yok canım yok bizim takıma müstahak
bu arada başka takıma geçmek istersen anlayışla karşılarım
fotodanmıdır bilemedim ama kızlarında dediği gibi hiç40 gibi durmamış.ben şu an 40 ım ama senden daha kilolu görünüyorum bence:)Hoşgeldin canımİyi kilo vermeler diyeyim Ama vercez vercez
Fırsatım oldukça hep burdayım kaptanımİnşallah canım sağolasın
İşte onun gibi bişeyÜzerimde ki şifon L beden Altımda ki pantolanda 40-42 gibi bişey olması lazım :26:Ama ben hem altı hem üst 38lere M bedenlere girmek istiyorummmm
Dipnot: Hala o giysilerime girebiliyorum ama nedense kendimi beğenmiyorum hiç yapmadığımı yapıp 60ları görmek istiyorummm
kararlı bi üye.bizide tekrardan heareketlendirrirsin inşallah.ideal kilonu sen zaten istedğin kıtyafetlere göre ayarlarsın:)pko yuda fazla düşünme bence kendini olumsuz şartlandırmasan daha ii olur sankim:)toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işteen kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan
ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var
yoğurtta seni gün boyu tok tutar.Kızlar size bişey danışıcam. Önümüzde ki 3 gün adak orucu tutacağım. Sahurda güzel bi kahvaltı yaparım yumurtalı peynirli felan.
Akşamda çorba sebze yemeği bazen tavuk yaparım diye düşünüyorum Ama sorum şu ki aç kalacağım saat çok fazla olduğu için acaba sahurda yediğimi vücut depolar mı ki nasıl bişey uygulasam bilemedim :26:
güzelmiş.az ve öz beslenişyosun.cabuk mezun olacağa benziyosun:)bugün fazla mesaj yazamadım kızlar kusura bakmayın, kısaca yediklerimi yazayım bugün nete girmeme ihtimalime karşılık;
sabah yağsız, ince bir dilim kaşar ve kepek ekmeğine tost,
öğlen 200gr yoğurt ve yarım salatalık
akşam da az önce az yağda kızartılmış karnıbahar mücveri ve haşlanıp yoğurtlanmış karnıbahar yapmamam gereken kısmı haşhaşlı ekmek oldu 1.5 parça diyebiliriz onu da ekmek yemediğime sayıp içimi rahatlatmaya çalışıyorumşöle bi kalori toplaması yaptığımda 1200ü geçmeyeceğine eminim daha da bişey yemicem zaten ama her ihtimale karşı 2 saat sonra biberiye yağı sürüp leslieyle 40 dk yürüyüp 200 mekik çekicem
:))kaptanım ya haticeye değil neticeye bak 10 kilo oldu veriyorum.diğerleride baya verdiler ama al ver bu hafta fenaydık.haftaya hepimiz gayet ii olacaz inşallah:)pek hoş bir alan taraması olmaz bu sanırım
4. takım şu an yerin dibine girsem daha iyi ne hallere düştük bir bakın heleşimdi ben şu 4 etaplık listemizi koysam taze üyemiz ne düşünür hakkımızda :44:
şimdilik bi sebep yok geçmem için ama aklımı kurcalayan şey şu ki yarın akşama yapılacak kilo bildirimine bende katılacak mıyım en fazla yarım kilo vermiş olurum
kızlarrrrr.:
sabah:çeyrek simit,1 dilim mücver,domates salatalık,1 haş yumurta
ara:3çilek ve 1 kivi
öğle:1 kase corba,1 tabak salata,1 dilim mücver
ara:1 avuc müsli
ara:1 buz parmak 50 kalorilik
akşam:1 kase corba,1 dilim ekmek,salata
ara:1 meyve veya yoğurt(karar vermedim)
Anlaşıldı ilk seni mezun etcez demektirlütfeeeeeen yapmayın öle şeyle,r sonra beni de bu hırsımdan alıkoyarsanız böle ben nasıl mezun olurum
Unut diyemem sana yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Ama sözlünü diyeyim, seviyorsan evlilik olduktan sonra herşeyin düzeleceğine inanıyorsan en azından unutmuş gibi yapsan, ne kendini yıprat nede sözlünüNe desem bilemiyorum canım ALLAH yardımcın olsun bu dönemler çok kritik illa ki oluyor işte
ah be tatlim, benim de bu konuda yaram var o yuzden sana bisi soylemeyeyim diye tutuyordum kendimi ama catliycam soylemezsem... evlendikten sonra degisir klisesini direkt cope atabilirsin. ve insan bir kisiyle evlenmiyor kendini soyutlasan da yinede herseyden kacamiyorsun ve bazi seyleri hazmetmek gercekten buyuk bir mide gerektiriyor .. allahtan benimki cop konteyniri gibi
Güzelmiş canımBende menumu yazayim
Sabah: 1 dilim tahilli ekmek zeytin peynnir salatalik azcik yagda yumurta
Oglen: haslanmis yogurtlu brokoli
Aksam: ramen( cin eristesi) 1 kase sulu
Vallahi yuh sanacanlarım tüm geçmişi okudum ama pc donduğu için sectiklerim geri gitti
dün akşamı merak etmişsiniz.dün gitmeden önce 30 dakka yürüyüp.120 ip atladım.
