valla geçen hafta bende oyleydim ama simdi geçti galiba. insaallah seninkide geçer tatlim.
Selam guzeller bende yazayim menumu
sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek zytin peynir domates 2 tane haslanmis yumurta, kizim yemediig için ben onunknide yemek zorunda kaldim. 1 buyuk upa yag yakici yesil çay
oglen; 1 kasik zytin yagli kabak mucver. yagi içine kattim yagsiz teflonda kizarttim. Mucver 1 porsiyon yedim. o kadar
aksam: 1,5 buyuk kase tarhana çorbasi ve 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek
2 mil yani yarim saat leslie ile evde yuruyus yaptim. kizim agladi yapamadim. suan yag yakici yesil çay içiyorum.
3 lt su
haftasonuna giriş çıkış veya çok kaçırdığın günlerin ertesi günü kullanılacak bir liste.
hafta da 2 gün felan yapılabilir.
fazlası seni bozar bence.
Dün ki günlü menü pek bi afilli olmuşçarşamba akşamı 40 dakika spor içimde kalmasın yazamamıştım
19.04.2012
sabah:yulaf,süt,1 kayısı
ara:1 incir,2 kayısı
öğleırasa, yarım simit
ara:2 incir,2 kayısı
akşam:1 tabak pilav-nohut
ara:-
20.04.2012
sabah:1 şampiyon ekmek
ara:2 kaşık menemen
öğle:yarım dilim börek,2-3 kakış patates salatası,1 poğaça,2 dilim yaşpasta
ara:4-5 çilek,biraz çekirdek,1 küçük lokum
akşam:ıspanak salatası,1 kaşık pilav,1 kaşık bezelye yemeği,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 ısırık muz
1 saat yürüyüş
dün gündeydim.
Pelis 0.8 kuzu 0.3
toplam:1.1
celi -0.4 beste
toplam:-0.4
tuhaf_kız prensesperi -0.6
toplam:-0.6
Tuğba şule-0.8
toplam:-0.8
tulip 0 Zeynep -1
toplam:-1
İnşallah canım yaa geçer :44:
Güzel olmuş canım sporun da bi hayli güzel
Hıı hiç böle düşünmemiştim olabilir aslında sağol şulecim
Dün ki günlü menü pek bi afilli olmuş
Dün bi diyetisyen vardı tv de ve aynen şunları söyledi. ''Kaçamak yapıp sporumu yaparım yakarım diye bişey yok yedikleriniz yağ olarak geri döner, sporla yakacağınız şey depodan gidendir'' yani şunu yiyim akşam spor yaparım yakarım diye bişi yok kızlar bu bi kısır döngü anlayacağınız.valla bilmiyorum canım ne topladı ama acayip kızgınım.geçen hafta yaptıgım onca yürüyüş onda spor boşa gitmiş demek.taş olsa erirdi beebendeki yaglarda kıpırdama yok
ben uzun süredir diyet yapıyorum ve denemediğim şey kalmadı.başkalarında işe yarayanlar bende hiç işe yaramaz.sende denemek istiyorsan dene aklında kalmasın
Artık böle yapıcam başka çare yok ya gidecek ya gidecek bu kilolarrrrcanım canın birşeyler istediğinde bir bardak su iç yada naneli sakız al.naneli sakız daha etkili abur cubur isteğinin önüne geçiyor.menün güzel kızartmaya tam cırlayacaktım 1 kaşıgı okuyunca şimdi oldu dedim
4. takım son 4 etap sonuçları
250 PrensesPeri(77,4/77,7/ -0,3/%-0,39)
251 PrensesPeri(77,7/77,4/ 0,3/%0,39)
252 PrensesPeri(77,4/76,7/0,7/% 0,90)
253 PrensesPeri(76,7/77,3/ -0,6/ %-0,78)
250. etap 77,7 253. etap 77,3
250 zeynepece2009 (70,6/70,3/0,3/%0,42)
251 zeynepece2009 (70,3/70,8/-0,5/% -0,71)
252 zeynepece2009 (70,8/69,5/1,3/%1,84)
253 zeynepece2009 (69,5/70,5/-1,0/% -1,44)
250. etap 70,3 253. etap 70,5
250 suleoz(62,7/62,6 /0,1/ %0,16)
251 suleoz(62,6/62,4 /0,2/%0,32)
252 suleoz(62,4 /62,0/0,4/ %0,64)
253 suleoz(62,0/62,8 /-0,8 /%-1,29)
250. etap 62,6 253. etap 62,8
250 Celisuenis(63,3 /64,3/ -1,0/ %-1,58)
251 Celisuenis(64,3/62,6/1,7/%2,64)
252Celisuenis(62,6/61,5/1,1/%1,76)
253 Celisuenis(61,5/61,9/-0,4/% -0,65)
250. etap 64,3 253. etap 61,9
250 kuzununzuzusu(68,3/67,5/0,8/%1,17)
251 kuzununzuzusu(67,5/67,2/0,3/%0,44)
