Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merak ettim isveç diyetini hiç yapmadım bakım bi.
bi bak ama geçekten oldukça zor bi liste
İsveçmi yapıyosun sen nası yapcan onu hep aç hep aç o kalbi yorar ya :26:

yerinde olsam kendimi böle abuk rejimlere asla bulaştırmam.sonra bütün metebolizman altüst oluyor.1 ayın var ve haftada 1 kilo vererek bu işi halledebilirsin bence.
aslında evet zor ve gereksiz ama ben kendimden ziyade annem için başladım ilk kendim istiyodum ama az yiyerek rahatlıkla verdiğimi gördüm vazgeçtim ama annem kısa vadede motive olmak istiyo ben destek olucam zorlandığımızda bırakırız zaten annem fazla veririm onda ödem var şuan o verdini görsün bırakıcaz en fazla 6 gün yani:)

Çok teşekkür ederim kaptanım yaa valla nasıl işime yarıcak bi bilsen. Bende iftarda kendimi kaybedenlerdenim bide safra kesemi aldırdım 2 sene önce yedim mi zınk diye 9 aylık karın oluyo bende Bugün maalesef başlayamadım kısmetse yarına başlıcam bakalım eşim sabaha kadar mesaide kaldı bende korkudan geçtim yatağın için öyle uyumuşum
ahh canım nede güzel söylemişin geliniz sevilmiyoruz ama şu da gerçek eden bulur arkidiş

geç kalktın heralde bebişim:)

Sorma tatlık evet

Tostlar, börekler, simit, sırf karbondidratta depolamaz mı yahu bilemedim :26:

3 ay önce demir depolarım boşalmıştı benim doktor ilaç tedavisinden sonra değerler çıkmayınca. Yatış verdi hastanede ama işin ilginç tarafı hiç kendimi kötü hissetmiyordum doktorda şaşırmıştı. Neyse hastaneye yattım normalde 4 gün olacaktı ama ben dayanamadım 1 günde görümcem hemşire o yapar ne yapılcaksa dedim çıkarın beni burdaaann dedim Dün kontrolüm vardı şükür değerlerim iyi bol bol çekirdekli kuru üzüm yemek lazımmış ilk ay yaptım sonra nerdeee koy verdim gitti

karataya baya adapte oldun. bravo. zorluyor mu?

beğenmedi n ha. yaramaz seni.
Ben karataycı değilim kız, ortaya karışık evde ne varda ondan ondan hazırlıyom. Anladım ki bi diyet listesine bağlı kalamıyorum akşam direkt bozuluyo :26:En iyisi biraz geç kalkıp ama biraz öyle gün daha iyi gidiyo yani benim için

Anneye destek hee iyi bakalım ama kalbi yoruyo onu biliyorum ben çok az yiyince akşam kalbimin hafif hafif sızladığını hissediyorumŞu 7 kiloyu nası verdiysem şu 6-7 kiloyuda aynı hızla versem ne iyi olurdu yahuuu

hafif yicem canim tamam :)

esimin ailesi burda ama benim kimsem yok fransa'da canim.
beğenmedi n ha. yaramaz seni.
ah sorma yaramaz otesi

Bende 27 yasindayim kuzuuu :)

hafif yicem canim tamam :)

esimin ailesi burda ama benim kimsem yok fransa'da canim.

Hıı bloğuna bakıyordum da görümcenden bahsedince dedim bu kesin yabancı biriyle evli soram dedim Evet evet faza merak iyi değil biliyorummm
az once 50 dk yani 4 mile leslie yaptim simdi bir dunyaa utu yapmaya gidiyorum baayyy

Süpersin Bugün kaçamak neyin yapmaaa sakınnn bakkk Türkiye ye geldiğinde herkes sana imrencek ayy nası güzel olmuşsun diecekler o zaman nası mutlu olacağını düşün

zeynepcim gordugum en kacamaksiz menun bravoo
ya zaten bunlarda biraz empati yetenegi olsa, kendi kizlari var, analari babalari var, aman der allahtan korkarlar ama neerdeee, genlerine kodlanmis kiskanclik iste ne biliiiimm.

