Biraz karataya doğru gidiyorum sanırım canım ben
Bide sizlerle bişi paylaşıcam kızlar pazara bugün burç taşları gelmiş. Ben taşlara meraklıydım eşim bıraksa bütün standı alabilirdimNeyse adam katolog verdi hangi taş neye iyi geliyor diye.
Ay taşı: Metobolizmayı hızlandırıyormuş, Diyet yapanlara büyük faydaları neyi varmış felan fıstık yazıyor du benden kaçar mı hemen aldımBugün hiç karnım kazınmadı sanırım tamamen psikolojik bi durum bu
Menumu yazayim
sabah: 1 buyuk kase yulaf gevreği ve süt
oglen: tam tahilli undan spagetti 1 tabak yogurtlu
aksam: koca bi tabak salata 2 dilim tam tahilli ekmek
1 lt su spor yok iki gun kayinvalidemde kalicam ordan havalimanina gidicez
Menumu yazayim
çok güzel menünün tarsını beğendim.sende sebze bölümün öğlede kapatmışsın.Menün benim bugünkü menüme çok benziyor:)
Sabah: 1 kase nesfit ve süt
Ara öğün:3 hurma
Öğle: kepekli sebzeli makarna salata
Ara öğün 3 hurma
Akşam:1 kase çorba.
Spor bugün kayınvalidemlere gittiğim için çok yapamadım.15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet.3 lt su 2 kupa yeşil çay
Kızlar benim kız sonunda uyudu ben de vakit kaybetmeden uyuyayım.Aslında spora eklemem lazım bir saat ayakta bebek sallama
Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr.
Psikolojik msikolojik sonuçta etki etmiş.Bende mi alsam
Menumu yazayim
Telkin cd ne ki kız ben orasını kaçırmışım kisüpermiş.bende kuzunun yolladığı telkin cd sini dinliyorum.aynen ii hissediyorum.inanmakta sonucta fayda:)
Menün benim bugünkü menüme çok benziyor:)
Ara öğün 3 hurma
Spor bugün kayınvalidemlere gittiğim için çok yapamadım.15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet.3 lt su 2 kupa yeşil çay
İyi geceler tatlımKızlar benim kız sonunda uyudu ben de vakit kaybetmeden uyuyayım.Aslında spora eklemem lazım bir saat ayakta bebek sallama
Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr.
çok güzel menünün tarsını beğendim.sende sebze bölümün öğlede kapatmışsın.
ii geceler tatlımmmm.sennki sana kalori yaktırıyor benmki külli zarar.bu saatte makarna istedi kalktım yaptım.göz hakkı iki lokmada ben aldım:)
Şimdilik çok küçük biraz büyüsün eminim o da yaptırır.Benim kız birazcık ! tombik de:):):)çok güzel menünün tarsını beğendim.sende sebze bölümün öğlede kapatmışsın.
ii geceler tatlımmmm.sennki sana kalori yaktırıyor benmki külli zarar.bu saatte makarna istedi kalktım yaptım.göz hakkı iki lokmada ben aldım:)
Ay taşı demiştin di mi?DIşarı çıkıcam bugün bir bakayım ben deHe bide tokluk hissi veriyormuş canım şimdi kağıdını okudum, muhtemel gerçek değildir benim aldıklarım ama bildiğin taş gibi duruyo bide yanına ametist aldım ben birbirini çarptıkça kırılacak ama hadi hayırlısı
Oo celi menün harika umarım türkiye yiye yiye şişip gelmezsin canımcım
Telkin cd ne ki kız ben orasını kaçırmışım ki
Menün güzelde akşam için az canım böyle yaparak ki çabuk yorulursun. Yanına 4 kaşık neyin bi sebze yada et felan ekle yoğurt yiyebilirsin daha çok tutup açlık hissini bastırıyorlar böylece sıkılmıyorsanda
İyi geceler tatlım
Ah zeynep ahh dayanamadın dimi gene
yukarıya bu haftanın birincisinin menüsünü ekledim.birbirine ne kadar çok benziyorbakarsın sende derece alırsın girer girmez menün çok güzel başarılar sağlıklar dilerim bu güzel menülerle ablanın düğününe istediğin kg ya ulaşırsın hiç kaçarı yok
bir ricam var yarın sabah aç karna wc ye gittikten sonra tartılırmısın.başlangıç kg nu not edeyim
evet benzemis menulerimiz canim :) seninkide guzell hafifMenün benim bugünkü menüme çok benziyor:)
Ara öğün 3 hurma
güzel ama meyve sebze bölümün eksik olmuş sankim ama akşam salata orayı kaptmış:9güzel celicim tatile gitmeden ne verdiysen kardır.bayada vercen gibime geliyor maşallah.
