Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ne güzel menü özellikle tavuk sote aman aman

Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, Az peynir, 1 fincan yeşil çay

Ara: 5 tane kan üzümü

Ara: meyveli yoğurt(içine 3 tane çilek, 2 dilim kadar da muz dilimledim,1 kaşık da bal acayip doyurucu bişey oldu

Akşam: 6 kaşık kadar taze fasülye, salata, 1 kase cacık,3-4 tane kadar patates kızartması, 1 dilim ekmek

Ara yapacağımı sanmıyorum yaparsamda 1 bardak süt içebilirim

Gayet güzel bi menü olmuş canım Çocukla gezmek zor oluyo ya ALLAH kolaylık versin

cok güzel.çorba seni tok tutuyor sanırım ii yöntem.
buda güzel arada patates kızartması cısss olsada görmym bari:)

cok güzel.çorba seni tok tutuyor sanırım ii yöntem.

buda güzel arada patates kızartması cısss olsada görmym bari:)
Çorba hele de tarhana ve mercimek inanılmaz tok tutuyor.Salataya da ne bulursam koyuyorum sıfır yağ çok çok az tuz bol yeşillik roka göbek yeşil soğan domates salatalık dere otu falan yeşillik ne bulursam koyuyorum salataya çok tok tutuyor.
Gayet güzel bi menü olmuş canım Çocukla gezmek zor oluyo ya ALLAH kolaylık versin

Olma mı bana da ona da zor :)

Canım sen öğle yemeği yemiyor musun yaaa

Slm çıtır hatunlar:)
2günde görmediğim akraba kalmadı,kusura kalmayın okudum ama yazamadım. Telden tek tek yazmakta zor oluyor.
2günde yediklerimi topluca yazayım,paparayıda topluca yedirirsiniz:)
cumartesi kahvaltısı
domates,salatalık.kırmızı biber.1dilim beyaz peynir 1dilim kepek ekmek, 2 zeytin.
Öğle
bir dilim kaşarlı pide
bir dilim kıymalı pide
akşam
2 biber dolması,1 patlıcan dolması ama küçükler, cacık
çayla bi dilim kek
pazar kahvaltısı
domates salatalık, 2dilim beyaz peynir,2dilim kek,1 sigara böreği
öğle
balık kraker ve kola atıştırması(yoldaydım)
akşam
sac kavurma ve salata

kesinlikle artıda çıkmıcam arkadaşlar söz veriyorum,bu iki günlük tatilim için özür diliyorum ama zarar vermiceğime emin olun. Haftaiçi kusursuz menü ve bol spor olacak Allah izin verirse...

yavrum 1,5 kiloluk zaferinin kutlaması oluyor bu zannımca:)hafta içi toparlan ortimmm bak bu hafta beraberizzzz ben iki gündür gram oynamadım.bakalım önümüzdeki günlerde nolcam?

menun guzelmis canim :) dondurma hafif olure bisi olmas :)

menun iyi canim am!a ritmik yurumek spora giriyormus, geze geze yurumek degilmis malesef

menun çok guzelmis ya imrendim<<<<<

çok kaçamagin var ama neyse demek odullerdin kendini, olsun canim

yavrum 1,5 kiloluk zaferinin kutlaması oluyor bu zannımca:)hafta içi toparlan ortimmm bak bu hafta beraberizzzz ben iki gündür gram oynamadım.bakalım önümüzdeki günlerde nolcam?
yedim ama yaramadı bak hissediyorum ben
bu hafta ortiyiz yeniden oleeeey, geçen haftaki gibi sonuç alırsak bizi kim tutar ortiii:)
bak gör sana yarından itibaren mis gibi menüler,mis gibi sporlar yazıcam inşallah:)

ödül valla canım,evde olsam böyle olmazdı, Ankaradaydım şimdi yoldayım dönüyoruz ve sabahın köründe okula gitcem
hızlı hızlı akraba ziyareti yaptık iki günde,bide ben gidip arkadaşımda kaldım. Malum bana hazırlık yapmış:)kekleri börekleri hüplettim ammaaa daha yemediğim neler oldu neler. Bizimkiler yol boyu yedi durdu maşallah ama ben cıvıtırken tartılı olmaya çalıştım:) bunun telafisi olacak inşallah.
Sende ailene gidiyormuşsun canım okudum ama yazamadım, şimdiden hayırlı yolculuklar, tatilin çok güzel geçer inşallah canım Allah ağzının tadını bozmasın.