252kuzununzuzusu(67,2/66,8/0,4/%0,60)
253 kuzununzuzusu(66,8/66,5/0,3/%0,45)
250. etap 67,5 253. etap 66,5
250 peliss(90,8 /89,6 /1,2/ %1,32)
251 peliss(89,6 /88,6 /1,0/ %1,12)
252 peliss(88,6 /88,5 /0,1/ %0,11)
253 peliss(88,5/87,7/ 0,8/%0,90)
250. etap 89,6 253. etap 87,7
250 Tuliptice (68,0/67,1/0,9/%1,32)
251 Tuliptice (67,1/65,8/1,3/%1,94)
252Tuliptice (65,8/66,0/-0,2/%-0,30)
253 Tuliptice (66,0/66,0/0,0/%0,00)
250. etap 67,1 253. etap 66
kızlar bu listeyi iyi inceleyin.halimiz böyle iştehep 77 de dönüp duruyorum
4 etap sonra yine aynı böyle bir liste daha hazırlayacagım.benim gibi gitgelleri olanları diskalifiye edeceğim.buna kendimi de dahil ediyorum.ya başaralım ya bırakalımböyle sürüncemede psikolojimizi bozuyoruz başkada birşey olmuyor
dışardaydım. cilt doktoruma gittim. kan aldılar. sonuçları paylaşırım.en çok ben sevindim buna
sabahta sadece o vardı sanırım çok kötü değil o zamanzerdaçal iştahını kesebilir :34:
sana tatil olmamıskiçalışmaya devam
kursun nasıl gidiyor bu arada faydasını gördünmü :44:
yorulcan ama eğlenmeye çalış bari.Kızlar bugün ve yarın için sizden izin istesem. Burdaki en yakın arkadaşım evleniyor, eşi olacak er kişide eşimin en yakın arkadaşı. Akşam orda olucam gece geç vakitlerde gelirim malum tavuk alma, baklava alma neyin. Yarın da düğünü var ve yanında yengeler gezer ya gelinin beni istedi yanında herşeyine ben koşturucam anlayacağınız yarında bütün günüm böyle gider. Haber vereyim dedim
doğru söylüyor.Dün bi diyetisyen vardı tv de ve aynen şunları söyledi. ''Kaçamak yapıp sporumu yaparım yakarım diye bişey yok yedikleriniz yağ olarak geri döner, sporla yakacağınız şey depodan gidendir'' yani şunu yiyim akşam spor yaparım yakarım diye bişi yok kızlar bu bi kısır döngü anlayacağınız.
Bence kilo verememen kaptanım az yediğinden gibi geliyo bana akşam bişi yiyemiyorsun vücut sabah ve öğlen yediklerini depoluyor sanırım. Ama bence doktor kontrolünden geçtin mi bilmem ama belki bi rahatsızlıktan dolayıda olabilir.
Dediğin gibi taş olsa erirdi yani.
Artık böle yapıcam başka çare yok ya gidecek ya gidecek bu kilolarrrr
kız ne bi ısırk tabagıma konan 2 börek .2 simit dışında hepsini yedim.aama bunlar bana yağ su kollestrol olaraktan döncekler biliyom.bitti artık bugünden sonra 0 kaçamakım.gürkan amcadan yeni bi liste buldum.2 ayda 10 kilo die.güzel geldi oda.baklım bide onu deneyim.haftaya kadar reglimde biter 2 kilo en az eksilmem lazım.yoksa çökerim vallaGüzel olmuş menün canım. Ama yarın günün varmış aman dikkat diyim hiç dayanamazsan bi ısırık neyin alYoksa fenaaaa
ya o havalardanmı ne bilmiyorum ama bendede var.ve karnım tok olduğu halde yiyorum deli danalar gibi:)menünü beğendm güzel.Bende menümü paylaşayım kızlar;
Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir
Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek
Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi
Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.
bu da güzel olmuş beğendim mendeSelam guzeller bende yazayim menumu
sabah: 1 dilim tam tahilli ekmek zytin peynir domates 2 tane haslanmis yumurta, kizim yemediig için ben onunknide yemek zorunda kaldim. 1 buyuk upa yag yakici yesil çay
oglen; 1 kasik zytin yagli kabak mucver. yagi içine kattim yagsiz teflonda kizarttim. Mucver 1 porsiyon yedim. o kadar
2 mil yani yarim saat leslie ile evde yuruyus yaptim. kizim agladi yapamadim. suan yag yakici yesil çay içiyorum.
