selam ballarim bugun çok mutluyum çunkuuuuuuuuuuuu dun 40 beden bol gelince içine giremedigim 38 beden etegimi denedim ve olduuuuuuuuuuuuuu
ayy çok mutluyummmmmm hemde nasill, bu hafta iyi kilo veririm gibi hissediyorum
Menumu yazayim
sabah 9 : 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam tahilli ekmek, zytin, peynir, salatalik, 1 kupa yag yakici çay
oglen 3-4 : 4-5 tane mercimek koftesi, 1 dilim çizkek 1 kupa yag yakici çay
aksam hiç bisi yemedim. 1 lt su içtm. birazdanda spor yaparim ama suan çok açim heee
Misafirlere dikkat canım,yaptığın ikramlardan koru kendini :))
Tatlım kesinlikle ince değilimgöbek bel gibi çıkıntılarım az çünkü ben toptan kalınlaşıyorum. yanıma normal fizikte birini koysam daha iyi anlarsın:)
çizgi bozulmuyor ama çapım genişliyor benim:))
bel basen ölçülerimi alayımda ben bi,o rakamları paylaşınca incecik de sen bana :))
Orantılı olarak heryerden aynı anda kilo alıyorum,önce göbeğim çıkıyor sonra belim taşıyor muhabbeti pek yok bende.Hepberaber genişleyelim diyorlar sağolsun:))
İriyim iri,zeyna diyolar:)) kadın zerafeti yerine hem enine hem boyuna bir iri :))
kimseler yok yinesaat 2 oldu topicte yalnızım
hafta sonu annem babam ablam geldi.ablam arkadaşlarım gelecek gece demişti meger kandırıyormus bizi.kardeşim gelecekmiş.1 hafta erken bırakmıslarçok yogun bir hafta sonuydu.kardeşimi görmeye geldi akrabalar.5 dk durmadım ama sporda yapamadım.tek kaçamagım 2 kaşık irmik helvası
o kadar yorgunlugumun yogunlugumun arasında tek sevindirici olan kardeşimin artık yanımda olması
Aaaa eşin duymasın bu karpuz kabuğunu,ben neyim diyecek:))) asıl bu lafla kabuk düşecek aklına:)Bize yakışmıyo sadece ona yakışıyo
Ben Bilecikte yaşıyorum burası küçük bi yer anca annemlere bursaya gittiğimde bakabilirim bakalım.
Eşim hiç hazetmez böyle şeylerden önce aklına karpuz kabığını sokmam lazım yoksa hayatta
Rica ederim celimçok dogru ya, bunlar hakikaten canan karatayin bangir bangir bagirip soyldigi seyler. Ama herkes kadina savas açti . Oysaki ne kadar dogru soyluyor. tesekkurler paylastigin için canim
Ne güzel canım gözün aydınselam ballarim bugun çok mutluyum çunkuuuuuuuuuuuu dun 40 beden bol gelince içine giremedigim 38 beden etegimi denedim ve olduuuuuuuuuuuuuu
Menumu yazayim
sabah 9 : 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam tahilli ekmek, zytin, peynir, salatalik, 1 kupa yag yakici çay
aksam hiç bisi yemedim. 1 lt su içtm. birazdanda spor yaparim ama suan çok açim heee
canım inşallah dediğin gibi sabitleye sabitleye gidiyoruzdurbugunden itibaren spora devam hafta sonu yapamadım.sebeplerini yazarım geçmişi bitirince
takımdan da ben sorumlu sayılırım.menülerde o kadar felaket değildi diye hatırlıyorum bu felaket sonucu nasıl aldık bilemedim :44:
sen 38 bedensen kaç bedene düşmek istiyorsun :44: 38 iyidir kadına en çok yakışan beden bence
çok hoş olmussun canım elbisene bayıldım
düğün pastasını yemeden tutabilmişsen kendini süper süperr
hafta sonu annem babam ablam geldi.ablam arkadaşlarım gelecek gece demişti meger kandırıyormus bizi.kardeşim gelecekmiş.1 hafta erken bırakmıslarçok yogun bir hafta sonuydu.kardeşimi görmeye geldi akrabalar.5 dk durmadım ama sporda yapamadım.tek kaçamagım 2 kaşık irmik helvası
o kadar yorgunlugumun yogunlugumun arasında tek sevindirici olan kardeşimin artık yanımda olması
yavrum zeyna dedigin hatun bir icim su benceee, keske bende oolee olsam cunku ben de yarimdunya dedikleri cinstenim,yurumuyor yuvarlaniyorum..
