kaptanim musade edersen ben onumuzdeki cumadan itibaren tartilmak istiyorum, hem takim icin kotu olmaz
hemde ben bir hafta diyetimi uygulamis olurum..
Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.
cancağızlarım:
geçen hafta:70,5
bu hafta :68,8
1,7 gider.tabi asıl sevnmem gereken nokta 700 gr geçen hafta 1 kilo reglden dolayı şişlikti:)
ama dünyanınn kaçamağına rağmen kilo vermekte süper ötesi.bu hafta kaçamak 2 öğün sadece yemin ediyorum:)
Bende tartildim yavrular
bugunku kilooooommm 60,5
geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)
sagol kaptanim tesekkrler. inanilmaz mutlu oluyorum valla. birde birsey soracagim simdi ben turkiye'ye gidince tum dengelerim degisecek. 1 hafta misafir kalicam ankara'da sonra istanua ailemin yanina geçicem. Ben nasil kilomu koruyacagim? bana yardimci olabilirmisiniz???
size akil danismak istiyorum :26::26:
evet aynen öyleama ben bugun yine krizdeyim.bugun ilk fırsatta diyetisyenimi arayacagım cumartesileri sabah 08.30 da başlıyorsa mesaisi ne yapıp ne edip ayarlayıp gitmeye çalışacagım aglayasım var kendi adıma.sabah tartıda krize girdim yine.yesemde veremesem içim yanmayacak hem yemiyorum hem aynı kg da dönüp duruyorum
günaydın canlar
kilom 62.2
valla vucudumu seviyorum
dünkü menümü de yazayım
sabah:2-3 bardak yy süt
ara:yoğurt
öğle:yoğurt,1 salatalık,çeyrek simit
ara:1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:2 dilim karışık tahıllı ekmek
akşam:yoğurt,2 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:1 kaşık silme dondurma
1. zeynepece2009 1,7**4.takım 254. ETAP **
PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/68,8/1,7/%2,41)
suleoz(62,8 /62,2/0,6/ %0,96)
Celisuenis(61,9/60,5/1,4/%2,26)
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/65,0/1,0/%1,52)
4.Takim ortalaması: 1,55
maşallah diyorum canım sana. kaçamaklı 1.7. süper.şulem ya sana die die bende kaçamksız geçiremez oldum:)napcaz ya sona doğru heves mi azaldı noldu?ama eski halimede dönmek istiyorum acil gitmeli bu kilooocuklar
kaptanım şekerim bu saat sen burdasın hala.iş mi uzadı
oy 4 değil 14 gözle bekliyolar desene.geçen sene 6 aylikti kizim gorduklerinde simdi bir buçuk yasinda oldu :)
menun guzel canim insaallah sporda yaparsin
sanada tatlimmm
bu iş sana sadece para kazandırmaz işinde de güzel yerlere getirir inş. 12 saat kolay değil.Menumu yazip gecmise daliyim.. kizlar isten simdi geldim cok yorgunum ama size ayak uydurmam lazim..
- sabah: 1 bardak sekersiz cay, yarim dilim kepekli ekmek, yarim kase yogurt
- ara: Yarim mango
- Oglen: Beyaz peynirli salata.
- ara: 10 - 15 tane yesil erik
- aksam: Zeytin yaginda kizarmis tavuk gogusu, salata, yogurt.
Spor yapamadim ama 12 saatir ayaktayim tam..
patlican közleme süper. menü güzel.gelelim menume:
sabah:
zeytiin peynir, yumurtasiz menemen, 1,5 dilim tam tahilli kepek ekmegi 1 kupa yag yakici çay
Ara; kizimin kalin susamli çubuk krakerinden 6-7 tane
oglen: 3 kasik yogurtlu makarna, 1 tabak sehriye çorbasi
aksam: patlican kozleme salatasi 1 tabak. 1 kasik zeytinyag ile yapilmis
6 dan sonra hiç bisi yemedim iki kupa yag yakici çayimdan içtim. 2 lt su ve oglen 4 mile leslie
denicem bu tarifiYarım kilo terle gitmiştir valla ohh
Yok canım bildiğin patatesini ne çok ince, ne çok kalın, çünkü ince olunca kenarlardan yanıyor, kalın olunca zor pişiyo. Sadece hafif tuzladım koydum. Bildiğin mangalda pişmiş gibi oluyo bende bugün nette dolaşırken gördüm
Kıyamam canım yaa :26:Halime binlerce şükür de işte gurbet 1 sat bile olsa gurbet işte :26:
canım 1.5 kiloya böyle söyleme lütfen.Tamı tamına 65, sevineyim mi üzülyim mi bilemedim. Hiç artıda çıkmadım daha,bu açıdan bakınca iyi ama çok yavaş gidiyor yahu.
