Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hurmaların tanesi 15 cal miş 45 cal aralar yapmıs oluyorsun güzel olmus bence

Kaptanımmm :)
Bu sabah tartıldım 87,2 çıktım.Diyete 3 Nisan da 93 kilo olarak başladım.Mesaj atacaktım da özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayımdan dolayı :)

not ettim canım sağlıkla ve emin adımlarla ilerliyorsun önceki gündende 200 gr eksik çıkmıssın

Kizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum

yeme diyecektim ki aşağıda okudum yemişsin bile umarım 2 tane de kalmıssındır

12 de makarnamı

[

menün güzelde 12 deki makarna hangi günde göremedim :44:

güzel menü baya gezmişssin erimiştir yediklerin

geçmişe ancak bu kadar bakabildim yine devam edeceğim kızlar yarın tatil olma ihtimalim var online olmazsam bilginiz olsun

Kimsecikler yok.Kızım çok huysuz bu aralar girip hemen çıkıyorum.Bugünkü menümü yazayım giremem belki.

Sabah :Kalkar kalkmaz elmal sirkeli ballı ılık su.Yumurta 3 yeşil zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün :3 hurma

Öğle: Çorba , salata , iki kaşık makarna(Öğle biraz garip ve de geç oldu kızımdan dolayı)

Ara öğün:2 adet diyet bisküvi

Akşam : Çorba, kabak yemeği yarım dilim kepek ekmeği

Spor :Yarım saat bisiklet 45 dk yürüyüş

3lt su(şimdilik)

Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

süper kilo vermişsin tebrik ederim

Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı

Nil günde neymil yahu yeni yeni şeyler duyuyorum :26:

Canım valla sergi vardı bizim burda öyle bakarkene adam elime uzattı kağıdı.Ben zaten ay taşını çok severim giydiğin elbisenin rengini alma özelliği var çok şık duruyo bence:2: Tokluk hissi yarattığını, metobolizmayıda hızlandırdığını okuyunca hiççç kaçırmadan aldım

neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
Hoşgeldin blue maaşallah canım hala 69 da kalmışsın gerçekten tebrik ederimmm
Canım süt koruyormuşşş.Kimi hemen olur kimi böyle 7/8 ay beklermiş.
Süt korur dedikleri buymuş yani

Çok güzel olmuş menün esracım tam kararında

Kızlar yaa sizde kk ya girerken yada site içerisinde sorun yaşıyormunuz ya dün gece girdim zaten kısıtlıydı zamanım o kadar alıntı yaptım sayfada bakım var yazısı çıktı :26:. EEE demin gene öyle deli olcam ya o kadar alıntı yapıyom hepsi gidiyo :2:

Heee bide ben cumartesi sabahı regl oldum,bi ton şişkinlik attım:) eminim tartıda daha iyi çıkardım o zaman.
Hem tatiiii
hem regl
hem kilo vermenin gazı var kaçamaklarımda:)
(bahane arıyorumda)
oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)
bişi olmaz arada ortama uyum sağlayıp ondana sonra geri fönebilmek önemli.hep diyette olacak halimiz yok ya:)
ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)
bu erik muhbbeti ne,yoksa kilo mu verdiriyor:)

zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)

nerde nerde nerde
hani banaaaa
tabikisisde bu haftanın 1.si biz olacaz.gerçi daha gr vermedim ama bugünden itibaren deli gibi spor yapıp müsli corba meyve yaparsam 3 güne en az yarım kilo farkederim:)
erik kilo verdirdiğinden değil bebeğim cok sevdiğimizden.ama faydasıda vardır zayıflamaya kesin:)
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)
teşvik edilecek bi yanın kalmadı kuzuuuu 2 kilo dediğin ne ki:)
neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
canmmmmcım merakta koydun bizleri.çocukla ilgili durumlar vardı.iisiniz ama anladığım kadarıyla hala 69 da olmanda ayrıca süper tabiki:)tebrikler şekerim darısı başıma:)
Sorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.
canmcım sen 7 ayda öle diosun.ben kızım 20 aylıktı regl gördüğümde:)emzirince olmayabiliyorsun.ama kilomuda vermiştim o ara15kilocuk .sonra gerçi 10 kilosunu geri aldım ama geri verdim sonucta
cumartesi akşama canm.
menü gayettt güzel süper.yeni idolümsün:)

bazen bendede öle oluyor:)çok sinir bozucu:)

kızlar buda menüm

sabah:1 dilim tost,1 dilim ekmek,1 kaşık humus,domates salatalık,1 haş yumurta

öğle:yarım tabak makarna,salata,1 bar ayran

ara:yarım paket cubuk kraker

akşam:1 kase börülce,3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt

ara:eşim yerken 1 dilim ekmek,humus ve peynir

spor:1 saat yürüyüş 200 ip atlama.yapıcam diorum yapamazsam hepsini yazarım ama yapmaya calışacam.

