- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kızlar ben ani bi kararla ankaraya geldim, dönünce telafi etcem hemen.
Dün yazdıklarınızı okuyunca ne çok güldüm kendime, anam ben 500 g verdim sanıyorum:) sanki geçen hafta 65,5 miydimde:) hey yarabbim boşuna akşama kadar moralim bozuk gezdim. Uykusuzluk,can sıkıntısı sınav falan derken beynim iptal oldu,neyse yahu kendime geldim:)
Hoşbuldumm tekrardan :) Teşekkür ederimmmmgüzel omuş emziren bi bayana göre.senn ekmek hakkın bizden cok zaten.
hoşgeldin esracım aramıza.geçmiş yok gelecek var artık cıtır hallerimiz var hayallerimizde:)
en güzelini yapmışsın hayyatta paradan önemli olan şeylerin başında cocuklarımız.boyunda süpermiş:)maşşallah.
maşallah süpermiş sen bu azimle hepimizde mezun edersin:)
canmcım topikte her cuma kilomuzu normal yazıyoruz.listeyi prenses paylaşıyor.ayrı bi yerden bakmıyoruz.
hoşcakallll:)afiyet olsun canım
Hoşbuldum memnun oldum Tulipcim.Ahhh ben de evlendikten sonra ilk bir sene 10 kilo aldım sonra da o 10 kiloyla hamile kaldımMerhaba canım hoşgeldin aramızaBende tulip 24 yaşımdayım 7 aylık evliyim 7 ayda 7 kilo almış birisiyim ben KAfama dank etti ve burdayım
Menün çok güzelmış esracım maaşallah umarım hep böyle devam edersin
Hoşbuldum celisuenis sağol canım.Ben de sadece suyu 4lt içiyorum süt ayran vs de içiyorum.Hurma yiyorum koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyorum çorba içiyorum.Çok şükür süt sıkıntım olmadı.Ek gıdaya da başladık daha rahat artıkEsra hosgeldin canim sende bende emziriyorum ve bebege sut olacak tek sey su. Bol su ic canim
Vayy demek birinci olduk heee bravooo bizee :)
Zeynep senide tebrik ederim tatlim
Harikasin valla.
Esra hosgeldin canim sende bende emziriyorum ve bebege sut olacak tek sey su. Bol su ic canim
Kizlar beni valiz yaa evi oplama telasi aldi ondan telefondan yaziyorum alinti yapamiyoum malum
sad but true: mutsuz fakat dürüst mü demek istedin esracım?ben mi yanlış anlam cıkardım:)
Kızlar ben ani bi kararla ankaraya geldim, dönünce telafi etcem hemen.
Dün yazdıklarınızı okuyunca ne çok güldüm kendime, anam ben 500 g verdim sanıyorum:) sanki geçen hafta 65,5 miydimde:) hey yarabbim boşuna akşama kadar moralim bozuk gezdim. Uykusuzluk,can sıkıntısı sınav falan derken beynim iptal oldu,neyse yahu kendime geldim:)
kızlar haftasnu topik nede ıssız oluyor yavvv sıkılıyom bi başıma
menümü yazayım bari:
sabah:1 küçük elma
ara:1 küçük kase yulaf gevreği ve süt
ara:1 küçük elma(sabah geç kaldım okula okulda dolabımda bulduklarım bunlardı öğlen eve gelene kadar bunlarla idare ettim:)
öğle:kızımın kalan 1 yumurtası,salata,1 dilim ekmek,1 kase kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:5 bisküvi
akşam:4 kaşık börülce ve 2 kaşık yoğurt
ara:10- 15 tane kadar çilek.
