yaptım yaptım canımmmcanm konuyu cevapla yazdıktan sonra.üst tarafta yazı karakterini felan ayarladığın küçük ikonlar var.image yada foto yazıyo ordan halledebilirsin:)
süpermiş canm,65le de gayet iyisin.amac en cıtır olmak:)Eki Görüntüle 399242 Eki Görüntüle 399243
İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:
Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık
süperrrrrfotolarıda yüklemeyi de becerdimmm
Evett 60ları görmek istiyorum artıksüpermiş canm,65le de gayet iyisin.amac en cıtır olmak:)
kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm
neyse pazartesi önce oğlumu izledim sonra hızla kursa yetiştim.Hoca oğlundan önemli mi,bırak ona ayıp olsun
çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyibenim fotoğraf makinam bozuldu düğündeo yüzden pek düzgün foto yok ama arkadaşlardan kuzenlerden gelecek sonra :))inşallah yani
Eki Görüntüle 397885
saçımıda bundan yaptım,arkayı bi parça açık bıraktım,çokda beğendiler,sen hangi kuaföre gittin yaa dediler:))genelde kimse kendini beğenmiyoduda:)
bizim buranın kuaförleri parayla çirkinleştirir insanları:)
Eki Görüntüle 397886
valla ağzıma ilk gelen inceldiği yerden kopsun oldu istemsizEvet ama artık fazlası var eksiği yok
Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş
burda erkeğin rolü çok önemli bence. erkek seni koruyorsa bişi yapamazlar. arada duvar gibi o var. anca öte yanından bakarlar, kendilerince bişier yaparlar.bu konuda katılıyorum sana tatlım.aileyle evlenmiyorum ben diosun ama öle olmuyor işte.onlardan da tamamen soyutlamıyorsun .yüzyüze bakıyorsun ve her defasında onlar aklına geliyor.zaten tavırlarıda değişmiyor aynı.eşim destek olsa kaç yazar .varlıkları yetiyor onların
canm ya bırakma bizi iş yerindeki hareketlilikle spor aynı şeyler deil dediğin gibi.spor tempolu ve en az 1 saat oluyor sende.şişlikte olabilir yerleşmeden geri vermeye bak.kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm
süper bi menü bayıldımmmmMenümü de paylaşayım kızlar
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal tavada yumurta
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurt
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, Yoğurt, 1 dilim ekmek
Spor olarak da 40 dk yürüyüşüm var:103:
neyse pazartesi önce oğlumu izledim sonra hızla kursa yetiştim.
tam bir anne gibi.
çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyi
valla ağzıma ilk gelen inceldiği yerden kopsun oldu istemsiz
ama kimle olursan ol sabır işi bu işler.
öyle yap böyle yap demeyle olmuyor yani.
nlp bu denge kurma konusunda süper. resmen oynuyosun.
uygulamaya çalışıyorum artık ama eski alışkanlıklar pat diye de değişmiyor.
burda erkeğin rolü çok önemli bence. erkek seni koruyorsa bişi yapamazlar. arada duvar gibi o var. anca öte yanından bakarlar, kendilerince bişier yaparlar.
ama erkek arada yoksa vay haline kim kurtarabilir seni bunların elinden?
