cancağızlarım:
geçen hafta:70,5
bu hafta :68,8
1,7 gider.tabi asıl sevnmem gereken nokta 700 gr geçen hafta 1 kilo reglden dolayı şişlikti:)
ama dünyanınn kaçamağına rağmen kilo vermekte süper ötesi.bu hafta kaçamak 2 öğün sadece yemin ediyorum:)
Bende tartildim yavrular
bugunku kilooooommm 60,5
geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)
- sabah: 1 bardak sekersiz cay, yarim dilim kepekli ekmek, yarim kase yogurt
- ara: Yarim mango
- Oglen: Beyaz peynirli salata.
- ara: 10 - 15 tane yesil erik
- aksam: Zeytin yaginda kizarmis tavuk gogusu, salata, yogurt.
sabah:
zeytiin peynir, yumurtasiz menemen, 1,5 dilim tam tahilli kepek ekmegi 1 kupa yag yakici çay
Ara; kizimin kalin susamli çubuk krakerinden 6-7 tane
oglen: 3 kasik yogurtlu makarna, 1 tabak sehriye çorbasi
aksam: patlican kozleme salatasi 1 tabak. 1 kasik zeytinyag ile yapilmis
6 dan sonra hiç bisi yemedim iki kupa yag yakici çayimdan içtim. 2 lt su ve oglen 4 mile leslie
saol kaptanım takım ruhu dedikleri olay budur heralde verince hepimiz bir veriyoz alınca hepimiz bir alıyoruz:)harikasınız canlarsiz kilo verdikçe ben seviniyorum celim bu mutlulugu hep tatmanı istiyorum.tartıyı gördükçe yüzün hep güzel umarım
süperrrrrsin celim gittigittti kilocuklar.ama bu kadar vermişken bi daha bırakıp kendini alıyım deme tatillerde.bide şulemin dediği gibi olmlu düşün artık sağlıklıyım ve güzel besleniyorum kilomu koruyorum die düşün.kazasız belasız kilosuz neysiz geri dön inşallah:)Bende tartildim yavrular
bugunku kilooooommm 60,5
geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)
kaptanım şekerim bu saat sen burdasın hala.iş mi uzadı
kızlar menümü yazmayı unutuyordum az kalsın:)
sabah:1 dilim tost,2 okma reçel,salata
öğle:1 tane üzümlü fındıklı ekmek,1 kase kabak,yarım kase yoğurt
ara:yarım elma
ara:1 avuç gevrek
akşam:1 avuc kadar balık kraker,1 mücver(bitti sonunda),1 tabak kabak yemeği ve yoğurt
ara:1 elma
Bende menümü paylaşim o zaman
Sabah: 1 fincan nescafe (canım hiç bişi istemedi yiyemedim
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 etimek
Ara: 2 dilim ekmek kadar tost(valla eşime yapmıştım o da yedi yedi sonları bıraktı mecbur yedim
Ara: 1 elmanın yarısı
Akşam: Izgara da tavuk ğöğsü, 1 tane orta boydan patates(tost makinesinde yaptım yağsız, çok güzel oldu tavsiye edilir
Daha da bi elmanın diğer yarısını yerim bi daaa yok tartıda 1 kilo gitmiş görmek istiyorumm
inşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)
2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleket
evet canim sishiklik var, regl benim 1 aydan fazladir gecikti yine..
Bugun itibaren basladim, ama o kadar yorgunum ki.. son gucume kadar savasiyorum.. regl olsamda enerjim yerine gelse.. bu arada 23 nisanda harika olmussunnnnn
evet canim, 1 yemek kasigi yag.. zaten fazla yagli yemek yiyemiyorum.. ayrica inanirmisin erik alirken sen aklima geldin..zeynebe haber veriyim dedim..
bizim burayada geldi ama elmas degerinde.. hepsini aldim manavin akli uctu hahahah.. hatta senin icin foto cektim :))))) Eki Görüntüle 400860
oohh afiyet olsun
sorma cok yoruluyorum.. ama dikkat edicem yemegime bundan sonra..
