bi bak ama geçekten oldukça zor bi listemerak ettim isveç diyetini hiç yapmadım bakım bi.
İsveçmi yapıyosun sen nası yapcan onu hep aç hep aç o kalbi yorar ya :26:
aslında evet zor ve gereksiz ama ben kendimden ziyade annem için başladım ilk kendim istiyodum ama az yiyerek rahatlıkla verdiğimi gördüm vazgeçtim ama annem kısa vadede motive olmak istiyo ben destek olucam zorlandığımızda bırakırız zaten annem fazla veririm onda ödem var şuan o verdini görsün bırakıcaz en fazla 6 gün yani:)yerinde olsam kendimi böle abuk rejimlere asla bulaştırmam.sonra bütün metebolizman altüst oluyor.1 ayın var ve haftada 1 kilo vererek bu işi halledebilirsin bence.
SAHUR
HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlu salata.
HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.
HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.yatmadan 1 su bard sut.
** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak.
IFTAR.2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.
1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.
2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı.
3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran
4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto
5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.
6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata
GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız
2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.
meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.
canımcım ramazan diyetim bu şekildeydi.hiç aç kalmadım verdiğim tüm kg lar yagdan gitmişti
ahh canım nede güzel söylemişin geliniz sevilmiyoruz ama şu da gerçek eden bulur arkidişbenmkide anne anne die ölüyodu.şimdi ben arada gidiyorum ama o ayda bir ancak gidiyor:)ki ilk başta annesiyle tartıştığımda beni arayıp sen anneme ne dedin die cıkışan bi adam bu:)her hafta sonu ordaydık.şimdi bu halde.yavaş yavaş zaman alıyor.yanındaki erkeği değiştirebiliyorsun.ama onları asla değiştiremiyorsun.o yüzden kendini en az zararla kurtarmanın yolunu bulman gerekiyor.
bunlar acı gerçekler gelin olduğumuz için sevlmiyoruz:)
geç kalktın heralde bebişim:)
menüler..
pazar-pazartesi sırf karbonhidrat, okulda
salı sabah öğle iyi, akşam kötüydü.
çarşamba
sabah: süt, 1 şampiyon ekmek
ara:ekmek
öğle bi r veli börek getirmişti.hüplettim.
ara:2 ısırık simit
akşam menemem,1 dilim ekmek
ara:tost
evde spor yapamaz oldum.
doktor var demedi ama düşük.
nlp uzmanımız demire çok önem veriyor.yüksek olsa daha iyi olur tabii.
karbonhitadrat-nişasta-protein biraraya gelmemeliymiş.
mesela et-ayran, makarna-yoğurt, patates-et, ıspanak-yoğurt,pilav-kuru
hocamız sağlıkçıydı bu arada.
yapılmaması gerekenlerin hepsi ayrılmaz ikililer bizim için
Ben karataycı değilim kız, ortaya karışık evde ne varda ondan ondan hazırlıyom. Anladım ki bi diyet listesine bağlı kalamıyorum akşam direkt bozuluyo :26:En iyisi biraz geç kalkıp ama biraz öyle gün daha iyi gidiyo yani benim içinkarataya baya adapte oldun. bravo. zorluyor mu?
beğenmedi n ha. yaramaz seni.
bi bak ama geçekten oldukça zor bi liste
aslında evet zor ve gereksiz ama ben kendimden ziyade annem için başladım ilk kendim istiyodum ama az yiyerek rahatlıkla verdiğimi gördüm vazgeçtim ama annem kısa vadede motive olmak istiyo ben destek olucam zorlandığımızda bırakırız zaten annem fazla veririm onda ödem var şuan o verdini görsün bırakıcaz en fazla 6 gün yani:)
Yarım pizza işi fena bozmuş
Hiç bişe yemede dünkü pizzalar hooppp yağ olsun vücut depolusun dimiBugünü oldukça hafif geçir canım
Oyy canım çok sevidim yaaa tadını cıkar annişinin yanında. Ya hep sana sorcam sorcam soramıyom yurt dışında kayınvalidenler görümcenler hepiniz ordamısınız siz
ah sorma yaramaz otesibeğenmedi n ha. yaramaz seni.
hafif yicem canim tamam :)
esimin ailesi burda ama benim kimsem yok fransa'da canim.
az once 50 dk yani 4 mile leslie yaptim simdi bir dunyaa utu yapmaya gidiyorum baayyy
zeynepcim gordugum en kacamaksiz menun bravookızlarrrrr.:
sabah:çeyrek simit,1 dilim mücver,domates salatalık,1 haş yumurta
ara:3çilek ve 1 kivi
öğle:1 kase corba,1 tabak salata,1 dilim mücver
ara:1 avuc müsli
ara:1 buz parmak 50 kalorilik
akşam:1 kase corba,1 dilim ekmek,salata
ara:1 meyve veya yoğurt(karar vermedim)
ya zaten bunlarda biraz empati yetenegi olsa, kendi kizlari var, analari babalari var, aman der allahtan korkarlar ama neerdeee, genlerine kodlanmis kiskanclik iste ne biliiiimm.
