- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Hoşbuldukkkk
Bence sana öyle geliyor.Çünkü bana da öyle geliyorBenimde doğumdan önceki kiloma dönmeye iki kilo kaldı.Ama sanki hala hiç kilo verememişim gibi gelihyor bana.Ki ben 6 kilo verdim spor da yapıyorum görenler zayıflamışsın diyor
Regl olmak nee güzelllllllll.Regl olmayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Ben doğum yapalı 7 ay oldu hala regl olmadım.Bi olsam belki daha güzel kilo veririm.
Hangi listeyi takip edicez.Henüz yeniyim forumda mazur görün :)
İnşallah ellerine sağlık klavyenden bal damlamış vallaŞimdi daha bi azim geldi sporu 2 saate mi çıkarsam ne
Bu sabah aynı şekilde tartıldım 87,4 çıktım.Yarın sabah da yazarım aynı şekilde:)
s
yarım cay bardağı ancak gelir kaptanım:))))
vavvvvv ilk ilk ilk :)))))takımımıda tebrik ediyorum sizlerle varım :))siz olmasaydınız ben nasıl verirdim bu kadar kiloyu:))saol kaptanım bende seni kocaman öpüyorum:)
Tepsiye kayınvalidemlere indirdim bile ki
Vayy demek birinci olduk heee bravooo bizee :)
Kizlar beni valiz yaa evi oplama telasi aldi ondan telefondan yaziyorum alinti yapamiyoum malum
:124: :124: Yuppi 1. olmuşuz ohhh ohh yandan yandan :124: :124: :124:
Geçen haftadan sonra çok iyi oldu buuuu
Şimdi ben deneme sürecindeyim ya cuma günü listeye girebilecek miyim? Yoksa iki hafta sonra mı?
hoşgeldinİsmim esra.Çalışıyordum hamile kalınca istifa ettim.Zaten sevmediğim bir işti.Dersanede öğretmenlik yapıyordum.Kilolu hamile kaldım bir de hamilelikte alınan kilolar uuuuuu yuvarlanıp gidcektim neredeyse Allahtan boyum uzun 1,75.İdare ediyoruz bu şekilde.Eylülde ablamın düğünü var eylüle kadar 70 olmalıyım :)
ok canım çok güzel denk geldişulem esra ile pelis olsun mini gruplardatam pelise orti olacak biri geldi
esra takım içindede 2 şerli kişi olarak grup oluyoruz.birbirimizi daha sıkı takip ediyoruz
Tekrar hoşbuldummmm :) Eve bisiklet aldım spor yapabilmek için havalar da güzelleşince atıyorum kızı arabaya doğru sokağa.Mutlaka çorba oluyor menülerimde ve sabahları peynir yumurta.Ayrıca süt için günde 5tane kadar hurma yiyorum.Hem hurma bağırsakları da çalıştırıyor tatlı ihtiyacımı da karşılıyor süt de yapıyor.Pek yararlı bi şey:):)
Dünkü menüm de şöyle:
Kalkar kalkmaz ballı elma sirkeli ılık su
Sabah:kibrit kutusu kadar peynir, yumurta , domates salatalık,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara öğün: 3 hurma
Öğle :1 adet tavuk göğüs ızgara, tarhana çorbası
Ara öğün :1 kase yağsız yoğrt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Akşam :Bir kase tarhana çorbası ve 1 elma.
Spor :40 dk bisiklet ve 20 dk tempolu yürüyüş
Akşam yemeğimi de en geç 18,30da yiyorum.Ondan sonra çok acıkırsam eğer yalnızca bir kaşık yağsız yoüurt ya da yarım bardak yağsız süt içiyorum.Günde de 4 lt su içiyorum.
hoşgeldin
ok canım çok güzel denk geldi
çok güzel menü. umarım kısa sürede veririsin kilocukları.
canım paylaşım durumuna göre bu süre kısalabiliyorşu anda birşey söyleyemeceğim
kız nereleri gezdin bakım. biliyosun ben ankaradayım.Kızlar ben ani bi kararla ankaraya geldim, dönünce telafi etcem hemen.
Dün yazdıklarınızı okuyunca ne çok güldüm kendime, anam ben 500 g verdim sanıyorum:) sanki geçen hafta 65,5 miydimde:) hey yarabbim boşuna akşama kadar moralim bozuk gezdim. Uykusuzluk,can sıkıntısı sınav falan derken beynim iptal oldu,neyse yahu kendime geldim:)
menün güzel canım.kızlar haftasnu topik nede ıssız oluyor yavvv sıkılıyom bi başıma
menümü yazayım bari:
sabah:1 küçük elma
ara:1 küçük kase yulaf gevreği ve süt
ara:1 küçük elma(sabah geç kaldım okula okulda dolabımda bulduklarım bunlardı öğlen eve gelene kadar bunlarla idare ettim:)
öğle:kızımın kalan 1 yumurtası,salata,1 dilim ekmek,1 kase kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:5 bisküvi
akşam:4 kaşık börülce ve 2 kaşık yoğurt
ara:10- 15 tane kadar çilek.