3 lt su
:)güzel fikir internette vakit geçirirsek yemeye vakit olmaz:)20.04.2012
prenses 13
zeynep 4
tuğba 0
şule 1
beste 3
kuzu 13
ferem 0
celi 5
tulip 13
pelis 9
tuhaf_kız 1
çosmusunuz ya.
bu hafta böyle götürebilirsek sayımlarımızı yemek yemeye vakit olmaz.
19u cok güzel ama 20 si çok kötü olmuş.kilo aldın die sende sinirden yedin heralde.çarşamba akşamı 40 dakika spor içimde kalmasın yazamamıştım
19.04.2012
öğleırasa, yarım simit
20.04.2012
akşam:ıspanak salatası,1 kaşık pilav,1 kaşık bezelye yemeği,1 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş
dün gündeydim.
saol tatlım sende sevdiklerinle cok güzel geçirirsin bu haftasonunu inşallah:)günaydın kızlar keyifli hafta sonları dilerim
katılıyorum.sen ezmazsen onlar eziyor seni zatenvalla erkekleri ezeceksin güzelim. ben buna inanıyorum.
valla bilmiyorum canım ne topladı ama acayip kızgınım.geçen hafta yaptıgım onca yürüyüş onda spor boşa gitmiş demek.taş olsa erirdi beebendeki yaglarda kıpırdama yok
ben uzun süredir diyet yapıyorum ve denemediğim şey kalmadı.başkalarında işe yarayanlar bende hiç işe yaramaz.sende denemek istiyorsan dene aklında kalmasın
diskalifiyeyi düşünüyorum canım bende.kendimde dahilim bunabir liste yapacagım vaktim olursa birazdan.herkes durumunu görsün
evet daha öncede sonuncu olduk ama bu kadar kötüsü hiç olmamıstı
hergün poğaçayı nerden bulursun bilmem
yavrum anneme evde hayatta yaptırmam ama okulda felan okadar hazırlıklı gitmeme rağmen durmadan önüme geliyor.bi tuttum 2 tuttum.bu hafta inanaılmaz patladım kilo vermek yaramadı bana.50gramlık belediyenin üzüm,fındık,zerdeçal aklına ne gelirse ekleyip yaptığı bir ekmek canım.
180 calori felan
olsun tatlım ya.en azından orti sarması oluyor.felaketi bir kez daha görelim diye yazıyorum canlarım.
yani gelmeyen üyelerimiz de görülüyor. üzüldüm valla.
bu hafta mini takıma gerek olduğumu düünmüyorum. ne dersiniz
hayırlı olsun tatlım darısı tüm bekarların başınaKızlar bugün ve yarın için sizden izin istesem. Burdaki en yakın arkadaşım evleniyor, eşi olacak er kişide eşimin en yakın arkadaşı. Akşam orda olucam gece geç vakitlerde gelirim malum tavuk alma, baklava alma neyin. Yarın da düğünü var ve yanında yengeler gezer ya gelinin beni istedi yanında herşeyine ben koşturucam anlayacağınız yarında bütün günüm böyle gider. Haber vereyim dedim
Çok güzel canım,zaten Taylor'ın topuzları hep güzelaklımdaki modeli buldum bak oda omuzdan tek askı
Eki Görüntüle 396282
bide bu var bak
Eki Görüntüle 396283
Ohhh süpermiş,yardım dileyeceğine bide kendine inansan güvensen tam süper olacak celicimneyse iki hafta okullar tatil burda bu yuzden bizde toplanti yapmicaz persembeleribuda toparlanmam için iyi olacak.
artik aksamlari sadece 1 dilim ekmek 1 tabak çorba içicem. ogleni kuvvetli yerim. insallah allahim yardim et banaaaaaaaa
aynen canım dediğin gibi ikincisi karışık durur çünkü benim omuzdak, modelde kabarık ve karışık,birbirine karışırlar:) yoksa süper.ilkini cok begendim,2, tek omuzda karisik durur bence..tabi yuz tipinde cok onemli kuzucum sac elbise kadar yuzune de uymali.
