- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Senin canın hala aynı şeye mi sıkılıyor canım :88:
Evet ama artık fazlası var eksiği yok
Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş
Evet ama artık fazlası var eksiği yok
Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş
ah be tatlim, benim de bu konuda yaram var o yuzden sana bisi soylemeyeyim diye tutuyordum kendimi ama catliycam soylemezsem... evlendikten sonra degisir klisesini direkt cope atabilirsin. ve insan bir kisiyle evlenmiyor kendini soyutlasan da yinede herseyden kacamiyorsun ve bazi seyleri hazmetmek gercekten buyuk bir mide gerektiriyor .. allahtan benimki cop konteyniri gibi
Sulu ne ki celicim :44:Menün iyiBende menumu yazayim
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta
Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli
Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmk,omlet,peynir,domates
ara:1 kepce corba
öğle:1 kepce corba,4 kaşık makarna,salata,1 tane küçük patates,azcık et,
ara:komşuda 1 küçük açma,1 fındık kurabiye,1 otlu çörek,domates,1 parca peynir
akşam:1 kivi,1 salatalık
akşam aramda 4 bisküvi vardı.onları onun yerine saysak olmazmı:)
canlarım tüm geçmişi okudum ama pc donduğu için sectiklerim geri gitti
dün akşamı merak etmişsiniz.dün gitmeden önce 30 dakka yürüyüp.120 ip atladım.
yemektedeyuh bana)1 tabak kayseri mantısı,1 kase pilav,2 sandal köfte,salata,5 srma
ara:1 dilim revani
Bayağı kamufle etcek kıyafet bulmuşsun canım yalnız kıyafete bayıldım resmen kurtarıcı yaniEki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225
:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
Açma, kurabiye, çörek
İnanmıyorum zeynepcim sana yaaBide öğleni epey iyi tutmuştun akşam kendini kaybetmişsin resmen 1 tabak mantı bide 1 kase pilav aaa bide sarması var ne diyim ki ne diyim yani
Bayağı kamufle etcek kıyafet bulmuşsun canım yalnız kıyafete bayıldım resmen kurtarıcı yaniGördüğüm kadarı ile bacaklar hiçte tombul neyin değil valla hoş duruyorsun Bu tarz bişey bende alsam iyi olcek Ama bu tarz şeyler bende epey kısa duruyo uff ona da eşim izin vermiyo gerçi çok kısa bende giyemiyorum ahh ahhh
Elbise çok güzel canım çok da iyi görünüyorsun maaşallah diyimdoğrusu benm eşimde baya bırbırlanacaktıda.son anda yırttım ama törene gelmedi küsüştük azcık:)altına koyu renk corap almıştım sabah giydim ama kaçtı:)açık renk ve topukluyla biraz fena oldu ama napıyım cok beğendim bu elbiseyi:)
Elbise çok güzel canım çok da iyi görünüyorsun maaşallah diyimİddealı bi elbise eşine hak veriyorum yani
Bide foto yüklemek istiyorum ama nası yapıcam ben şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?