Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah göz açıp kapayıncaya kadar mezun oluruz hepimiz:) deneme sürecindeysem gönül rahatlığı ile isveç diyeti yapabilirim o zaman annem ısrarcı oldu ve benm desteğim önemli ilk aşamada 6 gün yapıcaz eğer zorlanmadıysak 13 güne artık gittiği yere kadar

aslında şöle bakınca ne kadar göz dolduruyo ama eminim mide doldurmuyodur:)
Anlaşıldı ilk seni mezun etcez demektir Kararlı ve azimli üye

inşallah ama tek gitmem gidersek hep beraber:)

ama gerçekten yüzün çok hoş 100 kiloda olsan kaldırır:)

inşallah:),
moral bozma eminim ulaşacaksın hedefine ben de 62den 76ya çıkmıştım ve bi daha hiç 6lı rakam göremicem sandm ama oldu bi şekilde abartıp gözümü 5lere diktim:)

Ben size soylemeyi unuttum. biletleri aldik pazartesi Turkiyeme gidiyoruzzzzzzzzzzz. insaallah ankaraya gidip orda 1 hafta kalip istanbula annemlere geçicez. ççook heyecanliyim çokkkkk

Son düzenleme:
SAHUR

HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlu salata.

HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.

HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.yatmadan 1 su bard sut.

** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak.

IFTAR.2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.

1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.

2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı.

3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran

4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto

5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.

6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata

GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız

2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.

meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.

canımcım ramazan diyetim bu şekildeydi.hiç aç kalmadım verdiğim tüm kg lar yagdan gitmişti

şimdilik bi sebep yok geçmem için ama aklımı kurcalayan şey şu ki yarın akşama yapılacak kilo bildirimine bende katılacak mıyım en fazla yarım kilo vermiş olurum

canım geçen gün ben yine kızıyordum kuzu üyelerin ağzını tek tek bantlayamazsın ya yazmıstı çok hoşuma gitti takımda belli bir motivasyon var.iş kendinde bitiyor yine.inşallah başarırsın biz sana destek olamaya hazırız

ee seyyyy kemmmm kummmm,aksam isiklar kesikti hocam calisamadik ondan sooolduu,ay pardon bu degildi, simdi sekerciiimmm en taze uyecimmm biz gecen pazar takimcak sonuncu olduk ta, prenses ondan sebep basiyo kalayi bizeee, oh soyledim isteeeee

bu haftada pek parlak değil menülerr ahhhh ahhhh tükkanı kapatıp gidesim var ne yapacagım ben sizinle

:))kaptanım ya haticeye değil neticeye bak 10 kilo oldu veriyorum.diğerleride baya verdiler ama al ver bu hafta fenaydık.haftaya hepimiz gayet ii olacaz inşallah:)

benimde 7 oldu

sabahta öğlende mücver var.inşallah yagda kızarmıs değildir

Bugn hiiçç bisi yememem lazim kizlaarrrr yarina hafif çikmam gerek

celiiiii celiiiiiii kız bu ne sabah patates kızartması,çikolata,pizza pirinç pilavı çiğ köfte ooohh ohhhh bide spor yapasım yok yazmıs sabaha kadar spor yapsan erimezmiş zaten bunlar ben kaçamak yok diyorum sen hepsini kaçırmıssın onu bunu anlamam celi toparlan sporada başla

şimdilik bi sebep yok geçmem için ama aklımı kurcalayan şey şu ki yarın akşama yapılacak kilo bildirimine bende katılacak mıyım en fazla yarım kilo vermiş olurum

tatlım 2 hafta deneme süren olacak yarın kg bildiriminde bulunmayacaksın ama yine de tartıl ben not edeyim takım kurallarını eklerim ilk fırsatta

ben bu diyeti çok beğendim yaa hemen yazıp rafa kaldırcam ramazanda çıkarmak üzere:)

tşk ben de elimden geleni yapıcam inşallah

tatlım 2 hafta deneme süren olacak yarın kg bildiriminde bulunmayacaksın ama yine de tartıl ben not edeyim takım kurallarını eklerim ilk fırsatta
tamamdır bu hafta fazla gidebilir çünkü anneme destek olmak için isveç diyeti yapıcam bugün tartıldm ibre 64e vurdu sonundaama her ihitmale karşı ben 64,5 diye şartlandırayım kendimi:) bu arada 65ten 64ü görmem 2de oldu demekki en baştan beri bu kadar titiz olsaydım kim bilir kaç kilo verirdm

sabahında simit olsada dünkü menülerin arasında en iyisi.ve haliyle günün menüsü

alemsin ya

25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek

böyle yazınca az gibi görünüyor ama güzel menü bence

Ben size soylemeyi unuttum. biletleri aldik pazartesi Turkiyeme gidiyoruzzzzzzzzzzz. insaallah ankaraya gidip orda 1 hafta kalip istanbula annemlere geçicez. ççook heyecanliyim çokkkkk

canım gözün aydın sağ salim gelir gidersiniz inşallah şimdiden keyifli mutlu zamanlar dilerim

ben bu diyeti çok beğendim yaa hemen yazıp rafa kaldırcam ramazanda çıkarmak üzere:)

tşk ben de elimden geleni yapıcam inşallah

benimde elimin altında bu yıl ramazanda diyette olmasamda aynı sistemi uygulayacagım.aç olunca ne kadar yediğimizi bilemeyip sofradan kalkınca bir rahatsızlık hissederiz ya bu listeyle o rahatsızlık ortadan kalkıyor.iftar edip 15 dk beklemek çok faydalı