Sözlümde değil daha:) sorun çıkmasa bugünlerde çoktaaan sözlü olacaktıkta haftasonu olan düğüne beraber gidecektik
Amin diyeyim en iyisi,Allah yardımcım olsun
Ah pelisim ah,kime dokunsam aynı dertden muzdaripkıskançlıktan başka bişey değil galiba bu yapılanlar. Neden mutlu etmek,hoş tutmak için ekstra çaba sarfedilecek zamanlarda kırmak için çabalarki insanlar. Ben duyduklarımı ömür boyu unutmam,kısmetse evlenirsem oğluyla aramızdaki mesafeden ömür boyu rahatsızlık duyacak.
oğlunun evine rahat rahat gelemicek,hiç düşünmüyor galiba bunları. Ne yüzle bakacak acaba bana,kimin ne olaağı belli olmaz ama ya birgün bana ihtiyaı olursa,ya elime düşerse ne olur acaba. Ben salağım gerçi alır evime bakarım
kuzu bakalim yarin kac cikcan,merak ediyom seni25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek
ay butun menulere nazar boncugu masallahhBugün ki menümde
Sabah: 1 tane simit, Az peynir, domates, 1 fincan çay
Ara: 1 tane grisseni, 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık patlıcan yemeği (dünden kaldı israf olmasın diye:78:)4-5 kaşıkda bulgur pilavı, az bi yoğurt
Ara: meyveli yoğurt
kiz agzina bile alma 100 kiloyu Allah gostermesin ve yakismiyor anacim yuzun ne kadar guzel olursa olsun yakismiyor inan,inşallah göz açıp kapayıncaya kadar mezun oluruz hepimiz:) deneme sürecindeysem gönül rahatlığı ile isveç diyeti yapabilirim o zaman annem ısrarcı oldu ve benm desteğim önemli ilk aşamada 6 gün yapıcaz eğer zorlanmadıysak 13 güne artık gittiği yere kadar
aslında şöle bakınca ne kadar göz dolduruyo ama eminim mide doldurmuyodur:)
inşallah ama tek gitmem gidersek hep beraber:)
ama gerçekten yüzün çok hoş100 kiloda olsan kaldırır:)
inşallah:),
moral bozma eminim ulaşacaksın hedefine ben de 62den 76ya çıkmıştım ve bi daha hiç 6lı rakam göremicem sandm ama oldu bi şekilde abartıp gözümü 5lere diktim:)
Ben size soylemeyi unuttum. biletleri aldik pazartesi Turkiyeme gidiyoruzzzzzzzzzzz. insaallah ankaraya gidip orda 1 hafta kalip istanbula annemlere geçicez.ççook heyecanliyim çokkkkk
celii hani bizi birincilige tasiyacaktin, hani verdigin sozler:44::44:aaaggghhhh kaptanim haklisin ya dun batirdim mahvettim valla poff, bugun açlik grevi yapicimmm
yillik izine geliyoruz canim. 2 ay kalicam ailemi gorcem, ailemde yavrumu gorcekler çokkk guzelllll
hıı neden hiç kimse yok ki:121:
son olarak,yarin sabah giremeyebilirim pericigim, kilo bildirimi yapayim gecen haftayi hatirlayamadim bi bakayim da 86.7 kilom.hepinizi seviyorum iiki varsiniz da size hesap veriyorum. hepinize mutlu ,huzurlu, sevdiklerinizle beraber gecirdiginiz bir aksam diliyorum..bayy anacimmm.
şulem ya sana die die bende kaçamksız geçiremez oldum:)napcaz ya sona doğru heves mi azaldı noldu?ama eski halimede dönmek istiyorum acil gitmeli bu kilooocuklarmenüler..
pazar-pazartesi sırf karbonhidrat, okulda
salı sabah öğle iyi, akşam kötüydü.
