Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ama artık fazlası var eksiği yok

Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş

Unut diyemem sana yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Ama sözlünü diyeyim, seviyorsan evlilik olduktan sonra herşeyin düzeleceğine inanıyorsan en azından unutmuş gibi yapsan, ne kendini yıprat nede sözlünü Ne desem bilemiyorum canım ALLAH yardımcın olsun bu dönemler çok kritik illa ki oluyor işte

Evet ama artık fazlası var eksiği yok

Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş

ah be tatlim, benim de bu konuda yaram var o yuzden sana bisi soylemeyeyim diye tutuyordum kendimi ama catliycam soylemezsem... evlendikten sonra degisir klisesini direkt cope atabilirsin . ve insan bir kisiyle evlenmiyor kendini soyutlasan da yinede herseyden kacamiyorsun ve bazi seyleri hazmetmek gercekten buyuk bir mide gerektiriyor.. allahtan benimki cop konteyniri gibi

Bende menumu yazayim

Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta

Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli

Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu

calicim ben seni arkadaş listeme ekledimde fotolarıma bakabilin die 4.takımı ekledim.bi bakabilirmisin en son paylaştığım fotolar görünüyormu sana

bu konuda katılıyorum sana tatlım.aileyle evlenmiyorum ben diosun ama öle olmuyor işte.onlardan da tamamen soyutlamıyorsun .yüzyüze bakıyorsun ve her defasında onlar aklına geliyor.zaten tavırlarıda değişmiyor aynı.eşim destek olsa kaç yazar .varlıkları yetiyor onların

canlarım tüm geçmişi okudum ama pc donduğu için sectiklerim geri gitti

dün akşamı merak etmişsiniz.dün gitmeden önce 30 dakka yürüyüp.120 ip atladım.

yemektedeyuh bana)1 tabak kayseri mantısı,1 kase pilav,2 sandal köfte,salata,5 srma

ara:1 dilim revani

prensesim gözün aydın tatlım kardeşin gelmiş.herşey cok daha güzel olacak artık.onlayken en azından yemek yapıp yemeye başlıcaksın..

celi süper gidiyorsun tatlım.menüler gayette güzel.

kuzu sende baya az yiyorsun bu hafta umarım ters etkiş etmez menülerin.

bugünki menüm:

sabah:1 dilim ekmk,omlet,peynir,domates

ara:1 kepce corba

öğle:1 kepce corba,4 kaşık makarna,salata,1 tane küçük patates,azcık et,

ara:komşuda 1 küçük açma,1 fındık kurabiye,1 otlu çörek,domates,1 parca peynir

akşam:1 kivi,1 salatalık

akşam aramda 4 bisküvi vardı.onları onun yerine saysak olmazmı:)

Son düzenleme:

Açma, kurabiye, çörek

İnanmıyorum zeynepcim sana yaa Bide öğleni epey iyi tutmuştun akşam kendini kaybetmişsin resmen 1 tabak mantı bide 1 kase pilav aaa bide sarması var ne diyim ki ne diyim yani

kızlar özele ekleyim fotoları yüzü karalamayım dedimde.oldumu olmadımı die kimseye soramayınca bende korktum geri sildim.yüzü kamufle ederek buraya verdim:)

Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225

:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
Bayağı kamufle etcek kıyafet bulmuşsun canım yalnız kıyafete bayıldım resmen kurtarıcı yani Gördüğüm kadarı ile bacaklar hiçte tombul neyin değil valla hoş duruyorsun Bu tarz bişey bende alsam iyi olcek Ama bu tarz şeyler bende epey kısa duruyo uff ona da eşim izin vermiyo gerçi çok kısa bende giyemiyorum ahh ahhh

doğrusu benm eşimde baya bırbırlanacaktıda.son anda yırttım ama törene gelmedi küsüştük azcık:)altına koyu renk corap almıştım sabah giydim ama kaçtı:)açık renk ve topukluyla biraz fena oldu ama napıyım cok beğendim bu elbiseyi:)

Elbise çok güzel canım çok da iyi görünüyorsun maaşallah diyim İddealı bi elbise eşine hak veriyorum yani

Bide foto yüklemek istiyorum ama nası yapıcam ben şimdi :26:

İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:

Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık

Elbise çok güzel canım çok da iyi görünüyorsun maaşallah diyim İddealı bi elbise eşine hak veriyorum yani

Bide foto yüklemek istiyorum ama nası yapıcam ben şimdi :26:

canm konuyu cevapla yazdıktan sonra.üst tarafta yazı karakterini felan ayarladığın küçük ikonlar var.image yada foto yazıyo ordan halledebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…