Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah ellerine sağlık klavyenden bal damlamış valla Şimdi daha bi azim geldi sporu 2 saate mi çıkarsam ne
Bu sabah aynı şekilde tartıldım 87,4 çıktım.Yarın sabah da yazarım aynı şekilde:)

ya yine buralarda olurum keşkem versem keşkemm.

beğendim. spor durumun nedir acaba

nihayet bir yerinden başladım spor olayıma. 2500 hareket adım mekik bel hareketleri hiç bişi yapamazsam bunu yapacam artıkın
spor yok tatlım ya en son pazartesi yapmışştım.bugün yapacam inşallah.1 saat yürüyüp acısını cıkarırım.
güzel omuş emziren bi bayana göre.senn ekmek hakkın bizden cok zaten.
güzel tatlım kıtlık modundan vücudun istremiş demekki ama akşam ekmek yememişsin zaten telafi etmişsin zaten:)
yarım cay bardağı ancak gelir kaptanım:))))
vavvvvv ilk ilk ilk :)))))takımımıda tebrik ediyorum sizlerle varım :))siz olmasaydınız ben nasıl verirdim bu kadar kiloyu:))saol kaptanım bende seni kocaman öpüyorum:)
hoşgeldin esracım aramıza.geçmiş yok gelecek var artık cıtır hallerimiz var hayallerimizde:)
en güzelini yapmışsın hayyatta paradan önemli olan şeylerin başında cocuklarımız.boyunda süpermiş:)maşşallah.
maşallah süpermiş sen bu azimle hepimizde mezun edersin:)
Hangi listeyi takip edicez.Henüz yeniyim forumda mazur görün :)
canmcım topikte her cuma kilomuzu normal yazıyoruz.listeyi prenses paylaşıyor.ayrı bi yerden bakmıyoruz.
Kimscikler kalmamış ben de öğle yemğimi yemeğe gideyim o zaman.Hoşçakal topik
hoşcakallll:)afiyet olsun canım

tesekkur ederim tulipcim insallah yine oyle olabilirim..simdi sokakta arkadasimi gorsem "ben annesiyim" diyipkacacagim vallahi:18:

Olursun canım niye olmayasın sende bu azim varkene Eşinlede çok yakışıyorsunuz maaşallah canım

menün güzel canım oruçluymussunda kek e bişey diyemiyorum.oruçluyken insanın canı herşeyi istiyor ama 2 dilimde kal olurmu tepsinin kalanını başkaları yesin

Tepsiye kayınvalidemlere indirdim bile ki

Merhaba canım hoşgeldin aramızaBende tulip 24 yaşımdayım 7 aylık evliyim 7 ayda 7 kilo almış birisiyim ben KAfama dank etti ve burdayım

68-70 felandım.

yapmayalım tulip yapmayalım.

bence de sen hakketmişsin Allah kabul etsin canım.
benim de oğlum istiyor böyle şeyleri...

Hıı iyimiş o zaman ekmek çok karnımız acıktığın 2 lokmayla kendimizi dingizleyebiliriz o zaman SAğol canımcım

Menün çok güzelmış esracım maaşallah umarım hep böyle devam edersin

güzel tatlım kıtlık modundan vücudun istremiş demekki ama akşam ekmek yememişsin zaten telafi etmişsin zaten:)

İftarımı 3 bardak suyla acınca çorbayı bile zor içtim gözüm aç diye, ekmeğe sıra gelmedi valla canım

Vayy demek birinci olduk heee bravooo bizee :)

Zeynep senide tebrik ederim tatlim
Harikasin valla.

Esra hosgeldin canim sende bende emziriyorum ve bebege sut olacak tek sey su. Bol su ic canim

Kizlar beni valiz yaa evi oplama telasi aldi ondan telefondan yaziyorum alinti yapamiyoum malum

pelis az kaldı böle balık etli olmana şekerim.bizede tabi önce önümde cok uzun bi zaman var gibi geliyordu ama artık yolun yarısını geçtim ve rayına oturunca cok daha zevkli hale gelmeye başladı kilo verme işlemi:)
bi de sen bu fotoları paylaşınca başkaları görmüyor demi sadece arkadaş grubun görüyor?ona göre bende öle ekliycem.

Zeynepcim profilindeki ayarlarda seçenekler var. orda istediğin ayarı yapabiliyosun sadece arkadaşlarımı neyin işaretlersin

Biz şimcik kocişle pazara gidiyoruz bol bol meyve neyin alcam Öpüyorum hepiniziiii Hafta sonunuz kaçamaksız geçsin inşalahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…