Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok guzel olmus menun bence canim, bazen bende kizimin artiklarini yemek zorunda kaliyorum ya

Kaçamak yaptın deme deme
Uzakta olmakta zor olsa gerek 2 saat yoldayım şurda içim içimi yiyo:85: Eş uğrana geldik yaban ellere:123çok mu türk filmi repliği oldu ne

yazcam menumu gorursun simdi uçakla 3 saat ben istedigim zaman gidebilirim ama ailem vize yuzunden gelemiyorlar canim. Fransa kolay kolay vermiyor vize malesef

Menumu yazip gecmise daliyim.. kizlar isten simdi geldim cok yorgunum ama size ayak uydurmam lazim..

- sabah: 1 bardak sekersiz cay, yarim dilim kepekli ekmek, yarim kase yogurt

- ara: Yarim mango

- Oglen: Beyaz peynirli salata.

- ara: 10 - 15 tane yesil erik

- aksam: Zeytin yaginda kizarmis tavuk gogusu, salata, yogurt.

Spor yapamadim ama 12 saatir ayaktayim tam..

gelelim menume:

sabah:

zeytiin peynir, yumurtasiz menemen, 1,5 dilim tam tahilli kepek ekmegi 1 kupa yag yakici çay

Ara; kizimin kalin susamli çubuk krakerinden 6-7 tane

oglen: 3 kasik yogurtlu makarna, 1 tabak sehriye çorbasi

aksam: patlican kozleme salatasi 1 tabak. 1 kasik zeytinyag ile yapilmis

6 dan sonra hiç bisi yemedim iki kupa yag yakici çayimdan içtim. 2 lt su ve oglen 4 mile leslie

Son düzenleme:

Zor canım zor ALLAH kolaylık versin

Menün çok iyi olmuş canım :13:Seni bu iş yerinde çok yoruluyorlar galiba

ben bi yaramazlık göremedim ama makarnan bile 3 kaşık Çubuk krakeri diyorsan o kadardan bişi olmas

güzel güzel giderken üzümlü ekmeğine gözümü kapamışken balık krekerine gülesim geldi:) mükemmel değil bana göre ama kötü de diyemeyiz:)
ekmek yemedim ama tikkat tikkat bayanlar.okul dönüşü acıkmıştım.kızımda bahceden gelmek istemedi eve ona indirdiğim balık krakerinden yedim.sonra allahtan eşim hemen geldide yemeğimi yedim.:)
tüm takım burada demekki akşam gelmek gerekiyor

canlarım umarım yarın tartıda yüzlerimiz güler
inşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)
güzelmiş menüceğizin.tatlımcım ya patates tost makinesinde nasıl pişti anlamadım.haşlanmışmıydı?
Kaçamak yaptın deme deme
Uzakta olmakta zor olsa gerek 2 saat yoldayım şurda içim içimi yiyo:85: Eş uğrana geldik yaban ellere:123çok mu türk filmi repliği oldu ne
2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleket
umarım az yağ damlatışmış teflondadır tavuk kızartman.bu arada yeşil erikleri pazarda görünce ilk aklıma sen geldin şekerim:)

öğlen akşam pek bi cıplak olmuş ama dünün acısını cıkarmışsın gayet ii olmuş.gitsin karayağlar:)

Zor canım zor ALLAH kolaylık versin

ben bi yaramazlık göremedim ama makarnan bile 3 kaşık Çubuk krakeri diyorsan o kadardan bişi olmas

tek yaramazlik o çubuk kraker

öğlen akşam pek bi cıplak olmuş ama dünün acısını cıkarmışsın gayet ii olmuş.gitsin karayağlar:)

yani dusunuyorum ba...... haaaaaaa simdi hatirladim ya ben aksam yemeginde patlican kozleme salatasi yemistim uff hep unutuyorum yediklerimi ya

evet canim sishiklik var, regl benim 1 aydan fazladir gecikti yine..

canm ya bırakma bizi iş yerindeki hareketlilikle spor aynı şeyler deil dediğin gibi.spor tempolu ve en az 1 saat oluyor sende.şişlikte olabilir yerleşmeden geri vermeye bak.

