Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla geçen hafta bende oyleydim ama simdi geçti galiba. insaallah seninkide geçer tatlim.

İnşallah canım yaa geçer :44:

Güzel olmuş canım sporun da bi hayli güzel

haftasonuna giriş çıkış veya çok kaçırdığın günlerin ertesi günü kullanılacak bir liste.
hafta da 2 gün felan yapılabilir.
fazlası seni bozar bence.

Hıı hiç böle düşünmemiştim olabilir aslında sağol şulecim
Dün ki günlü menü pek bi afilli olmuş

Pelis 0.8 kuzu 0.3
toplam:1.1

celi -0.4 beste
toplam:-0.4

tuhaf_kız prensesperi -0.6
toplam:-0.6

Tuğba şule-0.8
toplam:-0.8

tulip 0 Zeynep -1
toplam:-1

Pelis 0.8 kuzu 0.3

celi -0.4 beste

Tuğba şule-0.8

tulip 0 Zeynep -1

felaketi bir kez daha görelim diye yazıyorum canlarım.
yani gelmeyen üyelerimiz de görülüyor. üzüldüm valla.
bu hafta mini takıma gerek olduğumu düünmüyorum. ne dersiniz

Son düzenleme:
Dün bi diyetisyen vardı tv de ve aynen şunları söyledi. ''Kaçamak yapıp sporumu yaparım yakarım diye bişey yok yedikleriniz yağ olarak geri döner, sporla yakacağınız şey depodan gidendir'' yani şunu yiyim akşam spor yaparım yakarım diye bişi yok kızlar bu bi kısır döngü anlayacağınız.

Bence kilo verememen kaptanım az yediğinden gibi geliyo bana akşam bişi yiyemiyorsun vücut sabah ve öğlen yediklerini depoluyor sanırım. Ama bence doktor kontrolünden geçtin mi bilmem ama belki bi rahatsızlıktan dolayıda olabilir.
Dediğin gibi taş olsa erirdi yani.

Artık böle yapıcam başka çare yok ya gidecek ya gidecek bu kilolarrrr

Kızlar bugün ve yarın için sizden izin istesem. Burdaki en yakın arkadaşım evleniyor, eşi olacak er kişide eşimin en yakın arkadaşı. Akşam orda olucam gece geç vakitlerde gelirim malum tavuk alma, baklava alma neyin. Yarın da düğünü var ve yanında yengeler gezer ya gelinin beni istedi yanında herşeyine ben koşturucam anlayacağınız yarında bütün günüm böyle gider. Haber vereyim dedim

bu liste süper olmuş pericim.

evet ben de 1 ayda verdiğimi 1 haftada geri aldım fazlasıyla, beni en çok üzen bu aslında. yerimde sayıyor olmam.
benim de alkıma gelmişti bu fikir iyice çozuttuğum dönemde.söyleyememiştim.celi bizi atcaklar felan yazmıştım hatta.

ayda 1 kilo bile veremeyenin ne işi var burda.
bir sınır getirip atılım kendimizi gitsin yani. nedir bu?

dışardaydım. cilt doktoruma gittim. kan aldılar. sonuçları paylaşırım.
kurs sürekli değil.toplam 8 saat bu haftasonu, bakalım neler öğrencez.
kadın nlp ile 5 kilo verdim demişti.
sırrı neymiş merak ediyorum?

yorulcan ama eğlenmeye çalış bari.
doğru söylüyor.
bi kan testi yaptır precim en iyisi.
ben de kan testi sonuçlarımı merak ediyorum.

