Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpermiş.bende kuzunun yolladığı telkin cd sini dinliyorum.aynen ii hissediyorum.inanmakta sonucta fayda:)

Menün benim bugünkü menüme çok benziyor:)

Sabah: 1 kase nesfit ve süt
Ara öğün:3 hurma
Öğle: kepekli sebzeli makarna salata
Ara öğün 3 hurma
Akşam:1 kase çorba.

Spor bugün kayınvalidemlere gittiğim için çok yapamadım.15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet.3 lt su 2 kupa yeşil çay

Kızlar benim kız sonunda uyudu ben de vakit kaybetmeden uyuyayım.Aslında spora eklemem lazım bir saat ayakta bebek sallama
Hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr.

güzel ama meyve sebze bölümün eksik olmuş sankim ama akşam salata orayı kaptmış:9güzel celicim tatile gitmeden ne verdiysen kardır.bayada vercen gibime geliyor maşallah.

çok güzel menünün tarsını beğendim.sende sebze bölümün öğlede kapatmışsın.
Kızlar benim kız sonunda uyudu ben de vakit kaybetmeden uyuyayım.Aslında spora eklemem lazım bir saat ayakta bebek sallama

ii geceler tatlımmmm.sennki sana kalori yaktırıyor benmki külli zarar.bu saatte makarna istedi kalktım yaptım.göz hakkı iki lokmada ben aldım:)

Son düzenleme:
Psikolojik msikolojik sonuçta etki etmiş.Bende mi alsam

He bide tokluk hissi veriyormuş canım şimdi kağıdını okudum, muhtemel gerçek değildir benim aldıklarım ama bildiğin taş gibi duruyo bide yanına ametist aldım ben birbirini çarptıkça kırılacak ama hadi hayırlısı

Menumu yazayim

sabah: 1 buyuk kase yulaf gevreği ve süt

oglen: tam tahilli undan spagetti 1 tabak yogurtlu

aksam: koca bi tabak salata 2 dilim tam tahilli ekmek

1 lt su spor yok iki gun kayinvalidemde kalicam ordan havalimanina gidicez

Oo celi menün harika umarım türkiye yiye yiye şişip gelmezsin canımcım

süpermiş.bende kuzunun yolladığı telkin cd sini dinliyorum.aynen ii hissediyorum.inanmakta sonucta fayda:)
Telkin cd ne ki kız ben orasını kaçırmışım ki

Menün güzelde akşam için az canım böyle yaparak ki çabuk yorulursun. Yanına 4 kaşık neyin bi sebze yada et felan ekle yoğurt yiyebilirsin daha çok tutup açlık hissini bastırıyorlar böylece sıkılmıyorsanda
İyi geceler tatlım

Ah zeynep ahh dayanamadın dimi gene

Şimdilik çok küçük biraz büyüsün eminim o da yaptırır.Benim kız birazcık ! tombik de:):):)
Ay taşı demiştin di mi?DIşarı çıkıcam bugün bir bakayım ben de Canım aslında benim akşamları sadece çorba olmuyor da kayınvalidemlerde yiyecek uygun bir şeu yoktu.Köfte patates biber kızarttı sanki bana inat.Bir de teee 9 da yediler akşam yemeğini.6 da sadece çorba vardı ben de onu yedim yoksa duramıyorum zaten bi kase çorbayla

Günaydınnnnnn
Pazar pazar bu saatte ayaktayım.Neyse güzel yanı kahvaltımı saatinde yapabileceğim:)Hepinize çok güzel bir gün diliyorummmmmm

Kaptanımmm :)
Bu sabah tartıldım 87,2 çıktım.Diyete 3 Nisan da 93 kilo olarak başladım.Mesaj atacaktım da özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayımdan dolayı :)

evet benzemis menulerimiz canim :) seninkide guzell hafif

güzel ama meyve sebze bölümün eksik olmuş sankim ama akşam salata orayı kaptmış:9güzel celicim tatile gitmeden ne verdiysen kardır.bayada vercen gibime geliyor maşallah.

meyve ben sevmiyorum canim ya ondan hiç aram yok meyveyle çilek kiraz yesil erik falan severim aslinda yarim muz yemistim bak unutmusum onu