gezmeye geldim şekerim:)delü kız:)aklın nerlerde:) hem sende napıyon oralarda:)
Bulmuşta bunuyor dedin değil mi:)Zaten dedim ben kesin bu yanlış hatırlıyor diye
Menün harika canım maaşallah :2:
Bende hamiş kalmak için uğraşanlardanım canım ilk öncelikle kilolardan kurtulmak lazım dimi dimiAzmine gerçekten hayran kaldım herkese iradeli olduğunu göstermişsin ne güzel eşinde senden yana Benim ki hala ağzıma bişiler atma derdinde onu ye bu ye hastalanacan deyip geziyo etrafımda :2:Ama olacak olcak tığ gibinn olacammm
valla dayanamdım şekerim ya.midem cok kazınıyodu akşam yemeğini5 te yemiştim.pazarda abuk bşeyler yemeyim die.gece 12 de makarna yemiş bulundm ama 2 ye doğru yattım bide oturduğum yerden bacak egzersizleri yaptım:)He bide tokluk hissi veriyormuş canım şimdi kağıdını okudum, muhtemel gerçek değildir benim aldıklarım ama bildiğin taş gibi duruyo bide yanına ametist aldım ben birbirini çarptıkça kırılacak ama hadi hayırlısı
Telkin cd ne ki kız ben orasını kaçırmışım ki
Menün güzelde akşam için az canım böyle yaparak ki çabuk yorulursun. Yanına 4 kaşık neyin bi sebze yada et felan ekle yoğurt yiyebilirsin daha çok tutup açlık hissini bastırıyorlar böylece sıkılmıyorsanda
İyi geceler tatlım
Ah zeynep ahh dayanamadın dimi gene
bişi olmaz canm bol yeşillikle bi tane daha ye daha nerde bulcan ev yapımı lahmacunu:)Kizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum
gezmeye geldim şekerim:)
Bulmuşta bunuyor dedin değil mi:)
keşke hep böyle olsa
Ay taşı demiştin di mi?DIşarı çıkıcam bugün bir bakayım ben deCanım aslında benim akşamları sadece çorba olmuyor da kayınvalidemlerde yiyecek uygun bir şeu yoktu.Köfte patates biber kızarttı sanki bana inat.Bir de teee 9 da yediler akşam yemeğini.6 da sadece çorba vardı ben de onu yedim yoksa duramıyorum zaten bi kase çorbayla
1 tane lahmacundan bişi olmas bazı diyet listelerinde bile var ama bi tane 2.yi sakın yedim deme celiiKizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum
valla dayanamdım şekerim ya.midem cok kazınıyodu akşam yemeğini5 te yemiştim.pazarda abuk bşeyler yemeyim die.gece 12 de makarna yemiş bulundm ama 2 ye doğru yattım bide oturduğum yerden bacak egzersizleri yaptım:)
telkin cdlerifelya thomas die bi kadının.klasik müzik gibi bişey bilinc altına işliyomuş iştahı felan kapattığı söleniyor.
Evet canım ay taşı. Bulabilirsen bakHe anladım tamam o zaman
1 tane lahmacundan bişi olmas bazı diyet listelerinde bile var ama bi tane 2.yi sakın yedim deme celii
bişi olmaz canm bol yeşillikle bi tane daha ye daha nerde bulcan ev yapımı lahmacunu:)
ohhh sefan olsun bacım:))))))
bak canm bulamazsan msnden atarım ben sana.Egzersizle erittim diyosun yani ama cık cık erimez o erimezzz gece gece yenen şey lopp depoladın işte
Hıı bende bakim bakalım netten bulabilecekmiyim telkini
ya ben yedim ikinciyi amaaksam bi salata yerin artik
yedim bile
ya ben yedim ikinciyi amaaksam bi salata yerim
bak canm bulamazsan msnden atarım ben sana.
kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)
sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata
öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir
ara:10 tane çilek,1 kivi
akşam:2 kase corba
ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)
kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)
sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata
öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir
ara:10 tane çilek,1 kivi
akşam:2 kase corba
ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?