Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım yok bizim takıma müstahak

bu arada başka takıma geçmek istersen anlayışla karşılarım

ee seyyyy kemmmm kummmm,aksam isiklar kesikti hocam calisamadik ondan sooolduu,ay pardon bu degildi, simdi sekerciiimmm en taze uyecimmm biz gecen pazar takimcak sonuncu olduk ta, prenses ondan sebep basiyo kalayi bizeee, oh soyledim isteeeee

fotodanmıdır bilemedim ama kızlarında dediği gibi hiç40 gibi durmamış.ben şu an 40 ım ama senden daha kilolu görünüyorum bence:)
kararlı bi üye.bizide tekrardan heareketlendirrirsin inşallah.ideal kilonu sen zaten istedğin kıtyafetlere göre ayarlarsın:)pko yuda fazla düşünme bence kendini olumsuz şartlandırmasan daha ii olur sankim:)
yoğurtta seni gün boyu tok tutar.
güzelmiş.az ve öz beslenişyosun.cabuk mezun olacağa benziyosun:)
:))kaptanım ya haticeye değil neticeye bak 10 kilo oldu veriyorum.diğerleride baya verdiler ama al ver bu hafta fenaydık.haftaya hepimiz gayet ii olacaz inşallah:)
şimdilik bi sebep yok geçmem için ama aklımı kurcalayan şey şu ki yarın akşama yapılacak kilo bildirimine bende katılacak mıyım en fazla yarım kilo vermiş olurum

deneme sürecindesin sen tatlım.haftaya kaptanımz karar verir senin aktifliğine göre takıma alınıp alınmayacağına

kızlarrrrr.:
sabah:çeyrek simit,1 dilim mücver,domates salatalık,1 haş yumurta

ara:3çilek ve 1 kivi

öğle:1 kase corba,1 tabak salata,1 dilim mücver

ara:1 avuc müsli

ara:1 buz parmak 50 kalorilik

akşam:1 kase corba,1 dilim ekmek,salata

ara:1 meyve veya yoğurt(karar vermedim)

Bence yoğurt ye canım meyve gece gece şeker olarak depolanabilir :125:

Sözlümde değil daha:) sorun çıkmasa bugünlerde çoktaaan sözlü olacaktıkta haftasonu olan düğüne beraber gidecektik
Amin diyeyim en iyisi,Allah yardımcım olsun

Ah pelisim ah,kime dokunsam aynı dertden muzdaripkıskançlıktan başka bişey değil galiba bu yapılanlar. Neden mutlu etmek,hoş tutmak için ekstra çaba sarfedilecek zamanlarda kırmak için çabalarki insanlar. Ben duyduklarımı ömür boyu unutmam,kısmetse evlenirsem oğluyla aramızdaki mesafeden ömür boyu rahatsızlık duyacak.
oğlunun evine rahat rahat gelemicek,hiç düşünmüyor galiba bunları. Ne yüzle bakacak acaba bana,kimin ne olaağı belli olmaz ama ya birgün bana ihtiyaı olursa,ya elime düşerse ne olur acaba. Ben salağım gerçi alır evime bakarım

Bende menumu yazayim

Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta

Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli

Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
Güzelmiş canım

Vallahi yuh sana
Az yedim diyede kilo alacaksa hay ben öyle bünyeye

Ohhh ohh maşallah zeynepcim harikasın,ben sana güveniyorum canım bu hafta hedefine ulaşır artıda çıkarsın bu gidişle kilo alayım diye uğraşıyorsun anlaşılan.
Eki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225

:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
Zeyneeeep çok tatlısın kız,yüzün ne kadar sevimli öyle maşallah maşallah
kızlar özele ekleyim fotoları yüzü karalamayım dedimde.oldumu olmadımı die kimseye soramayınca bende korktum geri sildim.yüzü kamufle ederek buraya verdim:)

Çorabın iyiki kaçmış,açık renk çorap çok doğru tercih olmuş

Güzelim 72 de de gayet iyi görünüyorsun:26: boyun kaç senin? maşallahın var anlaşılan:))

önce bi vermiş veriştirmiş sonrada tatlı demiş:)delü kız:)bu haftaki avantajım regldeki 1 kilo şişliği vermiş olmam şekerim:)2 gğnede inşallah azcık eksiye inerüm:)
bu arada şimdiye kadar hep öle avuttular beni senin yüzün güzel tombiş olsanda felan die.taki 21 yaşında rahatsızlık duydum bundan ve diyetisyene gittim.sonrada işte takımcağızımla doğum sonrası fazladan aldığım kiloları vermeye calıştım.
yimek yok yimek yok sözzzz kuzu:)