Oo celi menün harika umarım türkiye yiye yiye şişip gelmezsin canımcım

yok yok insaallah dikkat edicem canim :)

delü kız:)aklın nerlerde:) hem sende napıyon oralarda:)
gezmeye geldim şekerim:)

Bulmuşta bunuyor dedin değil mi:)
keşke hep böyle olsa

valla dayanamdım şekerim ya.midem cok kazınıyodu akşam yemeğini5 te yemiştim.pazarda abuk bşeyler yemeyim die.gece 12 de makarna yemiş bulundm ama 2 ye doğru yattım bide oturduğum yerden bacak egzersizleri yaptım:)
telkin cdlerifelya thomas die bi kadının.klasik müzik gibi bişey bilinc altına işliyomuş iştahı felan kapattığı söleniyor.
Kizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum
bişi olmaz canm bol yeşillikle bi tane daha ye daha nerde bulcan ev yapımı lahmacunu:)
gezmeye geldim şekerim:)

Bulmuşta bunuyor dedin değil mi:)
keşke hep böyle olsa

ohhh sefan olsun bacım:))))))

Son düzenleme:

Evet canım ay taşı. Bulabilirsen bak He anladım tamam o zaman

Kizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum
1 tane lahmacundan bişi olmas bazı diyet listelerinde bile var ama bi tane 2.yi sakın yedim deme celii

Egzersizle erittim diyosun yani ama cık cık erimez o erimezzz gece gece yenen şey lopp depoladın işte

Hıı bende bakim bakalım netten bulabilecekmiyim telkini

Evet canım ay taşı. Bulabilirsen bak He anladım tamam o zaman

1 tane lahmacundan bişi olmas bazı diyet listelerinde bile var ama bi tane 2.yi sakın yedim deme celii

ya ben yedim ikinciyi ama aksam bi salata yerin artik

bişi olmaz canm bol yeşillikle bi tane daha ye daha nerde bulcan ev yapımı lahmacunu:)

ohhh sefan olsun bacım:))))))

yedim bile

Egzersizle erittim diyosun yani ama cık cık erimez o erimezzz gece gece yenen şey lopp depoladın işte

Hıı bende bakim bakalım netten bulabilecekmiyim telkini
bak canm bulamazsan msnden atarım ben sana.
ya ben yedim ikinciyi ama aksam bi salata yerin artik

yedim bile

ohhh afiyet bişey olmaz:)kaçamaklarımız bu olsun nese kurabiyeler börek cörekler çikolar daha fena.ben buna kaçamak demiyorum artık.makarna gibi:=)

kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)

sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata

öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir

ara:10 tane çilek,1 kivi

akşam:2 kase corba

ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)

ya ben yedim ikinciyi ama aksam bi salata yerim

Öyle yap bali canım salata belki hafif bi çorba olabilir

bak canm bulamazsan msnden atarım ben sana.

Tamam canım şöle bi bakınam bulamazsan sana gelcem

Menün gayet iyi canım kaçamak neyince yok ohh mis

O kışlıkları ben geçen hafta toparladım anamm ne çok giysim varmış eşiminkiler minnacık kaldı yanımda Ütü yapmaktan canım çıkmıştı

merhaba kızlarrrrrr.Oy ölüyorum yorgunluktan.Bugün biraz gezelim dedik.Bebekle gezmek çok zorrrrr.Ağlar kucağına alırsın karnı acıkır etrafa bakmaktan emmez ağlar da ağlar.Tövbe etmiyorum ama zor çıkarım bi daha dışarı :):)
Bugünkü menümü yazıp popoyu devirip yatıcam.Spor yapmasam da olur o kaa yoruldum yani

Sabah 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates salatalık,3 zeytin bir dilim kepek ekmeği

Öğlen Köfte ızgara salata mercimek çorbası

Akşam çorba salata.

Spor yok bugünlük ama öğlen 12de çıktım akşam 6ya kadar hiç oturmadım.Yeterlidir heralde en azından yediklerimi yakmışımdır:)

3 lt su içtim geceye kadar 4 olur.
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…