spor yine yapamadım çünkü pazara gittim ordan markete felan daha yeni geldim eve:)
bu arada artık bu bana olur dediğim herşey oluyor cok güzel bi duygu ciğerci kedisi gibi bakmaktan kurtuldum.pazar gezmek inanılmaz zevkliydi:)
bravo onlara inat azmini koruyacaksın bence.Hoşbuldumm tekrardan :) Teşekkür ederimmmm
Hoşbuldum memnun oldum Tulipcim.Ahhh ben de evlendikten sonra ilk bir sene 10 kilo aldım sonra da o 10 kiloyla hamile kaldımÇok azimliyim ama eşim de çok destek veriyor her gün arayıp sporunu yaptın mı bugün ne yedin vs diye soruyor :)
Akşam kayınvalidemlerdeyim azmimi gösterdim onlara da akşam 6 da yedim bi kase çorba aldım suyumu geçtim kenara ohhhhh.Bana demişti genç kız fiziğini unut artık.Görecek ama inat ettim
Hoşbuldum celisuenis sağol canım.Ben de sadece suyu 4lt içiyorum süt ayran vs de içiyorum.Hurma yiyorum koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyorum çorba içiyorum.Çok şükür süt sıkıntım olmadı.Ek gıdaya da başladık daha rahat artık
ooo ortimin menüleri kouşuyor.Menümüde paylaşim hemen;
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta, 2 yeşil zeytin, 2 bardak açık çay
Ara: 1 galeta
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 4-5 kaşık tavuklu mantar sote, 1 kase çacık
Ara: 5-6 tane jelibon( akşam misafir geldi küçük bi beyfendimiz var ben ona kek verdim o da bana kendi jelibonlarından all all deyip durdu bende almak zorunda kaldım
ben de aldım bişiler.Biraz karataya doğru gidiyorum sanırım canım ben
Bide sizlerle bişi paylaşıcam kızlar pazara bugün burç taşları gelmiş. Ben taşlara meraklıydım eşim bıraksa bütün standı alabilirdimNeyse adam katolog verdi hangi taş neye iyi geliyor diye.
Ay taşı: Metobolizmayı hızlandırıyormuş, Diyet yapanlara büyük faydaları neyi varmış felan fıstık yazıyor du benden kaçar mı hemen aldımBugün hiç karnım kazınmadı sanırım tamamen psikolojik bi durum bu
Menumu yazayim
sabah: 1 buyuk kase yulaf gevreği ve süt
oglen: tam tahilli undan spagetti 1 tabak yogurtlu
aksam: koca bi tabak salata 2 dilim tam tahilli ekmek
1 lt su spor yok iki gun kayinvalidemde kalicam ordan havalimanina gidicez
süper kilo vermişsin tebrik ederimKaptanımmm :)
Bu sabah tartıldım 87,2 çıktım.Diyete 3 Nisan da 93 kilo olarak başladım.Mesaj atacaktım da özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayımdan dolayı :)
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayıEgzersizle erittim diyosun yani ama cık cık erimez o erimezzz gece gece yenen şey lopp depoladın işte
Hıı bende bakim bakalım netten bulabilecekmiyim telkini
çok güzel canım menülerin. meyveli yoğurdu denicem.Bende menümü paylaşim belkim akşam neyin giremem koçişte evde
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, Az peynir, 1 fincan yeşil çay
Ara: 5 tane kan üzümü
Ara: meyveli yoğurt(içine 3 tane çilek, 2 dilim kadar da muz dilimledim,1 kaşık da bal acayip doyurucu bişey oldu
Akşam: 6 kaşık kadar taze fasülye, salata, 1 kase cacık,3-4 tane kadar patates kızartması, 1 dilim ekmek
Ara yapacağımı sanmıyorum yaparsamda 1 bardak süt içebilirim
alışamadın vucuduna daha. 3 kilo da baya bir fark katar. eskiye dönersin.Ya bende bi tuhaflık var bence,kendimi hiç 65 gibi hissetmiyorum. Harbiden kilo verdim o belli,zaten yazlıklara geçince herkes bi şaşırdı çokda hoşuma gitti:) ama ben 3kg daha verince eski halime dönecek gibi değilim,şurda 62ye ne kalmışbu işte bi pislik var valla,acaba tartım normalden az mı tartıyor, yoksa başlarken 72den de mi fazlaydıııııım
mutlaka başka bi yerde test etmeliyim ben bunu
7 ay. çok şişlik yapmış olmalı sende.Hoşbuldukkkk
Bence sana öyle geliyor.Çünkü bana da öyle geliyorBenimde doğumdan önceki kiloma dönmeye iki kilo kaldı.Ama sanki hala hiç kilo verememişim gibi gelihyor bana.Ki ben 6 kilo verdim spor da yapıyorum görenler zayıflamışsın diyor
Regl olmak nee güzelllllllll.Regl olmayı özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi.Ben doğum yapalı 7 ay oldu hala regl olmadım.Bi olsam belki daha güzel kilo veririm.
neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
presescim.
yetişemiyorum mesaj saymaya. gönüllü bir arkadaşa devretmek istiyorum.
peki ,ben listeye girecek kibin hazırlanayım o vakit
Sorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.süper kilo vermişsin tebrik ederim
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı
çok güzel canım menülerin. meyveli yoğurdu denicem.
alışamadın vucuduna daha. 3 kilo da baya bir fark katar. eskiye dönersin.
aynı şeyi ben de düşünüyorum kendim için. böle diyorum kendimce.
bi de çok yedin haftasonu ondan. regli şişliğinden de olabilir bu hissin.