25.04.2012
kahvaltı
sandviç-çay
öğle
domates çorbası
akşam
1 şiş kuşbaşı ve salata, 5 lokmacık açık ekmek
kuzu bakalim yarin kac cikcan,merak ediyom seni

ay butun menulere nazar boncugu masallahh

kiz agzina bile alma 100 kiloyu Allah gostermesin ve yakismiyor anacim yuzun ne kadar guzel olursa olsun yakismiyor inan,

Ben size soylemeyi unuttum. biletleri aldik pazartesi Turkiyeme gidiyoruzzzzzzzzzzz. insaallah ankaraya gidip orda 1 hafta kalip istanbula annemlere geçicez. ççook heyecanliyim çokkkkk

ayy canim, ben de heyecanlandim simdi, cok sevindim senin adina, daha gormediler mi kizini sizinkiler?

aaaggghhhh kaptanim haklisin ya dun batirdim mahvettim valla poff, bugun açlik grevi yapicimmm
celii hani bizi birincilige tasiyacaktin, hani verdigin sozler:44::44:

yillik izine geliyoruz canim. 2 ay kalicam ailemi gorcem, ailemde yavrumu gorcekler çokkk guzelllll

canim yaa cok duygulandim ay ben aglarim simdi yaaa

kizlar misafirlerim var bu hafta ,anca girebildim nete, menumu yazayim:

sabah dukan kahvaltisi
oglen kepek ekmegine sandvic,yumurta,peynir yesillik,domates
aksam karniyarik,salata (yagsiz kozlenmis)
ara meyveli yogurt,biraz ceviz

spor yapamiyorum 2 gundur ama temizlik,utu, kosturmaca girla.

son olarak,yarin sabah giremeyebilirim pericigim, kilo bildirimi yapayim gecen haftayi hatirlayamadim bi bakayim da 86.7 kilom.hepinizi seviyorum iiki varsiniz da size hesap veriyorum. hepinize mutlu ,huzurlu, sevdiklerinizle beraber gecirdiginiz bir aksam diliyorum..bayy anacimmm.

hıı neden hiç kimse yok ki:121:

öğleden sonra iş yogunlugundan yazamadım.ama takipteydim

tamam canımcım sanada mutlu huzurlu akşamlar

şulem ya sana die die bende kaçamksız geçiremez oldum:)napcaz ya sona doğru heves mi azaldı noldu?ama eski halimede dönmek istiyorum acil gitmeli bu kilooocuklar
güzel arkidişm telaşa rağmen bırakmamışssın kendini.
hımm bakalım kaçmıştın geçen hafta:)

tamam canımcım sanada mutlu huzurlu akşamlar

kaptanım şekerim bu saat sen burdasın hala.iş mi uzadı

geçen hafta 87,7ymiştin tatlım süpersin 1 kilon daha gitmiş

kızlar menümü yazmayı unutuyordum az kalsın:)

sabah:1 dilim tost,2 okma reçel,salata

öğle:1 tane üzümlü fındıklı ekmek,1 kase kabak,yarım kase yoğurt

ara:yarım elma

ara:1 avuç gevrek

akşam:1 avuc kadar balık kraker,1 mücver(bitti sonunda),1 tabak kabak yemeği ve yoğurt

ara:1 elma

güzel güzel giderken üzümlü ekmeğine gözümü kapamışken balık krekerine gülesim geldi:) mükemmel değil bana göre ama kötü de diyemeyiz:)

Woww güzel bir menü

Tebrik ederim arkadaşımmm yaa 1 kilo daha gitti süper süper darısı yarın benim başımaa yani hepimizinnn:13:

Oldu madem ama şimdii hepimiz burdayız yupppiii

krakeri görmüyorum güzel

esim turk canim :)) kaçamak yapmadim demiyimde neyse

geçen sene 6 aylikti kizim gorduklerinde simdi bir buçuk yasinda oldu :)

menun guzel canim insaallah sporda yaparsin

sanada tatlimmm

Bende menümü paylaşim o zaman

Sabah: 1 fincan nescafe (canım hiç bişi istemedi yiyemedim

Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 etimek

Ara: 2 dilim ekmek kadar tost(valla eşime yapmıştım o da yedi yedi sonları bıraktı mecbur yedim

Ara: 1 elmanın yarısı

Akşam: Izgara da tavuk ğöğsü, 1 tane orta boydan patates(tost makinesinde yaptım yağsız, çok güzel oldu tavsiye edilir

Daha da bi elmanın diğer yarısını yerim bi daaa yok tartıda 1 kilo gitmiş görmek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…