Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler canim cok sevindim

yavrum zeyna dedigin hatun bir icim su benceee, keske bende oolee olsam cunku ben de yarimdunya dedikleri cinstenim,yurumuyor yuvarlaniyorum..

canim benim gozun aydin cok sevindim. ne guzel supriz olmustur simdi sana.. misfir agirlamak spordan beter yoruyor insani zaten hic uzulme yapamadim diye. kacamagin ise sana iyi gelecegini dusunuyorum ben,vucudunu kitlik psikolojisinden cikarir belki afiyet olsun

Aaaa eşin duymasın bu karpuz kabuğunu,ben neyim diyecek:))) asıl bu lafla kabuk düşecek aklına:)
Sen yavaaaş yavaş yer yap,ay şunlarda ne kadar güzeliben kendi saçıma uygununu bulamamki vs gibilerinden netten fotolara bak bak üzül. bursada kendi rengini bulunca tesadüfen,ay hiç bulamam sanıyodum ama varmış sevinciyle alıverdim dersin:) hevesli göründe kırmasın:)

çok dogru ya, bunlar hakikaten canan karatayin bangir bangir bagirip soyldigi seyler. Ama herkes kadina savas açti . Oysaki ne kadar dogru soyluyor. tesekkurler paylastigin için canim
Rica ederim celim

Ne güzel canım gözün aydın

Tamam tatlım sorumlusun ama ağzımıza bant yapıştıracak değilsin ya sen elinden geleni yapıyorsun,herkes kendi için yine kendi çabalayacak.
Burda bi takımız,aslında herkes birbirine karşı sorumlu

sen 38 bedensen kaç bedene düşmek istiyorsun :44: 38 iyidir kadına en çok yakışan beden bence

Canım 38'e girdim ama gel bana sor:)) bin pişman oldum ama önceden hiç giremiyordum içine ve fermuar kapatma mücedelesine sıra bile gelmiyordu ama şimdi hem giriyorum hem kapatıyorum.Bide içinde nefes alabildiğim günler gelirse tamamdır:)) Mesele girmekte değil yakıştırmaktaymış :)))
Yeni aldığım 38 beden elbiseninde sanırım kalıbı geniştir:)

çok hoş olmussun canım elbisene bayıldım

Çok teşekkür ederim canım

düğün pastasını yemeden tutabilmişsen kendini süper süperr

Tuttum tuttumtadına bile bakmadım

Gözün aydın canım,Allah başka ayrılık vermesin

yavrum zeyna dedigin hatun bir icim su benceee, keske bende oolee olsam cunku ben de yarimdunya dedikleri cinstenim,yurumuyor yuvarlaniyorum..

Ay Allah'da seni güldürsün
Hani zeyna biraz iyi kıyım ya,bide ben senelere savunma sporlarıyla uğraştım,öyle lakap gibi yapışmış:))
yoksa bi içim su tarafıyla demiyorlar zaten bana

Tebrik ederim canım yaa maaşallahın var hep böyle devam et az kaldı zafereBide canım senin boyun kaç

günaydınnn kızlar iyi haftalar

maşallah sayfamız baya ilerlemiş.geçmişe bakıp gelmem sürer biraz şimdilik hoşçakalın
İyi haftalar kaptanım umarım verimli bi hafta bizi bekliyordur

Troidlerine felan bence baktırmalısın bişeyler ters ama bende anlamadım :26:

canım düğün nasıl geçti?umarım eğlenmişsindir menülerinde kaçamakların oldu mu?ilerleyen sayfalarda yazmıssındır belki ama yinede sorayım
Düğünümüz çok güzeldi kaptanım. Yoruldum ama değdi gerçekten cık cık kaçamak neyin yapmadım yapmıcammmm

Bu hafta eşim gececi olduğu için bu hafta gündüz giremicem kaptanım :26:Sabahtanda hastaneye neyin gittik, eşimide işe yolladım anca oldu kaptanım

