Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar giremedim bugun hic, oyle yogunum ki kusura bakmayin idare edin beni bu ara, hepinizi kocaman tebrik ediyorum. prenses gordun mu 4. takimi bu hafta disini sikma haftasiydi.. eee ama kimse yazmamis 1.olduk mu sindik. durun ben bi bakimmm

ben çok korkmuyorum ekmekten.
diyetisyenim 9 muydu 11 miydi öyle bir ekmek vermişti bana günlük.
Bildiğim kadarı ile ne kadar kilo fazlalığı varsa o kadar ekmek öneriliyo. Sen kaç kilolardaykene önermişti o kadar ekmek canım:26:
minnoş takımlarımız

Kuzununzuzusu-zeynepece2009(borcumu ödedim)
PrensesPeri-Celisuenis
Peliss-mukayese
Suleoz -Tuliptice

mukayese, biz böyle küçük takımlar yapıp kendi aramızda da yarışıyoruz.

Demek ki bu hafta ki ortim sensin

Çiko, kek ohhh kilocuklar verildi hemen kaçamak hemen kaçamak sana kızdım ama aynısını bende yaptım

Süper canımcım:2:

4 dilim ekmek hemide akşam umarım bişi yapmas canım

pssssttt pssttt, yemedim icmedim bi kac foto yukleyip kuccucuk bi album yaptim,balina degil de levrek oldugum zamanlardan kalma,cekersem bi de balina ekliycem

Bugün oruçluydum kızlar şimdide menümü paylaşım

Sahur da;
1 yumurta,2 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,Bitki çayı,Az peynir

İftar

5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt,1 kase tarhana çorbası,1 tane hurma

Ve 2 dilim kek ( dayanamadım üşenmedim kalktım yaptım valla yuh bana nasıl canım çektiyse ki bayağıdır da yemiyordum ama

Allah kabul etsin canim, bisi olmaz hakettin sen keki,afiyet olsun

kuzum kuzum yine kavuştuk birbirimize:))şulem teşkkr bebeğim:)hadi bu hafta yırtalım şüle ortalığı:)

celim gördünmü rakipler zorlu hem artık şu mini gruplarda birinci olmak istiyorum lütfen dikkatli olalım birinci olalımmmmm

menün çok güzel canım

fındık 1 avuç çok olmus onun dışında güzel

nihayet bir yerinden başladım spor olayıma. 2500 hareket adım mekik bel hareketleri hiç bişi yapamazsam bunu yapacam artıkın

harikasın canım

kizlar giremedim bugun hic, oyle yogunum ki kusura bakmayin idare edin beni bu ara, hepinizi kocaman tebrik ediyorum. prenses gordun mu 4. takimi bu hafta disini sikma haftasiydi.. eee ama kimse yazmamis 1.olduk mu sindik. durun ben bi bakimmm

canımcım misafirlerin hangi gün gidiyor :44: maşallah takımımıza bu haftada salmayalım ne olur

yuh,ciddimisin, ben paylasim alanina baktim daha sonuclari yazmamislar ya da ben goremedim ama kesin 1.yiz bize en yakin 8.takim, prensesin yavru vatani

yavru takımda 2, oldu hemde az farkla takımlarım derece alıyor benim katkım yok çok canım sıkılıyor

menün güzel canım oruçluymussunda kek e bişey diyemiyorum.oruçluyken insanın canı herşeyi istiyor ama 2 dilimde kal olurmu tepsinin kalanını başkaları yesin

pssssttt pssttt, yemedim icmedim bi kac foto yukleyip kuccucuk bi album yaptim,balina degil de levrek oldugum zamanlardan kalma,cekersem bi de balina ekliycem

pelisss ne güzel hatunmussun maşallahh maşallahhh eşinle de çok yakıştırdım sizi.Allah hep mutlu etsin
ilk fotondaki 38 beden halin tabi başka bir güzel takım olarak hepimiz aynı görüntüdeyiz hafif balık etliyiz ondan da kurtulacagız

günün menüsü

ortime bak senn sporda yaptın mı?

günaydın bayanlar tebrikler sonuçlar çok güzel niyeyse ben de gururlandım affınıza sığınarak deneme süresi hakkımı temmuzda kullanmak istiyorum çünkü buraya yeterince vakit ayıramıyorum çok fazla yorum geçmiş oluyo yetişemiyorum temmuzda tek alakam burası olacağı için siz de uygun görürseniz temmuzda aranıza katılabilir miyim hatta haziranın 2. haftası da olabilir

tesekkur ederim prensesim,amin.insallah hepimiz verir de kurtuluruz.

CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 NİSAN - 27 NİSAN

BİRİNCİ 4.TAKIM
İKİNCİ 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 13. TAKIM :81::81::81:

BİREYSEL DERECELER

1. sekizinci takımdan allmost 5,02
2. sekizinci takımdan eloisee 2,67
3. dördüncü takımdan zeynepece2009 2,41 :81::81::81:

birinciliğimizi tebrik ederim harikasınız harika

zeynebim bireysel derecede 3. oldun kocaman öpüyorum seni

zeynepcim tebrikler askim kutluyorum seni cok,hem de o kacamaklara ragmen harikasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…