yemektedeyuh bana)1 tabak kayseri mantısı,1 kase pilav,2 sandal köfte,salata,5 srma
ara:1 dilim revani
Az yedim diyede kilo alacaksa hay ben öyle bünyeyeprensesim gözün aydın tatlım kardeşin gelmiş.herşey cok daha güzel olacak artık.onlayken en azından yemek yapıp yemeye başlıcaksın..
celi süper gidiyorsun tatlım.menüler gayette güzel.
kuzu sende baya az yiyorsun bu hafta umarım ters etkiş etmez menülerin.
Ohhh ohh maşallah zeynepcim harikasın,ben sana güveniyorum canım bu hafta hedefine ulaşır artıda çıkarsın bu gidişlebugünki menüm:
sabah:1 dilim ekmk,omlet,peynir,domates
ara:1 kepce corba
öğle:1 kepce corba,4 kaşık makarna,salata,1 tane küçük patates,azcık et,
ara:komşuda 1 küçük açma,1 fındık kurabiye,1 otlu çörek,domates,1 parca peynir
akşam:1 kivi,1 salatalık
akşam aramda 4 bisküvi vardı.onları onun yerine saysak olmazmı:)
Zeyneeeep çok tatlısın kız,yüzün ne kadar sevimli öyleEki Görüntüle 399223 Eki Görüntüle 399224 Eki Görüntüle 399225
:))kızlar 23 nisan kıyafetim baya bi kamufle etti beni:)ama bacaklar ortada kaldı:)göbeği korse felan idare ettikte:)
kızlar özele ekleyim fotoları yüzü karalamayım dedimde.oldumu olmadımı die kimseye soramayınca bende korktum geri sildim.yüzü kamufle ederek buraya verdim:)
Çorabın iyiki kaçmış,açık renk çorap çok doğru tercih olmuşdoğrusu benm eşimde baya bırbırlanacaktıda.son anda yırttım ama törene gelmedi küsüştük azcık:)altına koyu renk corap almıştım sabah giydim ama kaçtı:)açık renk ve topukluyla biraz fena oldu ama napıyım cok beğendim bu elbiseyi:)
Güzelim 72 de de gayet iyi görünüyorsun:26: boyun kaç senin? maşallahın var anlaşılan:))Eki Görüntüle 399242 Eki Görüntüle 399243
İlk resimde ki halim 72 kiloluk halim arkadaşa ev oturmasına gitmiştik
2. resimdeki evlenmeden önce tahminim 64-65lerde gezerkene o ara tartılmadım hiç çünkü :26:
Şimdiki halimide arkadaşım balayından gelsin foto makinesinde fotoğraflarım var eklerim artık
Bence yoğurt ye canım meyve gece gece şeker olarak depolanabilir :125:
önce bi vermiş veriştirmiş sonrada tatlı demiş:)delü kız:)bu haftaki avantajım regldeki 1 kilo şişliği vermiş olmam şekerim:)2 gğnede inşallah azcık eksiye inerüm:)Güzelmiş canım
Vallahi yuh sana
Az yedim diyede kilo alacaksa hay ben öyle bünyeye
Ohhh ohh maşallah zeynepcim harikasın,ben sana güveniyorum canım bu hafta hedefine ulaşır artıda çıkarsın bu gidişlekilo alayım diye uğraşıyorsun anlaşılan.
