- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
hayırlı olsun tatlım.incelecez incelecez merak etme.gürkana baktınmı bu listeyide beğendim ben.hatta başladım bile.bu arada ben şişliğimi attım bile.şimdi eksiye düşmek niyetim.bakalım gürken amca modu bana yine yarıyacakmı?herkesin canı tatlı ister benmkide deli gbi ymeek yemek istedi regl öncesi
süpermiş becerikli gacısın vesselam:)ayyy 3. benimde favorim,ayrıca kuaför düşünmüyorum:) ben onların hepsini yaparım:) hepte kuaförde yapıldı sanarlar:))
bugün bizimkinide yap diyolarda uğraşamam dedim:)
dur bakim ben erkenden deneyim,güzel olmazsa kahküller değiştiririm.
olur tabe nnie olmasın.bide sebzeleri sebzelerle değiştirebilirsin evde olanlarla.o gruptan yiyeceklerle değiştirebilirsin.bakalım bu hafta 1 kilo şişliğim gitti 1 kiloda benden gitsede şu 68 leride görsem.işin ucunda takımdan atılmak var:)Baktım canım diyete;evet güzelde günü gününe uymak zor olmaz mı:26:
günleri değiştirsek olmaz mı:))
kızlar bugün akşam yemeğim baya erken oldu menümüde baya erken yazıyorum o yüzden:)
sabah:1 kase süt ve nesfit,1 haş yumurta,domates salatalık,maydanoz
ara:1 galeta
öğle:1 tabak pırasa,1 dilim ekmk,1 kase yoğurt
akşam:3 kaşık et,2 kaşık pilav,1 dilim fırında mücver
akşam 7 gibide bi meyve yerim oh mis:) şimdi salonda kimse yoksa spora inecem erkek günü ama yapmıyo onlar spor napım:).
kuzu ben dünü 2.günden başlamıştım.kaçamk var die,bugün3.günü yapıyorum.1 dilim ekmek yerine diyetisyenimin verdiği listeden 2 kaşık plavı değiştirdim.
bu arada celi nin misafirleri vardı kaçamakları vardı.ama takımda 4 etapta en çok kg yuda o vermiş kocaman kocaman tebrikler
misafirlikte olmana rağmen güzel olmuşo üzüm ckirdek faslı fazla olmamıştır umarım.
21.04.2012
kahvaltı
omlet,domates,salatalık,nane,yeşil biber,bir dilim tam tahıllı ekmek,şekersiz çay,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin.
aralar ve öğle yok
16.00 gibi iskender yedim ama ekmeğinden 2 lokma aldım,döner ve salata desek daha doğru olur yani:)) ha bide yoğurt tabi
akşam kına vardı yemedim,gece gelince çay içtik ama şekersiz
bugün böyle bitti...
kızlar kuzenimin düğünü var demiştim,o yüzdne gelemiyorum ama okuyorum telefondan sizi takip ediyorum. telefondan tek tek alıntı yapmak zor oluyor,bende sabah sabah girip telafi edeyim dedim:)
akşam kına vardı ama kilolarım yüzünden elbiseden çok çektim,mutsuzum
dün bi elbise aldım ama eylülde aldığım bir elbisenin içine girebildim diye mutlu mutlu onu giydim salak gibi ve darlıktan dolayı eteği tepeme çıktı resmen.
Bacaklarım dolma gibi olduğundan sürekli belimde toplanmaya çalışıyordu elbise,ben oynadıkça herkes eteğine dikkat et diye uyardı yaaa
ama iyide bişe var,dün bi elbise aldım; 38 beden:))) demekki bende incelme var. bunu yazın beğenmiştim ama almamıştım çok pahalıydı:) o zamanda 38 denemiştim şimdide 38 e gayet rahat grdim,hatta belde portluk var,daha terziye onu yaptıracam
bugün için aldığım elbise ise 3 beden:26:eskiden 1 beden alırdım vay halimeee
düzgün bir fotoğrafım olursa göstercem size:))
bugün bi daha zor girerim ama yarın yine burdayım inşallah
aaaahhh ah,neler neler hüpletmişsin:26:
bu günler mshvetti bizi....canlarım sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 dilimde peynir var içinde,salatalk,1 haş yumurta
ara:yarım elma,yarım ayva
ara:1 avuç ceviz
öğle:günde:1 paynirli sigara böreği(fırında,1kase makarna salatası,1 top yoğurtlu patates,1 küçük sütlüü tatlı,5 yaprak sarma
ara:1 elma
avm ye gittim sonra kızım ve annemle.baya bi dolaştık10 da geldik eve.akşam yemedim bişey.öğlen hepsini yemiş oldum zaten.sabahtan itibaren toplanmış bi zeynep görecceksiniz canlarım.yemin ediyorum hatta.10 kilom gidene kadar kaçamak yok.
