Menün benim bugünkü menüme çok benziyor:)
Sabah: 1 kase nesfit ve süt
Ara öğün:3 hurma
Öğle: kepekli sebzeli makarna salata
Ara öğün 3 hurma
Akşam:1 kase çorba.
Spor bugün kayınvalidemlere gittiğim için çok yapamadım.15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet.3 lt su 2 kupa yeşil çay
Kaptanımmm :)
Bu sabah tartıldım 87,2 çıktım.Diyete 3 Nisan da 93 kilo olarak başladım.Mesaj atacaktım da özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayımdan dolayı :)
Kizlar kayinvalidem suan lahmacun yapiyor sicacik tap taze oyyy bi tane yedim ogle yemegi olarak ama bi tane daha yemek istiyorum
valla dayanamdım şekerim ya.midem cok kazınıyodu akşam yemeğini5 te yemiştim.pazarda abuk bşeyler yemeyim die.gece 12 de makarna yemiş bulundm ama 2 ye doğru yattım bide oturduğum yerden bacak egzersizleri yaptım:)
telkin cdlerifelya thomas die bi kadının.klasik müzik gibi bişey bilinc altına işliyomuş iştahı felan kapattığı söleniyor.
kızlar menümü yazayım koccacım markete gitmişkene:)
altıncilek ve sirkeli suyla güne başladım.sirkem bitmişti dün akşam aldım uzun zamandan sonra sirkeli ılık suya devam:)
sabah:1 ekmek,peynir,haş yumurta,salata
öğle:yarım tabak börülce,2 kaşık tavuk sote,1 dilim peynir
ara:10 tane çilek,1 kivi
akşam:2 kase corba
ara :daha yapmadım ama eşim dondurma alacak sanırım belki bi top ondan yerim yada meyve bilmiyom.bugün halsizim biraz yoruldum sanırım.kışlıkları toparlıyorum sabahtan beri.çekmeceler almış başını gitmiş.cok işim var daha cok:)
merhaba kızlarrrrrr.Oy ölüyorum yorgunluktan.Bugün biraz gezelim dedik.Bebekle gezmek çok zorrrrr.Ağlar kucağına alırsın karnı acıkır etrafa bakmaktan emmez ağlar da ağlar.Tövbe etmiyorum ama zor çıkarım bi daha dışarı :):)
Bugünkü menümü yazıp popoyu devirip yatıcam.Spor yapmasam da olur o kaa yoruldum yani
Sabah 1 yumurtadan omlet bir dilim peynir domates salatalık,3 zeytin bir dilim kepek ekmeği
Öğlen Köfte ızgara salata mercimek çorbası
Akşam çorba salata.
Spor yok bugünlük ama öğlen 12de çıktım akşam 6ya kadar hiç oturmadım.Yeterlidir heralde en azından yediklerimi yakmışımdır:)
3 lt su içtim geceye kadar 4 olur.
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrr
Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar
ay canım sen niye regl olamıyosun :26:
süper kilo vermişsin tebrik ederim
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı
Tulip Tulip Tulip
bu ay taşı ne iş, hemen arayıp araştırıp bulmalı,boynuma tasma gibi takmalı:)
bende her iş psikolojide bitiyor zaten, beceremediğim ne varsa hepsi inanç eksikliğinden. Bişeyler beni teşvik etmeli:)
Hoşgeldin blue maaşallah canım hala 69 da kalmışsın gerçekten tebrik ederimmmneynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
Süt korur dedikleri buymuş yaniCanım süt koruyormuşşş.Kimi hemen olur kimi böyle 7/8 ay beklermiş.
Kimsecikler yok.Kızım çok huysuz bu aralar girip hemen çıkıyorum.Bugünkü menümü yazayım giremem belki.
Sabah :Kalkar kalkmaz elmal sirkeli ballı ılık su.Yumurta 3 yeşil zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün :3 hurma
Öğle: Çorba , salata , iki kaşık makarna(Öğle biraz garip ve de geç oldu kızımdan dolayı)
Ara öğün:2 adet diyet bisküvi
Akşam : Çorba, kabak yemeği yarım dilim kepek ekmeği
Spor :Yarım saat bisiklet 45 dk yürüyüş
3lt su(şimdilik)
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)Heee bide ben cumartesi sabahı regl oldum,bi ton şişkinlik attım:) eminim tartıda daha iyi çıkardım o zaman.
