esim turk canim :)) kaçamak yapmadim demiyimde neyse
Bende menümü paylaşim o zaman
Sabah: 1 fincan nescafe (canım hiç bişi istemedi yiyemedim
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 etimek
Ara: 2 dilim ekmek kadar tost(valla eşime yapmıştım o da yedi yedi sonları bıraktı mecbur yedim
Ara: 1 elmanın yarısı
Akşam: Izgara da tavuk ğöğsü, 1 tane orta boydan patates(tost makinesinde yaptım yağsız, çok güzel oldu tavsiye edilir
Daha da bi elmanın diğer yarısını yerim bi daaa yok tartıda 1 kilo gitmiş görmek istiyorumm
Kaçamak yaptın deme deme
Uzakta olmakta zor olsa gerek 2 saat yoldayım şurda içim içimi yiyo:85: Eş uğrana geldik yaban ellere:123çok mu türk filmi repliği oldu ne
Çok guzel olmus menun bence canim, bazen bende kizimin artiklarini yemek zorunda kaliyorum ya
yazcam menumu gorursun simdiuçakla 3 saat ben istedigim zaman gidebilirim ama ailem vize yuzunden gelemiyorlar canim. Fransa kolay kolay vermiyor vize malesef
Menumu yazip gecmise daliyim.. kizlar isten simdi geldim cok yorgunum ama size ayak uydurmam lazim..
- sabah: 1 bardak sekersiz cay, yarim dilim kepekli ekmek, yarim kase yogurt
- ara: Yarim mango
- Oglen: Beyaz peynirli salata.
- ara: 10 - 15 tane yesil erik
- aksam: Zeytin yaginda kizarmis tavuk gogusu, salata, yogurt.
Spor yapamadim ama 12 saatir ayaktayim tam..
gelelim menume:
sabah:
zeytiin peynir, yumurtasiz menemen, 1,5 dilim tam tahilli kepek ekmegi 1 kupa yag yakici çay
Ara; kizimin kalin susamli çubuk krakerinden 6-7 tane
oglen: 3 kasik yogurtlu makarna
aksam: 1 tabak sehriye çorbasi
6 dan sonra hiç bisi yemedim iki kupa yag yakici çayimdan içtim. 2 lt su ve oglen 4 mile leslie
ekmek yemedim ama tikkat tikkat bayanlar.okul dönüşü acıkmıştım.kızımda bahceden gelmek istemedi eve ona indirdiğim balık krakerinden yedim.sonra allahtan eşim hemen geldide yemeğimi yedim.:)güzel güzel giderken üzümlü ekmeğine gözümü kapamışken balık krekerine gülesim geldi:) mükemmel değil bana göre ama kötü de diyemeyiz:)
inşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)tüm takım buradademekki akşam gelmek gerekiyor
canlarım umarım yarın tartıda yüzlerimiz güler
güzelmiş menüceğizin.tatlımcım ya patates tost makinesinde nasıl pişti anlamadım.haşlanmışmıydı?Bende menümü paylaşim o zaman
Sabah: 1 fincan nescafe (canım hiç bişi istemedi yiyemedim
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 etimek
Ara: 2 dilim ekmek kadar tost(valla eşime yapmıştım o da yedi yedi sonları bıraktı mecbur yedim
Ara: 1 elmanın yarısı
Akşam: Izgara da tavuk ğöğsü, 1 tane orta boydan patates(tost makinesinde yaptım yağsız, çok güzel oldu tavsiye edilir
Daha da bi elmanın diğer yarısını yerim bi daaa yok tartıda 1 kilo gitmiş görmek istiyorumm
2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleketKaçamak yaptın deme deme
Uzakta olmakta zor olsa gerek 2 saat yoldayım şurda içim içimi yiyo:85: Eş uğrana geldik yaban ellere:123çok mu türk filmi repliği oldu ne
umarım az yağ damlatışmış teflondadır tavuk kızartman.bu arada yeşil erikleri pazarda görünce ilk aklıma sen geldin şekerim:)Menumu yazip gecmise daliyim.. kizlar isten simdi geldim cok yorgunum ama size ayak uydurmam lazim..
