kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)
sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata
öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir
ara:10 tane çilek,1 kivi
akşam:2 kase corba
ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)
Gayet güzel bi menü olmuş canımmerhaba kızlarrrrrr.Oy ölüyorum yorgunluktan.Bugün biraz gezelim dedik.Bebekle gezmek çok zorrrrr.Ağlar kucağına alırsın karnı acıkır etrafa bakmaktan emmez ağlar da ağlar.Tövbe etmiyorum ama zor çıkarım bi daha dışarı :):)
Bugünkü menümü yazıp popoyu devirip yatıcam.Spor yapmasam da olur o kaa yoruldum yani
Sabah 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates salatalık,3 zeytin bir dilim kepek ekmeği
Öğlen Köfte ızgara salata mercimek çorbası
Akşam çorba salata.
Spor yok bugünlük ama öğlen 12de çıktım akşam 6ya kadar hiç oturmadım.Yeterlidir heralde en azından yediklerimi yakmışımdır:)
3 lt su içtim geceye kadar 4 olur.
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrr
cok güzel.çorba seni tok tutuyor sanırım ii yöntem.merhaba kızlarrrrrr.Oy ölüyorum yorgunluktan.Bugün biraz gezelim dedik.Bebekle gezmek çok zorrrrr.Ağlar kucağına alırsın karnı acıkır etrafa bakmaktan emmez ağlar da ağlar.Tövbe etmiyorum ama zor çıkarım bi daha dışarı :):)
Bugünkü menümü yazıp popoyu devirip yatıcam.Spor yapmasam da olur o kaa yoruldum yani
Sabah 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates salatalık,3 zeytin bir dilim kepek ekmeği
Akşam çorba salata.
Spor yok bugünlük ama öğlen 12de çıktım akşam 6ya kadar hiç oturmadım.Yeterlidir heralde en azından yediklerimi yakmışımdır:)
buda güzel arada patates kızartması cısss olsada görmym bari:)Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, Az peynir, 1 fincan yeşil çay
Ara: 5 tane kan üzümü
Ara: meyveli yoğurt(içine 3 tane çilek, 2 dilim kadar da muz dilimledim,1 kaşık da bal acayip doyurucu bişey oldu
Akşam: 6 kaşık kadar taze fasülye, salata, 1 kase cacık,3-4 tane kadar patates kızartması, 1 dilim ekmek
Ara yapacağımı sanmıyorum yaparsamda 1 bardak süt içebilirim
Çorba hele de tarhana ve mercimek inanılmaz tok tutuyor.Salataya da ne bulursam koyuyorum sıfır yağ çok çok az tuz bol yeşillik roka göbek yeşil soğan domates salatalık dere otu falan yeşillik ne bulursam koyuyorum salataya çok tok tutuyor.cok güzel.çorba seni tok tutuyor sanırım ii yöntem.
buda güzel arada patates kızartması cısss olsada görmym bari:)
Gayet güzel bi menü olmuş canımÇocukla gezmek zor oluyo ya ALLAH kolaylık versin
Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde
Ara: meyveli yoğurt(içine 3 tane çilek, 2 dilim kadar da muz dilimledim,1 kaşık da bal acayip doyurucu bişey oldu
Akşam: 6 kaşık kadar taze fasülye, salata, 1 kase cacık,3-4 tane kadar patates kızartması, 1 dilim ekmek
Slm çıtır hatunlar:)
2günde görmediğim akraba kalmadı,kusura kalmayın okudum ama yazamadım. Telden tek tek yazmakta zor oluyor.
2günde yediklerimi topluca yazayım,paparayıda topluca yedirirsiniz:)
cumartesi kahvaltısı
domates,salatalık.kırmızı biber.1dilim beyaz peynir 1dilim kepek ekmek, 2 zeytin.