Zeyneeeep çok tatlısın kız,yüzün ne kadar sevimli öylemaşallah maşallah
Çorabın iyiki kaçmış,açık renk çorap çok doğru tercih olmuş
Güzelim 72 de de gayet iyi görünüyorsun:26: boyun kaç senin? maşallahın var anlaşılan:))
kizlar ben ayrilmistim bi sureligine ama ayri kalinca bakiyorumda 2 kg 700 gram geri almisim.. bugun kahroldum resmen..
ya bana spordan durmak yaramiyo.. her ne kadar 12 saat ayakta durmami gerektiren bi isim olsada, spor yapmadigimda kg aliyorum..
ve 21 mayis istanbula gidicem, en az 5 kg vermem gerek.. toparlanmaliyimmmm
Menümü de paylaşayım kızlar
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim ekmek, 2-3 çatal tavada yumurta
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurt
Ara: 4 tane diyet bisküvi
Akşam: 6-7 kaşık patlıcan yemeği, Yoğurt, 1 dilim ekmek
Spor olarak da 40 dk yürüyüşüm var:103:
çok beğendim seni. güzel taşımışsın elbiseyi
O kadar iyi bi insanki,eminim asla çıkmaz karşıma bu kadarı.Ama tek kötü yanı evdekilere AŞIRI önem vermesi,koşulsuz her dediklerini kabul etmesi,asla itiraz edememesi.valla ağzıma ilk gelen inceldiği yerden kopsun oldu istemsiz
ama kimle olursan ol sabır işi bu işler.
öyle yap böyle yap demeyle olmuyor yani.
nlp bu denge kurma konusunda süper. resmen oynuyosun.
uygulamaya çalışıyorum artık ama eski alışkanlıklar pat diye de değişmiyor.
Tamam ailelerine saygısızlık yapmasınlar ama öncelikle kendi yuvalarında huzuru korusunlar. Bizim evde halamın babaannemin yüzünden ne tartışmalar yaşandı,ne oldu sanki onlara haberleri bile olmadı,ama evdeki huzur bozuldu. Erkekler bunun farkına varmalı,önce beraber yaşadığı insanlara sahip çıkmalı.burda erkeğin rolü çok önemli bence. erkek seni koruyorsa bişi yapamazlar. arada duvar gibi o var. anca öte yanından bakarlar, kendilerince bişier yaparlar.
ama erkek arada yoksa vay haline kim kurtarabilir seni bunların elinden?
Sözlümde değil daha:) sorun çıkmasa bugünlerde çoktaaan sözlü olacaktıkta haftasonu olan düğüne beraber gidecektik
Amin diyeyim en iyisi,Allah yardımcım olsun
Ah pelisim ah,kime dokunsam aynı dertden muzdaripkıskançlıktan başka bişey değil galiba bu yapılanlar. Neden mutlu etmek,hoş tutmak için ekstra çaba sarfedilecek zamanlarda kırmak için çabalarki insanlar. Ben duyduklarımı ömür boyu unutmam,kısmetse evlenirsem oğluyla aramızdaki mesafeden ömür boyu rahatsızlık duyacak.
oğlunun evine rahat rahat gelemicek,hiç düşünmüyor galiba bunları. Ne yüzle bakacak acaba bana,kimin ne olaağı belli olmaz ama ya birgün bana ihtiyaı olursa,ya elime düşerse ne olur acaba. Ben salağım gerçi alır evime bakarım
Benim boyum senden kısa canım 1.68im benGüzelim 72 de de gayet iyi görünüyorsun:26: boyun kaç senin? maşallahın var anlaşılan:))
1 kutu activia yedim canm:)
Yimek yoook daha ne yicen zaten lüpletmişsin mantıyı sarmayı bide neydi kıs heh pilavı sana yemek yimek cezalıönce bi vermiş veriştirmiş sonrada tatlı demiş:)delü kız:)bu haftaki avantajım regldeki 1 kilo şişliği vermiş olmam şekerim:)2 gğnede inşallah azcık eksiye inerüm:)
bu arada şimdiye kadar hep öle avuttular beni senin yüzün güzel tombiş olsanda felan die.taki 21 yaşında rahatsızlık duydum bundan ve diyetisyene gittim.sonrada işte takımcağızımla doğum sonrası fazladan aldığım kiloları vermeye calıştım.