çarşamba
sabah: süt, 1 şampiyon ekmek
ara:ekmek
öğle bi r veli börek getirmişti.hüplettim.
ara:2 ısırık simit
akşam menemem,1 dilim ekmek
ara:tost
evde spor yapamaz oldum.
doktor var demedi ama düşük.
nlp uzmanımız demire çok önem veriyor.yüksek olsa daha iyi olur tabii.
karbonhitadrat-nişasta-protein biraraya gelmemeliymiş.
mesela et-ayran, makarna-yoğurt, patates-et, ıspanak-yoğurt,pilav-kuru
hocamız sağlıkçıydı bu arada.
yapılmaması gerekenlerin hepsi ayrılmaz ikililer bizim için
sen mi ben mi?
merak ettim isveç diyetini hiç yapmadım bakım bi.
oo celi yine gezmede.hem de vatan topraklarında. sevindim senin için.
güzel arkidişm telaşa rağmen bırakmamışssın kendini.kizlar misafirlerim var bu hafta ,anca girebildim nete, menumu yazayim:
sabah dukan kahvaltisi
oglen kepek ekmegine sandvic,yumurta,peynir yesillik,domates
aksam karniyarik,salata (yagsiz kozlenmis)
ara meyveli yogurt,biraz ceviz
spor yapamiyorum 2 gundur ama temizlik,utu, kosturmaca girla.
hımm bakalım kaçmıştın geçen hafta:)son olarak,yarin sabah giremeyebilirim pericigim, kilo bildirimi yapayim gecen haftayi hatirlayamadim bi bakayim da 86.7 kilom.hepinizi seviyorum iiki varsiniz da size hesap veriyorum. hepinize mutlu ,huzurlu, sevdiklerinizle beraber gecirdiginiz bir aksam diliyorum..bayy anacimmm.
öğleden sonra iş yogunlugundan yazamadım.ama takipteydim
tamam canımcımsanada mutlu huzurlu akşamlar
son olarak,yarin sabah giremeyebilirim pericigim, kilo bildirimi yapayim gecen haftayi hatirlayamadim bi bakayim da 86.7 kilom.hepinizi seviyorum iiki varsiniz da size hesap veriyorum. hepinize mutlu ,huzurlu, sevdiklerinizle beraber gecirdiginiz bir aksam diliyorum..bayy anacimmm.
güzel güzel giderken üzümlü ekmeğine gözümü kapamışken balık krekerine gülesim geldi:) mükemmel değil bana göre ama kötü de diyemeyiz:)kızlar menümü yazmayı unutuyordum az kalsın:)
sabah:1 dilim tost,2 okma reçel,salata
öğle:1 tane üzümlü fındıklı ekmek,1 kase kabak,yarım kase yoğurt
ara:yarım elma
ara:1 avuç gevrek
akşam:1 avuc kadar balık kraker,1 mücver(bitti sonunda),1 tabak kabak yemeği ve yoğurt
ara:1 elma
kizlar misafirlerim var bu hafta ,anca girebildim nete, menumu yazayim:
sabah dukan kahvaltisi
Oldu madem ama şimdii hepimiz burdayız yupppiiiöğleden sonra iş yogunlugundan yazamadım.ama takipteydim
krakeri görmüyorum güzelkızlar menümü yazmayı unutuyordum az kalsın:)
sabah:1 dilim tost,2 okma reçel,salata
öğle:1 tane üzümlü fındıklı ekmek,1 kase kabak,yarım kase yoğurt
ara:yarım elma
ara:1 avuç gevrek
akşam:1 avuc kadar balık kraker,1 mücver(bitti sonunda),1 tabak kabak yemeği ve yoğurt
ara:1 elma
esim turk canim :)) kaçamak yapmadim demiyimde neyseHıı bloğuna bakıyordum da görümcenden bahsedince dedim bu kesin yabancı biriyle evli soram dedimEvet evet faza merak iyi değil biliyorummm
SüpersinBugün kaçamak neyin yapmaaa sakınnn bakkk Türkiye ye geldiğinde herkes sana imrencek ayy nası güzel olmuşsun diecekler o zaman nası mutlu olacağını düşün
zeynepcim gordugum en kacamaksiz menun bravoo
ayy canim, ben de heyecanlandim simdi, cok sevindim senin adina, daha gormediler mi kizini sizinkiler?
celii hani bizi birincilige tasiyacaktin, hani verdigin sozler:44::44:
canim yaa cok duygulandim ay ben aglarim simdi yaaa
kizlar misafirlerim var bu hafta ,anca girebildim nete, menumu yazayim:
sabah dukan kahvaltisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?