hoşgeld,n tatlım.bende zeynep 27 yaşındayım.3 yaşında bi kızım var.19 kilo fazlam vardı 1 kasımda başladığımda.şu an 9 kaldı.inşallah hep beraber verecez fazlalıklarımızı cıtır olcez:)geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
maşallahh canımpek tatlısın elbisen çok yakışmıs sana.altına açık renk çorap güzel durmus.gayet hoşsun.bacaklarında falan fazlalık yok.ama böyle revani,mantı ve pilavı aynı günde yersen ne olur bilemiyorum
şimdi sen o zaman 2. fotodaki gibisin o zamançok az fazlan var.onuda versen fıstık olacaksın fıstık
zeynep bu arada kızların ne kadar mutlular öylebayıldım
Evett 60ları görmek istiyorum artıkEvet kilo vermek işi sabır işi ben çok sabırsızım
Bebiş istiyoruz en zayıf halimle hamile kalmak istiyorum ama bennnn
kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm
Menümü de paylaşayım kızlar
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal tavada yumurta
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurt
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, Yoğurt, 1 dilim ekmek
Spor olarak da 40 dk yürüyüşüm var:103:
Kizlar ben sporumuda yaptim leslie ile 20 dk sabah 40 dk aksam yurudum
2 lt su
prensesim biliyom yasak kacamak ama hep önüme geliyo.normalde dur derimde reglden dolayı heralde o düğmem bozulmuş:)
bu arada fotoları sayfaya koydum.başlkalarıda görürmü die emin olamadım.yüzleri kamufle etmemiştimde:)
var var prensesim ben fotolarda gördkce sinir oluyorum.misafirliğe gittiğim arkadaşım sofrada tabağıma koymuyor yemekleri o yüzden ititraz hakkım olamdı.kızım yüzündende sofradan kalkamadım.tabağıma konmuş diede yok yemem diemedim ayıp olur die.lüpletiverdim hepsini birden.zayıflayana kadar misafrliklere ara verecem dicem ama haftasonu arkadaşımın ablasına gidcez.yine ev ici.ama bu defa en azından caya die ikna edecemki yemeyim fazladan:)
öle canm geçen sene 1, sınıfta ben gösteri yapmamıştım erindim,herkes yapmıştı bi ben yapmamıştım felan fistan.bu sene kimse yapmadı ben 2 tane oyun cıkardım.hepside çok güzel olmuşlardı.inanılmaz mutluydular.hatta iki tanesi geç kalmıştı.fırcalıycaktım kıyamadım.bugün aradım erken gelin okula die bugün toptan fırçamı atacam iki tanesine ve velisine:))
hoş buldum:) maşallahhoşgeld,n tatlım.bende zeynep 27 yaşındayım.3 yaşında bi kızım var.19 kilo fazlam vardı 1 kasımda başladığımda.şu an 9 kaldı.inşallah hep beraber verecez fazlalıklarımızı cıtır olcez:)
celi bizi birincilige tasiyacaksin tekrar,devamBende menumu yazayim
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta
Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli
Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
zeynebim zeynebim,gurkan amca bi ogun kacamak derken seni dusunmemis anlasilan,canlarım tüm geçmişi okudum ama pc donduğu için sectiklerim geri gitti
dün akşamı merak etmişsiniz.dün gitmeden önce 30 dakka yürüyüp.120 ip atladım.
yemektedeyuh bana)1 tabak kayseri mantısı,1 kase pilav,2 sandal köfte,salata,5 srma
ara:1 dilim revani
bugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmk,omlet,peynir,domates
ara:1 kepce corba
öğle:1 kepce corba,4 kaşık makarna,salata,1 tane küçük patates,azcık et,
ara:komşuda 1 küçük açma,1 fındık kurabiye,1 otlu çörek,domates,1 parca peynir
akşam:1 kivi,1 salatalık
akşam aramda 4 bisküvi vardı.onları onun yerine saysak olmazmı:)
Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225
:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
Eki Görüntüle 399242 Eki Görüntüle 399243
İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:
Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık
Menümü de paylaşayım kızlar
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal tavada yumurta
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurt
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, Yoğurt, 1 dilim ekmek
Spor olarak da 40 dk yürüyüşüm var:103:
supersinnKizlar ben sporumuda yaptim leslie ile 20 dk sabah 40 dk aksam yurudum
2 lt su
ortalik senlensinyeni birini davet ettim
geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
1 hafta da çokmuş ya. kolay gelsin. diyetin başına bişi gelmesin.evettt guzel ve bol eksili bir hafta diliyorum hepinizeee
selam kizlar, dunku menumu de yazayim
sabah dukan krebi,peynir
ogle yumurtali peynir ve domatesli sandvic
ara yarim elma
aksam izgara et yanina cok bir kasik pilav
bugun ise
sabah dukan krebi cay ve peynir
ogle corba,salatalik domates
aksam firin posetinde tavuk yogurt
olarak planliyorum. hafta sonu spor yapamadim ama hep disardaydik bol bol yurudum. bugun 1 saat bisiklet yapcam zamanim kalirsa leslie de yaparim.persembe yatili misfirlerimiz geliyor 1 hafta kalacaklar, hazirlik yapmaliyim.
sinir dili programlaması açılımı.tamam canim sago tavsiyen için
bu nlp egitimi nedir?
bence oglunun psikolojosini dusun canim, herkesin ailesi orda olacak ama oglun yalniz kalacak. Bu onun için çok uzucu olur. Hocayi ve arkadaslarini ara yarina falan ertele canim.