selam ballarim bugun çok mutluyum çunkuuuuuuuuuuuu dun 40 beden bol gelince içine giremedigim 38 beden etegimi denedim ve olduuuuuuuuuuuuuu
Menumu yazayim
İyi haftalar kaptanım umarım verimli bi hafta bizi bekliyordurgünaydınnn kızlariyi haftalar
maşallah sayfamız baya ilerlemiş.geçmişe bakıp gelmem sürer birazşimdilik hoşçakalın
Troidlerine felan bence baktırmalısın bişeyler ters ama bende anlamadım :26:geçen yıl gitmiştim herhangi bir problemim yoktu ama o zamandan beri al ver çok fazla oldu.haliyle yeni sorunlar ortaya çıkmıs olabilirdiyetisyenim çok iyi ama oda cumartesi öğleye kadar çalışıyor bende haliyle gidemiyorum :44:
Düğünümüz çok güzeldi kaptanım. Yoruldum ama değdi gerçektencanım düğün nasıl geçti?umarım eğlenmişsindirmenülerinde kaçamakların oldu mu?ilerleyen sayfalarda yazmıssındır belki ama yinede sorayım
sen yap da ise yararsa ben de buna baslarim tulipcim,hadi kolay gelsin
Tavuklar bile sporda haydi kızlar sporaaaa
Ben bu taktiği deneyeyim canım bakarsın all diyebilirAaaa eşin duymasın bu karpuz kabuğunu,ben neyim diyecek:))) asıl bu lafla kabuk düşecek aklına:)
Sen yavaaaş yavaş yer yap,ay şunlarda ne kadar güzeliben kendi saçıma uygununu bulamamkivs gibilerinden netten fotolara bak bak üzül. bursada kendi rengini bulunca tesadüfen,ay hiç bulamam sanıyodum ama varmış sevinciyle alıverdim dersin:) hevesli göründe kırmasın:)
ay ben dün o kadar çene yapıp ne yediğimi yazmamışım
kahvaltı
domates,salatalık,1dilim beyaz peynir,1dilim tam tahıllı ekmek,3-4 dilim sucuk
ara
türk kahvesi
akşam
menemen ve tam tahıllı ekmek
Ben bu taktiği deneyeyim canım bakarsın all diyebilirSağol canım hiç beceremem böyle laf çevirtmesini herşeyi dann diye söylüyorum
Öğlen yok sanırım canım. Bide akşam kaç dilim ekmek yedin menemenin yanına
kuzu gec bir kahvalti yapmis anlasilan tulipcim,hani nasil deniyorduuuu hah brancbrunch
canim benim gozun aydin cok sevindim. ne guzel supriz olmustur simdi sana.. misfir agirlamak spordan beter yoruyor insani zaten hic uzulme yapamadim diye. kacamagin ise sana iyi gelecegini dusunuyorum ben,vucudunu kitlik psikolojisinden cikarir belki afiyet olsun
Ne güzel canım gözün aydın
Tamam tatlım sorumlusun ama ağzımıza bant yapıştıracak değilsin yasen elinden geleni yapıyorsun,herkes kendi için yine kendi çabalayacak.
Burda bi takımız,aslında herkes birbirine karşı sorumlu
Canım 38'e girdim ama gel bana sor:)) bin pişman oldumama önceden hiç giremiyordum içine ve fermuar kapatma mücedelesine sıra bile gelmiyordu ama şimdi hem giriyorum hem kapatıyorum.Bide içinde nefes alabildiğim günler gelirse tamamdır:)) Mesele girmekte değil yakıştırmaktaymış :)))
Yeni aldığım 38 beden elbiseninde sanırım kalıbı geniştir:)
Tuttum tuttumtadına bile bakmadım
Gözün aydın canım,Allah başka ayrılık vermesin
Ben bu taktiği deneyeyim canım bakarsın all diyebilirSağol canım hiç beceremem böyle laf çevirtmesini herşeyi dann diye söylüyorum
Öğlen yok sanırım canım. Bide akşam kaç dilim ekmek yedin menemenin yanına
kiz nerden bulun booolee zalim seyleri. bu kadar olur yani, ah insanoglu ah, yer yer siserken para odersin, 2 bacaginla yurumek dururken sekil alcam die yerde yuvarlanarak incelirsin
kuzu gec bir kahvalti yapmis anlasilan tulipcim,hani nasil deniyorduuuu hah brancbrunch
Ay evet dann diye olmassss deyip kestiriyoDan diye söyleyinde dan diye cevap veriyorlar işte:) alttan alttan yer yap önce,duygu sömürüsü.Ay çok güzel ama bulamamkiiii alamam kiii
1dilim canım:)) ben artık 2 öğün yemeye çalışıyorum. Karatay hazırlık süreci:) tam anlamıyla olmuyor çünkü saatlerim uymuyor,1 ay kaldı okual sonra misss:))
s
teşekkürler canım Allah inşallah hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerimizden
süpersin tadına bakmaman harika
şu ağzını bantlama fikri süpermiş mümkün olsa bantlarım
Ay evet dann diye olmassss deyip kestiriyo
Hııı oldu madem canım güzelll
düğün sonrası hepimiz yorgunduk canım,misafirlerde vardı erken uyandırmak istemedik,10 gibi kahvaltı yaptık.
Akşama kadar bişe yemediğimi saat 8 de farkettim:) can sıkıntısı acıktırmıyor
smileylerin hayırlı olsun tatlım,gözün aydın kavuşmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?