gelelim menume:
sabah:
zeytiin peynir, yumurtasiz menemen, 1,5 dilim tam tahilli kepek ekmegi 1 kupa yag yakici çay
Ara; kizimin kalin susamli çubuk krakerinden 6-7 tane
oglen: 3 kasik yogurtlu makarna
aksam: 1 tabak sehriye çorbasi
6 dan sonra hiç bisi yemedim iki kupa yag yakici çayimdan içtim. 2 lt su ve oglen 4 mile leslie
Zor canım zor ALLAH kolaylık versin
ben bi yaramazlık göremedim ama makarnan bile 3 kaşıkÇubuk krakeri diyorsan o kadardan bişi olmas
öğlen akşam pek bi cıplak olmuş ama dünün acısını cıkarmışsın gayet ii olmuş.gitsin karayağlar:)
evet canim sishiklik var, regl benim 1 aydan fazladir gecikti yine..Şişlik olabilir mi ka acaba :26:Şimdi bi düzen oturtuyoruz ve birden dikkatsizde yemeye başladığımızda ertesi gün hemen tartıya yansır yani bende öyle oluyoBozma hemen moralibi biraz dikkat ederek hemen bir çırpıda verirsin canım
canm ya bırakma bizi iş yerindeki hareketlilikle spor aynı şeyler deil dediğin gibi.spor tempolu ve en az 1 saat oluyor sende.şişlikte olabilir yerleşmeden geri vermeye bak.
toptan hoşbuldum kızlar:) kısaca anlatayım 23 yaşında 163 boy şuan 64e meyilli 65 kiloyum üni son sınıf öğrencisi olmakla birlikte sosyal hizmet uzmanı adayıyım öğrencilikte son 1 ayım:) kilo geçmişim alıp vermekle dolu en zayıf halim 57di ben beğenmeyim bile isteye kilo almış 60a çıkmıştım çocukluk işteen kilolu halim 2.5 yıl önce üni.sınıfın sonunda gördüğüm 76 rakamı o sene pkolu olduğumu da öğrendim sonrasında geçen yaz 64e indim ama okulun açılmasıyla yine 69-70e çıktım aktif olarak diyet moduna girmem 22 marttı 3 kilo verdim sadece çünkü pkoluyum ve hastalığımı da köküne kadar taşıyorum tatlı açlık krizleri adet düzensizliği falan filan
ve sizin aranızdayım çünkü 1 haziranda mezuniyet balom var ve vermem gerekenen az bi 5 kilo var
kızlarrrrr.:
sabah:çeyrek simit,1 dilim mücver,domates salatalık,1 haş yumurta
ara:3çilek ve 1 kivi
öğle:1 kase corba,1 tabak salata,1 dilim mücver
ara:1 avuc müsli
ara:1 buz parmak 50 kalorilik
akşam:1 kase corba,1 dilim ekmek,salata
ara:1 meyve veya yoğurt(karar vermedim)
Canım düzenli olarak devam edemesende arasıra gel yaz,cumaları kilo bildir. gözüm arıyor seni
Yarım kilo terle gitmiştir valla ohhinşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)
Yok canım bildiğin patatesini ne çok ince, ne çok kalın, çünkü ince olunca kenarlardan yanıyor, kalın olunca zor pişiyo. Sadece hafif tuzladım koydum. Bildiğin mangalda pişmiş gibi oluyo bende bugün nette dolaşırken gördümgüzelmiş menüceğizin.tatlımcım ya patates tost makinesinde nasıl pişti anlamadım.haşlanmışmıydı?
2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleket
umarım az yağ damlatışmış teflondadır tavuk kızartman.bu arada yeşil erikleri pazarda görünce ilk aklıma sen geldin şekerim:)
Menün çok iyi olmuş canım :13:Seni bu iş yerinde çok yoruluyorlar galiba
evet canim, 1 yemek kasigi yag.. zaten fazla yagli yemek yiyemiyorum.. ayrica inanirmisin erik alirken sen aklima geldin..zeynebe haber veriyim dedim..
bizim burayada geldi ama elmas degerinde.. hepsini aldim manavin akli uctu hahahah.. hatta senin icin foto cektim :))))) Eki Görüntüle 400860
sorma cok yoruluyorum.. ama dikkat edicem yemegime bundan sonra..
Menumu yazip gecmise daliyim.. kizlar isten simdi geldim cok yorgunum ama size ayak uydurmam lazim..
yok yok tatlım fırında yaptım bide içine hiç yağ koymadım dibine 1 çatal tereyağı sürdüm borcamın oda yapışmasın die.kızartma bizim evde pek nadir yapılır.kızım için arada burger kinge gittiğimde alıyoruz.ondan araklıyorum bi kaç tane:)
menüler..
pazar-pazartesi sırf karbonhidrat, okulda
salı sabah öğle iyi, akşam kötüydü.
