Menülerime gelince canlar saat olarak çok düzensiz oldu ama oldukça hafif tutmaya çalıştım sürekli peşinden koşturduğum için gelin hanımın acıktığmı farketmedim bile ne zaman ki popomun üstüne oturdum ahh acıkmışım dedim :))
Cumartesi;
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak çay, az peynir.
Öğlen: yok
Akşam: 1 porsiyon pideli köfte (pidelerinde 2 tane anca almışımdır eşimin tabağına atıverdim), 1 bardak ayran, salata
Gece: 4 tane fındık, az bi leblebi ( gece 3 te halen kız evinde olduğumuz için oğlan tarafının verdiği çerezden aldım :))
Pazar:
Sabah: 2 tane ufacık haşşaşlı, 1 bardak şerbet (şekersiz)
Akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 4 -5 kaşıkta nohutlu pilav, 1 dilim kadarda ekmek
Gece damat aklamaya gidincede 1 tane gül lokumu eşim sokuşturdu ağzıma.
Bide işin ilginç yanı. Gelinin kız kardeşi bizimle gelmiyeceği için o akşam vakti yalnız gidecekti kuaföre bizimle değildi yani.
Akşam salonda ne göreyim bozdurduğum topuzun aynısını ona yapmışlar. Aman ALLAH ım dedim. Düşünsenize nası bi rezillik olacaktı
dugun pestasindan yemedin mi kisss aferim sana
yani cok ucuz atlatmissin seker az daha pisti olcekmissin
Ay sorma peliscimm bi gördüm beynimden vurulmuşa döndüm. Yani topuz çok güzeldi ama ne o düğün için uygundu, ne de benim yüzüme yakıştı yani
kuzuuuuu essegin aklina karpuz kabugu sokmaaaaaa
Misafirlere dikkat canım,yaptığın ikramlardan koru kendini :))evettt guzel ve bol eksili bir hafta diliyorum hepinizeee
selam kizlar, dunku menumu de yazayim
sabah dukan krebi,peynir
ogle yumurtali peynir ve domatesli sandvic
ara yarim elma
aksam izgara et yanina cok bir kasik pilav
bugun ise
sabah dukan krebi cay ve peynir
ogle corba,salatalik domates
aksam firin posetinde tavuk yogurt
olarak planliyorum. hafta sonu spor yapamadim ama hep disardaydik bol bol yurudum. bugun 1 saat bisiklet yapcam zamanim kalirsa leslie de yaparim.persembe yatili misfirlerimiz geliyor 1 hafta kalacaklar, hazirlik yapmaliyim.
çok gobegin yok valla inceciksin masaallah.
çok güzel olmuşsun canmcım korse giydinmi:)
geç ama sadece corba.ama bu kadar ac olmakta nasıl olur bilemem.
)
simit ve yemeklerin miktarı çok gibi geldi bana. Bi tabak yemek ne yemeği olursa olsun çok gibi yaa:26: bütün yediklerimiz bi tabağa sığsa,yani yoğurdu pilavı köftesi ekmeği vs :) bi salatada dozu kaçırsak ne güzel olurkızlar akşam gelebilirmiyim bilemiyorum.çmenüceğizimi şimdikten yazym
sabah:1 dilim ekmekli tost,1 haş yumurta,1 bardak süt
ara:1 ayva
öğle:yarım tabak makarna,yarım tabak pırasa,yarım kase yoğurt,1 bardak yeşilcay
ara:2 dilim portakal,yarım simit ve dil peyniri,yarım paket nescafe,
öğleni ii tuttum akşam orda cozutmayım die.biraz uyuyum.dua edin cok kacırmayım.umarım sebze yapmıştır,en azından salata.