7 ay. çok şişlik yapmış olmalı sende.
oo dişişat süper bluecum.çok sevindim.
Canım sen öğle yemeği yemiyor musun yaaa
Slm çıtır hatunlar:)
2günde görmediğim akraba kalmadı,kusura kalmayın okudum ama yazamadım. Telden tek tek yazmakta zor oluyor.
2günde yediklerimi topluca yazayım,paparayıda topluca yedirirsiniz:)
cumartesi kahvaltısı
domates,salatalık.kırmızı biber.1dilim beyaz peynir 1dilim kepek ekmek, 2 zeytin.
Öğle
bir dilim kaşarlı pide
bir dilim kıymalı pide
akşam
2 biber dolması,1 patlıcan dolması ama küçükler, cacık
çayla bi dilim kek
pazar kahvaltısı
domates salatalık, 2dilim beyaz peynir,2dilim kek,1 sigara böreği
öğle
balık kraker ve kola atıştırması(yoldaydım)
akşam
sac kavurma ve salata
kesinlikle artıda çıkmıcam arkadaşlar söz veriyorum,bu iki günlük tatilim için özür diliyorum ama zarar vermiceğime emin olun. Haftaiçi kusursuz menü ve bol spor olacak Allah izin verirse...
aaa niye iptal ettin kısAy kızlar evdeki neti iptal ettim, şimdilik telden yazıyorum ama zoruma gidiyor:) en iyisi sık sık girmek,topluca yazmak zor oluyorda.
Yeni arkadaşlar gelmiş galiba,hoşgelmişleeeeer:)
Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadarYa bende bi tuhaflık var bence,kendimi hiç 65 gibi hissetmiyorum. Harbiden kilo verdim o belli,zaten yazlıklara geçince herkes bi şaşırdı çokda hoşuma gitti:) ama ben 3kg daha verince eski halime dönecek gibi değilim,şurda 62ye ne kalmışbu işte bi pislik var valla,acaba tartım normalden az mı tartıyor, yoksa başlarken 72den de mi fazlaydıııııım
mutlaka başka bi yerde test etmeliyim ben bunu
ay canım sen niye regl olamıyosun :26:
Kızlar ben ani bi kararla ankaraya geldim, dönünce telafi etcem hemen.
Dün yazdıklarınızı okuyunca ne çok güldüm kendime, anam ben 500 g verdim sanıyorum:) sanki geçen hafta 65,5 miydimde:) hey yarabbim boşuna akşama kadar moralim bozuk gezdim. Uykusuzluk,can sıkıntısı sınav falan derken beynim iptal oldu,neyse yahu kendime geldim:)
kızlar haftasnu topik nede ıssız oluyor yavvv sıkılıyom bi başıma
menümü yazayım bari:
sabah:1 küçük elma
ara:1 küçük kase yulaf gevreği ve süt
ara:1 küçük elma(sabah geç kaldım okula okulda dolabımda bulduklarım bunlardı öğlen eve gelene kadar bunlarla idare ettim:)
öğle:kızımın kalan 1 yumurtası,salata,1 dilim ekmek,1 kase kabak yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:5 bisküvi
akşam:4 kaşık börülce ve 2 kaşık yoğurt
ara:10- 15 tane kadar çilek.
spor yine yapamadım çünkü pazara gittim ordan markete felan daha yeni geldim eve:)
bu arada artık bu bana olur dediğim herşey oluyor cok güzel bi duygu ciğerci kedisi gibi bakmaktan kurtuldum.pazar gezmek inanılmaz zevkliydi:)
Menümüde paylaşim hemen;
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta, 2 yeşil zeytin, 2 bardak açık çay
Ara: 1 galeta
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: 4-5 kaşık tavuklu mantar sote, 1 kase çacık
Ara: 5-6 tane jelibon( akşam misafir geldi küçük bi beyfendimiz var ben ona kek verdim o da bana kendi jelibonlarından all all deyip durdu bende almak zorunda kaldım
Menumu yazayim
sabah: 1 buyuk kase yulaf gevreği ve süt
oglen: tam tahilli undan spagetti 1 tabak yogurtlu
aksam: koca bi tabak salata 2 dilim tam tahilli ekmek
1 lt su spor yok iki gun kayinvalidemde kalicam ordan havalimanina gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?