tek tek bunları yapmak zor geliyor banakızlar google da yazarsanız 2 ayda 10 kilo verme gürkan kubilay die.bi liste cıkıyor onuda beğendim.
yine gezmelerdesin yaa.İyi geceler kizlar ben bugun bi arkadasimda kaldim
Sabah: zeytin peynir 2 dilim cig 2 dilim pismis sucuk 1 dilim beyaz ekmek 5 parca patates kroket
1 haslanmis yumurta
Oglen : kiymali bezelye yemegi ve pirinc pilavi
Aksam 1,5 kase kisir domates
Arkadasimla film izledik. İzlerken cilek uzum cekirdek sekersiz cay ve 1 tane kornetto yedim
Spor yok cunku alt kata ses giebilir yerler tahta
2 lt su
hemen foto geç canım bize.kızlar kuzenimin düğünü var demiştim,o yüzdne gelemiyorum ama okuyorum telefondan sizi takip ediyorum. telefondan tek tek alıntı yapmak zor oluyor,bende sabah sabah girip telafi edeyim dedim:)
akşam kına vardı ama kilolarım yüzünden elbiseden çok çektim,mutsuzum
dün bi elbise aldım ama eylülde aldığım bir elbisenin içine girebildim diye mutlu mutlu onu giydim salak gibi ve darlıktan dolayı eteği tepeme çıktı resmen.
Bacaklarım dolma gibi olduğundan sürekli belimde toplanmaya çalışıyordu elbise,ben oynadıkça herkes eteğine dikkat et diye uyardı yaaa
ama iyide bişe var,dün bi elbise aldım; 38 beden:))) demekki bende incelme var. bunu yazın beğenmiştim ama almamıştım çok pahalıydı:) o zamanda 38 denemiştim şimdide 38 e gayet rahat grdim,hatta belde portluk var,daha terziye onu yaptıracam
bugün için aldığım elbise ise 3 beden:26:eskiden 1 beden alırdım vay halimeee
düzgün bir fotoğrafım olursa göstercem size:))
bugün bi daha zor girerim ama yarın yine burdayım inşallah
kızımız becerikli de yani.ayyy 3. benimde favorim,ayrıca kuaför düşünmüyorum:) ben onların hepsini yaparım:) hepte kuaförde yapıldı sanarlar:))
bugün bizimkinide yap diyolarda uğraşamam dedim:)
dur bakim ben erkenden deneyim,güzel olmazsa kahküller değiştiririm.
kizlar her misafirlige gidince diyolarki aa ben diyet miyet anlamam baska zaman yap diyetini diyorlar, valla her gittigim yer boyle derse siserim bennn
yani taviyeniz varmi? mdem agiriyo bilmem ne sokùmuyto çunku cumle alem biliyo diyete oldugumu
bu arada dun arkadasimin 40 beden etegii giymek zorunda kaldim vee bol geldi yaa ay nasil sevindim anlatmamam. arkadasim bozuldu tabi
süpermiş becerikli gacısın vesselam:)
bende kendi kaş bıyık fön işimi hallediyom ama özel günlerde topuzu felan kuföre müracaat.
olur tabe nnie olmasın.bide sebzeleri sebzelerle değiştirebilirsin evde olanlarla.o gruptan yiyeceklerle değiştirebilirsin.bakalım bu hafta 1 kilo şişliğim gitti 1 kiloda benden gitsede şu 68 leride görsem.işin ucunda takımdan atılmak var:)
aralarıda yoğurt meyve yada bisküviyle değiştirebiliyorsun.
hmmm iyi fikir tabikızlar bugün akşam yemeğim baya erken oldu menümüde baya erken yazıyorum o yüzden:)
sabah:1 kase süt ve nesfit,1 haş yumurta,domates salatalık,maydanoz
ara:1 galeta
öğle:1 tabak pırasa,1 dilim ekmk,1 kase yoğurt
akşam:3 kaşık et,2 kaşık pilav,1 dilim fırında mücver
akşam 7 gibide bi meyve yerim oh mis:) şimdi salonda kimse yoksa spora inecem erkek günü ama yapmıyo onlar spor napım:).
kuzu ben dünü 2.günden başlamıştım.kaçamk var die,bugün3.günü yapıyorum.1 dilim ekmek yerine diyetisyenimin verdiği listeden 2 kaşık plavı değiştirdim.
