günaydın bayanlar tebrikler sonuçlar çok güzel niyeyse ben de gururlandımaffınıza sığınarak deneme süresi hakkımı temmuzda kullanmak istiyorum çünkü buraya yeterince vakit ayıramıyorum çok fazla yorum geçmiş oluyo yetişemiyorum temmuzda tek alakam burası olacağı için siz de uygun görürseniz temmuzda aranıza katılabilir miyim hatta haziranın 2. haftası da olabilir
teşekkürler
tamam canım takımda yer olursa bizim takımda başlarsın olmaz ise müsait olan bir takımda
Merhaba ben de bir gruba dahil olmak istiyorum.
85 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim.Doğumdan sonra 95e düştüm emzirirken 93e indim.3 Nisan'dan beri diyet yapıyorum şuan 87,4e indim.Ama biraz motivasyonumu kaybettim gibi.Bir gruba dahil olursam daha iyi kilo verebileceğimi düşünüyorum.5/6 yıl önce de azmedip 15 kiloyu vermişliğim var.
prenses ya gelen gidiyo acep nedendir:44::44::44:
bayanlar biraz geç oldu ama birinciliğinizi tebrik ederim....prenses kaptanım öptüm
Herkese selamlarr..
bu haftanın bireyselde birincisi olarak bu hafta ve genel olarak neler yaptığımı size anlatmak istedim...
öncelikle ara verdiğim diyet serüvenime 71 kiloyla devam etmeye başlayalı tam 40gün oldu ve ben bu süre zarfında
yani
40 günde
71 kilodan 60.6 kiloya düştüm..
ve toplamda 62 cm inceldim...
bunun için neler yaptığımı sorarsanız şöyle;
öncelikle ben sebzesever bi insanım bu yüzden hiiç zor olmadı
zaten kiloyuda yemekten değil çikolatadan aldım ben çikolata hastası bir insanım öyle böyle değil 2günde 1kilo spesiel çikolata bitirmişliğim var
öncelikle çikolatayı kestim yerine günde 2 veya 3 tane hurma yedim..
3litre suyu asla ihmal etmedim
ve 3kupa yeşil çayı...
ve tabi sporu... çok önemli..
bir ay önce b-fite kayıt oldum...
ve her akşam yürüyüş yaptım ayrıca birde slim6 egzersiz cdsi ni hergün yarım saat mutlaka yapıyorum...
örnek bir menümü vermek gerekirse şöyle
sabah
2dilim azyağlı peynir
domates
biber salatalık
1dilim kepek ekmeği 3zeytin çay ...
ara
birkaç hurma
öğlen
ızgara tavuklu salata, yoğurt
ara
bir meyve
akşam
zeytinyağlı enginar, yeşil salata..
gibi gibi :)
yani mümkün olduğunca sağlıklı beslenmek
az yağ az şeker az tuz ...
spor yapamayanlar için şöyle birşey söylemek istiyorum mesela ben artık sporu hayatımın her aşamasına katıyorum
otururken ayaklarımı çalıştırıyorum
karın egzersizleri yapıyorum
yemek yaparken bacaklarımı esnetiyorum vs vs vs ..
maksat hareketli olmaksa olabiliriz her türlü...
birde unutmadan haftanın bir günü spa ya gidiyorum...
2-3 saat yüzüyorum .
kısaca toplamak gerekirse
sağlıklı olan ne varsa yapmaya çabalıyorum yapabildiğim kadar...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
yeni birini davet ettim
evet gerçekten sağlam bir yapımız var. bu çok önemli.canımcım malesef böyle :44: takımı belli bir sayıyı tutmak çok zor :44: deneme süreci bu yüzden var.5 kişi çağırıyorsan ya gelmiyor yada deneme sürecinde eleniyor.o 5 ten 1 ini listeye alabilirsen ne mutluşu an takımımızın kadrosu sağlam en çok ona seviniyorum belli bir sayımız var.ama katılımı ve takımı hareketlendirmek için daha da kalabalık olmamız lazım
güzel menülerini takip edecem hedef kilolarıma düştün kız sen ben de düşebilirim demek kimenum:
sabah; 1 haslanmis yumurta, zeytin, peynir, 1 dilim tam tahilli ekmek
1 kuçuk dondurma
oglen buyuk bir tabak kiymali makrna
1 kupa yag yakici çay
aksam: 1 buyuk tabak salata, 4 dilim tam tahilli ekmekten peynirli tost
2,5 3 lt ye yakin su
sporda yaparim insaallah
68-70 felandım.Bildiğim kadarı ile ne kadar kilo fazlalığı varsa o kadar ekmek öneriliyo. Sen kaç kilolardaykene önermişti o kadar ekmek canım:26:
Demek ki bu hafta ki ortim sensin
yapmayalım tulip yapmayalım.Çiko, kek ohhh kilocuklar verildi hemen kaçamak hemen kaçamaksana kızdım ama aynısını bende yaptım