çok gobegin yok valla inceciksin masaallah.
bravo canimmm
hazirlik yaparken yeme sakinnnn
gözün aydın canım. senin adına çok sevindim. artık tek kalmıcan dimi?kimseler yok yinesaat 2 oldu topicte yalnızım
hafta sonu annem babam ablam geldi.ablam arkadaşlarım gelecek gece demişti meger kandırıyormus bizi.kardeşim gelecekmiş.1 hafta erken bırakmıslarçok yogun bir hafta sonuydu.kardeşimi görmeye geldi akrabalar.5 dk durmadım ama sporda yapamadım.tek kaçamagım 2 kaşık irmik helvası
o kadar yorgunlugumun yogunlugumun arasında tek sevindirici olan kardeşimin artık yanımda olması
hoşgeldin.geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
baktırsam iyi olacak sanırım :44: düğünün güzel geçmesine sevindim
tamam canım fırsatın oldukça gel takımı bırakma
sizleride Allah kavuştursun inşallah sağ salim
şimdi sen o zaman 2. fotodaki gibisin o zamançok az fazlan var.onuda versen fıstık olacaksın fıstık
gözün aydın canım. senin adına çok sevindim. artık tek kalmıcan dimi?
var var prensesim ben fotolarda gördkce sinir oluyorum.misafirliğe gittiğim arkadaşım sofrada tabağıma koymuyor yemekleri o yüzden ititraz hakkım olamdı.kızım yüzündende sofradan kalkamadım.tabağıma konmuş diede yok yemem diemedim ayıp olur die.lüpletiverdim hepsini birden.zayıflayana kadar misafrliklere ara verecem dicem ama haftasonu arkadaşımın ablasına gidcez.yine ev ici.ama bu defa en azından caya die ikna edecemki yemeyim fazladan:)
Allah gönlünüze göre versin canımzayıf hamile kalmak büyük avantaj
güzel yürüyüşte güzel2 gün daha böyle git nolurrrr
hoş buldum:) maşallahböle devam edersin inşallah yaz gelmeden 9 kilo gider
çıtırlıkta gözüm yok balık etinin gerçek hakkını vereyim yeter tek isteğim 38 beden olmak
tulipcim sen de düğünden bi foto koysana görelim.
bu liste de güzelmiş.Kızlar sonunda bi diyet listesi buldum kendime bugünden sonra bu listeyi takip etmeye çalışıcam.Bu ortalama 1100 kalori haftada 2 kilo felan gidermiş hadi bakalım bismillahhh
bu lafı hiç beğenmedim. eşşek arısı soksun dilini emi.SAğol canım hakkımızda hayırlısı artıkınAahhh ahh zayıflık kim ben kim 13 yaşımdan beri yanıma hiç yakıştırılmamış şey
valla foto yanıltıyo heralde. hiç 40 bedenlik görünmüyosun fotoda.İşte onun gibi bişeyÜzerimde ki şifon L beden Altımda ki pantolanda 40-42 gibi bişey olması lazım :26:Ama ben hem altı hem üst 38lere M bedenlere girmek istiyorummmm
Dipnot: Hala o giysilerime girebiliyorum ama nedense kendimi beğenmiyorum hiç yapmadığımı yapıp 60ları görmek istiyorummm
bu liste de güzelmiş.
bu lafı hiç beğenmedim. eşşek arısı soksun dilini emi
valla foto yanıltıyo heralde. hiç 40 bedenlik görünmüyosun fotoda.
60lar sana yakışacak tabiki.
Hıı çok geçmiş olsun canım:116: ben inanıyorum ki eski hallerine geri döneceksin burda okuyorum o kadar çok pkolu arkadaşımız var ki hepsi istekle azimle verdiler kilolarını sakın ümidini kaybetme yavaş yavaş gider ama kalıcı gider inşallah :13:toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işteen kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan
ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var
yok canım artık kardeşimle kalacagız
Şule sende demir eksikliği mi var?süper süper
kan tahlilimin sonuçları iyiydi. demirim sınırda bu hoşuma gitmedi bi tek.
celi bizi birincilige tasiyacaksin tekrar,devam
sinir dili programlaması açılımı.
içeriğinde en çok vurgulanan nokta temsil sistemleri.
sen veya karşındaki nasıl algılıyor dünyayı onu irdeliyor. görsel ,işitsel veya kinestetik tipteki bireyler nasıl öğrenir, nasıl iletişim kurmak lazım.
ayrıca kendini programlamayı öğreniyosun.
kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm
Eki Görüntüle 399242 Eki Görüntüle 399243
İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:
Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık
Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225
:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
Sulu ne ki celicim :44:Menün iyi
Kızlar size bişey danışıcam. Önümüzde ki 3 gün adak orucu tutacağım. Sahurda güzel bi kahvaltı yaparım yumurtalı peynirli felan.
Akşamda çorba sebze yemeği bazen tavuk yaparım diye düşünüyorum Ama sorum şu ki aç kalacağım saat çok fazla olduğu için acaba sahurda yediğimi vücut depolar mı ki nasıl bişey uygulasam bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?