durumumu kısaca özetlemek gerekirse 23 yaşındayım 163 boy 65 kg üni son sınıf öğrencisiyim 1 haziranda balom var en az 60 kg olmalıyım bunun için hısrlıyım azmettim ama desteğe de ihtiyacım var elimden geleni yapmaya çalışıcam kilo geçmişime bakarsak kendimi hatırlayabildiğim en zayıf halim 57di 5-6 yıl önce genelde 60-63 civarı seyrederdim 57ye düşünce bile isteyerek kilo almış 60 olmuştum, balık et tarzım diyebiliriz:) ünide 1. sınıfın sonunda 62 den 76ya çıkmıştım hayatımın şoku oldu tartıda gördüğüm en yüksek rakamdı o süreçte pkolu olduğumu öğrendim çeşitli kilo alıp vermelerle şuanda 65 kiloyum ve bana 1 ayda 5 -7kilo verdirecek kadar desteklicek bi takım arıyorum :)
geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlaryeni birini davet ettim
Troidlerine felan bence baktırmalısın bişeyler ters ama bende anlamadım :26:
Düğünümüz çok güzeldi kaptanım. Yoruldum ama değdi gerçektencık cık kaçamak neyin yapmadım yapmıcammmm
Bu hafta eşim gececi olduğu için bu hafta gündüz giremicem kaptanım :26:Sabahtanda hastaneye neyin gittik, eşimide işe yolladım anca oldu kaptanım
Kardeşinin erken gelmesine sevindim ne güzel sürpriz olmuş darısı 20 gün sonra bizim başımıza inşallah
ay ben dün o kadar çene yapıp ne yediğimi yazmamışım
kahvaltı
domates,salatalık,1dilim beyaz peynir,1dilim tam tahıllı ekmek,3-4 dilim sucuk
ara
türk kahvesi
akşam
menemen ve tam tahıllı ekmek
Valla öyleyiz canım,yorulmadan işimiz bitsin diye her türlü aleti alıyoruz her işi makinalara yapıyoruz. Bulaşığı makinaya yerleştirme makinasıda alırız yakında:)
sonra git oranı kaldır buranı kaldır,boş boş koş yerinde say:) deli gibiyiz ha:))
düğün sonrası hepimiz yorgunduk canım,misafirlerde vardı erken uyandırmak istemedik,10 gibi kahvaltı yaptık.
Akşama kadar bişe yemediğimi saat 8 de farkettim:) can sıkıntısı acıktırmıyor
Evet ama artık fazlası var eksiği yok
Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş
Bende menumu yazayim
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta
Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli
Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
calicim ben seni arkadaş listeme ekledimde fotolarıma bakabilin die 4.takımı ekledim.bi bakabilirmisin en son paylaştığım fotolar görünüyormu sana
canlarım tüm geçmişi okudum ama pc donduğu için sectiklerim geri gitti
dün akşamı merak etmişsiniz.dün gitmeden önce 30 dakka yürüyüp.120 ip atladım.
yemektedeyuh bana)1 tabak kayseri mantısı,1 kase pilav,2 sandal köfte,salata,5 srma
ara:1 dilim revani
bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmk,omlet,peynir,domates
ara:1 kepce corba
öğle:1 kepce corba,4 kaşık makarna,salata,1 tane küçük patates,azcık et,
ara:komşuda 1 küçük açma,1 fındık kurabiye,1 otlu çörek,domates,1 parca peynir
akşam:1 kivi,1 salatalık
akşam aramda 4 bisküvi vardı.onları onun yerine saysak olmazmı:)
geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225
:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
doğrusu benm eşimde baya bırbırlanacaktıda.son anda yırttım ama törene gelmedi küsüştük azcık:)altına koyu renk corap almıştım sabah giydim ama kaçtı:)açık renk ve topukluyla biraz fena oldu ama napıyım cok beğendim bu elbiseyi:)
Eki Görüntüle 399242 Eki Görüntüle 399243
İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:
Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık
baktırsam iyi olacak sanırım :44: düğünün güzel geçmesine sevindim
tamam canım fırsatın oldukça gel takımı bırakma
sizleride Allah kavuştursun inşallah sağ salim
az ama geç kahvaltı olunca bişey diyemedim.güzel
makineye yerleştirme değilde makineden raflara yerleştirme makinesi yapsalar ilk ben alırımnefret ettiğim işlerden biri..5 dakikada bitiyor ama yinede zulum geliyor bana
canım çok iyi düşün iyi karar ver.ben 20 yaşındaydım bazı şeyleri göremedim sen daha iyi görürsün.daha iyi bilirsin
güzel menü.ramen çok kalorili değilse tabi
bende ekledim takımısenin fotolarını göremedim ama :44:
yürüyüş güzel ip güzel
kız ben bu hafta kaçamak istemiyorum diyorum sen full kaçamaklı menüyle geliyorsun2 gün var toparlan şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?