Süper canımcım:2:
4 dilim ekmek hemide akşam umarım bişi yapmas canım
bence de sen hakketmişsin Allah kabul etsin canım.Bugün oruçluydum kızlar şimdide menümü paylaşım
Sahur da;
1 yumurta,2 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,Bitki çayı,Az peynir
İftar
5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt,1 kase tarhana çorbası,1 tane hurma
Ve 2 dilim kek( dayanamadım üşenmedim kalktım yaptım valla yuh bana nasıl canım çektiyse ki bayağıdır da yemiyordum ama
fotolara şuan bakamam ama o yeyzesi gibi görünme korkusunu hissetmişliğim var malasef.tesekkur ederim tulipcim insallah yine oyle olabilirim..simdi sokakta arkadasimi gorsem "ben annesiyim" diyipkacacagim vallahi:18:
moral verdin canım bana. sağol.celim gördünmü rakipler zorluhem artık şu mini gruplarda birinci olmak istiyorum lütfen dikkatli olalım birinci olalımmmmm
menün çok güzel canım
fındık 1 avuç çok olmus onun dışında güzel
harikasın canım
canımcım misafirlerin hangi gün gidiyor :44: maşallah takımımızabu haftada salmayalım ne olur
yavru takımda 2, oldu hemde az farklatakımlarım derece alıyor benim katkım yok çok canım sıkılıyor
menün güzel canım oruçluymussunda kek e bişey diyemiyorum.oruçluyken insanın canı herşeyi istiyor ama 2 dilimde kal olurmu tepsinin kalanını başkaları yesin
CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 NİSAN - 27 NİSAN
BİRİNCİ 4.TAKIM
İKİNCİ 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 13. TAKIM :81::81::81:
BİREYSEL DERECELER
1. sekizinci takımdan allmost 5,02
2. sekizinci takımdan eloisee 2,67
3. dördüncü takımdan zeynepece2009 2,41 :81::81::81:
birinciliğimizi tebrik ederimharikasınız harika
zeynebim bireysel derecede 3. oldun kocaman öpüyorum seni
Ben geldimmm :)Azimle artık hep buradayım.Ev hanımıyım.7 aylık da bir kızım var.Emziriyorum çok acıkmama rağmen inanılmaz azimliyim.Nisanın 3ünden beri diyetteyim 5,5 kilo verdim bir ay dolmadan.Her gün 1,5 saat spor yapıyorum.Ya da kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum.İnşallah sizlerle birlikte istediğim kiloya ulaşacağım.Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim :)
esracıgım tekrar hoşgeldinemzirme döneminde çok güzel kilo verilebiliyor tabi senin menülerin bizden biraz farklı olmalı bebişe sağlıklı süt verebilmen için ama sen zaten bir düzen tutturmussun çok güzelde kilo vermişssin maşallah spor yapabilmen yürüyüşe çıkabilmen çok güzel
birazdan çıkacagım ben pazartesi günü geleceğim.sana takım kurallarını ekleyeyimbugunun menüsünü bir sonraki gün yazıyoruz.bugunden başlayabilirsin mesela dün neler yedin ne kadar spor yaptın
şulem esra ile pelis olsun mini gruplardatam pelise orti olacak biri geldi
esra takım içindede 2 şerli kişi olarak grup oluyoruz.birbirimizi daha sıkı takip ediyoruz
Tekrar hoşbuldummmm :) Eve bisiklet aldım spor yapabilmek için havalar da güzelleşince atıyorum kızı arabaya doğru sokağa.Mutlaka çorba oluyor menülerimde ve sabahları peynir yumurta.Ayrıca süt için günde 5tane kadar hurma yiyorum.Hem hurma bağırsakları da çalıştırıyor tatlı ihtiyacımı da karşılıyor süt de yapıyor.Pek yararlı bi şey:):)
Dünkü menüm de şöyle:
Kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli ılık su
Sabah:kibrit kutusu kadar peynir, yumurta , domates salatalık,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün: 3 hurma
Öğle :1 adet tavuk göğüs ızgara, tarhana çorbası
Ara öğün :1 kase yağsız yoğrt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Akşam :Bir kase tarhana çorbası ve 1 elma.
Spor :40 dk bisiklet ve 20 dk tempolu yürüyüş
Akşam yemeğimi de en geç 18,30da yiyorum.Ondan sonra çok acıkırsam eğer yalnızca bir kaşık yağsız yoüurt ya da yarım bardak yağsız süt içiyorum.Günde de 4 lt su içiyorum.
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?