Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
hoşgeld,n tatlım.bende zeynep 27 yaşındayım.3 yaşında bi kızım var.19 kilo fazlam vardı 1 kasımda başladığımda.şu an 9 kaldı.inşallah hep beraber verecez fazlalıklarımızı cıtır olcez:)

var var prensesim ben fotolarda gördkce sinir oluyorum.misafirliğe gittiğim arkadaşım sofrada tabağıma koymuyor yemekleri o yüzden ititraz hakkım olamdı.kızım yüzündende sofradan kalkamadım.tabağıma konmuş diede yok yemem diemedim ayıp olur die.lüpletiverdim hepsini birden.zayıflayana kadar misafrliklere ara verecem dicem ama haftasonu arkadaşımın ablasına gidcez.yine ev ici.ama bu defa en azından caya die ikna edecemki yemeyim fazladan:)

zeynep bu arada kızların ne kadar mutlular öyle bayıldım

öle canm geçen sene 1, sınıfta ben gösteri yapmamıştım erindim,herkes yapmıştı bi ben yapmamıştım felan fistan.bu sene kimse yapmadı ben 2 tane oyun cıkardım.hepside çok güzel olmuşlardı.inanılmaz mutluydular.hatta iki tanesi geç kalmıştı.fırcalıycaktım kıyamadım.bugün aradım erken gelin okula die bugün toptan fırçamı atacam iki tanesine ve velisine:))

Evett 60ları görmek istiyorum artık Evet kilo vermek işi sabır işi ben çok sabırsızım

Bebiş istiyoruz en zayıf halimle hamile kalmak istiyorum ama bennnn

Allah gönlünüze göre versin canım zayıf hamile kalmak büyük avantaj

canımcım ben seni hiç takımdan uzaklaştırmak istemiyorum.ama paylaşım yapmadıgın için takım kurallarına taban tabana ayrıkı oluyor.takımı da gözetmek zorundayım sen bir işlerini düzenle daha çok paylaşımda bulun.listeye girmen basit sen zaten bu takımın bir üyesisin listede olman şart değil

güzel yürüyüşte güzel 2 gün daha böyle git nolurrrr

Kizlar ben sporumuda yaptim leslie ile 20 dk sabah 40 dk aksam yurudum

2 lt su

ahh o düğmeler(iştahımız) bizi bitiren onlar zaten

misafirliğe gittinmi olmuyor dediğin gibi.ben ev sahibi olsam yemeğim yenmese bozulurum :44: ama 2 gün toparlan canım.dünün acısını çıkart daha fazla spor yap.haftasonuda tutmaya çalış aman diyim yaz geldi bak.bu elbiselerle salınma zamanları artık

bu yıl kimse yapmayıp sen yapınca kıymetli olumustur.herşeyde vardır bir hayır çocuklardan ziyade dediğin gibi velilerin kabahati o onlar umursamaz davranmıstır

hoş buldum:) maşallah böle devam edersin inşallah yaz gelmeden 9 kilo gider

çıtırlıkta gözüm yok balık etinin gerçek hakkını vereyim yeter tek isteğim 38 beden olmak

Bende menumu yazayim

Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta

Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli

Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
celi bizi birincilige tasiyacaksin tekrar,devam
zeynebim zeynebim,gurkan amca bi ogun kacamak derken seni dusunmemis anlasilan,bu ne hal cik cik cik

Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225

:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)

Kizlar ben sporumuda yaptim leslie ile 20 dk sabah 40 dk aksam yurudum

2 lt su
supersinn
yeni birini davet ettim
ortalik senlensin

hosgeldin canim

ay kizlar beceremedim bi turlu resimlerinize yorum yapmayi,tulip zeynep supersiniz, zeynepcim elbisene bayildim, acik renk corap da dogru secim bence

1 hafta da çokmuş ya. kolay gelsin. diyetin başına bişi gelmesin.
sinir dili programlaması açılımı.
içeriğinde en çok vurgulanan nokta temsil sistemleri.
sen veya karşındaki nasıl algılıyor dünyayı onu irdeliyor. görsel ,işitsel veya kinestetik tipteki bireyler nasıl öğrenir, nasıl iletişim kurmak lazım.
ayrıca kendini programlamayı öğreniyosun.

gözün aydın canım. senin adına çok sevindim. artık tek kalmıcan dimi?
hoşgeldin.

zeynep elbiseni ben de beğendim canım. yolun yarısını aştın gerisi de kolay gelsin.

tulipcim sen de düğünden bi foto koysana görelim.

Hoşgeldin canım İyi kilo vermeler diyeyim Ama vercez vercez

baktırsam iyi olacak sanırım :44: düğünün güzel geçmesine sevindim
tamam canım fırsatın oldukça gel takımı bırakma
sizleride Allah kavuştursun inşallah sağ salim

Fırsatım oldukça hep burdayım kaptanım İnşallah canım sağolasın

şimdi sen o zaman 2. fotodaki gibisin o zaman çok az fazlan var.onuda versen fıstık olacaksın fıstık

İşte onun gibi bişey Üzerimde ki şifon L beden Altımda ki pantolanda 40-42 gibi bişey olması lazım :26:Ama ben hem altı hem üst 38lere M bedenlere girmek istiyorummmm
Dipnot: Hala o giysilerime girebiliyorum ama nedense kendimi beğenmiyorum hiç yapmadığımı yapıp 60ları görmek istiyorummm

Son düzenleme:

