Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama ben kendimi hiç hedefe yakın görmüyorum:) 62 ye 3kg kalmış ama şuanki halimle çok daha fazla duruyorum. Daha aşağısınada hiç inmedim,ya hedef değiştirip 60 ın altına inmeliyim ya da bu tartıda bi pislik var:) diyetisyene gittiğimdede kadının tartısı bozuktu benim evdekini baz aldı oda,ben bunu kafaya taktım kesin en az 2 farklı tartıda bakıcam kiloma. Ya tartımda hata var o zaman ne olacakki takımdaki durum sonuçta eksik tartıyorsa bile takımda 6,5 kg verdim bu eksilme her tartıda aynı verecek ama kaçtan kaça indim acaba

Tulip Tulip Tulip
bu ay taşı ne iş, hemen arayıp araştırıp bulmalı,boynuma tasma gibi takmalı:)
bende her iş psikolojide bitiyor zaten, beceremediğim ne varsa hepsi inanç eksikliğinden. Bişeyler beni teşvik etmeli:)

Hangi listeyi takip edicez.Henüz yeniyim forumda mazur görün :)

zeynepçiğim yazmıs canım sana.ben buralarda oldugum sürece takibe gerek yok

birbirimize destek olmak için varız canımcım vucudunu çok yorma ama sporunu da bırakma 2 saat yaparsan bu defa çabuk bıkarsın

o kadarsa hiç sorun değil
süper başarı süper sonuç bu hafta spora ağırlık verirsen yine güzel sonuç alırsın

Tepsiye kayınvalidemlere indirdim bile ki

işte budur

Vayy demek birinci olduk heee bravooo bizee :)

Kizlar beni valiz yaa evi oplama telasi aldi ondan telefondan yaziyorum alinti yapamiyoum malum

kolay gelsin canım çarşamba günümüydü yolculuk

:124: :124: Yuppi 1. olmuşuz ohhh ohh yandan yandan :124: :124: :124:

Geçen haftadan sonra çok iyi oldu buuuu

bencede harika oldu

tam geçmişi işaretliyorum yazacagım iş çıkıyor hoopp sayfayı kapatıyorum sinir oldum

hoşgeldin
şulem esra ile pelis olsun mini gruplarda tam pelise orti olacak biri geldi

esra takım içindede 2 şerli kişi olarak grup oluyoruz.birbirimizi daha sıkı takip ediyoruz
ok canım çok güzel denk geldi

çok güzel menü. umarım kısa sürede veririsin kilocukları.

neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi

bakın demeyinki bu buluuuuu kk ya geldide bizi es geçti demeyin......hepinizi öptüm kuzularım allaha emanet olun

kız nereleri gezdin bakım. biliyosun ben ankaradayım.
menün güzel canım.
tadını çıkar bu giysi olayının. yemek yemekten daha mutlu edici bu giyme işi.
bravo onlara inat azmini koruyacaksın bence.
eşinin destek vermesi süper.
ooo ortimin menüleri kouşuyor.
ben de aldım bişiler.
ay taşı da alayım.
gidince hangisini kendine yakın hissediyorsan onu al demişlerdi bana. kaplangözü almıştım bende. mavi bir taş bi de.
bir de azim için brit buldum. oturma odama da ametist koydum. negatif iyon salarak ortama olumlu enerji veriyomuş.

çok güzel gezgin.

Kaptanımmm :)
Bu sabah tartıldım 87,2 çıktım.Diyete 3 Nisan da 93 kilo olarak başladım.Mesaj atacaktım da özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayımdan dolayı :)
süper kilo vermişsin tebrik ederim
Egzersizle erittim diyosun yani ama cık cık erimez o erimezzz gece gece yenen şey lopp depoladın işte

Hıı bende bakim bakalım netten bulabilecekmiyim telkini
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı
çok güzel canım menülerin. meyveli yoğurdu denicem.
alışamadın vucuduna daha. 3 kilo da baya bir fark katar. eskiye dönersin.
aynı şeyi ben de düşünüyorum kendim için. böle diyorum kendimce.
bi de çok yedin haftasonu ondan. regli şişliğinden de olabilir bu hissin.

7 ay. çok şişlik yapmış olmalı sende.

neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi

oo dişişat süper bluecum.çok sevindim.

presescim.
yetişemiyorum mesaj saymaya. gönüllü bir arkadaşa devretmek istiyorum.

Sorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.

Canım sen öğle yemeği yemiyor musun yaaa

Yok tatlım geç kahvaltı yapıyorum zaten gerek kalmıyor ara lar iyi böyle

Ben çok çok kaçamak neyin göremedim ama 1.5 kilonun ödülünü yapmışsın bu hafta içi dengeledin mi bişiçik olmas
Ay kızlar evdeki neti iptal ettim, şimdilik telden yazıyorum ama zoruma gidiyor:) en iyisi sık sık girmek,topluca yazmak zor oluyorda.
Yeni arkadaşlar gelmiş galiba,hoşgelmişleeeeer:)
aaa niye iptal ettin kıs

Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar

ay canım sen niye regl olamıyosun :26:

keyifli gezmeler

güzel menü

jelibonları görmüyorum güzel menü

güzel menü kayınvalidenlerde dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…