şule menülerin nerede :44:

isveç ben yapmıstım cadde ortasında bayılıyordum aman dikkat edin kendinize

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

ben de daha ince 1 kez yapıp 6 günde sadece 1,5 kilo verdim tansiyonum düştüğü için bırakmıştım ama bu kez hem daha hareketli bi hayatım var hem de az yemeye alıştım daha faydalı olur gibi geliyo:)

şöle bi çıkıntılık yapmam gerekirse hafta sonları dersanem olduğu için nete girmede sorun yaşayabilirim ama sporumu ve diyetimi asla aksatmam ve mayıs sonu 2 hafta okulda olucam hiç nete giremem ama dönüşte öncesi sonrası ve mezuniyet fotolarımla telafi edebilirim yine de bunlar sorun olursa o zaman mezuniyet sonrası yarışmaya katılır olaki hedefime ulaşsam bile hedefimi büyütebilirim:)

inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım bende cumartesi öğlene kadar burdayım.sonrasında netim yok gelemiyorum.haber verdiğin sürece sorun olmaz paylaşımlar mayıs sonu seni izine ayırırız 2 hafta yada sadece cuma günü gelip bildirim yaparsın inşallah mezuniyetinde istediğin ölçülerde olursun

benmkide anne anne die ölüyodu.şimdi ben arada gidiyorum ama o ayda bir ancak gidiyor:)ki ilk başta annesiyle tartıştığımda beni arayıp sen anneme ne dedin die cıkışan bi adam bu:)her hafta sonu ordaydık.şimdi bu halde.yavaş yavaş zaman alıyor.yanındaki erkeği değiştirebiliyorsun.ama onları asla değiştiremiyorsun.o yüzden kendini en az zararla kurtarmanın yolunu bulman gerekiyor.
bunlar acı gerçekler gelin olduğumuz için sevlmiyoruz:)
kızz onun kaçamak öğüünü var banane banane istedğn kadar yi diodu adam:)
bu arada teşekkr ederim:)
25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek
acık ekmeği bende özledim ya humusa bandıra bandıra yemeyi:)burdada var ama bizim oranın ekmekleri ayrı bi güzel demi kuzum:)
geç kalktın heralde bebişim:)
benm pazartesi menüm gibin olmuş buda.umarım cabuk toparlarsın şekerim:)
yerinde olsam kendimi böle abuk rejimlere asla bulaştırmam.sonra bütün metebolizman altüst oluyor.1 ayın var ve haftada 1 kilo vererek bu işi halledebilirsin bence.
teşekkr ederim arkadaşım hepinizede
ayyy ne güzel:)tatilin tadını cıkar tatlım:)
güzelmiş aynen bende bunu bi yere not alıyorum:)
yok yok tatlım fırında yaptım bide içine hiç yağ koymadım dibine 1 çatal tereyağı sürdüm borcamın oda yapışmasın die.kızartma bizim evde pek nadir yapılır.kızım için arada burger kinge gittiğimde alıyoruz.ondan araklıyorum bi kaç tane:)

menüler..
pazar-pazartesi sırf karbonhidrat, okulda
salı sabah öğle iyi, akşam kötüydü.
çarşamba
sabah: süt, 1 şampiyon ekmek
ara:ekmek
öğle bi r veli börek getirmişti.hüplettim.
ara:2 ısırık simit
akşam menemem,1 dilim ekmek
ara:tost
evde spor yapamaz oldum.

Şule sende demir eksikliği mi var?
doktor var demedi ama düşük.
nlp uzmanımız demire çok önem veriyor.yüksek olsa daha iyi olur tabii.
karbonhitadrat-nişasta-protein biraraya gelmemeliymiş.
mesela et-ayran, makarna-yoğurt, patates-et, ıspanak-yoğurt,pilav-kuru
hocamız sağlıkçıydı bu arada.
yapılmaması gerekenlerin hepsi ayrılmaz ikililer bizim için
sen mi ben mi?
merak ettim isveç diyetini hiç yapmadım bakım bi.
oo celi yine gezmede.hem de vatan topraklarında. sevindim senin için.

aaaggghhhh kaptanim haklisin ya dun batirdim mahvettim valla poff, bugun açlik grevi yapicimmm

canımcım kortizon alırken 3 beyazdan uzak durmak gerekirmiş.
yoksa o tatlı kilocuklar kalıcı olurmuş.
bi arkadaşım dikkatsiz davranmış hep kilolu çok da az yer hikayise buymuş.
doktarlar her şeyi tam anlatmıyor. sor bi bakalım. doğru mu bunlar.ben başka bişeylemi karıştırıyom.
yaş konusunda var artıran, gönlüm 17lik duyrulur.27-28 sonrası hızlı geçiyor

karataya baya adapte oldun. bravo. zorluyor mu?

beğenmedi n ha. yaramaz seni.

Yarım pizza işi fena bozmuş

Hiç bişe yemede dünkü pizzalar hooppp yağ olsun vücut depolusun dimi Bugünü oldukça hafif geçir canım

İsveçmi yapıyosun sen nası yapcan onu hep aç hep aç o kalbi yorar ya :26:

inşallah ama tek gitmem gidersek hep beraber:)

Şaka bi yana inşallah hedeflerime ulaşırız en kısa zamanda

Oyy canım çok sevidim yaaa tadını cıkar annişinin yanında. Ya hep sana sorcam sorcam soramıyom yurt dışında kayınvalidenler görümcenler hepiniz ordamısınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…