarak bir ısınamadı ama spora mani değilbenimde annemler geldi.fırsatım oldukça yürüyüp geleceğim.annem ne yaparsa ekmeksiz yiyorum.hamurişi tatlı yapmayı yasak ettim
sampiyo ekmek nedir? 2 dilim pasta çok olmus canim lokumla muzda ustune ayni gunde oy
sanada kaptanimm
pazartesi tatil olup olmayacagım henüz belli değil.pazartesi günü gelemezsem bilin ki tatilimevde netim yok bildiğiniz üzere.gelemezsem birbirinize sahip çıkın.
size kızıyorum kendime daha çok kızıyorumdünkü sonuç çok canımı yaktı kaçamak görmek istemiyorum tekrar yazıyorum toparlanın
salıları artık yapmıyoz bişiler.
50gramlık belediyenin üzüm,fındık,zerdeçal aklına ne gelirse ekleyip yaptığı bir ekmek canım.
180 calori felan
bizim salımız tatil olacaktı güya. ama olmadı. hayal kırıklığı yaşıyorum. çünkü pazar günü veli toplantısı,pazartesi tören var.
ve nlp kursum var öğleden sonraları. oğlumun törenine nasıl gidecem bilemiyorum.
tam kurs saatine koymuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?