Öğle
bir dilim kaşarlı pide
bir dilim kıymalı pide
akşam
2 biber dolması,1 patlıcan dolması ama küçükler, cacık
çayla bi dilim kek
pazar kahvaltısı
domates salatalık, 2dilim beyaz peynir,2dilim kek,1 sigara böreği
öğle
balık kraker ve kola atıştırması(yoldaydım)
akşam
sac kavurma ve salata
kesinlikle artıda çıkmıcam arkadaşlar söz veriyorum,bu iki günlük tatilim için özür diliyorum ama zarar vermiceğime emin olun. Haftaiçi kusursuz menü ve bol spor olacak Allah izin verirse...
kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)
sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata
öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir
ara:10 tane çilek,1 kivi
akşam:2 kase corba
ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)
merhaba kızlarrrrrr.Oy ölüyorum yorgunluktan.Bugün biraz gezelim dedik.Bebekle gezmek çok zorrrrr.Ağlar kucağına alırsın karnı acıkır etrafa bakmaktan emmez ağlar da ağlar.Tövbe etmiyorum ama zor çıkarım bi daha dışarı :):)
Akşam çorba salata.
Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde
Slm çıtır hatunlar:)
2günde görmediğim akraba kalmadı,kusura kalmayın okudum ama yazamadım. Telden tek tek yazmakta zor oluyor.
2günde yediklerimi topluca yazayım,paparayıda topluca yedirirsiniz:)
cumartesi kahvaltısı
domates,salatalık.kırmızı biber.1dilim beyaz peynir 1dilim kepek ekmek, 2 zeytin.
Öğle
bir dilim kaşarlı pide
bir dilim kıymalı pide
akşam
2 biber dolması,1 patlıcan dolması ama küçükler, cacık
çayla bi dilim kek
pazar kahvaltısı
domates salatalık, 2dilim beyaz peynir,2dilim kek,1 sigara böreği
öğle
balık kraker ve kola atıştırması(yoldaydım)
akşam
sac kavurma ve salata
kesinlikle artıda çıkmıcam arkadaşlar söz veriyorum,bu iki günlük tatilim için özür diliyorum ama zarar vermiceğime emin olun. Haftaiçi kusursuz menü ve bol spor olacak Allah izin verirse...
yedim ama yaramadı bak hissediyorum benyavrum 1,5 kiloluk zaferinin kutlaması oluyor bu zannımca:)hafta içi toparlan ortimmm bak bu hafta beraberizzzz ben iki gündür gram oynamadım.bakalım önümüzdeki günlerde nolcam?
menun guzelmis canim :) dondurma hafif olure bisi olmas :)
menun iyi canim am!a ritmik yurumek spora giriyormus, geze geze yurumek degilmis malesef
menun çok guzelmis ya imrendim<<<<<
çok kaçamagin var ama neyse demek odullerdin kendini, olsun canim
Deneyip görmeye henüz karar verebilmiş değilim canım,yarın bi konuşacaz bakalım,hayırlısı.benmkide anne anne die ölüyodu.şimdi ben arada gidiyorum ama o ayda bir ancak gidiyor:)ki ilk başta annesiyle tartıştığımda beni arayıp sen anneme ne dedin die cıkışan bi adam bu:)her hafta sonu ordaydık.şimdi bu halde.yavaş yavaş zaman alıyor.yanındaki erkeği değiştirebiliyorsun.ama onları asla değiştiremiyorsun.o yüzden kendini en az zararla kurtarmanın yolunu bulman gerekiyor.
bunlar acı gerçekler gelin olduğumuz için sevlmiyoruz:)
kızz onun kaçamak öğüünü var banane banane istedğn kadar yi diodu adam:)
bu arada teşekkr ederim:)
acık ekmeği bende özledim ya humusa bandıra bandıra yemeyi:)burdada var ama bizim oranın ekmekleri ayrı bi güzel demi kuzum:)
canımcım kortizon alırken 3 beyazdan uzak durmak gerekirmiş.
yoksa o tatlı kilocuklar kalıcı olurmuş.
bi arkadaşım dikkatsiz davranmış hep kilolu çok da az yer hikayise buymuş.