Canım düzenli olarak devam edemesende arasıra gel yaz,cumaları kilo bildir. gözüm arıyor seni

çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyi
teşekkür ederiiiim
O kadar iyi bi insanki,eminim asla çıkmaz karşıma bu kadarı.Ama tek kötü yanı evdekilere AŞIRI önem vermesi,koşulsuz her dediklerini kabul etmesi,asla itiraz edememesi.
Cevap vermeyi saygısızlık olarak görüyor,karşılıklı konuşmak diye bişey yok,onlar söyler ve ister bizimkide uygular;bu kadar net.
Bu huyu gözümü çok korkutuyor:26:

Tamam ailelerine saygısızlık yapmasınlar ama öncelikle kendi yuvalarında huzuru korusunlar. Bizim evde halamın babaannemin yüzünden ne tartışmalar yaşandı,ne oldu sanki onlara haberleri bile olmadı,ama evdeki huzur bozuldu. Erkekler bunun farkına varmalı,önce beraber yaşadığı insanlara sahip çıkmalı.

Ahh kuzucum ahh öyle bir bakıyorlar ki ahh ahh Tavır koyman çok önemli misal demin kaynanam geldi (altılı üstlüyüz ya ) Halı yıkacakmış şey işte sendende çok çekiniyorum ama yarın halı yıkayalım felan dedi bana (Bizim terasımız bar mecbur yani bende yıkanması lazım) Bende anne ben nasıl halı yıkayam geçen hafta yıkadım hala karın ağrısında duramıyorum valla dedim Yok yok sen yıkamıcan ben yıkarım dedi yarım eşimde 4e kadar evde ya o yardım eder dedi bende olur madem yıkarsınız dedim Sonra gitti merdivenleri yıkadı mis gibi merdivenlerin nesi pisse iş arıyo kendine işş :44:

Güzelim 72 de de gayet iyi görünüyorsun:26: boyun kaç senin? maşallahın var anlaşılan:))
Benim boyum senden kısa canım 1.68im ben Bayağı iri kıyım yani

1 kutu activia yedim canm:)

İyi yapmışsın canım ohhh yaramasın ama sonra yağ mağ yapar

Yimek yoook daha ne yicen zaten lüpletmişsin mantıyı sarmayı bide neydi kıs heh pilavı sana yemek yimek cezalı

Vallahi gördüğümü söylüyorum şekerim,tatlısın:)))
Ama menülerini görüncede kızıyorum,hani nerde kubilay amca:)) mantıda mı varmış adamcağızın menüsünde,ben göremedim,hele revani,çörek,fındık kurabiye falan hiç göremedim:)))

geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
Hoşgeldin canım,ben 27 yaşındayım 3.üniyi okuyorum halaaa öğrenciyim:) son 1 yıldır astım için kortizon iğneleri ve atakların krkusundan antidepresan kullandım,şuan ilaçları azaltıyoruz bırakma aşamasındayım. ilaçlar yüzünden 62 den 72 ye çıktım. 71.5 la takıma girdim,hedefim 62 ancak kendimi hiç hedefe yakın hissetmiyorumda grmüyorumda; bu işte bi pislik var:)))

Sağlıklı kilo vermeler dilerim
canım çok iyi düşün iyi karar ver.ben 20 yaşındaydım bazı şeyleri göremedim sen daha iyi görürsün.daha iyi bilirsin
Başına geleceği varsa gözünde görmüyor aklında almıyor,kısmet öyleymiş canım. Allah hakkımızda hayırlısını yazsın

umarım balona kndini beğenerek gidersin canım,sıkı çalışırsan neden olmasınki
Sahurda sağlam ye canım,karatay kahvaltılarına baksana dolu dolu,akşamda önce bi çorba iç açılış yap 30dk ara ver sonra biraz daha atıştır. İftarda birden bire yemek çok zararlıymışta o yüzden önce bi ara vermeyi öneriyor doktorlar
insallah verirsin canim sende, ayni boydaymisiz ikimizinde ideal kilosu 55-57 :) bende 69 dan 60 a dustum insaalah 55 e duserim yine : ) ama ben 27 yasinda ve evliyim 1de kizim var benimki normal biraz :))