ayrılmıcaz inş. bu hafta 700 gr hedefim.günaydın kızlardün gece regl olabilmişim sonunda ama sabah tartıda 200 gr ekside çıktım bahsettiğim 4 etabın ilki bu etap bende takımdan ayrılmak istemiyorum daha sıkı asılmam lazım
evet aynen öyleama ben bugun yine krizdeyim.bugun ilk fırsatta diyetisyenimi arayacagım cumartesileri sabah 08.30 da başlıyorsa mesaisi ne yapıp ne edip ayarlayıp gitmeye çalışacagım aglayasım var kendi adıma.sabah tartıda krize girdim yine.yesemde veremesem içim yanmayacak hem yemiyorum hem aynı kg da dönüp duruyorum
menülerini yazmayısından bilmeliydim zatentoparlan şulem toparlan kardeşimin gelişi gelen giden yürüyüşlerim sporum aksadı.bugunden itibaren tekrar başlayacagım
süperBende tartildim yavrular
bugunku kilooooommm 60,5
geçen hafta 61,9 bu hafta 60,5 1kilo 400 gram verdim oleyy :)
canım bizi daha öncede şaşırtmıştın evinden uzak olduğun halde vermiştin.sagol kaptanim tesekkrler. inanilmaz mutlu oluyorum valla. birde birsey soracagim simdi ben turkiye'ye gidince tum dengelerim degisecek. 1 hafta misafir kalicam ankara'da sonra istanua ailemin yanina geçicem. Ben nasil kilomu koruyacagim? bana yardimci olabilirmisiniz???
size akil danismak istiyorum :26::26:
kardeş keyifleri başlamış prensesim.işte değil cafedeydim canımkardeşimin işten çıkmasını bekliyordum alışveriş yaptık
ben de istiyorum güzel bir hamam keyfi.hatay antakyalıyım tatlım.hamam dünden bugüne 200 gr farkettim.ama derim inanılmaz rahatlandı.bi güzel keselendim.o kadarki göğüs kafesimi fazla zorlamışım 2 kat derimide soymuşum:)
muhtemelen bi sağlık problemin vardır kaptanım.bi endokronoloji uzmanına görünmen gerekir bence.bi gün izin al işten nolcak?
5 dilim ekmek :26:Ve akşam saatlerinde kötü olmuşş
ok kaptanım yapıyorumşuleciğim mukayese ile birlikte tam 8 kişi olduk gruplama yaparmısın bu haftaya
şuleciğim mukayese ile birlikte tam 8 kişi olduk gruplama yaparmısın bu haftaya
minnoş takımlarımız
Kuzununzuzusu-zeynepece2009(borcumu ödedim)
PrensesPeri-Celisuenis
Peliss-mukayese
Suleoz -Tuliptice
mukayese, biz böyle küçük takımlar yapıp kendi aramızda da yarışıyoruz.
bu ruj süren hatuna bayıldım.
Maşallah celi yaa süpersin canım
Sakın rahat davranma canım emin ol kilo vermekten almak daha kolay 2 gün dikkat etmeyince (yani yemeklere saldırınca) tartı hemen fazla çıkıyo ee moral çökünce hemen insan yemeye veriyor gene. İlla ki kaçamakların olacaktır. Ama abartmadan ye, 1 gün fazla yersen ertesi gün hafif geçir zaten vücut kısa sürede adapte olacaktır :93:
1. zeynepece2009 1,7
2. kuzununzuzusu1,5
3. Celisuenis1,4
4. peliss1,0
Tuliptice 1,0
5. suleoz0,6
6. PrensesPeri 0,2
süpersiniz sonuçlar henüz belli değildi baktım ama bizi kim geçebilir 1.54 ile. haftaya da böyle sürdürelim canlar.
oy 4 değil 14 gözle bekliyolar desene.
patlican közleme süper. menü güzel.
canım bizi daha öncede şaşırtmıştın evinden uzak olduğun halde vermiştin.
en azından alma. artık biliyosun bu dengeleme işlerini.
sabah yersen akşamı hafiflet. akşam misafirlik varsa sabahı hafiflet.
minnoş takımlarımız
PrensesPeri-Celisuenis
Peliss-mukayese
Suleoz -Tuliptice
celimmmmmmmmmm cellimmmmm ortim olmussun bu hafta çok sıkı asılıp birinci oluyoruz ona göreben bugun yürüyüşe tekrar başlıyorum
evet ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaptanim hehe
süperrrr şekerim bu hafta hepimiz süperiz tebriklerrrrGünaydın canlar daha doğrusu tünaydın :126:
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum eşim gitsin gelcem
Geçen hafta 66
Bu hafta 65 tam tamına 1 kilo gitmişşşşş
Şöyle bir okudumda herkes ne güzel kilocuklar vermiş herkesi tebrik ediyorummmm vay beee diyorumBide herkese hayırlı cumalar dilerim :103:
tavsiye ederim şulem insanın derisi yumuşacık oluyor:))inanılmaz güzell.sıcak biraz fenalattı ama sonra soğuk suyla toparlandım:)1. zeynepece2009 1,7
2. kuzununzuzusu1,5
3. Celisuenis1,4
4. peliss1,0
Tuliptice 1,0
5. suleoz0,6
6. PrensesPeri 0,2
süpersiniz sonuçlar henüz belli değildi baktım ama bizi kim geçebilir 1.54 ile. haftaya da böyle sürdürelim canlar.
maşallah diyorum canım sana. kaçamaklı 1.7. süper.