yimek yok yimek yok sözzzz kuzu:)
önce bi vermiş veriştirmiş sonrada tatlı demiş:)delü kız:)bu haftaki avantajım regldeki 1 kilo şişliği vermiş olmam şekerim:)2 gğnede inşallah azcık eksiye inerüm:)
bu arada şimdiye kadar hep öle avuttular beni senin yüzün güzel tombiş olsanda felan die.taki 21 yaşında rahatsızlık duydum bundan ve diyetisyene gittim.sonrada işte takımcağızımla doğum sonrası fazladan aldığım kiloları vermeye calıştım.
yimek yok yimek yok sözzzz kuzu:)
Hoşgeldin canım,ben 27 yaşındayım 3.üniyi okuyorum halaaa öğrenciyim:) son 1 yıldır astım için kortizon iğneleri ve atakların krkusundan antidepresan kullandım,şuan ilaçları azaltıyoruz bırakma aşamasındayım. ilaçlar yüzünden 62 den 72 ye çıktım. 71.5 la takıma girdim,hedefim 62 ancak kendimi hiç hedefe yakın hissetmiyorumda grmüyorumda; bu işte bi pislik var:)))geldim bile:) umarım birbirimize faydalı oluruz bayanlar
Başına geleceği varsa gözünde görmüyor aklında almıyor,kısmet öyleymiş canım. Allah hakkımızda hayırlısını yazsıncanım çok iyi düşün iyi karar ver.ben 20 yaşındaydım bazı şeyleri göremedim sen daha iyi görürsün.daha iyi bilirsin
toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işteen kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan
ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var
Sahurda sağlam ye canım,karatay kahvaltılarına baksana dolu dolu,akşamda önce bi çorba iç açılış yap 30dk ara ver sonra biraz daha atıştır. İftarda birden bire yemek çok zararlıymışta o yüzden önce bi ara vermeyi öneriyor doktorlarKızlar size bişey danışıcam. Önümüzde ki 3 gün adak orucu tutacağım. Sahurda güzel bi kahvaltı yaparım yumurtalı peynirli felan.
Akşamda çorba sebze yemeği bazen tavuk yaparım diye düşünüyorum Ama sorum şu ki aç kalacağım saat çok fazla olduğu için acaba sahurda yediğimi vücut depolar mı ki nasıl bişey uygulasam bilemedim :26:
insallah verirsin canim sende, ayni boydaymisiz ikimizinde ideal kilosu 55-57 :) bende 69 dan 60 a dustum insaalah 55 e duserim yine : ) ama ben 27 yasinda ve evliyim 1de kizim var benimki normal biraz :))
hoşgeld,n tatlım.bende zeynep 27 yaşındayım.3 yaşında bi kızım var.19 kilo fazlam vardı 1 kasımda başladığımda.şu an 9 kaldı.inşallah hep beraber verecez fazlalıklarımızı cıtır olcez:)
az olmuş bence canım,özellikle öğle fenabugün fazla mesaj yazamadım kızlar kusura bakmayın, kısaca yediklerimi yazayım bugün nete girmeme ihtimalime karşılık;
sabah yağsız, ince bir dilim kaşar ve kepek ekmeğine tost,
öğlen 200gr yoğurt ve yarım salatalık
akşam da az önce az yağda kızartılmış karnıbahar mücveri ve haşlanıp yoğurtlanmış karnıbahar yapmamam gereken kısmı haşhaşlı ekmek oldu 1.5 parça diyebiliriz onu da ekmek yemediğime sayıp içimi rahatlatmaya çalışıyorumşöle bi kalori toplaması yaptığımda 1200ü geçmeyeceğine eminim daha da bişey yemicem zaten ama her ihtimale karşı 2 saat sonra biberiye yağı sürüp leslieyle 40 dk yürüyüp 200 mekik çekicem
163 boyum canim 55 olmam gerek ama çok sukur 38 yeni yeni olmaya basladi tam rahat olmasada :)