spor yine yapamadım çünkü pazara gittim ordan markete felan daha yeni geldim eve:)
bu arada artık bu bana olur dediğim herşey oluyor cok güzel bi duygu ciğerci kedisi gibi bakmaktan kurtuldum.pazar gezmek inanılmaz zevkliydi:)
Hoşbuldumm tekrardan :) Teşekkür ederimmmm
Hoşbuldum memnun oldum Tulipcim.Ahhh ben de evlendikten sonra ilk bir sene 10 kilo aldım sonra da o 10 kiloyla hamile kaldımÇok azimliyim ama eşim de çok destek veriyor her gün arayıp sporunu yaptın mı bugün ne yedin vs diye soruyor :)
Akşam kayınvalidemlerdeyim azmimi gösterdim onlara da akşam 6 da yedim bi kase çorba aldım suyumu geçtim kenara ohhhhh.Bana demişti genç kız fiziğini unut artık.Görecek ama inat ettim
Zaten dedim ben kesin bu yanlış hatırlıyor diye
Menün harika canım maaşallah :2:
Bende hamiş kalmak için uğraşanlardanım canım ilk öncelikle kilolardan kurtulmak lazım dimi dimiAzmine gerçekten hayran kaldım herkese iradeli olduğunu göstermişsin ne güzel eşinde senden yana Benim ki hala ağzıma bişiler atma derdinde onu ye bu ye hastalanacan deyip geziyo etrafımda :2:Ama olacak olcak tığ gibinn olacammm
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir yavru nasip eder sana tüm isteyenlere.Kesinlikle kilo verip kalmak lazım.Ben tam diyete başladığım ay hamile kaldım.İlk sefer denediğimizde hamileydim ama 6 haftalıkken kaybettim4 ay denedim olmadı dedim bu ay takmayayım da diyet yapayım o ay hamile kaldım.Şimdi diyet yapıyorum yine korktum bak aklıma geldi
Menün çok güzelmiş.Ayy benim de yavaş yavaş olmaya başladı.Ablamın nişanı için alışveriş yaparken o ciğerci kedisi bendim.Valla o an karar verdim diyet yapmayakızlar haftasnu topik nede ıssız oluyor yavvv sıkılıyom bi başıma
menümü yazayım bari:
ara:1 küçük elma(sabah geç kaldım okula okulda dolabımda bulduklarım bunlardı öğlen eve gelene kadar bunlarla idare ettim:)
öğle:kızımın kalan 1 yumurtası,salata,1 dilim ekmek,1 kase kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
spor yine yapamadım çünkü pazara gittim ordan markete felan daha yeni geldim eve:)
bu arada artık bu bana olur dediğim herşey oluyor cok güzel bi duygu ciğerci kedisi gibi bakmaktan kurtuldum.pazar gezmek inanılmaz zevkliydi:)
Amin canım inşallah ALLAH'ım çok aratmadan nasip ederAman sen kendine dikkat et süt korur deyip temkini elden bırakma canım
Menün çok güzelmiş.Ayy benim de yavaş yavaş olmaya başladı.Ablamın nişanı için alışveriş yaparken o ciğerci kedisi bendim.Valla o an karar verdim diyet yapmaya
AminnnnnnnnnnnnValla bebek olunca biz eşimle kanka modundayız.Bazı geceler kızımı alıyorum yanıma eşime oturma odası yolu gözüküyor
Menümüde paylaşim hemen;
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta, 2 yeşil zeytin, 2 bardak açık çay
Ara: 1 galeta
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 4-5 kaşık tavuklu mantar sote, 1 kase çacık
Ara: 5-6 tane jelibon( akşam misafir geldi küçük bi beyfendimiz var ben ona kek verdim o da bana kendi jelibonlarından all all deyip durdu bende almak zorunda kaldım
hımmm güzel enü olmuş tatlım beğendim:)karatayın sabah kahvaltısında ekmek olan hali gibi olmuş bu
kızlar haftasnu topik nede ıssız oluyor yavvv sıkılıyom bi başıma
menümü yazayım bari:
Hoşbuldumm tekrardan :)
Hoşbuldum celisuenis sağol canım.Ben de sadece suyu 4lt içiyorum süt ayran vs de içiyorum.Hurma yiyorum koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyorum çorba içiyorum.Çok şükür süt sıkıntım olmadı.Ek gıdaya da başladık daha rahat artık
canım sen yeşil çay içiyor musun? Bana içme diyor çevremdekiler ne yapsam bilemedim.Bebekte kansızlık yapar diyorlar içiyorum ama kafam da karışık açıkçası
Menümüde paylaşim hemen;
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta, 2 yeşil zeytin, 2 bardak açık çay
Ara: 1 galeta
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 4-5 kaşık tavuklu mantar sote, 1 kase çacık
Ara: 5-6 tane jelibon( akşam misafir geldi küçük bi beyfendimiz var ben ona kek verdim o da bana kendi jelibonlarından all all deyip durdu bende almak zorunda kaldım
Biraz karataya doğru gidiyorum sanırım canım ben
Bide sizlerle bişi paylaşıcam kızlar pazara bugün burç taşları gelmiş. Ben taşlara meraklıydım eşim bıraksa bütün standı alabilirdimNeyse adam katolog verdi hangi taş neye iyi geliyor diye.
Ay taşı: Metobolizmayı hızlandırıyormuş, Diyet yapanlara büyük faydaları neyi varmış felan fıstık yazıyor du benden kaçar mı hemen aldımBugün hiç karnım kazınmadı sanırım tamamen psikolojik bi durum bu
menun uzel canim, çok sevindim boyle olmana :) insaallah hedefne ulasirsin :)
super o zman :)
içiyorum canim banad içme diyorlar ama valla napim. bebegimde kansizlik olmadi sukur ama bilmemki ya bak aklim karisti bzenimde
jelibon mumenun guzelmis jelibon hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?