bu arada gürkan amcanın akşam yemeklerine dikkat ya et ya tahıl veriyo.onun beslenme tarsını öğrenmeye calışıyroum bakalım:)
hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar ben geldim
Düğünümüzü kazasız belasız sorunsuz şükür atlattık çok güzel geçti
Siz neler yaptınız bakim hemen geçmişe dönüp bakıyım ne var ne yok
aynen canım,'' aaa sen hakkaten baya kilo almışsın'' dediler sürekli.A
Keşkem giymeseydin tatlım. Bide şöyle bi izlenim olur bizlerde önceden giydiğin elbiseyi dökümlü halini gören insanlar, şimdi dar geldiğini görünce bu en yakınlarımız bile olsa(teyze hala amca neyse işte:) Aaaa hemen ne kadar kilo almışsın yani tamam aldık ta elbise hala girdiğine göre deli gibi de almamışız ama dimi abartmayı çok severler. En sinir olduğum şeyler bende günlük hayatımda karşılaşıyorum yani ondan dedim :13: Çook sinir bozucu bişey
Tebrik ederim canım gram gram gidiyo ama incele incele gidiyorsun. Bunu çıplak gözle ilk başta zor oluyo ama bi ufak bedenler giydiğimiz de içinde nasıl durduğumuzu görünce herşey ortaya çıkıyor. Mesala bende eskiden 38lere giremezdim bile, şimdi giriyorum ama çok dar geliyo ama giriyorum sonuçta :))) Ama hala tabiki de zamanım var üstüm milim milim inceliyo ama altım hala 42lerde duruyo kot alamıyorum onun yüzünden hazirana kadar beklemedeyim anacım ne yapim
Kalın bir satendi,astarı falanda gayet iyiydi,kendim kötü hissettirmedi hiç. Ayrıca ben aynada fotoğraftakinden daha iyisini görüyorum:)Çok güzel gözüküyorsun canım. Saten çok riskli bi kumaş ama burdan iyi gözüküyor :))
Bu yoğunluk içinde güzel atlatılmış şekerimMenülerime gelince canlar saat olarak çok düzensiz oldu ama oldukça hafif tutmaya çalıştım sürekli peşinden koşturduğum için gelin hanımın acıktığmı farketmedim bile ne zaman ki popomun üstüne oturdum ahh acıkmışım dedim :))
Cumartesi;
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak çay, az peynir.
Akşam: 1 porsiyon pideli köfte (pidelerinde 2 tane anca almışımdır eşimin tabağına atıverdim), 1 bardak ayran, salata
Gece: 4 tane fındık, az bi leblebi ( gece 3 te halen kız evinde olduğumuz için oğlan tarafının verdiği çerezden aldım :))
Pazar:
Sabah: 2 tane ufacık haşşaşlı, 1 bardak şerbet (şekersiz)
Akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 4 -5 kaşıkta nohutlu pilav, 1 dilim kadarda ekmek
Gece damat aklamaya gidincede 1 tane gül lokumu eşim sokuşturdu ağzıma.
Yalnız bu kuaförler beni deli etcek. Dün fotoğraf çekimi neyin kuaföre çok erken gittik. Elbisem dolayısıyla hafif şöyle genç işi bi topuz istedim. Adam da çok güzel bi topuz yaparım yaşından büyük göstermeyen neyin dedi. Bende peki dedim bide kararsızdım.
Bana süpriz olacakmış göstermiyoda, Allah'ım bi topuz yaptı yeminlen 35 yaşında gözükmediysem neyin. Bi moralim bozuldu eşimin huyunu biliyorum. Bu ne hal dicek. Bi olgun gözüktüm sinirimden ağlıcağım. Sonra hadii bozdurduk dedim düz fön çek üstü krabe olsun yeter dedim.
Hayatımda bi daha topuz mu ALLAH korusun
kuaforlerin boyle standart tarifleri vardir ya, adamin sacina yuzune kiyafetine bakmadan sumerbank yapmis da dagitmis gibi ayni nizam cikarir kadinlari, ayni renk ve stilde. kadina bakl kuaforunu tani
aynen canım,'' aaa sen hakkaten baya kilo almışsın'' dediler sürekli.