Hem tatiiii
hem regl
hem kilo vermenin gazı var kaçamaklarımda:)
(bahane arıyorumda)
tabikisisde bu haftanın 1.si biz olacaz.gerçi daha gr vermedim ama bugünden itibaren deli gibi spor yapıp müsli corba meyve yaparsam 3 güne en az yarım kilo farkederim:)ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)
bu erik muhbbeti ne,yoksa kilo mu verdiriyor:)
zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)
nerde nerde nerde
hani banaaaa
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)ama ben kendimi hiç hedefe yakın görmüyorum:) 62 ye 3kg kalmış ama şuanki halimle çok daha fazla duruyorum. Daha aşağısınada hiç inmedim,ya hedef değiştirip 60 ın altına inmeliyim ya da bu tartıda bi pislik var:) diyetisyene gittiğimdede kadının tartısı bozuktu benim evdekini baz aldı oda,ben bunu kafaya taktım kesin en az 2 farklı tartıda bakıcam kiloma. Ya tartımda hata var o zaman ne olacakki takımdaki durumsonuçta eksik tartıyorsa bile takımda 6,5 kg verdim bu eksilme her tartıda aynı verecek ama kaçtan kaça indim acaba
teşvik edilecek bi yanın kalmadı kuzuuuu 2 kilo dediğin ne ki:)Tulip Tulip Tulip
bu ay taşı ne iş, hemen arayıp araştırıp bulmalı,boynuma tasma gibi takmalı:)
bende her iş psikolojide bitiyor zaten, beceremediğim ne varsa hepsi inanç eksikliğinden. Bişeyler beni teşvik etmeli:)
canmmmmcım merakta koydun bizleri.çocukla ilgili durumlar vardı.iisiniz ama anladığım kadarıyla hala 69 da olmanda ayrıca süper tabiki:)tebrikler şekerim darısı başıma:)neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn garulağğğğğğ nasilsiniz..valla özledim sizleri
evde netim yoooook ablamdan otlanmaya geldim ve hala 69 kilo olmayı becerebildim bi süre buradayım ay cidden ösledim leyn sizi
canmcım sen 7 ayda öle diosun.ben kızım 20 aylıktı regl gördüğümde:)emzirince olmayabiliyorsun.ama kilomuda vermiştim o ara15kilocuk .sonra gerçi 10 kilosunu geri aldım ama geri verdim sonuctaSorma ya hem de ne şişlik davul gibi oluyor bazen karnım.Artık doktora gidicem söktürücü falan versin diye.
cumartesi akşama canm.hurmaların tanesi 15 cal miş 45 cal aralar yapmıs oluyorsungüzel olmus bence
not ettim canımsağlıkla ve emin adımlarla ilerliyorsun önceki gündende 200 gr eksik çıkmıssın
yeme diyecektim ki aşağıda okudum yemişsin bileumarım 2 tane de kalmıssındır
12 de makarnamı
[
menün güzelde 12 deki makarna hangi günde göremedim :44:
güzel menü baya gezmişssin erimiştir yediklerin
geçmişe ancak bu kadar bakabildim yine devam edeceğimkızlar yarın tatil olma ihtimalim var online olmazsam bilginiz olsun
menü gayettt güzel süper.yeni idolümsün:)Kimsecikler yok.Kızım çok huysuz bu aralar girip hemen çıkıyorum.Bugünkü menümü yazayım giremem belki.
Sabah :Kalkar kalkmaz elmal sirkeli ballı ılık su.Yumurta 3 yeşil zeytin peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün :3 hurma
Öğle: Çorba , salata , iki kaşık makarna(Öğle biraz garip ve de geç oldu kızımdan dolayı)
Ara öğün:2 adet diyet bisküvi
Akşam : Çorba, kabak yemeği yarım dilim kepek ekmeği
Spor :Yarım saat bisiklet 45 dk yürüyüş
3lt su(şimdilik)
Hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar yaa sizde kk ya girerken yada site içerisinde sorun yaşıyormunuz ya dün gece girdim zaten kısıtlıydı zamanım o kadar alıntı yaptım sayfada bakım var yazısı çıktı :26:. EEE demin gene öyle deli olcam ya o kadar alıntı yapıyom hepsi gidiyo :2:
kızlar buda menüm
sabah:1 dilim tost,1 dilim ekmek,1 kaşık humus,domates salatalık,1 haş yumurta
öğle:yarım tabak makarna,salata,1 bar ayran
ara:yarım paket cubuk kraker
akşam:1 kase börülce,3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
ara:eşim yerken 1 dilim ekmek,humus ve peynir
spor:1 saat yürüyüş 200 ip atlama.yapıcam diorum yapamazsam hepsini yazarım ama yapmaya calışacam.