Bugun itibaren basladim, ama o kadar yorgunum ki.. son gucume kadar savasiyorum.. regl olsamda enerjim yerine gelse.. bu arada 23 nisanda harika olmussunnnnn

Hosgeldin canim, ne kadar ortak yonumuz var.. nerdeyse ayni boy, kilodayiz ve yastayiz.. ve ne yazik bende pkoluyum.. :/ ve kilo vermenin bizim icin daha zor oldugunu biliyorum..
bir suru gel gitler yorsada bu yolda iyilesmemizin tek cozumu kilo vermek... bende 24 mayisa kadar kilo vermem lazim.. en az 5 kilo.. allah yardimcimiz olsun.. :)

oy oy oy ne kadar saglikli bir menuuuu... ozlemisim sizleri ve menulerinizii

Canım düzenli olarak devam edemesende arasıra gel yaz,cumaları kilo bildir. gözüm arıyor seni

Gelmem lazim artik canim, gec giricem gun sonunda ama artik idare edin.. sizi birakinca balon gibi oluyorum...

inşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)
Yarım kilo terle gitmiştir valla ohh

güzelmiş menüceğizin.tatlımcım ya patates tost makinesinde nasıl pişti anlamadım.haşlanmışmıydı?
Yok canım bildiğin patatesini ne çok ince, ne çok kalın, çünkü ince olunca kenarlardan yanıyor, kalın olunca zor pişiyo. Sadece hafif tuzladım koydum. Bildiğin mangalda pişmiş gibi oluyo bende bugün nette dolaşırken gördüm

2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleket

Kıyamam canım yaa :26:Halime binlerce şükür de işte gurbet 1 sat bile olsa gurbet işte :26:

umarım az yağ damlatışmış teflondadır tavuk kızartman.bu arada yeşil erikleri pazarda görünce ilk aklıma sen geldin şekerim:)

evet canim, 1 yemek kasigi yag.. zaten fazla yagli yemek yiyemiyorum.. ayrica inanirmisin erik alirken sen aklima geldin..zeynebe haber veriyim dedim..
bizim burayada geldi ama elmas degerinde.. hepsini aldim manavin akli uctu hahahah.. hatta senin icin foto cektim :)))))

Menün çok iyi olmuş canım :13:Seni bu iş yerinde çok yoruluyorlar galiba

sorma cok yoruluyorum.. ama dikkat edicem yemegime bundan sonra..

Erikkkkkk Burda pazarda bi ufacıklar bi ufacıklar biraz olgunlaşsınlar kapıp gelcem onları

Aman dikkat et kendine canım öğünlerini atlama sakın

Son düzenleme:

super menu bayildim valla

Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.

**4.takım 254. ETAP **

PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/
suleoz(62,8 /
Celisuenis(61,9/
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/

4.Takim ortalaması:

günaydın kızlar dün gece regl olabilmişim sonunda ama sabah tartıda 200 gr ekside çıktım bahsettiğim 4 etabın ilki bu etap bende takımdan ayrılmak istemiyorum daha sıkı asılmam lazım

kuzu 1,5 kg gitmiş daha ne neresi az kız

pelis harikasın canım

o zaman hiçbir problem yok istediğin öğünde yiyebilirsin

menülerini yazmayısından bilmeliydim zaten toparlan şulem toparlan kardeşimin gelişi gelen giden yürüyüşlerim sporum aksadı.bugunden itibaren tekrar başlayacagım

aaaggghhhh kaptanim haklisin ya dun batirdim mahvettim valla poff, bugun açlik grevi yapicimmm

dünkü açlık grevin dünde kalsın bugun normal düzenine dön ama ne olur kaçamak yapma olurmu

yillik izine geliyoruz canim. 2 ay kalicam ailemi gorcem, ailemde yavrumu gorcekler çokkk guzelllll

harika canım ya bol bol hasret giderirsiniz ne güzel benimde teyzem geliyormus yurtdışından 10 gün sonra çok mutluyum

rica ederim canım umarım sende de işe yarar

az once 50 dk yani 4 mile leslie yaptim simdi bir dunyaa utu yapmaya gidiyorum baayyy

işte budur

misafirlerine ragmen kaçamak yok güzel menü

adet söktürücü felan içmiyormusun?bu arada cok teşekkr ederim tatlım:)
canm ya ohhh afiyetler olsun:)bu hafta pazarda bi yerde vardı oda küçücük ve sarımtraktı.beğenmedim.bende 4 gözle senn eriklerin gibi eriklerin gelmesini bekliyorum.diyetim baya bi kolaylıyacak heralde ozaman:)
Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.
kız ne üzülecen delü bak ne güzel 1,5 kilo gitmiş kilon yeni olduğu için duraksamadna patır patır gidiyo.hııı tabi bizden cabuk ayrılacan die üzülüyosan bilemem:)

bu hafta takımımız birinci bundan eminm:)

Son düzenleme:

guzel canim ya dahada verirsin merak etme :)

cancağızlarım:
geçen hafta:70,5
bu hafta :68,8
1,7 gider.tabi asıl sevnmem gereken nokta 700 gr geçen hafta 1 kilo reglden dolayı şişlikti:)
ama dünyanınn kaçamağına rağmen kilo vermekte süper ötesi.bu hafta kaçamak 2 öğün sadece yemin ediyorum:)

**4.takım 254. ETAP **

PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/68,8/1,7/%2,41)
suleoz(62,8 /
Celisuenis(61,9/60,5/1,4/%2,26)
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/

4.Takim ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…