İlkine bayıldım yaa gerçekten çok hoş duruyor.
valla bencede çok güzel,siz böyle dedikçe iyice içime oturuyor,zaten kahkül kestirdiğime pişmanımcanımcım 1.si benceede cok güsel.
Güzel canımmenümüde yazıyım unutmadan
sabah:çeyrek simit,domate salatalık,1 tereyağşı yumurta,2 ceviz
öğle:1 kase corba,1 puaca
ara:1 armut
akşam.:2 kaşık makarna,yarım tabak pırasa bol salata,1 ceviz
spor yok ilk günüm bugün başağrım var.2 gün ara vericem.yarın geçerse yinede yaparım.
Aman canım en az zararla atlat o iştah açılmanı,bendede var bugünlerde.Uzun zamandır yemediğim şeyleri istiyor canım,özlemişimBende menümü paylaşayım kızlar;
Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir
Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek
Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi
Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.
mücverde yemiyorum ne zamandı ya,iyi akıl ettin,yarın yapayım bişe çıkmazsaSelam guzeller bende yazayim menumu
3 lt su
teşekkürler tatlımben de oyumu 1.den yana kullanıyorum.elbiseni de çok beğendim.
Canım yaaa pastayı 1 dilim ye bari,hatta tadına bak sadece içinde kalmasın.çarşamba akşamı 40 dakika spor içimde kalmasın yazamamıştım
19.04.2012
öğleırasa, yarım simit
20.04.2012
1 saat yürüyüş
dün gündeydim.
valla erkekleri ezeceksin güzelim. ben buna inanıyorum.
valla bilmiyorum canım ne topladı ama acayip kızgınım.geçen hafta yaptıgım onca yürüyüş onda spor boşa gitmiş demek.taş olsa erirdi beebendeki yaglarda kıpırdama yok
diskalifiyeyi düşünüyorum canım bende.kendimde dahilim bunabir liste yapacagım vaktim olursa birazdan.herkes durumunu görsün
evet daha öncede sonuncu olduk ama bu kadar kötüsü hiç olmamıstı
hergün poğaçayı nerden bulursun bilmem
kendie kızmanı gerektirecek hiçbişe yok canım,bir önceki mesajda yeterince çene yaptım:)pazartesi tatil olup olmayacagım henüz belli değil.pazartesi günü gelemezsem bilin ki tatilimevde netim yok bildiğiniz üzere.gelemezsem birbirinize sahip çıkın.
umarım tatilsindir canım,dinlen iyice
size kızıyorum kendime daha çok kızıyorumdünkü sonuç çok canımı yaktı kaçamak görmek istemiyorum tekrar yazıyorum toparlanın
ohhh,çok sevindimsalıları artık yapmıyoz bişiler.
rtiler sayesinde iki haftadır birinci mini takımdayımPelis 0.8 kuzu 0.3
toplam:1.1
celi -0.4 beste
toplam:-0.4
tuhaf_kız prensesperi -0.6
toplam:-0.6
Tuğba şule-0.8
toplam:-0.8
tulip 0 Zeynep -1
toplam:-1
yenge dediğin bizim sadıç dediğimiz herhaldeKızlar bugün ve yarın için sizden izin istesem. Burdaki en yakın arkadaşım evleniyor, eşi olacak er kişide eşimin en yakın arkadaşı. Akşam orda olucam gece geç vakitlerde gelirim malum tavuk alma, baklava alma neyin. Yarın da düğünü var ve yanında yengeler gezer ya gelinin beni istedi yanında herşeyine ben koşturucam anlayacağınız yarında bütün günüm böyle gider. Haber vereyim dedim
hadi zeynebim,gel toparlanalımcanlarım sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 dilimde peynir var içinde,salatalk,1 haş yumurta
ara:yarım elma,yarım ayva
ara:1 avuç ceviz
öğle:günde:1 paynirli sigara böreği(fırında,1kase makarna salatası,1 top yoğurtlu patates,1 küçük sütlüü tatlı,5 yaprak sarma
ara:1 elma
avm ye gittim sonra kızım ve annemle.baya bi dolaştık10 da geldik eve.akşam yemedim bişey.öğlen hepsini yemiş oldum zaten.sabahtan itibaren toplanmış bi zeynep görecceksiniz canlarım.yemin ediyorum hatta.10 kilom gidene kadar kaçamak yok.
bakıcam hemen canım,teşekkürlerkızlar google da yazarsanız 2 ayda 10 kilo verme gürkan kubilay die.bi liste cıkıyor onuda beğendim.