aaaah ah,görünce heveslenmedim değil ama sadece iç geçirdim:) gözüm korktu:)canım bünyeden bünyeye değişiyor.yedikleri falan iyi gibi spora bol ağırlık vermiş.bazı bünyeler daha hızlı kilo verebiliyor.aslında bende 40 günde o kadar versem ooo şimdiye mezundum
cebeci,bahçeli evler ve kızılayda akraba ziyareti,sonra keçiörende arkadaşımda kaldım. Gezmektense dedikodu yapmayı tercih ettik:) bi anıtkabire gittik pazar günü sonrada döndük zaten. Çok yorgunum çok uykusuzum.kız nereleri gezdin bakım. biliyosun ben ankaradayım.
menün güzel canım.
tadını çıkar bu giysi olayının. yemek yemekten daha mutlu edici bu giyme işi.
bravo onlara inat azmini koruyacaksın bence.
eşinin destek vermesi süper.
ooo ortimin menüleri kouşuyor.
ben de aldım bişiler.
ay taşı da alayım.
gidince hangisini kendine yakın hissediyorsan onu al demişlerdi bana. kaplangözü almıştım bende. mavi bir taş bi de.
bir de azim için brit buldum. oturma odama da ametist koydum. negatif iyon salarak ortama olumlu enerji veriyomuş.
çok güzel gezgin.
Canım ben bu tartı işine taktım kafayı,doğruluğundan emin olmalıyım. Sonra baktım doğru ve memnun değilim o zaman bende devam ederim:)süper kilo vermişsin tebrik ederim
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı
çok güzel canım menülerin. meyveli yoğurdu denicem.
alışamadın vucuduna daha. 3 kilo da baya bir fark katar. eskiye dönersin.
aynı şeyi ben de düşünüyorum kendim için. böle diyorum kendimce.
bi de çok yedin haftasonu ondan. regli şişliğinden de olabilir bu hissin.
7 ay. çok şişlik yapmış olmalı sende.
oo dişişat süper bluecum.çok sevindim.
vınn alayım dedim ama onuda tavsiye etmediler,sanırım başka bi kampanyaya bakıp tekrar bağlatıcam:)Yok tatlım geç kahvaltı yapıyorum zaten gerek kalmıyor ara lar iyi böyle
Ben çok çok kaçamak neyin göremedim ama 1.5 kilonun ödülünü yapmışsın bu hafta içi dengeledin mi bişiçik olmas
aaa niye iptal ettin kıs
canım bizde kendimizi beğenene kadar devam ederiz :)Aaa sorma kız bende hiç 65 gibi durmuyorum herkes iyisin diyo ama kocaman bi göbeğim hala hala ısrarla duruyo sanki birazcık kalçadan gitmiş gibi o kadar
ay canım sen niye regl olamıyosun :26:
iyi tatiller canııııım,bende tatilim:)hurmaların tanesi 15 cal miş 45 cal aralar yapmıs oluyorsungüzel olmus bence
not ettim canımsağlıkla ve emin adımlarla ilerliyorsun önceki gündende 200 gr eksik çıkmıssın
yeme diyecektim ki aşağıda okudum yemişsin bileumarım 2 tane de kalmıssındır
12 de makarnamı
[
menün güzelde 12 deki makarna hangi günde göremedim :44:
güzel menü baya gezmişssin erimiştir yediklerin
geçmişe ancak bu kadar bakabildim yine devam edeceğimkızlar yarın tatil olma ihtimalim var online olmazsam bilginiz olsun
Nil günde neymil yahu yeni yeni şeyler duyuyorum :26:
Canım valla sergi vardı bizim burda öyle bakarkene adam elime uzattı kağıdı.Ben zaten ay taşını çok severim giydiğin elbisenin rengini alma özelliği var çok şık duruyo bence:2: Tokluk hissi yarattığını, metobolizmayıda hızlandırdığını okuyunca hiççç kaçırmadan aldım
Hoşgeldin blue maaşallah canım hala 69 da kalmışsın gerçekten tebrik ederimmm
Süt korur dedikleri buymuş yani
Çok güzel olmuş menün esracım tam kararında
vınn alayım dedim ama onuda tavsiye etmediler,sanırım başka bi kampanyaya bakıp tekrar bağlatıcam:)
hemen bulayım bende, malum pisboğazım her zaman lazım olur:)
30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
pidesiz iskender:)salata
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
domates biber peynir zeytinli kahvaltı:)
ah şekerim o bi salaklık üzüntüsü:) ben 500 g verdim sandım:)
bu erik muhbbeti ne,yoksa kilo mu verdiriyor:)
zeyneeeeep sence bu haftanın birinci minnoş takımı hangisi:)
nerde nerde nerde
hani banaaaa
oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)
bişi olmaz arada ortama uyum sağlayıp ondana sonra geri fönebilmek önemli.hep diyette olacak halimiz yok ya:)
tabikisisde bu haftanın 1.si biz olacaz.gerçi daha gr vermedim ama bugünden itibaren deli gibi spor yapıp müsli corba meyve yaparsam 3 güne en az yarım kilo farkederim:)
erik kilo verdirdiğinden değil bebeğim cok sevdiğimizden.ama faydasıda vardır zayıflamaya kesin:)
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)
teşvik edilecek bi yanın kalmadı kuzuuuu 2 kilo dediğin ne ki:)
canmmmmcım merakta koydun bizleri.çocukla ilgili durumlar vardı.iisiniz ama anladığım kadarıyla hala 69 da olmanda ayrıca süper tabiki:)tebrikler şekerim darısı başıma:)
canmcım sen 7 ayda öle diosun.ben kızım 20 aylıktı regl gördüğümde:)emzirince olmayabiliyorsun.ama kilomuda vermiştim o ara15kilocuk .sonra gerçi 10 kilosunu geri aldım ama geri verdim sonucta
cumartesi akşama canm.