sagol kaptanim tesekkrler. inanilmaz mutlu oluyorum valla. birde birsey soracagim simdi ben turkiye'ye gidince tum dengelerim degisecek. 1 hafta misafir kalicam ankara'da sonra istanua ailemin yanina geçicem. Ben nasil kilomu koruyacagim? bana yardimci olabilirmisiniz???
size akil danismak istiyorum :26::26:
saol kaptanım takım ruhu dedikleri olay budur heralde verince hepimiz bir veriyoz alınca hepimiz bir alıyoruz:)
menü seçmekte zorlandım maşallah takımıma
işte günün menüleri
ahh celi ahh bir gün önceki menüye bak bide sonraki günegünün menüsü bile seçildin
insallah zeynep ya dedigin gibi yapcam canimsüperrrrrsin celim gittigittti kilocuklar.ama bu kadar vermişken bi daha bırakıp kendini alıyım deme tatillerde.bide şulemin dediği gibi olmlu düşün artık sağlıklıyım ve güzel besleniyorum kilomu koruyorum die düşün.kazasız belasız kilosuz neysiz geri dön inşallah:)
canım herşeyden ye ama az yenasılsa aldım/alırım deyip bırakma o zaman önüne geçmezsin işte spor imkanın olmaz sanıyorum :44: internet imkanın olacakmı?
spor imkanim olursa yaparimda olmazsa artik bilememkiama internete gireri muhakkak. birde milletin yanlis tartisinda tartilabilirim. turkyeye gidince tartimin ayniisndan annemlere alcam
hatay antakyalıyım tatlım.hamam dünden bugüne 200 gr farkettim.ama derim inanılmaz rahatlandı.bi güzel keselendim.o kadarki göğüs kafesimi fazla zorlamışım 2 kat derimide soymuşum:)işte değil cafedeydim canımkardeşimin işten çıkmasını bekliyordum alışveriş yaptık
güzel menü canım
harika
hamam yaramıs canım güzel yansımıssen nerelisin 15 saat uzakta :44:
bestemmm hiç bırakma hep gel.geçmişe yazdım ama gördünmü bilmiyorum.sen bu takımın bir parçasısın.listede olman şart değil.sen ne zaman istersen listeye girişin kolaymenün harika inşallah regde olursun bu pko ne zor hastalıkmıs böyle :44:
evet aynen öyleama ben bugun yine krizdeyim.bugun ilk fırsatta diyetisyenimi arayacagım cumartesileri sabah 08.30 da başlıyorsa mesaisi ne yapıp ne edip ayarlayıp gitmeye çalışacagım aglayasım var kendi adıma.sabah tartıda krize girdim yine.yesemde veremesem içim yanmayacak hem yemiyorum hem aynı kg da dönüp duruyorum
hatay antakyalıyım tatlım.hamam dünden bugüne 200 gr farkettim.ama derim inanılmaz rahatlandı.bi güzel keselendim.o kadarki göğüs kafesimi fazla zorlamışım 2 kat derimide soymuşum:)
muhtemelen bi sağlık problemin vardır kaptanım.bi endokronoloji uzmanına görünmen gerekir bence.bi gün izin al işten nolcak?
canım tartı da eksik yada fazla çıkarsan tartı değişikliği var deyip bildiririz o sorun olmaznete haliyle takıma gelebilirsen süper olur
süpersin şulemmm ya.:)günaydın canlar
kilom 62.2
valla vucudumu seviyorum
dünkü menümü de yazayım
sabah:2-3 bardak yy süt
ara:yoğurt
öğle:yoğurt,1 salatalık,çeyrek simit
ara:1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:2 dilim karışık tahıllı ekmek
akşam:yoğurt,2 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:1 kaşık silme dondurma
günaydın canlar
kilom 62.2
valla vucudumu seviyorum
internete girerim kaptani merak etme ama alinti yapamam cep telimden yazarim anca
dünkü menümü de yazayım
sabah:2-3 bardak yy süt
ara:yoğurt
öğle:yoğurt,1 salatalık,çeyrek simit
ara:1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:2 dilim karışık tahıllı ekmek
akşam:yoğurt,2 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:1 kaşık silme dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?