Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler

tamam canım takımda yer olursa bizim takımda başlarsın olmaz ise müsait olan bir takımda

yeni birini davet ettim

bayanlar biraz geç oldu ama birinciliğinizi tebrik ederim....prenses kaptanım öptüm

prenses ya gelen gidiyo acep nedendir:44::44::44:

canımcım malesef böyle :44: takımı belli bir sayıyı tutmak çok zor :44: deneme süreci bu yüzden var.5 kişi çağırıyorsan ya gelmiyor yada deneme sürecinde eleniyor.o 5 ten 1 ini listeye alabilirsen ne mutlu şu an takımımızın kadrosu sağlam en çok ona seviniyorum belli bir sayımız var.ama katılımı ve takımı hareketlendirmek için daha da kalabalık olmamız lazım

bu haftanın birincisini burayada eklemek istiyorum.hayatının her aşamasına sporu koymus benimde yapmam gereken bu aslında daha çok hareket etmeliyim :44:

sad but true hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin isminin sakıncası yoksa onu da verirmisin nickin çok uzun kısaltmada yapamadım

yeni birini davet ettim

Ben geldimmm :)Azimle artık hep buradayım.Ev hanımıyım.7 aylık da bir kızım var.Emziriyorum çok acıkmama rağmen inanılmaz azimliyim.Nisanın 3ünden beri diyetteyim 5,5 kilo verdim bir ay dolmadan.Her gün 1,5 saat spor yapıyorum.Ya da kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum.İnşallah sizlerle birlikte istediğim kiloya ulaşacağım.Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim :)

evet gerçekten sağlam bir yapımız var. bu çok önemli.
güzel menülerini takip edecem hedef kilolarıma düştün kız sen ben de düşebilirim demek ki

Bildiğim kadarı ile ne kadar kilo fazlalığı varsa o kadar ekmek öneriliyo. Sen kaç kilolardaykene önermişti o kadar ekmek canım:26:

Demek ki bu hafta ki ortim sensin
68-70 felandım.

Çiko, kek ohhh kilocuklar verildi hemen kaçamak hemen kaçamak sana kızdım ama aynısını bende yaptım

Süper canımcım:2:

4 dilim ekmek hemide akşam umarım bişi yapmas canım
yapmayalım tulip yapmayalım.

şimdi çıkcam arkadaşlarla yemeğe. üff hep boğaz davamız

bence de sen hakketmişsin Allah kabul etsin canım.
benim de oğlum istiyor böyle şeyleri...

tesekkur ederim tulipcim insallah yine oyle olabilirim..simdi sokakta arkadasimi gorsem "ben annesiyim" diyipkacacagim vallahi:18:
fotolara şuan bakamam ama o yeyzesi gibi görünme korkusunu hissetmişliğim var malasef.

moral verdin canım bana. sağol.

ooo birinciliğin amortisi de var.
zeynebim tebrik ederim.

İsmim esra. Çalışıyordum hamile kalınca istifa ettim.Zaten sevmediğim bir işti.Dersanede öğretmenlik yapıyordum.Kilolu hamile kaldım bir de hamilelikte alınan kilolar uuuuuu yuvarlanıp gidcektim neredeyse Allahtan boyum uzun 1,75.İdare ediyoruz bu şekilde.Eylülde ablamın düğünü var eylüle kadar 70 olmalıyım :)

esracıgım tekrar hoşgeldin emzirme döneminde çok güzel kilo verilebiliyor tabi senin menülerin bizden biraz farklı olmalı bebişe sağlıklı süt verebilmen için ama sen zaten bir düzen tutturmussun çok güzelde kilo vermişssin maşallah spor yapabilmen yürüyüşe çıkabilmen çok güzel

birazdan çıkacagım ben pazartesi günü geleceğim.sana takım kurallarını ekleyeyim bugunun menüsünü bir sonraki gün yazıyoruz.bugunden başlayabilirsin mesela dün neler yedin ne kadar spor yaptın

şulem esra ile pelis olsun mini gruplarda tam pelise orti olacak biri geldi

esra takım içindede 2 şerli kişi olarak grup oluyoruz.birbirimizi daha sıkı takip ediyoruz

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

canlarım ben çıkıyorum.ne olur dikkat edin yediğinize içtiğinize.birinciliğimizin ertesi haftası pek parlak geçmiyor malum bu haftada güzel derece almalıyız öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

Tekrar hoşbuldummmm :) Eve bisiklet aldım spor yapabilmek için havalar da güzelleşince atıyorum kızı arabaya doğru sokağa.Mutlaka çorba oluyor menülerimde ve sabahları peynir yumurta.Ayrıca süt için günde 5tane kadar hurma yiyorum.Hem hurma bağırsakları da çalıştırıyor tatlı ihtiyacımı da karşılıyor süt de yapıyor.Pek yararlı bi şey:):)

Dünkü menüm de şöyle:
Kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli ılık su

Sabah:kibrit kutusu kadar peynir, yumurta , domates salatalık,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği

Ara öğün: 3 hurma

Öğle :1 adet tavuk göğüs ızgara, tarhana çorbası

Ara öğün :1 kase yağsız yoğrt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Akşam :Bir kase tarhana çorbası ve 1 elma.

Spor :40 dk bisiklet ve 20 dk tempolu yürüyüş

Akşam yemeğimi de en geç 18,30da yiyorum.Ondan sonra çok acıkırsam eğer yalnızca bir kaşık yağsız yoüurt ya da yarım bardak yağsız süt içiyorum.Günde de 4 lt su içiyorum.

yukarıya bu haftanın birincisinin menüsünü ekledim.birbirine ne kadar çok benziyor bakarsın sende derece alırsın girer girmez menün çok güzel başarılar sağlıklar dilerim bu güzel menülerle ablanın düğününe istediğin kg ya ulaşırsın hiç kaçarı yok

bir ricam var yarın sabah aç karna wc ye gittikten sonra tartılırmısın.başlangıç kg nu not edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…