insaallah canimmm, artik 38 beden giyebiliyorum oh be dunya varmis :)
çok kilolu gorunmuyorsun aslinda ama insaalah istedigin kiloya ulasirsin c anim
Hııı eriştenin suyunumu değerlendirdinyani makarna çorbasi gibi dusun :)
geçen yıl ben diyetisyene gittiğimde ramazandı.hem oruç tuttum hemde sağlıkla kilo verdim. listeyi tam hatırlayamadım.yarın geç olmazsa bakıp yazabilirim sana
toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işteen kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan
ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var
süper süper
kan tahlilimin sonuçları iyiydi. demirim sınırda bu hoşuma gitmedi bi tek.
her yerime ayrı krem verdi. sabah akşam.
çirkin ördek yavrusu gibi dolanıyorum. kuruluklar felan yetmezmiş gibi 2 tanede dudak üstünde sivilcem çıktı nurtopu gibi.
hiç orda çıkmazdı
Canım senin boyun kaçtı :26: 38 rahat rahat oluyorsa 36 bedene neyin mi girmek istiyorsun
şuan idolüm oldun:) demek ben de 3 kilo daha verdiğimde 38 bedene girebilicem :) üst kısmı okumamışım:)163 boyum canim 55 olmam gerek ama çok sukur 38 yeni yeni olmaya basladi tam rahat olmasada :)
kesinlikle senn için çok normal hatta maşşallahinsallah verirsin canim sende, ayni boydaymisiz ikimizinde ideal kilosu 55-57 :) bende 69 dan 60 a dustum insaalah 55 e duserim yine : ) ama ben 27 yasinda ve evliyim 1de kizim var benimki normal biraz :))
Ay canım ya bakabilirsen çok sevinirim gerçekten
163 boyum canim 55 olmam gerek ama çok sukur 38 yeni yeni olmaya basladi tam rahat olmasada :)
bugün fazla mesaj yazamadım kızlar kusura bakmayın, kısaca yediklerimi yazayım bugün nete girmeme ihtimalime karşılık;
sabah yağsız, ince bir dilim kaşar ve kepek ekmeğine tost,
öğlen 200gr yoğurt ve yarım salatalık
akşam da az önce az yağda kızartılmış karnıbahar mücveri ve haşlanıp yoğurtlanmış karnıbahar yapmamam gereken kısmı haşhaşlı ekmek oldu 1.5 parça diyebiliriz onu da ekmek yemediğime sayıp içimi rahatlatmaya çalışıyorumşöle bi kalori toplaması yaptığımda 1200ü geçmeyeceğine eminim daha da bişey yemicem zaten ama her ihtimale karşı 2 saat sonra biberiye yağı sürüp leslieyle 40 dk yürüyüp 200 mekik çekicem
yarın yazarım tatlım
bugün erken oldu biraz, fazla yediğim için yemek yemem onun yerine form çayı ve sandaloz sakızı yutarım zaten istahı hemen kapatıyo:)Güzel olmuş menün fakat saat olarak günü erken bitirmişsin illa ki acıkırsın ne bilim akşam yoğurt, yada hafif kuruyemiş sıkıştırabilirsin
bugün fazla mesaj yazamadım kızlar kusura bakmayın, kısaca yediklerimi yazayım bugün nete girmeme ihtimalime karşılık;
sabah yağsız, ince bir dilim kaşar ve kepek ekmeğine tost,
öğlen 200gr yoğurt ve yarım salatalık
akşam da az önce az yağda kızartılmış karnıbahar mücveri ve haşlanıp yoğurtlanmış karnıbahar yapmamam gereken kısmı haşhaşlı ekmek oldu 1.5 parça diyebiliriz onu da ekmek yemediğime sayıp içimi rahatlatmaya çalışıyorumşöle bi kalori toplaması yaptığımda 1200ü geçmeyeceğine eminim daha da bişey yemicem zaten ama her ihtimale karşı 2 saat sonra biberiye yağı sürüp leslieyle 40 dk yürüyüp 200 mekik çekicem
hanımlar ya sizden ricam kim ne kadar zamanda kaç kilo verdi yazabilir mi önümü görmem açısından bi alan taraması diyebiliriz buna:)
öğlen işte olduğum için yoğurt yiyorum ama doyuyorum bi sorunum yok onla ilgili evet kızatma konusunda hafif bi vicdan azabı var, evde başka seven yok karnıbaharı annemde diyetteyim diye az yağlı kızarttı ben de ona güvenip yedim malesefcanım sabahındaki kaşarı beyaz peynirle değiştirmelisin.öğlenin çok az olmus akşamda karnabaharı haşlanmıs yada fırında yapsan iyi olurmus.kızarmıs oldugu cısss ..ara öğün yapmıyormusun? leslie ve mekikler süper
lütfeeeeeen yapmayın öle şeyle,r sonra beni de bu hırsımdan alıkoyarsanız böle ben nasıl mezun olurumpek hoş bir alan taraması olmaz bu sanırım
4. takım şu an yerin dibine girsem daha iyi ne hallere düştük bir bakın heleşimdi ben şu 4 etaplık listemizi koysam taze üyemiz ne düşünür hakkımızda :44:
lütfeeeeeen yapmayın öle şeyle,r sonra beni de bu hırsımdan alıkoyarsanız böle ben nasıl mezun olurum
estğ. beğenmemek olur mu muhakkak herkesin kendine göre çabası vardır, sadece sizlerin istekli olması beni pozitif etkiler demek istedim:)kızlar atalım kendimizi biyerlerden artık takıma yeni gelen üyeler bizi begenmiyor gördünüzmü
estğ. beğenmemek olur mu muhakkak herkesin kendine göre çabası vardır, sadece sizlerin istekli olması beni pozitif etkiler demek istedim:)
şimdilik bi sebep yok geçmem için ama aklımı kurcalayan şey şu ki yarın akşama yapılacak kilo bildirimine bende katılacak mıyım en fazla yarım kilo vermiş olurumyok canım yok bizim takıma müstahak
bu arada başka takıma geçmek istersen anlayışla karşılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?