Güzel olmuş menün canım. Ama yarın günün varmış aman dikkat diyim hiç dayanamazsan bi ısırık neyin al Yoksa fenaaaa
kız ne bi ısırk tabagıma konan 2 börek .2 simit dışında hepsini yedim.aama bunlar bana yağ su kollestrol olaraktan döncekler biliyom.bitti artık bugünden sonra 0 kaçamakım.gürkan amcadan yeni bi liste buldum.2 ayda 10 kilo die.güzel geldi oda.baklım bide onu deneyim.haftaya kadar reglimde biter 2 kilo en az eksilmem lazım.yoksa çökerim valla
ya o havalardanmı ne bilmiyorum ama bendede var.ve karnım tok olduğu halde yiyorum deli danalar gibi:)menünü beğendm güzel.
bu da güzel olmuş beğendim mende
:)güzel fikir internette vakit geçirirsek yemeye vakit olmaz:)
19u cok güzel ama 20 si çok kötü olmuş.kilo aldın die sende sinirden yedin heralde.
günaydın kızlar keyifli hafta sonları dilerim
saol tatlım sende sevdiklerinle cok güzel geçirirsin bu haftasonunu inşallah:)
valla erkekleri ezeceksin güzelim. ben buna inanıyorum.
katılıyorum.sen ezmazsen onlar eziyor seni zaten

50gramlık belediyenin üzüm,fındık,zerdeçal aklına ne gelirse ekleyip yaptığı bir ekmek canım.
180 calori felan
yavrum anneme evde hayatta yaptırmam ama okulda felan okadar hazırlıklı gitmeme rağmen durmadan önüme geliyor.bi tuttum 2 tuttum.bu hafta inanaılmaz patladım kilo vermek yaramadı bana.
felaketi bir kez daha görelim diye yazıyorum canlarım.
yani gelmeyen üyelerimiz de görülüyor. üzüldüm valla.
bu hafta mini takıma gerek olduğumu düünmüyorum. ne dersiniz
olsun tatlım ya.en azından orti sarması oluyor.
hayırlı olsun tatlım darısı tüm bekarların başına

canlarım sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 dilimde peynir var içinde,salatalk,1 haş yumurta

ara:yarım elma,yarım ayva

ara:1 avuç ceviz

öğle:günde:1 paynirli sigara böreği(fırında,1kase makarna salatası,1 top yoğurtlu patates,1 küçük sütlüü tatlı,5 yaprak sarma

ara:1 elma

avm ye gittim sonra kızım ve annemle.baya bi dolaştık10 da geldik eve.akşam yemedim bişey.öğlen hepsini yemiş oldum zaten.sabahtan itibaren toplanmış bi zeynep görecceksiniz canlarım.yemin ediyorum hatta.10 kilom gidene kadar kaçamak yok.

İyi geceler kizlar ben bugun bi arkadasimda kaldim

Sabah: zeytin peynir 2 dilim cig 2 dilim pismis sucuk 1 dilim beyaz ekmek 5 parca patates kroket
1 haslanmis yumurta

Oglen : kiymali bezelye yemegi ve pirinc pilavi

Aksam 1,5 kase kisir domates

Arkadasimla film izledik. İzlerken cilek uzum cekirdek sekersiz cay ve 1 tane kornetto yedim

Spor yok cunku alt kata ses giebilir yerler tahta

2 lt su

aklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı

Eki Görüntüle 396282

bide bu var bak

Eki Görüntüle 396283
Çok güzel canım,zaten Taylor'ın topuzları hep güzel

ilk model bencede harika olur fakat benim kahküller kısa:26:

neyse iki hafta okullar tatil burda bu yuzden bizde toplanti yapmicaz persembeleri buda toparlanmam için iyi olacak.

artik aksamlari sadece 1 dilim ekmek 1 tabak çorba içicem. ogleni kuvvetli yerim. insallah allahim yardim et banaaaaaaaa
Ohhh süpermiş,yardım dileyeceğine bide kendine inansan güvensen tam süper olacak celicim
yaparım dersen yaparsın ve yap lütfen,bak artık risk var atarlar bizi:))

ilkini cok begendim,2, tek omuzda karisik durur bence..tabi yuz tipinde cok onemli kuzucum sac elbise kadar yuzune de uymali.
aynen canım dediğin gibi ikincisi karışık durur çünkü benim omuzdak, modelde kabarık ve karışık,birbirine karışırlar:) yoksa süper.
Ve dediğin gizi yüzümde önemli:) ben iriyim ama ufak tefek bi yüzüm var:) her tür topuz gidiyor

İlkine bayıldım yaa gerçekten çok hoş duruyor.