Ay kızlar evdeki neti iptal ettim, şimdilik telden yazıyorum ama zoruma gidiyor:) en iyisi sık sık girmek,topluca yazmak zor oluyorda.
Yeni arkadaşlar gelmiş galiba,hoşgelmişleeeeer:)

Ya bende bi tuhaflık var bence,kendimi hiç 65 gibi hissetmiyorum. Harbiden kilo verdim o belli,zaten yazlıklara geçince herkes bi şaşırdı çokda hoşuma gitti:) ama ben 3kg daha verince eski halime dönecek gibi değilim,şurda 62ye ne kalmış bu işte bi pislik var valla,acaba tartım normalden az mı tartıyor, yoksa başlarken 72den de mi fazlaydıııııım
mutlaka başka bi yerde test etmeliyim ben bunu

Heee bide ben cumartesi sabahı regl oldum,bi ton şişkinlik attım:) eminim tartıda daha iyi çıkardım o zaman.
Hem tatiiii
hem regl
hem kilo vermenin gazı var kaçamaklarımda:)
(bahane arıyorumda)

Deneyip görmeye henüz karar verebilmiş değilim canım,yarın bi konuşacaz bakalım,hayırlısı.
Bazı çözüm önerilerim olacak ama kabul edeceğini sanmıyorum, o genelde ne şiş yansın ne kebap felsefesinde:) hem ben memnun olacam hemde ailesinin bütüüün istedikleri olacak.
Humus deme Zeyneeeep zaten bu ara hep aklımda,çok canım istiyor

şulecim beni bu konuda uyarmadılar,geçen yıl kortizon iğneleri yapılırken 2 haftada 8 kilo verdim,o ya aldırır ya verdirirmiş zaten ama veren çok nadir oluyormuş. Sanırım doktor buna istinaden ilaçlarda uyama gereği duymadı ama ben bikaç ay sonra o verdiklerimide aldım fazlasınıda aldım. Şimdi doz düşürdük,bu hafta kontrolüm var tamamen bırakma aşamasına gelmişizdir inşallah. 1 yıl geçip şiştişten sonra kilo aldın değil mi diyen bi doktorum var sağolsun:) ama sağlığım iyiye gidiyor önemli olan o,diyet yapılır kilo verilir yeterki sağlık olsun.
Gönlünde hep 17de kalsın:)
her yaşın bi tadı var mutlaka,17 deykende şikayetçiydik, Allah ağız tadıyla yaşatsın her yaşını.
ya zaten bunlarda biraz empati yetenegi olsa, kendi kizlari var, analari babalari var, aman der allahtan korkarlar ama neerdeee, genlerine kodlanmis kiskanclik iste ne biliiiimm.

kuzu bakalim yarin kac cikcan,merak ediyom seni

empatiyi Allah gösterir birgün, kendi kızıda o lafları duyacak elbette benimde haberim olacak.
Öyle kendini benim yerime koyarak olmasın bizzat tatsınlar:)
benim annemi üzdü ağlattı ya kendileri 5 beter olsun.Amin:):):)

ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)
bu erik muhbbeti ne,yoksa kilo mu verdiriyor:)
zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)
pssssttt pssttt, yemedim icmedim bi kac foto yukleyip kuccucuk bi album yaptim,balina degil de levrek oldugum zamanlardan kalma,cekersem bi de balina ekliycem
nerde nerde nerde
hani banaaaa

Ay kızlar evdeki neti iptal ettim, şimdilik telden yazıyorum ama zoruma gidiyor:) en iyisi sık sık girmek,topluca yazmak zor oluyorda.
Yeni arkadaşlar gelmiş galiba,hoşgelmişleeeeer:)
Hoşbuldukkkk
Bence sana öyle geliyor.Çünkü bana da öyle geliyor Benimde doğumdan önceki kiloma dönmeye iki kilo kaldı.Ama sanki hala hiç kilo verememişim gibi gelihyor bana.Ki ben 6 kilo verdim spor da yapıyorum görenler zayıflamışsın diyor
Heee bide ben cumartesi sabahı regl oldum,bi ton şişkinlik attım:) eminim tartıda daha iyi çıkardım o zaman.
Hem tatiiii
hem regl
hem kilo vermenin gazı var kaçamaklarımda:)
(bahane arıyorumda)
Regl olmak nee güzelllllllll.Regl olmayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Ben doğum yapalı 7 ay oldu hala regl olmadım.Bi olsam belki daha güzel kilo veririm.

bu haftanın birincisini burayada eklemek istiyorum.hayatının her aşamasına sporu koymus benimde yapmam gereken bu aslında daha çok hareket etmeliyim :44:

40 günde o kadar kilo vermesi ne kadar normal?
Tamam sağlıklı beslenmiş,spor yapmış ama bu işte bi gariplik var:) umarım sağlığına zarar vermemiştir. 40 günde ortalama 10 kilo fazla geldi bana.:26:

40 günde o kadar kilo vermesi ne kadar normal?
Tamam sağlıklı beslenmiş,spor yapmış ama bu işte bi gariplik var:) umarım sağlığına zarar vermemiştir. 40 günde ortalama 10 kilo fazla geldi bana.:26:

canım bünyeden bünyeye değişiyor.yedikleri falan iyi gibi spora bol ağırlık vermiş.bazı bünyeler daha hızlı kilo verebiliyor.aslında bende 40 günde o kadar versem ooo şimdiye mezundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…