Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende tartildim yavrular

bugunku kilooooommm 60,5

geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)

harikasınız canlar siz kilo verdikçe ben seviniyorum celim bu mutlulugu hep tatmanı istiyorum.tartıyı gördükçe yüzün hep güzel umarım

sagol kaptanim tesekkrler. inanilmaz mutlu oluyorum valla. birde birsey soracagim simdi ben turkiye'ye gidince tum dengelerim degisecek. 1 hafta misafir kalicam ankara'da sonra istanua ailemin yanina geçicem. Ben nasil kilomu koruyacagim? bana yardimci olabilirmisiniz???

size akil danismak istiyorum :26::26:

menü seçmekte zorlandım maşallah takımıma

işte günün menüleri

- sabah: 1 bardak sekersiz cay, yarim dilim kepekli ekmek, yarim kase yogurt

- ara: Yarim mango

- Oglen: Beyaz peynirli salata.

- ara: 10 - 15 tane yesil erik

- aksam: Zeytin yaginda kizarmis tavuk gogusu, salata, yogurt.

ahh celi ahh bir gün önceki menüye bak bide sonraki güne günün menüsü bile seçildin

harikasınız canlar siz kilo verdikçe ben seviniyorum celim bu mutlulugu hep tatmanı istiyorum.tartıyı gördükçe yüzün hep güzel umarım
saol kaptanım takım ruhu dedikleri olay budur heralde verince hepimiz bir veriyoz alınca hepimiz bir alıyoruz:)
Bende tartildim yavrular

bugunku kilooooommm 60,5

geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)
süperrrrrsin celim gittigittti kilocuklar.ama bu kadar vermişken bi daha bırakıp kendini alıyım deme tatillerde.bide şulemin dediği gibi olmlu düşün artık sağlıklıyım ve güzel besleniyorum kilomu koruyorum die düşün.kazasız belasız kilosuz neysiz geri dön inşallah:)

kaptanım şekerim bu saat sen burdasın hala.iş mi uzadı

işte değil cafedeydim canım kardeşimin işten çıkmasını bekliyordum alışveriş yaptık

güzel menü canım

harika

inşallah prensesim.hamama gittim bu akşam bakalım nasıl yansıycak bu tartıya:)

2 saat ne ki canmcım ya 15 saat sürüyo benm memleket

hamam yaramıs canım güzel yansımıs sen nerelisin 15 saat uzakta :44:

evet canim sishiklik var, regl benim 1 aydan fazladir gecikti yine..

Bugun itibaren basladim, ama o kadar yorgunum ki.. son gucume kadar savasiyorum.. regl olsamda enerjim yerine gelse.. bu arada 23 nisanda harika olmussunnnnn

bestemmm hiç bırakma hep gel.geçmişe yazdım ama gördünmü bilmiyorum.sen bu takımın bir parçasısın.listede olman şart değil.sen ne zaman istersen listeye girişin kolay menün harika inşallah regde olursun bu pko ne zor hastalıkmıs böyle :44:

canım herşeyden ye ama az ye nasılsa aldım/alırım deyip bırakma o zaman önüne geçmezsin işte spor imkanın olmaz sanıyorum :44: internet imkanın olacakmı?

saol kaptanım takım ruhu dedikleri olay budur heralde verince hepimiz bir veriyoz alınca hepimiz bir alıyoruz:)

evet aynen öyle ama ben bugun yine krizdeyim.bugun ilk fırsatta diyetisyenimi arayacagım cumartesileri sabah 08.30 da başlıyorsa mesaisi ne yapıp ne edip ayarlayıp gitmeye çalışacagım aglayasım var kendi adıma.sabah tartıda krize girdim yine.yesemde veremesem içim yanmayacak hem yemiyorum hem aynı kg da dönüp duruyorum

menü seçmekte zorlandım maşallah takımıma

işte günün menüleri

ahh celi ahh bir gün önceki menüye bak bide sonraki güne günün menüsü bile seçildin

hahahha oylemi merci kaptanim

insallah zeynep ya dedigin gibi yapcam canim

canım herşeyden ye ama az ye nasılsa aldım/alırım deyip bırakma o zaman önüne geçmezsin işte spor imkanın olmaz sanıyorum :44: internet imkanın olacakmı?

spor imkanim olursa yaparimda olmazsa artik bilememki ama internete gireri muhakkak. birde milletin yanlis tartisinda tartilabilirim. turkyeye gidince tartimin ayniisndan annemlere alcam

spor imkanim olursa yaparimda olmazsa artik bilememki ama internete gireri muhakkak. birde milletin yanlis tartisinda tartilabilirim. turkyeye gidince tartimin ayniisndan annemlere alcam

canım tartı da eksik yada fazla çıkarsan tartı değişikliği var deyip bildiririz o sorun olmaz nete haliyle takıma gelebilirsen süper olur

hatay antakyalıyım tatlım.hamam dünden bugüne 200 gr farkettim.ama derim inanılmaz rahatlandı.bi güzel keselendim.o kadarki göğüs kafesimi fazla zorlamışım 2 kat derimide soymuşum:)

muhtemelen bi sağlık problemin vardır kaptanım.bi endokronoloji uzmanına görünmen gerekir bence.bi gün izin al işten nolcak?

aaa ben seni hatayda sanıyordum.orda yaşıyorsun sanıyordum.sen istanbuldaymıssın aklımda ters kalmıs

diyetisyene gitmeden önce test yaptırmam lazım zaten bugun arayacgım ayarlayabilecekmiyim bakalım :44:

dünkü menümü de yazayım
sabah:2-3 bardak yy süt
ara:yoğurt
öğle:yoğurt,1 salatalık,çeyrek simit
ara:1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:2 dilim karışık tahıllı ekmek
akşam:yoğurt,2 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:1 kaşık silme dondurma

günaydın canlar

kilom 62.2

valla vucudumu seviyorum
süpersin şulemmm ya.:)

vavvvv ilginc bi şule menüsü ama toparlamaya yetmiş:)

günaydın canlar

kilom 62.2

valla vucudumu seviyorum

tebrikler tatlım

canım ne gibi tüyolar aldım bizimlede paylaşırmısın

internete girerim kaptani merak etme ama alinti yapamam cep telimden yazarim anca

tamam canım.takımdan haberdar olursun alıntı yapmadan cevap yazarsın cuma günü tartı korkun olursa daha iyi sonuç alırsın sanki :44:

Günaydın canlar daha doğrusu tünaydın :126:

Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum eşim gitsin gelcem

Geçen hafta 66

Bu hafta 65 tam tamına 1 kilo gitmişşşşş

Şöyle bir okudumda herkes ne güzel kilocuklar vermiş herkesi tebrik ediyorummmm vay beee diyorumBide herkese hayırlı cumalar dilerim :103:

ama bu drngesiz ve duzensiz olmus

canım ne gibi tüyolar aldım bizimlede paylaşırmısın

nerden canim?

tamam canım.takımdan haberdar olursun alıntı yapmadan cevap yazarsın cuma günü tartı korkun olursa daha iyi sonuç alırsın sanki :44:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…