Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Baktım canım diyete;evet güzelde günü gününe uymak zor olmaz mı:26:
günleri değiştirsek olmaz mı:))

süpermiş becerikli gacısın vesselam:)
bende kendi kaş bıyık fön işimi hallediyom ama özel günlerde topuzu felan kuföre müracaat.

Baktım canım diyete;evet güzelde günü gününe uymak zor olmaz mı:26:
günleri değiştirsek olmaz mı:))
olur tabe nnie olmasın.bide sebzeleri sebzelerle değiştirebilirsin evde olanlarla.o gruptan yiyeceklerle değiştirebilirsin.bakalım bu hafta 1 kilo şişliğim gitti 1 kiloda benden gitsede şu 68 leride görsem.işin ucunda takımdan atılmak var:)
aralarıda yoğurt meyve yada bisküviyle değiştirebiliyorsun.

kızlar bugün akşam yemeğim baya erken oldu menümüde baya erken yazıyorum o yüzden:)

sabah:1 kase süt ve nesfit,1 haş yumurta,domates salatalık,maydanoz

ara:1 galeta

öğle:1 tabak pırasa,1 dilim ekmk,1 kase yoğurt

akşam:3 kaşık et,2 kaşık pilav,1 dilim fırında mücver

akşam 7 gibide bi meyve yerim oh mis:) şimdi salonda kimse yoksa spora inecem erkek günü ama yapmıyo onlar spor napım:).

kuzu ben dünü 2.günden başlamıştım.kaçamk var die,bugün3.günü yapıyorum.1 dilim ekmek yerine diyetisyenimin verdiği listeden 2 kaşık plavı değiştirdim.

kızlar sporumuda yaptım.40 dakka yürüdüm 220 ip atladım.meyve olarkta 1 portakal yedim:)
darısı yarına:)

bu arada celi nin misafirleri vardı kaçamakları vardı.ama takımda 4 etapta en çok kg yuda o vermiş kocaman kocaman tebrikler

tesekkurler kaptanimm

misafirlikte olmana rağmen güzel olmuşo üzüm ckirdek faslı fazla olmamıştır umarım.

yok canim bir avuc uzum yedim , çekirdekte iki avuc kadar

bence gayet guzel tabi iskender çok yagli degilse :))

38 bdeene girmen ne harika yaa bend o gunleri bekliyorum insaallah canim z kaldi :)

aaaahhh ah,neler neler hüpletmişsin:26:

yatili miosafirlikte olmama ragmen iyiydi bence canim ya arkadasim dahada zorladida yemedim

kizlar her misafirlige gidince diyolarki aa ben diyet miyet anlamam baska zaman yap diyetini diyorlar, valla her gittigim yer boyle derse siserim bennn

yani taviyeniz varmi? mdem agiriyo bilmem ne sokùmuyto çunku cumle alem biliyo diyete oldugumu

bu arada dun arkadasimin 40 beden etegii giymek zorunda kaldim vee bol geldi yaa ay nasil sevindim anlatmamam. arkadasim bozuldu tabi

Bugunku menumude yazayim ben. Of cok karnim agriyo ya adet sancisi hsni cocuk olunca geciyodu? Yalannnn

Sabah: zeytin, peynir, domates salatalik, 3 kasik menemen 1,5 dilim ekmek sahane bir kahvaltiya davetliydim ve hic bisi yemedim cok sukur

Oglen: 1 ispanskli gozleme,

Aksama dogru; ceyrek tabak patates mantisi ( cerkezler himbil diyor)

6 dan sonra bisi yemedim

6-7 bardak su. Evde degildim cunku

Spor yok sancim var cunku

bu günler mshvetti bizi....

kızlar google da yazarsanız 2 ayda 10 kilo verme gürkan kubilay die.bi liste cıkıyor onuda beğendim.
tek tek bunları yapmak zor geliyor bana

yine gezmelerdesin yaa.

hemen foto geç canım bize.

kızımız becerikli de yani.

canım eteğe nasıl girdini ballandıra ballandıra anlat bence. hem çeneleri kapanır. hem de sen motive olursun o an önüne konanlar gözüne görünmez. ben de uygulayayım bunu.

dün oğlum çok hastalandı. midesini üşütmüş.

bugün de felaket yoğundu.sabah 9-akşam 7 okuldaydım. veli toplantısı ve nlp eğitimi.

menülerim de salaktı. yazmak istemiyom kötü menü.

NLP de zayıflama konusunda anlatılanlar:

-buzdolabından gereksiz pideci vb. etiketler kalkıyor. çıtır fotolar konuyor.
-nefes önemli dedi, sürekli alınmasa da diyafram nefesini önerdi hocamız.
-"az yiyorum doyuyorum" düşüncesini kullanmıl kendisi zayıflarken.
-beyin hayal ve gerçeği fark edemezmiş. artık 1 lokma alıp 10 lokma yediğinizi düşünmek şeklinde bir uygulamaya dönüştürülebilir bu. yada su içip kola içtim diye düşünebilirsiniz. "zayıfmış" gibi davranarak beyni kodlayabilirsiniz(secret'ten)
-su içmeyenler için 1 yudum su içmek bile içimi ferahlatıyor diye kendinizi kodlayabilirsiniz.
-"kilo vermek istiyorum", " su içsem yarıyor" cümleleri yok. "zayıf kalmak istiyorum","yesem bile kilo almıyorum" veya " 60 KİLO OLMAK İSTİYORUM" demek lazım.
-3D kuralı kullanılabilir: yani düşüncenizi yöneterek olumlu düşünce ile olumlu Duygu ve olumlu Duygu sayesinde de olumlu Davranış geliştirme ilkesi kullanılabilir.
-uygulamalarınız 21 gün tekrar edilmeli ki kalıcı olsun
-daha önce de söylemiştim: the secret belgeselini 21 gün,yetmezse40 gün izlemeyi önerdi hocamız.
-bu konuda okunacak kitaplardan ilki Nil GÜN isimli bir bayanın kitabıymış. böyle konularda Türk yazarları tercih etmek gerektiğine inanoyorum. yabancı yazarların dedikleri bazen havada kalıyor. bizden birinin süzgecinden geçmesi çok önemli. hoş Mevlana'nın bir çok sözünü kullandı hocamız, kendimize dönmemi gerektiğini de gördüm bir kez daha.