Son düzenleme:

Makarnalar her iki öğünde olmasa iii olmurmuş canım çünkü sabah ve akşam ekmeklerin var çok çok kötü değil ama daha iyisi olabilir

Bende menümğ paylaşim kızlar;

Sabah: 4 kepekli bisküvi, 1 fincan yeşil çay

Ara: Meyveli yoğurt(çilek,2 dilim muz 1 tatlı kaşığı bal, azıcıkda yulaf )

Ara: 1 kivi

Akşam: Az menemen,2 dilim ekmek, 1 fincan çay

Ara: 1 bardak süt( yani olacak)

Spor olark 30 dk yürüyüşüm var kızlar

canım bünyeden bünyeye değişiyor.yedikleri falan iyi gibi spora bol ağırlık vermiş.bazı bünyeler daha hızlı kilo verebiliyor.aslında bende 40 günde o kadar versem ooo şimdiye mezundum
aaaah ah,görünce heveslenmedim değil ama sadece iç geçirdim:) gözüm korktu:)
cebeci,bahçeli evler ve kızılayda akraba ziyareti,sonra keçiörende arkadaşımda kaldım. Gezmektense dedikodu yapmayı tercih ettik:) bi anıtkabire gittik pazar günü sonrada döndük zaten. Çok yorgunum çok uykusuzum.
Canım ben bu tartı işine taktım kafayı,doğruluğundan emin olmalıyım. Sonra baktım doğru ve memnun değilim o zaman bende devam ederim:)
vınn alayım dedim ama onuda tavsiye etmediler,sanırım başka bi kampanyaya bakıp tekrar bağlatıcam:)
Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar

ay canım sen niye regl olamıyosun :26:
canım bizde kendimizi beğenene kadar devam ederiz :)
iyi tatiller canııııım,bende tatilim:)

hemen bulayım bende, malum pisboğazım her zaman lazım olur:)

30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)

vınn alayım dedim ama onuda tavsiye etmediler,sanırım başka bi kampanyaya bakıp tekrar bağlatıcam:)

hemen bulayım bende, malum pisboğazım her zaman lazım olur:)

Vını aynen bizde alacaktık eşim sonradan vaçgeçti onu alacağımı net çektiririm felan dedi ama hala çektirmedi

Ağğ ağğ iyice zorlanmaya başladım bende önüme dünyanın abur cuburunu koyup şişene kadar yemek istiyorummmm

30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
ara
2 kepekli bisküvi
akşam

Çok iyi olmuş gerçekten canım

ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)
bu erik muhbbeti ne,yoksa kilo mu verdiriyor:)

zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)

nerde nerde nerde
hani banaaaa

kizzz ben seni unuttum da eklemedim mi kuzuuuuummmm, afedersin canimin ici hemen kabul et de sen de bakkk levrek hallarima tatlisim

Ayy mersi canım teşşekür ederim :)

Makarnalar biraz çok olmuş ama spor gayet iyi yakarsın :)

Tebrikler gayet güzel menü canım.Meyveli yoğurtu yarın ben de deneyeceğim.

Makarnalar her iki öğünde olmasa iii olmurmuş canım çünkü sabah ve akşam ekmeklerin var çok çok kötü değil ama daha iyisi olabilir
ya ekmeğe vurduğumda bugün fazla geldi bunlar bana.ekmek niyetine makarna yedim.şiştim o yüzdende 1 saat yürüdüm zaten.direndim resmen bu akşam.kızdım kendime ve yürüdüm de yürüdüm.
güzel canm ama sanki biraz az gibi geliyor bana.ondan dolayı saldırmk istiyor olabilirsin.
bence kendimizi beğenene kadar devam ederiz olayı mantıklı:)
30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
menü güzellll kuzu söznde durmuşsun.bende spor yaparak sözümde durdum en azından.

kızlar sporumu yaptım.tam tamına 1 saat yürüdüm.210 da ip atladım.ama bi kaşıkta dondurma yedim dönüşte:)

güzel canm ama sanki biraz az gibi geliyor bana.ondan dolayı saldırmk istiyor olabilirsin.

Sanırım canım zaten bana olanlar oldu koskoca kremalı bisküviye huplettim kaşla göz arasında eşim bile şaşırdı hangi ara götürdün diye Kendimi nasıl suçlu hissettim şu an resmen kusmak istiyorum yaaa

kızlar sporumu yaptım.tam tamına 1 saat yürüdüm.210 da ip atladım.ama bi kaşıkta dondurma yedim dönüşte:)
Süpersin canım ip atlama işine bende başlayacağım en çok kolari yakılan sporların başında geliyo

Ya aslında ben ne mekikler çekcemde şimdi hamiş kalmak istiyorum yaa her ay sanki hamile kalcakmışım gibi hissediyorum karın egzersizleri hoplamalı zıplamalı şeyler yapamıyorum korkuyorum yani nasıl çözecem ben bunu yaa

Bu ara bugün doktora gittim hormon testleri yaptı bana bakalım çarşamba çıkacak sonuçlar umarım kötü bişi yoktur :126:

günaydın
sabah:süt
ara:4-5 çubuk kraker
öğle:3 küçük uno kravusan(250cal.),2 kaşık yoğurtlu gevrek,1 çubuk kraker,süt
ara:1 kravusan
akşam:3 kaşık patlıcan,1 kaşık pilav,3 ızgara köfte,salata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…