İnşallah ellerine sağlık klavyenden bal damlamış vallayukarıya bu haftanın birincisinin menüsünü ekledim.birbirine ne kadar çok benziyorbakarsın sende derece alırsın girer girmez menün çok güzel başarılar sağlıklar dilerim bu güzel menülerle ablanın düğününe istediğin kg ya ulaşırsın hiç kaçarı yok
bir ricam var yarın sabah aç karna wc ye gittikten sonra tartılırmısın.başlangıç kg nu not edeyim
spor yok tatlım ya en son pazartesi yapmışştım.bugün yapacam inşallah.1 saat yürüyüp acısını cıkarırım.ya yine buralarda olurum keşkem versem keşkemm.
beğendim. spor durumun nedir acaba
nihayet bir yerinden başladım spor olayıma. 2500 hareket adım mekik bel hareketleri hiç bişi yapamazsam bunu yapacam artıkın
güzel omuş emziren bi bayana göre.senn ekmek hakkın bizden cok zaten.menum:
sabah; 1 haslanmis yumurta, zeytin, peynir, 1 dilim tam tahilli ekmek
1 kuçuk dondurma
oglen buyuk bir tabak kiymali makrna
1 kupa yag yakici çay
aksam: 1 buyuk tabak salata, 4 dilim tam tahilli ekmekten peynirli tost
2,5 3 lt ye yakin su
sporda yaparim insaallah
güzel tatlım kıtlık modundan vücudun istremiş demekki ama akşam ekmek yememişsin zaten telafi etmişsin zaten:)Bugün oruçluydum kızlar şimdide menümü paylaşım
Sahur da;
1 yumurta,2 dilim ekmek,3 yeşil zeytin,Bitki çayı,Az peynir
İftar
5 kaşık kuru fasülye,yarım kase yoğurt,1 kase tarhana çorbası,1 tane hurma
Ve 2 dilim kek( dayanamadım üşenmedim kalktım yaptım valla yuh bana nasıl canım çektiyse ki bayağıdır da yemiyordum ama
yarım cay bardağı ancak gelir kaptanım:))))celim gördünmü rakipler zorluhem artık şu mini gruplarda birinci olmak istiyorum lütfen dikkatli olalım birinci olalımmmmm
menün çok güzel canım
fındık 1 avuç çok olmus onun dışında güzel
harikasın canım
canımcım misafirlerin hangi gün gidiyor :44: maşallah takımımızabu haftada salmayalım ne olur
yavru takımda 2, oldu hemde az farklatakımlarım derece alıyor benim katkım yok çok canım sıkılıyor
menün güzel canım oruçluymussunda kek e bişey diyemiyorum.oruçluyken insanın canı herşeyi istiyor ama 2 dilimde kal olurmu tepsinin kalanını başkaları yesin
vavvvvv ilk ilk ilk :)))))takımımıda tebrik ediyorum sizlerle varım :))siz olmasaydınız ben nasıl verirdim bu kadar kiloyu:))saol kaptanım bende seni kocaman öpüyorum:)CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 NİSAN - 27 NİSAN
BİRİNCİ 4.TAKIM
İKİNCİ 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 13. TAKIM :81::81::81:
BİREYSEL DERECELER
1. sekizinci takımdan allmost 5,02
2. sekizinci takımdan eloisee 2,67
3. dördüncü takımdan zeynepece2009 2,41 :81::81::81:
birinciliğimizi tebrik ederimharikasınız harika
zeynebim bireysel derecede 3. oldun kocaman öpüyorum seni
hoşgeldin esracım aramıza.geçmiş yok gelecek var artık cıtır hallerimiz var hayallerimizde:)Ben geldimmm :)Azimle artık hep buradayım.Ev hanımıyım.7 aylık da bir kızım var.Emziriyorum çok acıkmama rağmen inanılmaz azimliyim.Nisanın 3ünden beri diyetteyim 5,5 kilo verdim bir ay dolmadan.Her gün 1,5 saat spor yapıyorum.Ya da kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum.İnşallah sizlerle birlikte istediğim kiloya ulaşacağım.Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim :)
en güzelini yapmışsın hayyatta paradan önemli olan şeylerin başında cocuklarımız.boyunda süpermiş:)maşşallah.İsmim esra.Çalışıyordum hamile kalınca istifa ettim.Zaten sevmediğim bir işti.Dersanede öğretmenlik yapıyordum.Kilolu hamile kaldım bir de hamilelikte alınan kilolar uuuuuu yuvarlanıp gidcektim neredeyse Allahtan boyum uzun 1,75.İdare ediyoruz bu şekilde.Eylülde ablamın düğünü var eylüle kadar 70 olmalıyım :)
maşallah süpermiş sen bu azimle hepimizde mezun edersin:)Tekrar hoşbuldummmm :) Eve bisiklet aldım spor yapabilmek için havalar da güzelleşince atıyorum kızı arabaya doğru sokağa.Mutlaka çorba oluyor menülerimde ve sabahları peynir yumurta.Ayrıca süt için günde 5tane kadar hurma yiyorum.Hem hurma bağırsakları da çalıştırıyor tatlı ihtiyacımı da karşılıyor süt de yapıyor.Pek yararlı bi şey:):)
Dünkü menüm de şöyle:
Kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli ılık su
Sabah:kibrit kutusu kadar peynir, yumurta , domates salatalık,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün: 3 hurma
Öğle :1 adet tavuk göğüs ızgara, tarhana çorbası
Ara öğün :1 kase yağsız yoğrt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Akşam :Bir kase tarhana çorbası ve 1 elma.