doktarlar her şeyi tam anlatmıyor. sor bi bakalım. doğru mu bunlar.ben başka bişeylemi karıştırıyom.
yaş konusunda var artıran, gönlüm 17lik duyrulur.27-28 sonrası hızlı geçiyor
ya zaten bunlarda biraz empati yetenegi olsa, kendi kizlari var, analari babalari var, aman der allahtan korkarlar ama neerdeee, genlerine kodlanmis kiskanclik iste ne biliiiimm.
kuzu bakalim yarin kac cikcan,merak ediyom seni
ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)adet söktürücü felan içmiyormusun?bu arada cok teşekkr ederim tatlım:)
canm ya ohhh afiyetler olsun:)bu hafta pazarda bi yerde vardı oda küçücük ve sarımtraktı.beğenmedim.bende 4 gözle senn eriklerin gibi eriklerin gelmesini bekliyorum.diyetim baya bi kolaylıyacak heralde ozaman:)
kız ne üzülecen delü bak ne güzel 1,5 kilo gitmiş kilon yeni olduğu için duraksamadna patır patır gidiyo.hııı tabi bizden cabuk ayrılacan die üzülüyosan bilemem:)
bu hafta takımımız birinci bundan eminm:)
zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)süperrrr şekerim bu hafta hepimiz süperiz tebriklerrrr
tavsiye ederim şulem insanın derisi yumuşacık oluyor:))inanılmaz güzell.sıcak biraz fenalattı ama sonra soğuk suyla toparlandım:)
hemmen deniyorum şu an pc ve bilgisayarı sağıma aldım.hissettim bile o enerjiyi:)
kuzum kuzum yine kavuştuk birbirimize:))şulem teşkkr bebeğim:)hadi bu hafta yırtalım şüle ortalığı:)
nerde nerde nerdepssssttt pssttt, yemedim icmedim bi kac foto yukleyip kuccucuk bi album yaptim,balina degil de levrek oldugum zamanlardan kalma,cekersem bi de balina ekliycem
günaydınnn kızlarhepinize güzel,mutlu kalorisiz bir hafta dilerim
HoşbuldukkkkAy kızlar evdeki neti iptal ettim, şimdilik telden yazıyorum ama zoruma gidiyor:) en iyisi sık sık girmek,topluca yazmak zor oluyorda.
Yeni arkadaşlar gelmiş galiba,hoşgelmişleeeeer:)
Bence sana öyle geliyor.Çünkü bana da öyle geliyorYa bende bi tuhaflık var bence,kendimi hiç 65 gibi hissetmiyorum. Harbiden kilo verdim o belli,zaten yazlıklara geçince herkes bi şaşırdı çokda hoşuma gitti:) ama ben 3kg daha verince eski halime dönecek gibi değilim,şurda 62ye ne kalmışbu işte bi pislik var valla,acaba tartım normalden az mı tartıyor, yoksa başlarken 72den de mi fazlaydıııııım
mutlaka başka bi yerde test etmeliyim ben bunu
Regl olmak nee güzelllllllll.Regl olmayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Ben doğum yapalı 7 ay oldu hala regl olmadım.Bi olsam belki daha güzel kilo veririm.Heee bide ben cumartesi sabahı regl oldum,bi ton şişkinlik attım:) eminim tartıda daha iyi çıkardım o zaman.
Hem tatiiii
hem regl
hem kilo vermenin gazı var kaçamaklarımda:)
(bahane arıyorumda)
bu haftanın birincisini burayada eklemek istiyorum.hayatının her aşamasına sporu koymusbenimde yapmam gereken bu aslında daha çok hareket etmeliyim :44:
40 günde o kadar kilo vermesi ne kadar normal?
Tamam sağlıklı beslenmiş,spor yapmış ama bu işte bi gariplik var:) umarım sağlığına zarar vermemiştir. 40 günde ortalama 10 kilo fazla geldi bana.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?