Kızlar sizde mi 27 yaşındasınız:))) prensesde 27,bende 27, yok mu artıran :)))

az olmuş bence canım,özellikle öğle fena akşamla yer değiştirsek daha iyi olurmuş bence
163 boyum canim 55 olmam gerek ama çok sukur 38 yeni yeni olmaya basladi tam rahat olmasada :)

bende bende bende 38 giripte henüz rahat edemeyenlerdenim

Yeni üye 4 haftada kaç kilo verilir bize göster bakalım,bizim takımın kuralı bu;önce geleni deniyoruzsonra kendimizi söylüyoruz

lütfeeeeeen yapmayın öle şeyle,r sonra beni de bu hırsımdan alıkoyarsanız böle ben nasıl mezun olurum
Biz birbiriizi sevdiğimizden yapıyoruz bunu şekerim bi bakıyoruz takımca birinci olmuşuz,aman Yarabbim ya mezun olurda takımdan çıkarsak ayrılırsak diye korkup öteki hafta kilo alıveriyoruz... herşey sevgiden mühim olan takım ruhu

güzel dostum güzel
Ay harikasın:) demek oğluyla beraber halı yıkayacaklar sende bakcan he:) çay falan bari arada:)
Sende az değilsin anlaşılan,ezdirme kendini ohhhh

25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek

Benim annemde de astım var kortizon kullandığında 85 lere neyin çıktı kadın sonra ilacı neyin kestiler bu aralar 70lerde neyin geziyor şükür zor bi hastalık hep dikkat hep dikkat

Sağlam bi kahvaltı etmeyi düşünüyorum bakalım canım yarın inşallah karar değiştirmezsem başlıcam

Ay harikasın:) demek oğluyla beraber halı yıkayacaklar sende bakcan he:) çay falan bari arada:)

Valla yıkasınlar ne yapim halılar görsen eşşek yükü gibi mübarak Geçen annem geldiğinde mutfak halımı yıkadık ta sular hala soğuk valla cidden karnım ağrıdı kaç gün çıkardı 2 tane halı yıkasınlar valla. Bu güne kadar yaptıklarına saysın az üzülmedim şimdi sıra onlarda Allah ım ya ben hiç böle biri değildim vur ensesine al lokmasını aynen öleydim nası bişiye dönüştürdüler beni

25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam

İyi olmuş canım yalnız sana bişi dicem bu hafta bence iyi bi kayıp seni beklicek. Ama vucut böle az yemeye alışınca hep dahada azını isticek bölece kilo vermen duracak gibime geliyor :26:

Benim annemde de astım var kortizon kullandığında 85 lere neyin çıktı kadın sonra ilacı neyin kestiler bu aralar 70lerde neyin geziyor şükür zor bi hastalık hep dikkat hep dikkat

Sağlam bi kahvaltı etmeyi düşünüyorum bakalım canım yarın inşallah karar değiştirmezsem başlıcam

Valla yıkasınlar ne yapim halılar görsen eşşek yükü gibi mübarak Geçen annem geldiğinde mutfak halımı yıkadık ta sular hala soğuk valla cidden karnım ağrıdı kaç gün çıkardı 2 tane halı yıkasınlar valla. Bu güne kadar yaptıklarına saysın az üzülmedim şimdi sıra onlarda Allah ım ya ben hiç böle biri değildim vur ensesine al lokmasını aynen öleydim nası bişiye dönüştürdüler beni

25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam

İyi olmuş canım yalnız sana bişi dicem bu hafta bence iyi bi kayıp seni beklicek. Ama vucut böle az yemeye alışınca hep dahada azını isticek bölece kilo vermen duracak gibime geliyor :26:

Bugün ki menümde

Sabah: 1 tane simit, Az peynir, domates, 1 fincan çay

Ara: 1 tane grisseni, 1 bardak ayran

Akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği (dünden kaldı israf olmasın diye:78:)4-5 kaşıkda bulgur pilavı, az bi yoğurt

Ara: meyveli yoğurt

Kizlar bugunumu hic begenmedim ya neyse

Sabah: zeytin,pdynir, bi kactane patates kizartmasi, ceyrek tavada sucuk 1 kupa yag yakici cay

Ara:1 mink diyet cikolata 69 kalori
Oglen: 1 kase ramen ( cin etistesi corbasi yani. 1 dilim tam tahilli ekmek
Ara: cilek
Aksama dogru kucuk yarim pizza,1 kade tavuklu pirinc pilavi

Aksam 9 da cig kofte 10 tane falan

1 lt su. Evde suyum bitti ya

Spor yapcam ama hic canim isremiyo

eyvahlar olsun fena yakalandik

gayet guzel menu olmus zynebim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…