önleri ne yaparım ama yaaa

canımcım 1.si benceede cok güsel.
valla bencede çok güzel,siz böyle dedikçe iyice içime oturuyor,zaten kahkül kestirdiğime pişmanım

Güzel canım

Aman canım en az zararla atlat o iştah açılmanı,bendede var bugünlerde.Uzun zamandır yemediğim şeyleri istiyor canım,özlemişim
Ancak eski halimi çok daha fazla özledim dün akşam kına vardı ve ben eylülde aldığım bi elbiseyi zorlada olsa kapattığım için sevincimden yeni aldığımı değil onu giydim.
ama dar lolduğu için kıpırdadıkça yukarı çekti kendini,astarı belimde toplanıyordu,çünkü bacaklar dolma olmuş çok üzüldüm yaa ben oynarken sürekli brileri eteğimi işaret edip uyarıyordu,halbuki elbise gayet dökümlüydü eskiden

mücverde yemiyorum ne zamandı ya,iyi akıl ettin,yarın yapayım bişe çıkmazsa
menün güzel canım

ben de oyumu 1.den yana kullanıyorum.elbiseni de çok beğendim.
teşekkürler tatlımdur ben buna bir alternatif düşüneyim kahküllerim uzama aşamasında olduğu için şekilsiz ve sırf şekil verdirmek için düzelttirip yeniden kısaltmakta istemiyorum.Çünkü yakışmadı

Canım yaaa pastayı 1 dilim ye bari,hatta tadına bak sadece içinde kalmasın.
ben takıma katılmadan önce sen ne çok kilo vermişsin meğer,ama hani ben o şuleyle hiç tanışamadım daha.Hadi bana eski şuleyi göster birazda kız:))

valla erkekleri ezeceksin güzelim. ben buna inanıyorum.

Yazık kız:) aileside eziyor,onlar değer vermiyor sen ver bari diye ağlıyor,evimde eziliyorum bari bizim evimiz öyle olmasın diyor.
Çok iyi bir insan çok,sırf ilerdeki günlerimi düşündüğümden katlanıyorum ailesinden duyduklarıma.
Biz ilköğretimden arkadaşız,4 yıldır çıkıyoruz ama çocukluk aşkı aslında:)))
Ama ne kadar istesemde kırıyorum mebcur,bende onu eziyorum dediğin gibi:) bende yüz verirsem benim halim ne olacak demi ama:)

Canım bak bence boşa giden hiçbişeyin yok,bünyen çok direnç gösteriyor bu konuda.Ya sen o sporları yapmasaydın,kesinlikle daha kötü bir tablo çıkardı.
Asla boşa gittiğini düşünmüyorum,ne kadar çaba harcadıysan bugünkü tabloyu olabileceğinden o kadar iyi hale getirmişin demektir
hiç boşa gitti diye düşünme,bak bendende gram gram gidiyor ama gidiyor,damlaya damlaya göl olur:) ne kadar yavaş gidiyorsa o kadar kalıcı gidiyor demek.
Bünyemiz alışa alışa veriyor işte,biz öyle 2 günde dağlar kadar kilo verip diyeti bırakınca hoppp diye daha fazlasını alanlardan olmayacağız
yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz,sabitleye sabitleye gidiyoruz,böyle düşün lütfen ve kendine haksızlık etme

kendie kızmanı gerektirecek hiçbişe yok canım,bir önceki mesajda yeterince çene yaptım:)
takımın durumundan sen sorumlu değilsin,hepimiz koca koca insanlarız; ne istediğimizi bilmiyor ya da istediğimizle yaptığımız örtüşmüyorsa bu bizim suçumuz.
Takımın amacına uymayanı at gitsin,uyarı yap ve belli bi sınırı geçersek yolla bizi.Sonra kedi gibi dışardan bakalım takıma:))
sonuçta takımlara girmek isteyen bi sürü insan var,bulupta bunamak niye?
herkes kendine gelsin artık güzel arkadaşlarım,toparlanın bi zahmet. Biliyorum koca bi totonun üzerinde oturmak gayet rahat oluyor ama artık yaz geldi,azıcık küçültsek olmaz mı:)
salıları artık yapmıyoz bişiler.
ohhh,çok sevindim