6 saat sürdü bugün. yarına Allah kerim. yarın yeni bişiler kapmaya çalışırım bu kilo olayımız için.
bilmek değil uygulamak önemli tabi.
benim kaplangözü taşımı biliyosunuz onu çok takardım ki her elimi uzatınca görüp bana amacımı hatırlatsın diye,işe yarıyor. hep takcam artık.

çok kullanılabilecek bir kaç şey daha

- ama kullanırken amadan önce olumsuz amadan sonra olumlu cümle gelmelidir. çünkü ama öncesindeki cümleyi siler. "şişkosunuz ama sizi seviyorum"
- "yapmam lazım" veya "-meli,-malı" kullanmak zorundalık hissettirir. onun yerine "yaparsam" kullanın. "bu hafta diyet yaparsam cumaya birinciyiz"

22.04.2012-21.Nis
prenses 0- 8
zeynep 4- 3
şule 0- 14
kuzu 8- 0
celi 3- 0
tulip 0- 3
pelis 0- 0

prenses 65kaptan farkı
şule 49
kuzu 45
tulip 34
celi 20
zeynep 18
pelis 9

7*5=35 her gün 5 mesaj lütfen

canım sıkkın yarın bu nlp eğitimi yüzünden oğlumun gösterisini izleyemicem.
bu tarihi kim ayarladı nlp eğitimi için bilin bakalım: tabiki ben.
millet gelebilsin diye bu güne koyarken bu denli berbat bir gün seçtiğimi düşünememek beni mahvetti.
oğlumun okulunda da tören çok geç başlıyo.
üff bu annelik.
bişi değil eğitimde o kadar azız ki bırakıp oğlumu izlemeye gitsem aşikar belli olacak. hocaya ayıp yani.

o zaman bu diyeti yarın başlamaya niyet edeyim:) bugün dengesiz beslendim,yani saat olarak tabi:)kaçamak yok:)

hmmm iyi fikir tabi ben uzun zamandır ne ekmek ne pilav yemiyorumamma etki ne onuda bilemiyorum:26:

kızlar sporumuda yaptım.40 dakka yürüdüm 220 ip atladım.meyve olarkta 1 portakal yedim:)
darısı yarına:)
ohhh maşallah

bence gayet guzel tabi iskender çok yagli degilse :))

38 bdeene girmen ne harika yaa bend o gunleri bekliyorum insaallah canim z kaldi :)

yatili miosafirlikte olmama ragmen iyiydi bence canim ya arkadasim dahada zorladida yemedim

ay canım bende çok sevindim,o aldığım elbisenin sanırım birazda kalıbı bol. Çünkü eskileri deniyorum onlarda 38,tamam giriyorum artık ammaaa nefessiz:))
neyse canım biara hiç giremiyodum,demekki değişiyor:))

gözlemeee
hemen foto geç canım bize.

kızımız becerikli de yani.
hemen foto bulup koyuyorum canım

geçmiş olsun canım
bunlar çok önemli bilgiler,ben ciddi şekilde inanıyorum bu şekilde çok şeyin değişeceğine

Hoca oğlundan önemli mi,bırak ona ayıp olsun

benim fotoğraf makinam bozuldu düğünde o yüzden pek düzgün foto yok ama arkadaşlardan kuzenlerden gelecek sonra :))inşallah yani

saçımıda bundan yaptım,arkayı bi parça açık bıraktım,çokda beğendiler,sen hangi kuaföre gittin yaa dediler:))genelde kimse kendini beğenmiyoduda:)
bizim buranın kuaförleri parayla çirkinleştirir insanları:)

22.04.2012
kahvaltı
domates,salatalık,1dilim peynir,birkaç zeytin

15.00
kebap ve salata çokkk az pidenin tadına baktım

gece 1 de 1 tabak tarhana çorbası

düğün ve kına dolayısıyla dengesiz bir haftasonuydu ama saat bazında dengesiz:) düğün pastasından bile yemedim yahu

8 adet,
herbiri 154 kalori
9,5 gram protein
21 gram karbonhidrat
3.4 gram yağ
Malzemeler
200 gram yulaf unu ya da gevreği
30 gram kakao
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
3 yumurta akı
300 gram muz püresi
1 tatlı kaşığı bal
100 ml. yağsız süt
1 tatlı kaşığı tarçın
Hazırlanışı:
Fırını 180 derecede 5 dakika ısıtın. Tarçın, yulaf ve kakaoyu karıştırın. Fındık ezmesini ekleyin. Yumurta akı, bal, muz püresini ve son olarak sütü azar azar karıştırarak eklemeye devam edin. Bir fırın kabına bıçak yardımı ile iyice düzeleyerek yayın ve 15 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra soğumasını bekleyin ve 8 eşit parçaya kesin.
Ama sekizini birden hüpletmeyin :))

Son düzenleme:

tatlim bence guzel bir menu , iyi tutuyorsun istahini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…