menü gayettt güzel süper.yeni idolümsün:)
bazen bendede öle oluyor:)çok sinir bozucu:)
30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
Makarnalar biraz çok olmuş ama spor gayet iyi yakarsın :)kızlar buda menüm
spor:1 saat yürüyüş 200 ip atlama.yapıcam diorum yapamazsam hepsini yazarım ama yapmaya calışacam.
Bende menümğ paylaşim kızlar;
Sabah: 4 kepekli bisküvi, 1 fincan yeşil çay
Ara: Meyveli yoğurt(çilek,2 dilim muz 1 tatlı kaşığı bal, azıcıkda yulaf )
Ara: 1 kivi
Akşam: Az menemen,2 dilim ekmek, 1 fincan çay
Ara: 1 bardak süt( yani olacak)
Spor olark 30 dk yürüyüşüm var kızlar
ya ekmeğe vurduğumda bugün fazla geldi bunlar bana.ekmek niyetine makarna yedim.şiştim o yüzdende 1 saat yürüdüm zaten.direndim resmen bu akşam.kızdım kendime ve yürüdüm de yürüdüm.Makarnalar her iki öğünde olmasa iii olmurmuş canım çünkü sabah ve akşam ekmeklerin var çok çok kötü değil ama daha iyisi olabilir
güzel canm ama sanki biraz az gibi geliyor bana.ondan dolayı saldırmk istiyor olabilirsin.Bende menümğ paylaşim kızlar;
Sabah: 4 kepekli bisküvi, 1 fincan yeşil çay
Ara: Meyveli yoğurt(çilek,2 dilim muz 1 tatlı kaşığı bal, azıcıkda yulaf )
Ara: 1 kivi
Akşam: Az menemen,2 dilim ekmek, 1 fincan çay
Ara: 1 bardak süt( yani olacak)
Spor olark 30 dk yürüyüşüm var kızlar
bence kendimizi beğenene kadar devam ederiz olayı mantıklı:)aaaah ah,görünce heveslenmedim değil ama sadece iç geçirdim:) gözüm korktu:)
cebeci,bahçeli evler ve kızılayda akraba ziyareti,sonra keçiörende arkadaşımda kaldım. Gezmektense dedikodu yapmayı tercih ettik:) bi anıtkabire gittik pazar günü sonrada döndük zaten. Çok yorgunum çok uykusuzum.
Canım ben bu tartı işine taktım kafayı,doğruluğundan emin olmalıyım. Sonra baktım doğru ve memnun değilim o zaman bende devam ederim:)
vınn alayım dedim ama onuda tavsiye etmediler,sanırım başka bi kampanyaya bakıp tekrar bağlatıcam:)
canım bizde kendimizi beğenene kadar devam ederiz :)
iyi tatiller canııııım,bende tatilim:)
hemen bulayım bende, malum pisboğazım her zaman lazım olur:)
menü güzellll kuzu söznde durmuşsun.bende spor yaparak sözümde durdum en azından.30.04.2012
kahvaltı
çay ve 3 kepekli bisküvi
öğle
ara
2 kepekli bisküvi
akşam
kızlar buda menüm
güzel canm ama sanki biraz az gibi geliyor bana.ondan dolayı saldırmk istiyor olabilirsin.
Süpersin canım ip atlama işine bende başlayacağım en çok kolari yakılan sporların başında geliyokızlar sporumu yaptım.tam tamına 1 saat yürüdüm.210 da ip atladım.ama bi kaşıkta dondurma yedim dönüşte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?