çok uzun süreç insan sıkılıyor açıkcası. burda olmasam ooooo.
oy 4 değil 14 gözle bekliyolar desene.
bu iş sana sadece para kazandırmaz işinde de güzel yerlere getirir inş. 12 saat kolay değil.
menün güzel. o kadar şişlik regli olmamandan kesin.
regli olunca baya inersin. zaman su gibi. 1 ay var önünde canım.
patlican közleme süper. menü güzel.
denicem bu tarifi
canım 1.5 kiloya böyle söyleme lütfen.
her hafta böyle gitsin de.
her hafta her hafta ooooh.
ayrılmıcaz inş. bu hafta 700 gr hedefim.
canım sağlık herşeyden önemli bir git bakalım diyetisyenine neymiş. tamam özel sektördesin ama sağlık da her şeyden önce geliyor. izin al gerekiyorsa.
hazırlıksız olunca böyle oluyo. salatalarımı felan yapmalıyım bu hafta.
yarın da kızlarla dışardayız.
tavuk ızgara felanla geçircem.
süper
canım bizi daha öncede şaşırtmıştın evinden uzak olduğun halde vermiştin.
en azından alma. artık biliyosun bu dengeleme işlerini.
sabah yersen akşamı hafiflet. akşam misafirlik varsa sabahı hafiflet.
kardeş keyifleri başlamış prensesim.
ben de istiyorum güzel bir hamam keyfi.
ben çok korkmuyorum ekmekten.
diyetisyenim 9 muydu 11 miydi öyle bir ekmek vermişti bana günlük.
hemmen deniyorum şu an pc ve bilgisayarı sağıma aldım.hissettim bile o enerjiyi:)kızlar deneyin size bir nlp bilgisi daha.
karşıya bakarak yürüyün her zaman.sadece bu bile moralimizi düzeltmeye yeten bir hareketmiş.
aşağıya bakınca duygulara dalma. özellikle sol aşağı bakınca olumsuz duygulara yönelme olurmuş.
bilgisayar, sınavda soru kitapcığı hep sağda olmalıymış.
kuzum kuzum yine kavuştuk birbirimize:))şulem teşkkr bebeğim:)hadi bu hafta yırtalım şüle ortalığı:)minnoş takımlarımız
PrensesPeri-Celisuenis
Peliss-mukayese
Suleoz -Tuliptice
menüm
sabah: 2 karışık tahıllı ekmek dilimine normal peynirle tost
tulum peynir
5 zeytin
ara:tost___oğlumundu
öğle: 2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 yumurta
az peynir,
helva
5 çay kaşığı çiko
ara: 3 kaşık makarna
akşam: 1 kase çorba
nohutlu tavuk
1 dilim kek
evde çok mulu bereketli bir gün geçirdik oğluşumla.
bu akşam spora başlıyorum. ortim tulipcim sporumu aksatmayacan bu hafta inşallah.
ya yine buralarda olurum keşkem versem keşkemm.akşam kek olmasaymış daha ii olacakmış ama arada bir kaçamak olur öle.şöle bi sıksan dişini aslında cok rahat verecende o 2 kiloyu sen bizden ayrılmak istemiyosun kanımca:)
canlarım menümüde yazayım unutmadan:)
sabah:1 dilim ekmk,2 lokma reçel,domates salatalık,peynir
öğle:1 kase tavuklu karnıbahar yemeği,1 ekmekü
ara:biraz dondurma
ara:1 avuc fınıdık
akşam:5 kaşık karnnıbahar,2 kaşık piilav yoğurt
ara:1 kivi
menüm
sabah: 2 karışık tahıllı ekmek dilimine normal peynirle tost
tulum peynir
5 zeytin
ara:tost___oğlumundu
öğle: 2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 yumurta
az peynir,
helva
5 çay kaşığı çiko
ara: 3 kaşık makarna
akşam: 1 kase çorba
nohutlu tavuk
1 dilim kek
evde çok mulu bereketli bir gün geçirdik oğluşumla.
bu akşam spora başlıyorum. ortim tulipcim sporumu aksatmayacan bu hafta inşallah.
canlarım menümüde yazayım unutmadan:)
sabah:1 dilim ekmk,2 lokma reçel,domates salatalık,peynir
öğle:1 kase tavuklu karnıbahar yemeği,1 ekmekü
ara:biraz dondurma
ara:1 avuc fınıdık
akşam:5 kaşık karnnıbahar,2 kaşık piilav yoğurt
ara:1 kivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?