pek hoş bir alan taraması olmaz bu sanırım
4. takım şu an yerin dibine girsem daha iyi ne hallere düştük bir bakın heleşimdi ben şu 4 etaplık listemizi koysam taze üyemiz ne düşünür hakkımızda :44:
Biz birbiriizi sevdiğimizden yapıyoruz bunu şekerimlütfeeeeeen yapmayın öle şeyle,r sonra beni de bu hırsımdan alıkoyarsanız böle ben nasıl mezun olurum
güzel dostum güzelkızlarrrrr.:
Ay harikasın:) demek oğluyla beraber halı yıkayacaklar sende bakcan he:) çay falan bari arada:)Ahh kuzucum ahh öyle bir bakıyorlar ki ahh ahhTavır koyman çok önemli misal demin kaynanam geldi (altılı üstlüyüz ya ) Halı yıkacakmış şey işte sendende çok çekiniyorum ama yarın halı yıkayalım felan dedi bana (Bizim terasımız bar mecbur yani bende yıkanması lazım) Bende anne ben nasıl halı yıkayam geçen hafta yıkadım hala karın ağrısında duramıyorum valla dedim Yok yok sen yıkamıcan ben yıkarım dedi yarım eşimde 4e kadar evde ya o yardım eder dedi bende olur madem yıkarsınız dedim Sonra gitti merdivenleri yıkadı mis gibi merdivenlerin nesi pisse iş arıyo kendine işş :44:
Hoşgeldin canım,ben 27 yaşındayım 3.üniyi okuyorum halaaa öğrenciyim:) son 1 yıldır astım için kortizon iğneleri ve atakların krkusundan antidepresan kullandım,şuan ilaçları azaltıyoruz bırakma aşamasındayım. ilaçlar yüzünden 62 den 72 ye çıktım. 71.5 la takıma girdim,hedefim 62 ancak kendimi hiç hedefe yakın hissetmiyorumda grmüyorumda; bu işte bi pislik var:)))
Sağlam bi kahvaltı etmeyi düşünüyorum bakalım canım yarın inşallah karar değiştirmezsem başlıcamSahurda sağlam ye canım,karatay kahvaltılarına baksana dolu dolu,akşamda önce bi çorba iç açılış yap 30dk ara ver sonra biraz daha atıştır. İftarda birden bire yemek çok zararlıymışta o yüzden önce bi ara vermeyi öneriyor doktorlar
Ay harikasın:) demek oğluyla beraber halı yıkayacaklar sende bakcan he:) çay falan bari arada:)
Sende az değilsin anlaşılan,ezdirme kendini ohhhh
25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek
Hoşgeldin canım,ben 27 yaşındayım 3.üniyi okuyorum halaaa öğrenciyim:) son 1 yıldır astım için kortizon iğneleri ve atakların krkusundan antidepresan kullandım,şuan ilaçları azaltıyoruz bırakma aşamasındayım. ilaçlar yüzünden 62 den 72 ye çıktım. 71.5 la takıma girdim,hedefim 62 ancak kendimi hiç hedefe yakın hissetmiyorumda grmüyorumda; bu işte bi pislik var:)))
Sağlam bi kahvaltı etmeyi düşünüyorum bakalım canım yarın inşallah karar değiştirmezsem başlıcamSahurda sağlam ye canım,karatay kahvaltılarına baksana dolu dolu,akşamda önce bi çorba iç açılış yap 30dk ara ver sonra biraz daha atıştır. İftarda birden bire yemek çok zararlıymışta o yüzden önce bi ara vermeyi öneriyor doktorlar
Ay harikasın:) demek oğluyla beraber halı yıkayacaklar sende bakcan he:) çay falan bari arada:)
Sende az değilsin anlaşılan,ezdirme kendini ohhhh
25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek
pek hoş bir alan taraması olmaz bu sanırım
kızlarrrrr.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?