çarşamba
sabah: süt, 1 şampiyon ekmek
ara:ekmek
öğle bi r veli börek getirmişti.hüplettim.
ara:2 ısırık simit
akşam menemem,1 dilim ekmek
ara:tost
evde spor yapamaz oldum.
aaaggghhhh kaptanim haklisin ya dun batirdim mahvettim valla poff, bugun açlik grevi yapicimmm
yillik izine geliyoruz canim. 2 ay kalicam ailemi gorcem, ailemde yavrumu gorcekler çokkk guzelllll
Çok teşekkür ederim kaptanım yaa valla nasıl işime yarıcak bi bilsen. Bende iftarda kendimi kaybedenlerdenim bide safra kesemi aldırdım 2 sene önce yedim mi zınk diye 9 aylık karın oluyo bendeBugün maalesef başlayamadım kısmetse yarına başlıcam bakalım eşim sabaha kadar mesaide kaldı bende korkudan geçtim yatağın için öyle uyumuşum
az once 50 dk yani 4 mile leslie yaptim simdi bir dunyaa utu yapmaya gidiyorum baayyy
kizlar misafirlerim var bu hafta ,anca girebildim nete, menumu yazayim:
sabah dukan kahvaltisi
oglen kepek ekmegine sandvic,yumurta,peynir yesillik,domates
aksam karniyarik,salata (yagsiz kozlenmis)
ara meyveli yogurt,biraz ceviz
spor yapamiyorum 2 gundur ama temizlik,utu, kosturmaca girla.
adet söktürücü felan içmiyormusun?bu arada cok teşekkr ederim tatlım:)evet canim sishiklik var, regl benim 1 aydan fazladir gecikti yine..
Bugun itibaren basladim, ama o kadar yorgunum ki.. son gucume kadar savasiyorum.. regl olsamda enerjim yerine gelse.. bu arada 23 nisanda harika olmussunnnnn
Hosgeldin canim, ne kadar ortak yonumuz var.. nerdeyse ayni boy, kilodayiz ve yastayiz.. ve ne yazik bende pkoluyum.. :/ ve kilo vermenin bizim icin daha zor oldugunu biliyorum..
bir suru gel gitler yorsada bu yolda iyilesmemizin tek cozumu kilo vermek... bende 24 mayisa kadar kilo vermem lazim.. en az 5 kilo.. allah yardimcimiz olsun.. :)
oy oy oy ne kadar saglikli bir menuuuu... ozlemisim sizleri ve menulerinizii
Gelmem lazim artik canim, gec giricem gun sonunda ama artik idare edin.. sizi birakinca balon gibi oluyorum...
canm ya ohhh afiyetler olsun:)bu hafta pazarda bi yerde vardı oda küçücük ve sarımtraktı.beğenmedim.bende 4 gözle senn eriklerin gibi eriklerin gelmesini bekliyorum.diyetim baya bi kolaylıyacak heralde ozaman:)evet canim, 1 yemek kasigi yag.. zaten fazla yagli yemek yiyemiyorum.. ayrica inanirmisin erik alirken sen aklima geldin..zeynebe haber veriyim dedim..
bizim burayada geldi ama elmas degerinde.. hepsini aldim manavin akli uctu hahahah.. hatta senin icin foto cektim :))))) Eki Görüntüle 400860
sorma cok yoruluyorum.. ama dikkat edicem yemegime bundan sonra..
kız ne üzülecen delü bak ne güzel 1,5 kilo gitmiş kilon yeni olduğu için duraksamadna patır patır gidiyo.hııı tabi bizden cabuk ayrılacan die üzülüyosan bilemem:)Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.
**4.takım 254. ETAP **
PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/
suleoz(62,8 /
Celisuenis(61,9/
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/
4.Takim ortalaması:
günaydın kızlardün gece regl olabilmişim sonunda ama sabah tartıda 200 gr ekside çıktım bahsettiğim 4 etabın ilki bu etap bende takımdan ayrılmak istemiyorum daha sıkı asılmam lazım
kuzu 1,5 kg gitmiş daha neneresi az kız
pelis harikasın canım
Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.
dünkü açlık grevin dünde kalsın bugun normal düzenine dön ama ne olur kaçamak yapma olurmu
tamam kaptanip merak etme
harika canım ya bol bol hasret giderirsiniz ne güzelbenimde teyzem geliyormus yurtdışından 10 gün sonra çok mutluyum
oh ne guzel ya çok sevindim :)
işte budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?