Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Halimizen memnun olmadığımıza göre bize yakışmıyor:) kötü örnek o kötü :))

en iyisi görerek al canım sen,nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulda ço uygun bulunabiliyormuş

Bize yakışmıyo sadece ona yakışıyo

Ben Bilecikte yaşıyorum burası küçük bi yer anca annemlere bursaya gittiğimde bakabilirim bakalım.

Eşim hiç hazetmez böyle şeylerden önce aklına karpuz kabığını sokmam lazım yoksa hayatta

Yupppiiii Mesaj panelimi sonunda yapabildim artık smilelerde gözüüyor resimde yükleyebilcem ayy pek bi sevindirik oldummm

Ben bugün ki menümü paylaşim kızlar
Sabah-Öğle: 2 dilim ekmek, biraz tavada yumurta, salça(ekmeklerin üzerine gelecek kadar), az biraz peynir
Akşam:1 tabak yoğurtlu, makarna
Ara: Nescafe

(Sabah-öğle yazmamın sebebi de Gece çok geç geldin anca öğlene yakın kalkabildim ondan böyle oldu

Spor olarakta 3 mil leslie

Son düzenleme:

çok dogru ya, bunlar hakikaten canan karatayin bangir bangir bagirip soyldigi seyler. Ama herkes kadina savas açti . Oysaki ne kadar dogru soyluyor. tesekkurler paylastigin için canim

canim 11 den sonraki kahvalti çok zararliymis kilo olarak donuyormus dikkatli ol

evet yaa sorma kotu oldu

kuaforunu degistir canim

kuaforunu degistir canim

Kızlar sonunda bi diyet listesi buldum kendime bugünden sonra bu listeyi takip etmeye çalışıcam.Bu ortalama 1100 kalori haftada 2 kilo felan gidermiş hadi bakalım bismillahhh
[TABLE="width: 424"]
[TR]
[TD]1. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 porsiyon meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]2. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]3. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 100 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]4. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 100 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 porsiyon meyve, 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]5. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve, 2 adet grisini
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 porsiyon meyve
Akşam : 100 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]6. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 100 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]7. GÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

aksam naptin merak ettim canim aksama kadarki guzell :)

aksam naptin merak ettim canim aksama kadarki guzell :)

selam ballarim bugun çok mutluyum çunkuuuuuuuuuuuu dun 40 beden bol gelince içine giremedigim 38 beden etegimi denedim ve olduuuuuuuuuuuuuu

ayy çok mutluyummmmmm hemde nasill, bu hafta iyi kilo veririm gibi hissediyorum

Menumu yazayim

sabah 9 : 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam tahilli ekmek, zytin, peynir, salatalik, 1 kupa yag yakici çay

oglen 3-4 : 4-5 tane mercimek koftesi, 1 dilim çizkek 1 kupa yag yakici çay

aksam hiç bisi yemedim. 1 lt su içtm. birazdanda spor yaparim ama suan çok açim heee

günaydınnn kızlar iyi haftalar

maşallah sayfamız baya ilerlemiş.geçmişe bakıp gelmem sürer biraz şimdilik hoşçakalın

felaketi bir kez daha görelim diye yazıyorum canlarım.
yani gelmeyen üyelerimiz de görülüyor. üzüldüm valla.
bu hafta mini takıma gerek olduğumu düünmüyorum. ne dersiniz

mini takımlara ayırmamıssın.gelmeyenleri ayrıldı canım.kalanlar katılımı olanlar bugun salı zaten cumaya yeniden grupları kurarız

geçen yıl gitmiştim herhangi bir problemim yoktu ama o zamandan beri al ver çok fazla oldu.haliyle yeni sorunlar ortaya çıkmıs olabilir diyetisyenim çok iyi ama oda cumartesi öğleye kadar çalışıyor bende haliyle gidemiyorum :44:

canım düğün nasıl geçti?umarım eğlenmişsindir menülerinde kaçamakların oldu mu?ilerleyen sayfalarda yazmıssındır belki ama yinede sorayım

aynen canım geçen zamana üzülüyorum.mayıs oldu ben 77 yim hala 4 etap sonra kimse kırılmasın üzülmesin.kendimde dahil.ya verelim kurtulalım yada bırakalım.boşuna vucudumuza bari eziyet etmeyelim :44:

sonuçların ne zaman çıkacak canım

ahh bu ortamlar mahvediyor bizi :44: gün facianıda atlattın artık kaçamak yok şu gürkan iyi gelir inşallah sana

şu gün olmasa günün ne kadar güzel olacakmıs ama toparlamıs olmanada sevindim

pilavla kısır aynı günde olmus ama arkadaşındaymıs yine iyi

canım inşallah dediğin gibi sabitleye sabitleye gidiyoruzdur bugunden itibaren spora devam hafta sonu yapamadım.sebeplerini yazarım geçmişi bitirince
takımdan da ben sorumlu sayılırım.menülerde o kadar felaket değildi diye hatırlıyorum bu felaket sonucu nasıl aldık bilemedim :44:

sen 38 bedensen kaç bedene düşmek istiyorsun :44: 38 iyidir kadına en çok yakışan beden bence

güzel iskenderi az zararla atlatmıssın

güzel canım

kızlar sporumuda yaptım.40 dakka yürüdüm 220 ip atladım.meyve olarkta 1 portakal yedim:)
darısı yarına:)

malesef insanlar öyle aslında bizi zor durumda bırakıyorlar farkında değiller..
diyetlerimizi yapıyoruz.aslında hepimiz inceliyoruz ama kg kaybımız neden yok.bunun sebebi olsa olsa spor.sıkılaşıyoruz ama yag kaybımız yok spor olmadıgı için :44:

sabahı süper atlatmıssın akşam bişiler yesen olurmus

geçmiş olsun oğlusuna inşallah en kısa sürede toparlar nlp tavsiyeleri altın değerinde teşekkürler

prenses 65kaptan farkı
şule 49
kuzu 45
tulip 34
celi 20
zeynep 18
pelis 9

7*5=35 her gün 5 mesaj lütfen

hergün 5 mesaja lütfen dikkat edin kızlar
ellerine kollarına sağlık sayımız yine azaldı üye bakayım

vays güzel yazmısım
genel anlamda bence güzel mesaj sayılarımız zeynep çoklu alıntı yapıyor pelis istanbuldaydı.diyetlerimizde sıkı tutarsak süper olacak

çok hoş olmussun canım elbisene bayıldım

düğün pastasını yemeden tutabilmişsen kendini süper süperr

prenses kizmada buna da bahanemi yazayim, ama ama ben izinliydim bu haftaaa ondan booleee oldu

yok kızmam canım sen izinliydin mazaretin var

menülerin güzel canım misafirlerin geldiğinde de kendini tutabilsen süper olur

bu menü güzel akşamı ne yaptın onu merak ediyorum :44:

düğün de kaçırırsın sanmıstım ama kaçmamıs güzel canım

güzel leslie de yapmıssın

tebrikler canım çok güzel gidiyorsun spor yaptınmı? ve akşam ne yedin :44:

kimseler yok yine saat 2 oldu topicte yalnızım

hafta sonu annem babam ablam geldi.ablam arkadaşlarım gelecek gece demişti meger kandırıyormus bizi.kardeşim gelecekmiş.1 hafta erken bırakmıslar çok yogun bir hafta sonuydu.kardeşimi görmeye geldi akrabalar.5 dk durmadım ama sporda yapamadım.tek kaçamagım 2 kaşık irmik helvası

o kadar yorgunlugumun yogunlugumun arasında tek sevindirici olan kardeşimin artık yanımda olması

sen yap da ise yararsa ben de buna baslarim tulipcim,hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…