Kardeşinin erken gelmesine sevindim ne güzel sürpriz olmuş darısı 20 gün sonra bizim başımıza inşallah

ay ben dün o kadar çene yapıp ne yediğimi yazmamışım

kahvaltı
domates,salatalık,1dilim beyaz peynir,1dilim tam tahıllı ekmek,3-4 dilim sucuk
ara
türk kahvesi

akşam
menemen ve tam tahıllı ekmek

Ben bu taktiği deneyeyim canım bakarsın all diyebilir Sağol canım hiç beceremem böyle laf çevirtmesini herşeyi dann diye söylüyorum

ay ben dün o kadar çene yapıp ne yediğimi yazmamışım

kahvaltı
domates,salatalık,1dilim beyaz peynir,1dilim tam tahıllı ekmek,3-4 dilim sucuk
ara
türk kahvesi

akşam
menemen ve tam tahıllı ekmek

Öğlen yok sanırım canım. Bide akşam kaç dilim ekmek yedin menemenin yanına

kuzu gec bir kahvalti yapmis anlasilan tulipcim,hani nasil deniyorduuuu hah branc brunch

sağol canım benim hemde ne sürpriz oldu.geldiğine inanmakta güçlük çekiyorum

inşallah çıkar artık.bişeyler olsun artık ekside çıkayım cumaları ne olurrr

teşekkürler canım Allah inşallah hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerimizden
süpersin tadına bakmaman harika
şu ağzını bantlama fikri süpermiş mümkün olsa bantlarım

süpermiş

Ben bu taktiği deneyeyim canım bakarsın all diyebilir Sağol canım hiç beceremem böyle laf çevirtmesini herşeyi dann diye söylüyorum

Dan diye söyleyinde dan diye cevap veriyorlar işte:) alttan alttan yer yap önce,duygu sömürüsü.Ay çok güzel ama bulamamkiiii alamam kiii

Öğlen yok sanırım canım. Bide akşam kaç dilim ekmek yedin menemenin yanına

1dilim canım:)) ben artık 2 öğün yemeye çalışıyorum. Karatay hazırlık süreci:) tam anlamıyla olmuyor çünkü saatlerim uymuyor,1 ay kaldı okual sonra misss:))

kiz nerden bulun booolee zalim seyleri. bu kadar olur yani, ah insanoglu ah, yer yer siserken para odersin, 2 bacaginla yurumek dururken sekil alcam die yerde yuvarlanarak incelirsin

Valla öyleyiz canım,yorulmadan işimiz bitsin diye her türlü aleti alıyoruz her işi makinalara yapıyoruz. Bulaşığı makinaya yerleştirme makinasıda alırız yakında:)
sonra git oranı kaldır buranı kaldır,boş boş koş yerinde say:) deli gibiyiz ha:))
kuzu gec bir kahvalti yapmis anlasilan tulipcim,hani nasil deniyorduuuu hah branc brunch

düğün sonrası hepimiz yorgunduk canım,misafirlerde vardı erken uyandırmak istemedik,10 gibi kahvaltı yaptık.
Akşama kadar bişe yemediğimi saat 8 de farkettim:) can sıkıntısı acıktırmıyor

Dan diye söyleyinde dan diye cevap veriyorlar işte:) alttan alttan yer yap önce,duygu sömürüsü.Ay çok güzel ama bulamamkiiii alamam kiii
Ay evet dann diye olmassss deyip kestiriyo
1dilim canım:)) ben artık 2 öğün yemeye çalışıyorum. Karatay hazırlık süreci:) tam anlamıyla olmuyor çünkü saatlerim uymuyor,1 ay kaldı okual sonra misss:))

Hııı oldu madem canım güzelll

s
teşekkürler canım Allah inşallah hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerimizden
süpersin tadına bakmaman harika
şu ağzını bantlama fikri süpermiş mümkün olsa bantlarım

Bende bu ara harbiden bant var gibi zaten,canım hiçbişey istemiyor
Bari kilo açısından güldürsün yüzümü bu durum.

düğün sonrası hepimiz yorgunduk canım,misafirlerde vardı erken uyandırmak istemedik,10 gibi kahvaltı yaptık.
Akşama kadar bişe yemediğimi saat 8 de farkettim:) can sıkıntısı acıktırmıyor

Senin canın hala aynı şeye mi sıkılıyor canım :88:

smileylerin hayırlı olsun tatlım,gözün aydın kavuşmuşsun

ay sonunda canım yaa şöle bi araştırdım sitede benden başka aynı sorunu yaşayan var mı diye varmış konu bile açmışlar yani Ayarlardan oluyormuş ohh valla neşem yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…