Pelis 0.8 kuzu 0.3

celi -0.4 beste

Tuğba şule-0.8

tulip 0 Zeynep -1
rtiler sayesinde iki haftadır birinci mini takımdayım

yenge dediğin bizim sadıç dediğimiz herhalde

hadi zeynebim,gel toparlanalım

kızlar google da yazarsanız 2 ayda 10 kilo verme gürkan kubilay die.bi liste cıkıyor onuda beğendim.
bakıcam hemen canım,teşekkürler

aaaahhh ah,neler neler hüpletmişsin:26:

kızlar kuzenimin düğünü var demiştim,o yüzdne gelemiyorum ama okuyorum telefondan sizi takip ediyorum. telefondan tek tek alıntı yapmak zor oluyor,bende sabah sabah girip telafi edeyim dedim:)

akşam kına vardı ama kilolarım yüzünden elbiseden çok çektim,mutsuzum

dün bi elbise aldım ama eylülde aldığım bir elbisenin içine girebildim diye mutlu mutlu onu giydim salak gibi ve darlıktan dolayı eteği tepeme çıktı resmen.
Bacaklarım dolma gibi olduğundan sürekli belimde toplanmaya çalışıyordu elbise,ben oynadıkça herkes eteğine dikkat et diye uyardı yaaa

ama iyide bişe var,dün bi elbise aldım; 38 beden:))) demekki bende incelme var. bunu yazın beğenmiştim ama almamıştım çok pahalıydı:) o zamanda 38 denemiştim şimdide 38 e gayet rahat grdim,hatta belde portluk var,daha terziye onu yaptıracam

bugün için aldığım elbise ise 3 beden:26:eskiden 1 beden alırdım vay halimeee
düzgün bir fotoğrafım olursa göstercem size:))
bugün bi daha zor girerim ama yarın yine burdayım inşallah

21.04.2012
kahvaltı
omlet,domates,salatalık,nane,yeşil biber,bir dilim tam tahıllı ekmek,şekersiz çay,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin.

aralar ve öğle yok

16.00 gibi iskender yedim ama ekmeğinden 2 lokma aldım,döner ve salata desek daha doğru olur yani:)) ha bide yoğurt tabi

akşam kına vardı yemedim,gece gelince çay içtik ama şekersiz

bugün böyle bitti...

bunlarda benim beğendiklerim ama geç oldu oylayama sunmak için:)
saat 4 5 e kadar gelen olursa seçsin lütfen:))

Eklentiler

• $topuz-nasil-yapilir-8211-detayli-anlatim-1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 49
  • $8588b00607d99870_Taylor-Swift.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $taylor_swift01.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $taylor-swift-300x400.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Taylor-Swift (1).webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $taylor-swift-CMT-def.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
  • $taylor-swift-robert-cavalli-party-gi.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $Taylor-Swift-Updo-Hairstyle.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 40
misafirlikte olmana rağmen güzel olmuşo üzüm ckirdek faslı fazla olmamıştır umarım.
hayırlı olsun tatlım.incelecez incelecez merak etme.gürkana baktınmı bu listeyide beğendim ben.hatta başladım bile.bu arada ben şişliğimi attım bile.şimdi eksiye düşmek niyetim.bakalım gürken amca modu bana yine yarıyacakmı?herkesin canı tatlı ister benmkide deli gbi ymeek yemek istedi regl öncesi
güzel gün boyuda ayaktasındır zaten süper olmuş hatta.
bunlarda benim beğendiklerim ama geç oldu oylayama sunmak için:)
saat 4 5 e kadar gelen olursa seçsin lütfen:))

baştan 3.bayanı seciyorum.dağınık topuz cok moda bu aralar.kakülleride geriye bi yere saklar kuaförün.

ayyy 3. benimde favorim,ayrıca kuaför düşünmüyorum:) ben onların hepsini yaparım:) hepte kuaförde yapıldı sanarlar:))
bugün bizimkinide yap diyolarda uğraşamam dedim:)

dur bakim ben erkenden deneyim,güzel olmazsa kahküller değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…