Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpermiş canm,65le de gayet iyisin.amac en cıtır olmak:)
fotolarıda yüklemeyi de becerdimmm
süperrrrr

kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm

Şişlik olabilir mi ka acaba :26:Şimdi bi düzen oturtuyoruz ve birden dikkatsizde yemeye başladığımızda ertesi gün hemen tartıya yansır yani bende öyle oluyo Bozma hemen moralibi biraz dikkat ederek hemen bir çırpıda verirsin canım

Menümü de paylaşayım kızlar

Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal tavada yumurta

Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurt

Ara: 4 tane diyet bisküvi

Akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, Yoğurt, 1 dilim ekmek

Spor olarak da 40 dk yürüyüşüm var:103:

Hoca oğlundan önemli mi,bırak ona ayıp olsun
neyse pazartesi önce oğlumu izledim sonra hızla kursa yetiştim.
tam bir anne gibi.
çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyi

günaydın
pazartesi kursum yine çok uzadı akşam mahvolmuştum 3 saat uykuyla günü geçirince
dün de çok yoğun geçti.
ancak bugün burdayım.

Evet ama artık fazlası var eksiği yok

Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş
valla ağzıma ilk gelen inceldiği yerden kopsun oldu istemsiz
ama kimle olursan ol sabır işi bu işler.
öyle yap böyle yap demeyle olmuyor yani.
nlp bu denge kurma konusunda süper. resmen oynuyosun.
uygulamaya çalışıyorum artık ama eski alışkanlıklar pat diye de değişmiyor.

burda erkeğin rolü çok önemli bence. erkek seni koruyorsa bişi yapamazlar. arada duvar gibi o var. anca öte yanından bakarlar, kendilerince bişier yaparlar.
ama erkek arada yoksa vay haline kim kurtarabilir seni bunların elinden?

canm ya bırakma bizi iş yerindeki hareketlilikle spor aynı şeyler deil dediğin gibi.spor tempolu ve en az 1 saat oluyor sende.şişlikte olabilir yerleşmeden geri vermeye bak.
süper bi menü bayıldımmmm
neyse pazartesi önce oğlumu izledim sonra hızla kursa yetiştim.
tam bir anne gibi.

çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyi

süper anne:)en güzelini yapmışsın ne hayattan geri kalmışsın ne oğluşundan:)

arada o var doğru ama ilk fırsatta o olmayınca sokuveriyolar.o yüzden hiç ayrı odaya bile geçmiycen:)gayette resmi senli benli.hı bide sanmıyorum ki kaynanasıyla yada geliniyle pproblem yaşamıyan bi kadın olsun.o yüzden gerçekci bakıp kabul edecen ama kendinide savunmaya almayı bilecen.yoksa cıssss

yeni birini davet ettim

baktırsam iyi olacak sanırım :44: düğünün güzel geçmesine sevindim
tamam canım fırsatın oldukça gel takımı bırakma
sizleride Allah kavuştursun inşallah sağ salim

az ama geç kahvaltı olunca bişey diyemedim.güzel

makineye yerleştirme değilde makineden raflara yerleştirme makinesi yapsalar ilk ben alırım nefret ettiğim işlerden biri..5 dakikada bitiyor ama yinede zulum geliyor bana

Evet ama artık fazlası var eksiği yok

Aileye laf söyletmeyince artık bozuşmaya başladık,bizde kopuyoruz yavaş yavaş

canım çok iyi düşün iyi karar ver.ben 20 yaşındaydım bazı şeyleri göremedim sen daha iyi görürsün.daha iyi bilirsin

Bende menumu yazayim

Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta

Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli

Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu

güzel menü.ramen çok kalorili değilse tabi

calicim ben seni arkadaş listeme ekledimde fotolarıma bakabilin die 4.takımı ekledim.bi bakabilirmisin en son paylaştığım fotolar görünüyormu sana

bende ekledim takımı senin fotolarını göremedim ama :44:

yürüyüş güzel ip güzel

kız ben bu hafta kaçamak istemiyorum diyorum sen full kaçamaklı menüyle geliyorsun 2 gün var toparlan şekerim

Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225

:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)

maşallahh canım pek tatlısın elbisen çok yakışmıs sana.altına açık renk çorap güzel durmus.gayet hoşsun.bacaklarında falan fazlalık yok.ama böyle revani,mantı ve pilavı aynı günde yersen ne olur bilemiyorum

şimdi sen o zaman 2. fotodaki gibisin o zaman çok az fazlan var.onuda versen fıstık olacaksın fıstık

prensesim biliyom yasak kacamak ama hep önüme geliyo.normalde dur derimde reglden dolayı heralde o düğmem bozulmuş:)
bu arada fotoları sayfaya koydum.başlkalarıda görürmü die emin olamadım.yüzleri kamufle etmemiştimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…