İyi geceler kizlar ben bugun bi arkadasimda kaldim
Sabah: zeytin peynir 2 dilim cig 2 dilim pismis sucuk 1 dilim beyaz ekmek 5 parca patates kroket
1 haslanmis yumurta
Oglen : kiymali bezelye yemegi ve pirinc pilavi
Aksam 1,5 kase kisir domates
Arkadasimla film izledik. İzlerken cilek uzum cekirdek sekersiz cay ve 1 tane kornetto yedim
Spor yok cunku alt kata ses giebilir yerler tahta
2 lt su
misafirlikte olmana rağmen güzel olmuşo üzüm ckirdek faslı fazla olmamıştır umarım.İyi geceler kizlar ben bugun bi arkadasimda kaldim
Sabah: zeytin peynir 2 dilim cig 2 dilim pismis sucuk 1 dilim beyaz ekmek 5 parca patates kroket
1 haslanmis yumurta
Oglen : kiymali bezelye yemegi ve pirinc pilavi
Aksam 1,5 kase kisir domates
Arkadasimla film izledik. İzlerken cilek uzum cekirdek sekersiz cay ve 1 tane kornetto yedim
Spor yok cunku alt kata ses giebilir yerler tahta
2 lt su
hayırlı olsun tatlım.incelecez incelecez merak etme.gürkana baktınmı bu listeyide beğendim ben.hatta başladım bile.bu arada ben şişliğimi attım bile.şimdi eksiye düşmek niyetim.bakalım gürken amca modu bana yine yarıyacakmı?herkesin canı tatlı ister benmkide deli gbi ymeek yemek istedi regl öncesikızlar kuzenimin düğünü var demiştim,o yüzdne gelemiyorum ama okuyorum telefondan sizi takip ediyorum. telefondan tek tek alıntı yapmak zor oluyor,bende sabah sabah girip telafi edeyim dedim:)
akşam kına vardı ama kilolarım yüzünden elbiseden çok çektim,mutsuzum
dün bi elbise aldım ama eylülde aldığım bir elbisenin içine girebildim diye mutlu mutlu onu giydim salak gibi ve darlıktan dolayı eteği tepeme çıktı resmen.
Bacaklarım dolma gibi olduğundan sürekli belimde toplanmaya çalışıyordu elbise,ben oynadıkça herkes eteğine dikkat et diye uyardı yaaa
ama iyide bişe var,dün bi elbise aldım; 38 beden:))) demekki bende incelme var. bunu yazın beğenmiştim ama almamıştım çok pahalıydı:) o zamanda 38 denemiştim şimdide 38 e gayet rahat grdim,hatta belde portluk var,daha terziye onu yaptıracam
bugün için aldığım elbise ise 3 beden:26:eskiden 1 beden alırdım vay halimeee
düzgün bir fotoğrafım olursa göstercem size:))
bugün bi daha zor girerim ama yarın yine burdayım inşallah
güzel gün boyuda ayaktasındır zaten süper olmuş hatta.21.04.2012
kahvaltı
omlet,domates,salatalık,nane,yeşil biber,bir dilim tam tahıllı ekmek,şekersiz çay,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin.
aralar ve öğle yok
16.00 gibi iskender yedim ama ekmeğinden 2 lokma aldım,döner ve salata desek daha doğru olur yani:)) ha bide yoğurt tabi
akşam kına vardı yemedim,gece gelince çay içtik ama şekersiz
bugün böyle bitti...
bunlarda benim beğendiklerim ama geç oldu oylayama sunmak için:)
saat 4 5 e kadar gelen olursa seçsin lütfen:))
hayırlı olsun tatlım.incelecez incelecez merak etme.gürkana baktınmı bu listeyide beğendim ben.hatta başladım bile.bu arada ben şişliğimi attım bile.şimdi eksiye düşmek niyetim.bakalım gürken amca modu bana yine yarıyacakmı?herkesin canı tatlı ister benmkide deli gbi ymeek yemek istedi regl öncesi
güzel gün boyuda ayaktasındır zaten süper olmuş hatta.
baştan 3.bayanı seciyorum.dağınık topuz cok moda bu aralar.kakülleride geriye bi yere saklar kuaförün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?