Canım yemeğe gittiğinde direkt şöyle de az koy canım lütfen biliyorum kendimi gerçekten yiyemem de O zaman az koyuyorlar
Allah gönlünüze göre versin canım zayıf hamile kalmak büyük avantaj

SAğol canım hakkımızda hayırlısı artıkın Aahhh ahh zayıflık kim ben kim 13 yaşımdan beri yanıma hiç yakıştırılmamış şey

güzel yürüyüşte güzel 2 gün daha böyle git nolurrrr

Ay inşallah kaptanım yaa ağzım hep bişiler arıyor 2 saattir kendime kızıp duruyorum aldım 1 litre su içtim davul gibi oldum artık yiyecek bi yer kalmadı

hoş buldum:) maşallah böle devam edersin inşallah yaz gelmeden 9 kilo gider

çıtırlıkta gözüm yok balık etinin gerçek hakkını vereyim yeter tek isteğim 38 beden olmak

İnşallah olursun canım neler yapıyosun spor felan anlat azıcık kendini
Bende kendimi anlatım 24 yaşındayım 7 ay önce evlendim evlendikten sonra 8 kilo aldım 6 kilosunu verdim fakat hiç yapamadığım şeyi yapıp 38 bedene girmek istiyorum

tulipcim sen de düğünden bi foto koysana görelim.

Koyacaktım canım da foto makinesi arkadaşımda o da balayına gitti gelince atcam :122:

Kızlar sonunda bi diyet listesi buldum kendime bugünden sonra bu listeyi takip etmeye çalışıcam.Bu ortalama 1100 kalori haftada 2 kilo felan gidermiş hadi bakalım bismillahhh
bu liste de güzelmiş.
SAğol canım hakkımızda hayırlısı artıkın Aahhh ahh zayıflık kim ben kim 13 yaşımdan beri yanıma hiç yakıştırılmamış şey
bu lafı hiç beğenmedim. eşşek arısı soksun dilini emi.
valla foto yanıltıyo heralde. hiç 40 bedenlik görünmüyosun fotoda.
60lar sana yakışacak tabiki.

bu liste de güzelmiş.

Evet çok güzel acayip tok tutuyo. Zaten benim sorunum açlıkla değil deli gibi tok olmama rağmen abur cuburla yani Tutuyorum kendimi
bu lafı hiç beğenmedim. eşşek arısı soksun dilini emi

Ama öyle ama Acaba zayıf olunca nası olacam hiç bi fikrim yok ki küçükkene 1 deri 1 kemikmişim o da bayağı çirkinmiş ne yüzüm gözükmüyo ne de popişim kuru tahta Annem 1 vitamin hapları içirdi bana 4 kutu ergenlikti derkenn ben bi boy attım tabi kilomda aynı derecede çok şişko olmadım hiç ama hep balık etli oldum
valla foto yanıltıyo heralde. hiç 40 bedenlik görünmüyosun fotoda.
60lar sana yakışacak tabiki.

Boyumdan kurtarıyorum şulecim hiç kimse 72 kiloya çıktığımda inanmadı 65 gibi duruyorsun dediler ama ben kendimi biliyorum yani 60 kilo olcam inşalahhhh :95:

toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işte en kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan

ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var

Son düzenleme:
Hıı çok geçmiş olsun canım:116: ben inanıyorum ki eski hallerine geri döneceksin burda okuyorum o kadar çok pkolu arkadaşımız var ki hepsi istekle azimle verdiler kilolarını sakın ümidini kaybetme yavaş yavaş gider ama kalıcı gider inşallah :13:

Son düzenleme:
yok canım artık kardeşimle kalacagız

süper süper
kan tahlilimin sonuçları iyiydi. demirim sınırda bu hoşuma gitmedi bi tek.
her yerime ayrı krem verdi. sabah akşam.
çirkin ördek yavrusu gibi dolanıyorum. kuruluklar felan yetmezmiş gibi 2 tanede dudak üstünde sivilcem çıktı nurtopu gibi.
hiç orda çıkmazdı

celi bizi birincilige tasiyacaksin tekrar,devam

insaallah canimmm, artik 38 beden giyebiliyorum oh be dunya varmis :)

ilk defa duydum canim guzel bir programa benziyor. ayrica hem ogluna hem buna yetismene çok sevindim valla supersin :)

Bende spor yapmayinca sisiyorum canim, aman dikkat et geri donmene sevindim canim insaallah verirsin. Belkide sislik olabilir adet falanmi olcan acaba?

çok kilolu gorunmuyorsun aslinda ama insaalah istedigin kiloya ulasirsin c anim

Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225

:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)

oopek havaliyizzz :)) çoksekersiniz canim :)

Sulu ne ki celicim :44:Menün iyi

yani makarna çorbasi gibi dusun :)

Kızlar size bişey danışıcam. Önümüzde ki 3 gün adak orucu tutacağım. Sahurda güzel bi kahvaltı yaparım yumurtalı peynirli felan.
Akşamda çorba sebze yemeği bazen tavuk yaparım diye düşünüyorum Ama sorum şu ki aç kalacağım saat çok fazla olduğu için acaba sahurda yediğimi vücut depolar mı ki nasıl bişey uygulasam bilemedim :26:

geçen yıl ben diyetisyene gittiğimde ramazandı.hem oruç tuttum hemde sağlıkla kilo verdim. listeyi tam hatırlayamadım.yarın geç olmazsa bakıp yazabilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…