aldığım elbiseyi giysem sorun olmayacaktıda düşünemedim böyle olacağını. evde 5dk gezseydim yürüseydim anlardım ama acele giyip çıktım. Meğer üstümde durmuyor tepeme çıkıyomuşmeğerse içine her giydiğinin içinde durabilirsin diye bişey yokmuş
bende böyleym şimdilik,38'e giriyorum ammaaa içinde duramıyorum:) olsun kapanmaya başladı ya oda bi gelişme
belden aşağısı çok dolgun yaa,nasıl eriyecek off of
Kalın bir satendi,astarı falanda gayet iyiydi,kendim kötü hissettirmedi hiç. Ayrıca ben aynada fotoğraftakinden daha iyisini görüyorum:)
Bu fotoğraflar beni olduğumdan çirkin gösteriyor yahu(ünlü bahanesi:)
Aman şekerim bilmediğin kuaföre güven olmaz
maalesef böyle geline uyup bilmediğin yere gidince böyle oluyor,hoş benim bildiklerimde yanıltıyorda:)
ben kendi işimi kendim yapıyorum,ohh:)) fön oynadıkça bozulur,düğünler en iyisi topuz ya da at kuyruğu.
Hiç olmadı at kuyruğuna bi postiş tak gayet afilli durur:) al bi tane elinin altında dursun bencesaçını yapıştırıverip onu taksan bile kuaförden çıkmış gibi oluyor
He aynen yani standart topuz. kuaförde 2 tane bay eleman çalışıyor saç konusunda yani. Akşam hususi sordum saçını X kişi mi yaptı diye bana hayır diğeri dedi.Muhtemelen her kişiye aynısını yapıyorlar. Özellikle dağınık dedim yani iyi sıkı dememişim nasıl çıkarmışım bilmem
Aksilik işte canım neyse olan olmuş. Zayıflayınca elbiseyi gene giy görsünler
Aynen bende senin gibiyim. Alınca yüzüm dahil her bi tarafım şişiyor. verince ilk yüzüm gidiyo sonra karın kısmım. Daha aşağısını 38i bırak 40 bile şöyle azıcık bol gelecek şekilde oturtamadım anacım sımsıkı duruyo
Şu da bi gerçek fotoğraflarda biraz insanı tombul çıkartıyor. Bide beni çook olgun san ki ben ben değilim yane
Kuaförün bi tek makyajcısını beğendim. Diğer kısımları hiççzaten burda hiç biyer tanımıyom uyduk gittik işte neyseki gelin çok güzel oldu
Postiji düşünsem iyi olacak sanki
düşün tatlım,at kuyruğu çoğu yerde çok güzel durabiliyor.
ayrıca hiç bozulmuyor,hopla zıpla hala aynı:))Eki Görüntüle 398360 Eki Görüntüle 398361 Eki Görüntüle 398359
Çok güzellerde sanırım gerçek saç almak gerekiyor dimi kıvırcık, düz nasıl istersek yapabilelim diye kuaförlerde mi bulabilirim ki netten alsam rengi tutturabilir miyim ki :44:
fasülyeli salata
Eki Görüntüle 398364
bulgurlu cevizli salata
Eki Görüntüle 398365
yoğurtlu havuç salatası
Eki Görüntüle 398366
yoğurtlu közlenmiş biber ve patlıcan salatası
Eki Görüntüle 398367
yoğurtlu közlenmiş biber salatası
Eki Görüntüle 398368
yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Eki Görüntüle 398369
yoğurtlu börülce salatası
Eki Görüntüle 398370
cevizli kereviz salatası
Eki Görüntüle 398371
cevizli salata
Eki Görüntüle 398372
görüp almak daha iyi tabiki canım,kuaförler birazda kendilerie pay istiyorlar pahalı oluyor.
saç rengin nasıl?zor mu tutturulur?
benimki simsiyah gayet kolay oluyor:)
Karnımın acktığını hissediyorum ama yemicem yemicemmmm
altın karamel rengi canım ama biraz koyu kendi düğünüm için boyatmıştım. Ama sanırım kendi rengime kahverengiye dönecem. Ama aklımda hürrem kızılında kalmıyor değil hani
koyulaşırsa dönmesi çok zor oluyor,içinde kalmasın hürrem gibi gez bi süre:) oda tombul azıcık:)
postişi kesinlikle görerek alman gerekir bence bu saç rengiyle
Nette dolaştımda kendi rengim zaten yok yada netten anlaşılmıyo. KK'de önerilere neyin baktımda kesinlikle görerek daha iyi
Hürreme tombulluk yakışıyo ama yaa yada o kıyafetler içinde güzel duruyo bilemicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?