ohhh maşallahkızlar sporumuda yaptım.40 dakka yürüdüm 220 ip atladım.meyve olarkta 1 portakal yedim:)
darısı yarına:)
bence gayet guzel tabi iskender çok yagli degilse :))
38 bdeene girmen ne harika yaa bend o gunleri bekliyorum insaallah canim z kaldi :)
yatili miosafirlikte olmama ragmen iyiydi bence canim ya arkadasim dahada zorladida yemedim
gözlemeeeBugunku menumude yazayim ben. Of cok karnim agriyo ya adet sancisi hsni cocuk olunca geciyodu? Yalannnn
Sabah: zeytin, peynir, domates salatalik, 3 kasik menemen 1,5 dilim ekmek sahane bir kahvaltiya davetliydim ve hic bisi yemedim cok sukur
Oglen: 1 ispanskli gozleme,
Aksama dogru; ceyrek tabak patates mantisi ( cerkezler himbil diyor)
6 dan sonra bisi yemedim
6-7 bardak su. Evde degildim cunku
Spor yok sancim var cunku
hemen foto bulup koyuyorum canımhemen foto geç canım bize.
kızımız becerikli de yani.
dün oğlum çok hastalandı. midesini üşütmüş.
bugün de felaket yoğundu.sabah 9-akşam 7 okuldaydım. veli toplantısı ve nlp eğitimi.
menülerim de salaktı. yazmak istemiyom kötü menü.
NLP de zayıflama konusunda anlatılanlar:
-buzdolabından gereksiz pideci vb. etiketler kalkıyor. çıtır fotolar konuyor.
-nefes önemli dedi, sürekli alınmasa da diyafram nefesini önerdi hocamız.
-"az yiyorum doyuyorum" düşüncesini kullanmıl kendisi zayıflarken.
-beyin hayal ve gerçeği fark edemezmiş. artık 1 lokma alıp 10 lokma yediğinizi düşünmek şeklinde bir uygulamaya dönüştürülebilir bu. yada su içip kola içtim diye düşünebilirsiniz. "zayıfmış" gibi davranarak beyni kodlayabilirsiniz(secret'ten)
-su içmeyenler için 1 yudum su içmek bile içimi ferahlatıyor diye kendinizi kodlayabilirsiniz.
-"kilo vermek istiyorum", " su içsem yarıyor" cümleleri yok. "zayıf kalmak istiyorum","yesem bile kilo almıyorum" veya " 60 KİLO OLMAK İSTİYORUM" demek lazım.
-3D kuralı kullanılabilir: yani düşüncenizi yöneterek olumlu düşünce ile olumlu Duygu ve olumlu Duygu sayesinde de olumlu Davranış geliştirme ilkesi kullanılabilir.
-uygulamalarınız 21 gün tekrar edilmeli ki kalıcı olsun
-daha önce de söylemiştim: the secret belgeselini 21 gün,yetmezse40 gün izlemeyi önerdi hocamız.
-bu konuda okunacak kitaplardan ilki Nil GÜN isimli bir bayanın kitabıymış. böyle konularda Türk yazarları tercih etmek gerektiğine inanoyorum. yabancı yazarların dedikleri bazen havada kalıyor. bizden birinin süzgecinden geçmesi çok önemli. hoş Mevlana'nın bir çok sözünü kullandı hocamız, kendimize dönmemi gerektiğini de gördüm bir kez daha.
6 saat sürdü bugün. yarına Allah kerim. yarın yeni bişiler kapmaya çalışırım bu kilo olayımız için.
bilmek değil uygulamak önemli tabi.
benim kaplangözü taşımı biliyosunuz onu çok takardım ki her elimi uzatınca görüp bana amacımı hatırlatsın diye,işe yarıyor. hep takcam artık.
canım sıkkın yarın bu nlp eğitimi yüzünden oğlumun gösterisini izleyemicem.
bu tarihi kim ayarladı nlp eğitimi için bilin bakalım: tabiki ben.
millet gelebilsin diye bu güne koyarken bu denli berbat bir gün seçtiğimi düşünememek beni mahvetti.
oğlumun okulunda da tören çok geç başlıyo.
üff bu annelik.
bişi değil eğitimde o kadar azız ki bırakıp oğlumu izlemeye gitsem aşikar belli olacak. hocaya ayıp yani.
Bende menümü paylaşayım kızlar;
Sabah:2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, az peynir
Öğle : Yok (kahvaltıyı sıkı yaptığım yemedim)
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 1 tabak yoğutlu biber ve patlıcan kızartması(1 kaşık zeytinyağı ile kızattım), 3-4 kaşık taze fasülye, Yarım dilim ekmek
Ara; Yeşil çay 3 tane kadar da diyet bisküvi
Bi iştah açılması var bende önüme ne konsa yeme havasındayım ne oldu bana bilmem, sırt göğüs ağrısıda cabası platesle rahatlamaya çalışıyorum kızlar 30 dk kadar da platesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?