Spor :40 dk bisiklet ve 20 dk tempolu yürüyüş
Akşam yemeğimi de en geç 18,30da yiyorum.Ondan sonra çok acıkırsam eğer yalnızca bir kaşık yağsız yoüurt ya da yarım bardak yağsız süt içiyorum.Günde de 4 lt su içiyorum.
canmcım topikte her cuma kilomuzu normal yazıyoruz.listeyi prenses paylaşıyor.ayrı bi yerden bakmıyoruz.Hangi listeyi takip edicez.Henüz yeniyim forumda mazur görün :)
hoşcakallll:)afiyet olsun canımKimscikler kalmamış ben de öğle yemğimi yemeğe gideyim o zaman.Hoşçakal topik
tesekkur ederim tulipcim insallah yine oyle olabilirim..simdi sokakta arkadasimi gorsem "ben annesiyim" diyipkacacagim vallahi:18:
menün güzel canım oruçluymussunda kek e bişey diyemiyorum.oruçluyken insanın canı herşeyi istiyor ama 2 dilimde kal olurmu tepsinin kalanını başkaları yesin
Ben geldimmm :)Azimle artık hep buradayım.Ev hanımıyım.7 aylık da bir kızım var.Emziriyorum çok acıkmama rağmen inanılmaz azimliyim.Nisanın 3ünden beri diyetteyim 5,5 kilo verdim bir ay dolmadan.Her gün 1,5 saat spor yapıyorum.Ya da kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum.İnşallah sizlerle birlikte istediğim kiloya ulaşacağım.Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim :)
68-70 felandım.
yapmayalım tulip yapmayalım.
bence de sen hakketmişsin Allah kabul etsin canım.
benim de oğlum istiyor böyle şeyleri...
Tekrar hoşbuldummmm :) Eve bisiklet aldım spor yapabilmek için havalar da güzelleşince atıyorum kızı arabaya doğru sokağa.Mutlaka çorba oluyor menülerimde ve sabahları peynir yumurta.Ayrıca süt için günde 5tane kadar hurma yiyorum.Hem hurma bağırsakları da çalıştırıyor tatlı ihtiyacımı da karşılıyor süt de yapıyor.Pek yararlı bi şey:):)
Dünkü menüm de şöyle:
Kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli ılık su
Sabah:kibrit kutusu kadar peynir, yumurta , domates salatalık,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün: 3 hurma
Öğle :1 adet tavuk göğüs ızgara, tarhana çorbası
Ara öğün :1 kase yağsız yoğrt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Akşam :Bir kase tarhana çorbası ve 1 elma.
Spor :40 dk bisiklet ve 20 dk tempolu yürüyüş
Akşam yemeğimi de en geç 18,30da yiyorum.Ondan sonra çok acıkırsam eğer yalnızca bir kaşık yağsız yoüurt ya da yarım bardak yağsız süt içiyorum.Günde de 4 lt su içiyorum.
güzel tatlım kıtlık modundan vücudun istremiş demekki ama akşam ekmek yememişsin zaten telafi etmişsin zaten:)
pelis az kaldı böle balık etli olmana şekerim.bizede tabi önce önümde cok uzun bi zaman var gibi geliyordu ama artık yolun yarısını geçtim ve rayına oturunca cok daha zevkli hale gelmeye başladı kilo verme işlemi:)
bi de sen bu fotoları paylaşınca başkaları görmüyor demi sadece arkadaş grubun görüyor?ona göre bende öle ekliycem.
Zeynepcim profilindeki ayarlarda seçenekler var. orda istediğin ayarı yapabiliyosun sadece arkadaşlarımı neyin işaretlersin
Tama gitmeden yapalım hemen burdayım ben çıkar beni çıkartatlım bi deneme yapalım foto ekliyim seni arkadaşlardan cıkarayım.bi bak bakıyım resimlerimi görebiliyormusun:)
Tama gitmeden yapalım hemen burdayım ben çıkar beni çıkar
Yok zeynepcim görmüyorumm
Evet gördüm foruma yüklediğin resmin var ama bu sefer yüzün gözüküyor
tamam tatlım saol.pazarından alıkoydum seni.kocişinle ii gezmeler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?